ELDURVULT A HELYZET A VALÓ VILÁGBAN! DE HOL A HATÁR? Mérő Vera válaszol!

ZSHOW time

143 E megtekintés35

  #MÉRŐVERA #VALÓVILÁG #ZSHOWTIME
  INSTA: osvvath_zsolt
  VAN SEGÍTSÉG: nane.hu/
  Nem tehetsz róla, tehetsz ellene FB oldal:
  anemaznem
  Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime
  A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
  Ott Tali! patreon.com/zshowtime
  HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  SWIFT: GIBAHUHB
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. durkopeter96

   Csak szerintem nem feladata egy kereskedelmi televíziónak a nép nevelése?

  2. bbence86

   Ez a Mérő Vera full ugyanaz, mintha Orbán Viktortól elvennéd a hatalmat, és csak a FB-on egy kis közönségnek tudna lobbizni és kampányolni. Persze Orbánt nem sokan viselnék el az életükben csupán emberi lénye miatt.

  3. Gábor Mário

   Zsolt kedves drága maga nagyon undoriot es mocsok hogy bele szol miden be 🤮🤮🤮🤮🤮. Fujjj Debela !

  4. Albert Keksz

   Ezt nézd meg!! 🙂 ⬇️⬇️ hugets.info/show/lJynh66v0n-ZqqA/vide.html

  5. László Kovács

   Az ilyen műsoroknak semmilyen karikával nem szabadna menni.

  6. Géza Jakab

   Megint csak Zsolti miatt kapcsoltam ide, mert a VV-k rég nem szórakoztatnak. Amennyiben tényleg Való lenne, akkor dolgozni is kéne és abból élni bent is. Akkor az ilyen Alekosz féle félnótások nem húznák soká, mert éhen halnának. Ott hagytam abba, amikor a körítés műsorokkal manipulálták a főműsort. Azt a mondást is utáltam, hogy "de ő csinálja a showt". Öreg vagyok ehhez, én olyanra szavaznék, akit jó néven venném ha a szomszédom lenne. Ja, és az nem műsorgyártás, hogy küldjünk be piát és kapcsoljuk be a zenét. Nem szokásom a médiahatóságnak szurkolni, de erre kiszabhatnának bírságot dögivel. Érdekes lenne egy próbaper, vagy feljelentés az RTL ellen. Elvileg azért is lehet szólni, ha a szomszédban bunyó van.

  7. Fanni Mini

   Én nem 18-as karikával, sehogy sem sugároznám. Konkrétan ki kellene menteni azt a két lányt. Az eszem megáll! Zsolt, a mottod.hu-hoz egy észrevétel: a nyár típusú embereknek nem áll jól sem a fehér, sem a fekete. Ellenben a szürke igen. Mo-on az emberek többsége ilyen típus, én is. Pusztán ezért nem rendelek pólót

  8. Noémi Kiss

   Zsolti, még mindig a kedvenc HUgetsrem vagy Paul meg Fókuszcs Ádám mellett, és szerintem zseniálisan interjúztatsz, de légysziiii ne vágj már bele mindig mindenki szavába, ezt már rengetegszer észrevettem ❤😀

  9. Noémi Kiss

   Néhány feladat és játek helyett nem lehetne inkább Verát beküldeni a lányokkal beszélgetni? Annak most több haszna lenne.

  10. Linda dr. Benedek

   Egyetlen adást sem néztem, de ha az van benne ami itt elhangzott, akkor az RTL válasza álszent, képmutató és konkrétan hülyének nézi a saját nézőit.

  11. Iconicrunner

   Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy az RTL ezt a problémát direkt szervezte meg, mert aktuális téma. Így meg tudják mutatni, hogy ők külön műsort szerveznek a való világban is megjelent problémának, ők aztán kiállnak a nők mellett.

  12. Jakab Polyák

   Ez egy taktikai lépés a Verával, hogy pénzért elhalgattassák, a saját emberükké tegyék, és szabályozhassák a véleményét. Eléggé tenyérbemászó, de sajnos jól csinálják...

  13. Péter

   Az unreal című sorozat pont erről szól. Akit érdekel a valóságshowk hátterének szerkesztői munkája, ajánlom

  14. Vanda Kerepesi

   No offense, mert valóban fontos a téma és beszélni kell ezekről, de ez a nő mitől is számít szakértőnek? Szociológus vagy pszichológus esetleg pszichiáter? Vagy aki egy facebook oldallal rendelkezik és sok blogot, fórumot vagy szaklapot olvasott az már szakértő? Mert véleménye (akár még releváns is) mindenkinek lehet, de akkor ne hívjuk szakértőnek.

   1. bbence86

    Lobbista. És régen ezzel foglalkozik.

  15. Fanni Szabados

   Igen is hibás az RTL Klub. Nem szabadna ilyet sugározni, pont azért, mert fiatalok is nézik, és átvehetik ezt a viselkedést, mert úgy látják, hogy ez normális. Be kellett volna rontania a stábnak akkor, amikor először kimutatta a foga fehérjét a Renátó, avagy felfüggeszthették volna a játékát. Nem hiába esett ki ilyen magas %-kal.

  16. Serbian mods

   Minek nézik ezt a szennyest ami a TV-be megy? Bár ne kezdődött volna el. De a lényeg butítani a magyar embereket

  17. István Bogáth

   AZ RTL magyarország és dancso peti szar szövetségesek

  18. Bernadett Ferencz

   Nagyon sajnálom, hogy nincs after 😭😭😭😭

  19. Tamás Mészáros

   Olyan a műsor amilyen a csatorna. Hofit idézve a vakondok nem érdeklődtek. Én sem fogok...

  20. Bernadett Babis

   De ha kukacok vannak benne kukacok is fogják nézni... Nem tudod intellektushoz kötni🐛

  21. Vivien Pásztor

   Nagyon jól sikerült a videó. Úgy gondolom ez egy fontos téma. A csatorna nagyon is felelős azért, ami a képernyőn folyik. Ők vágják meg raknak össze egy részt. Ennek a műsornak réges régen le kellett volna állnia, mert vállalhatatlan. A fiatalok ilyen mércét állítanak fel:-Ami a VV-ben megy az menő! Azonnal le kellene állítani😵

  22. L. B.

   Az RTL Mostot nagyon kevesen nézik, jóval kevesebben mint magát a műsort. Megoldás lehetne, ha a Belevalóban nem a sok sz@rt nyomnák - megjegyzem rengetegen pont a mocsok miatt el is kapcsolnak - hanem szakértő fejtené ki a véleményét a látottakról.

  23. Toth Gabor

   Ne hari Zsolti én véletlenűl se nézem és véletlenül se szeretnék tudni semiit se a vv-ről se szereplőiről így ezeket a videókat akkor se fogom megnézni ami erről szól , őssze Vvzel , de néha csinálhatnál egy könyvbemutatót is.... vagy valami ellenkúltúrát ...... én jobban értékelném mint ezt hogy jaj ez meg az mit csinált ebben a szennyben... minden mást imádok pá 😊

  24. Péter Schiffler

   Nem követem szorosan a VV eseményeit, de abból kiindulva, hogy a reggeli híreket/cikkeket böngészve csak azt tudják megírni a műsorról, hogy melyik fiú,melyik lányt éppéen hányszor és hogyan "tette boldoggá" az éjjel, már jól mutatja, hogy nem egy minőségi valami a műsor(nem is várja el az ember,trash kontent inkább). Ha azt nézem, hogy ezeknek a hulladék "férfiaknak" akik ott vannak milyen könnyű volt ezeket a nincs rá jobb szó "buta" csajokat befűzni, és kihasználni az elkeserítő. Gyanítom ezeknek a lányoknak(nőtől nagyon messze vannak) jó eséllyel ezelőtt is volt már, (ha nem is minden kapcsolata) ilyen bántalmazó ami átlag ember számára is hamar látható, hogy nem normális,nem egészséges. Egy komolyabb nő ezt a Renátót úgy verte volna álcsúcson ezért a viselkedésért mint a huzat, de minimum elküldi a sunyiba. Nagyon jó, hogy megszólalt a sakértő is, és az is szép, hogy az RTL próbálja lekommunikálni, hogy ez nem normális,ez nem követendő példa. Sose hittem volna, hogy egy Alekoszt vissza sírunk majd aki legalább csak egy külön világban létezik azóta is, vagy csak nagyon jól jártsza a hülyét és erre építette fel saját magátr. Ha tényleg ez ma a való világ akkor nagy a baj a mai férfi-nő kapcsolatokban.

  25. Réka Szabó

   Azt nem tudom, hogy miért kell ezen csodálkozni? Ezek a műsorok direkt így vannak megkomponálva. Mindent a nézettségért. Azt mindenki elfelejti, hogy ezek a fiatalok ki lettek választva, nem random emberkék az utcáról. Gondoljátok, hogy a szerkesztők nem látták, hogy melyikük mekkora tahó amikor kikèrdezték őket?? Úgy lettek kiválasztva, hogy legyen bőven konfliktus, meg kefélés mert azt nézik az emberek. Sajnos ez a szint. Ne haragudj Zsolti, de ez most nagyon úgy jön àt nekem, hogy próbálod magad elhatárolni az egész műsortól mert Te is ebben szerepeltél. Tudod, "saving face". Kicsit nekem már sok ez a "Terèzapa" szerep amit felvettél. Gáz ami ott bent megy, de azért nem kell a szentet játszani. Szerintem minden második nő futott már bele ilyen nárcisztikus pöcsbe mint ez a Renato vagy mi a neve, többek között én is. Ott kell hagyni a francba. Túl van ez az egész beszélve. Ha meg a szerkesztők úgy látják, hogy sok ami bent megy, akkor állítsák le az egészet. Azt persze nem teszik meg. Akkor miről beszélünk? Nagyon igaz amúgy, ez egy ilyen "snowflake" generáció, valaki csúnyán néz rájuk aztán mennek jelentgetni. Nem képesek kiállni magukért. Plusz ahogy látom az iq szint is megy egyre lejjebb. Én pontosan 20 évvel ezelőtt voltam 20 éves, mi nem ilyenek voltunk. Akkor is voltak tahók persze, de nem volt ennyire általános. Csak nézz meg egy akkori Való Világot, mondjuk az elsőt, meg ezt.. Ne haragudj, de szerintem felesleges ezt ilyen szinten megmagyarázni. Ha jól tudom te is szerkesztettél ilyen műsort az Rtl-nél. Miért nem beszéltél a tapasztalataidról mondjuk ebben a videoban? Hogy akkor milyen szempontok szerint lettek beválogatva az emberek?

  26. Okoslandok

   Kvázi műveltségi cenzusos VV? :D Most nem azért de aki azon a szinten áll, hogy érdemben felfogja mi történik ott az a közelébe nem megy annak aki nézi nemhogy leüljön elé. :D

  27. Veronika Gallyas

   Igazán értékes videó. Verának külön gratulálok, hogy ilyen tisztán és egyenesen fogalmazott. Sajnos manapság sokan ezeket nem mernék kimondani..ès attól csak rosszabb lesz a helyzet..

  28. Vivaaa Bo.

   Egyetértek mindennel.:) Bár nem nézem,nem tudom kikről beszél ,de alapvetően amit mondd az hasznos

  29. Fanni Anett Bogár

   Olyan mintha az RTL - kísérletet csinálna az emberek reakciójából. Tjesen úgy jött le amit felolvastál.

  30. Balázs Solymos

   Szerintem igen is van akivel így kell beszélni. Itt van példának fru. Gyakorlatilag szénné alázta a Renátó és ez a lány még sír is utána... Vannak emberek akik nem érdemelnek jobbat, ennyi.

  31. Ivett Boros

   Szerintem meg érné bekapcsolni Verát a villába. Hogy beszelgessen el Fruval, hogy észbe kapjon milyen kapcsolatban is élt. Illetve Danival es Virággal is.

  32. Rugós Beke

   Látom hogy tetszem neked árva kutya

  33. Reika E.

   Btw a Dancsó is elmehet a francba azzal H ilyen kontentet készít az átlag 15 éves nézőinek. Rommá vágja aztán de funny .

   1. Reika E.

    @Random Név hát körülbelül az olyan koruaknak van ennyire fejlett humorérzéke igazad lehet .

   2. Random Név

    Szerintem 8-12 évesek az átlag nézői.

  34. János Attila

   Sose értettem ezt a koldulást, a kutya se kérte, hogy készítsetek videókat, de ezek után még ha csináltok se nézem meg ezt a szar koldulós sírós szart.

  35. Annamária Tischler

   Az RTL klub kicsit megúszósra vette a választ véleményem szerint. Értem én, hogy ezek társadalmi problémák, és gyere néző, nézd meg, hogy kívülről is ráláss, hátha okosabb leszel, mikor magad tapasztalod. Viszont nincs a végén megoldás/feloldás. Nem mutatja meg, hogy mit kellene tenni egy ilyen szituációban. Ettől nem lesz senki okosabb. Az ilyen műsorokat nem, hogy 18+ kategóriába sorolnám, hanem kizárólag pszichológia területén dolgozók/tanulók körében terjeszteném, hogy tessék, esettanulmány.

  36. Anna Herceg

   Nagyn on jó volt az interjú szégyen h csak a pénz miatt önbizalom hiányos fiatalokst tesznek be.Pár év múlva ezek szereplők meg szégyelni fogják makukat h bohócot csinált a csatorna belölük...

  37. Alex Kirov

   Hát igen az ember bármire képes pénzért ami nem ehető és közbe pusztítja a környezetét ahol élhetne és pont beletojik hány faj vész el önnönmaga dicsérete közben. A TV csatorna nagyon jó kifejezés árad belőle a szenny és egyenesen be az arcodba és poén, mert még fizetsz is érte :)

  38. szeto008

   A nem tehetsz róla tehetsz ellene az ebben az esetben azért kérdéses, a magyar közélet igenis tehet arról, hogy ezt a hitvány f0st haggya létezni immáron 10-ik alkalommal és, hogy bizonyos emberek azt nézik a tévébe, hogy a random csávó csak s3ggb3 b4szn1 hajlandó a random csajt, hogy télleg ezért húzodott visszább az álkapcsunk az étrend változás miatt és hagyott több teret az agyunknak a gondolkodáshoz, hogy ezt keljen nézni, és ehez adja a pofáját a nagyon liberális nagyon értelmiségi nagyon progresszív rtl, amúgy amit mondtál, hogy szellemi szinthez kötnéd a nézhetőséget, akkor a vv már nem létezne, mert magasabb intelektuson aránylag kevesen néznek ilyesmit, aki ideológiailag képzett és mégis akar nézni egy kis pronyóságot meg igénytelenkedést akkor az south parkot néz vagy a bayert vagy ilyesmit, mert azért az a szórakoztatáson túl ad egy kis közéletet politikát ideológiát stb., amúgy most a baloldal az o1g az simán lemarad egy kicsit a kulturharcban úgymond, a jobboldalhoz képest, az ilyen igénytelenkedésekkel, simán lehet, hogy a pestitv-n szétfogják cincálni az egészet, és aztán az egyszeri szavazó simán lehet, hogy behúzza a fideszre, a kommunistákra vagy a kutyákra csak nem az o1g-re, mert nem tud elvonatkoztatni a baloldali idea és a baloldali idea között, és azt mondja, hogy bárkit csak ezeket ne, egyszerűen egy lapon fogja látni a gyurcsányt a fegyőrbandit meg a haladó rtl-t a vv győztes mindenki szájába szaró random csávóval (aki nem biztos, hogy ugyanaz a random csávó aki a nőjét csak bizonyos módon akarja megfarkalni)

  39. Dóri Radics

   Engem a videó végén lévő mondat gondolkodtat el leginkább, jogi szempontból biztos, hogy ez nem megfelelően van legyártva hiszen tényleg a verbális bántalmazás is erőszak, akkor az miért megengedett? Persze a pénzért és a nézettségért mindent....

  40. zsoltinnyoo

   Komolyan ki az isten nez meg kereskedelmi televiziot?

  41. Rumli Báttya

   Az Rtl mar lesüllyedt egy olyan szintre ahol nincs lejjebb. Győzike olyanokat mond amit regebben nem engedtek volna , kb minden van a dugastol szarásig cumizasig minden. En csak reszleteket lattam de bőven elég volt. Úgy látszik ma màr tényleg csak a nézettség számít...

  42. Márkus Pitymallat

   Terreance és Phillip ma a VV ! hugets.info/show/xIdmZsSvk46o2JQ/vide.html

  43. kelemenanna

   16:03 Hol lehet a csatorna felelőssége? Ott, hogy egyáltalán másfél évtizede létezhet ez a szenny, amelynek te is aktív részese voltál, hiába próbálod meg most eltartott kisujjal, távolról, kívülállóként szemlélni az egészet. Zsolti! Az remélem lejött, hogy a hölgy által nagyon diszkréten, de szénné lett oltva a veled egy "érték"- és érdekközösségben lévő platform, amelynek gépezetében egy fogaskerék vagy a mai napig. "Mi a helyes, hogy a helyes?" - tudod te azt nagyon jól...

  44. Endi Porcelányka

   Ideje lenne, ha a VV bevezetnék a szabályzatba, hogy nem csak a fizikai agressziót kövesse büntetés, vagy kizárás, hanem bizony a verbális bántalmazást is. Azonnal le lenne kommunikálva, akár szakértőket és a nézők véleményét bevonva, hogy bizonyos dolgok büntetéssel szankcionálandók, vagy igenis lépjen a csatorna, és azonnal szabaduljanak meg az agresszív és bántalmazó karakterektől! Úgy gondolom, hogy ez egy járható út. Illetve ha visszahoznák a beszavazó showkat, előtte nagyon szigorú pszichológiai vizsgálatokkal, akkor is lehet mellényúlni, de "ennyi ember nem tévedhet akkorát" alapon talán kevésbé elvetemült karakterek kerülnének be, ami által a benti feszültség, vagy klikkek és karakterek közötti szakadék is megszűnhetne valamennyire.

  45. Ridita

   Szerintem egyiküknek sem ez az első bántalmazó kapcsolata, ilyen embereket castingolnak, hogy legyen dráma és szex.

  46. Andrea Kurucz

   Egy programba bújtatott rövid feltáró csoportterápiát javasolnék..mondjuk egy másról híres, jófej szakemberrel (nem Csernusra gondoltam :-D) Legalább az áldozatok felismerhetnék a helyzetüket és változtathatnának.. Ez a nézőknek is mutathatna példát, de legalábbis elgondolkodhatnának a bentiek és a kintiek egyaránt.. esetleg.. :-D Sokszor az a legfőbb probléma, hogy nem láttunk más viselkedési mintát , és normálisnak tekintjük az elfogadhatatlant - agresszorként és elszenvedőként egyaránt.

  47. Erzsébet Gabriella Czopyk

   A tévé-előfizetésemet egy éve lemondtam, a készülék le van takarva. Kit érdekel, hogy milyen szemetet ad a tv? Teljesen mindegy, hogy melyik csatorna, egyik rosszabb, mint a másik. Néha megnézem a kritikákat vagy az élet és Irodalomban olvasom, hogy jobb sorsra érdemes művészek is táncolnak, énekelni nem tudó ismert emberek énekelni próbálnak meg buta jelmezekbe öltöznek. Az utolsdó hétvégén, amikor még volt tévém, egy vasárnap, miközben tettem-vettem a lakásban, direkt bekapcsolva hagytam (afféle rádiós üzemódban) és egy papírcetlire húztam a strigulákat a reklámoknál. Gyógyszerreklámok tömkelege, kozmetikum kozmetikummal, politika politikával. Komplett agymosás. Mert megérdemlem? Nemcsak a műsorszerkesztés manipulatív, az is manipulatív, hogy ezek a humanoid lények pénzért gyakorlatilag bármit... Az egész bekamerázott showműsor (akármelyik) a legaljasabb emberi ösztönöket elégíti ki. Igen, azokét is, akik benne vanak, azokét meg pláne, AKIK NÉZIK! Mert aki ezeket nézi, az pont azon a szinten van, hogy neki ez a szellemi táplálék. A pitiáner megerősítés, hogy az ő kis életében ilyet aztán soha... mert ő jobb /okosabb/ügyesebb ezeknél stb. A csatorna megfizeti, a plebs pedig megkajálja, ennyi. Egy ismerősöm elmesélte, mit kell csinálni egy ilyen válogatáson, voltak egészen merész feladatok. 18:58 azért ahogy a száraz ba***sról beszél, abban is van valami furcsa. Azt hiszem, az a baj, hogy túlnépesedés van, az állatvilágban van egyfajta természetes szelekció. Aki pedig tizenhuszonikszmillióért eladja magát - az úgy járt. Ez egy szabad ország, mindenki úgy szúrja el a saját életét, ahogy csak szeretné. Joga van hozzá. A rossz még rosszabb folyománya, hogy a videó elkészítője ezzel is fenntartja az érdeklődést a műsor iránt, így a dolog pontosan a visszájára sül el. Nem szakembereket kellene az agyhalottak közé küldeni, mert van most épp elég beteg koronavírusos, meg szeparáció és elszigeteltség miatt szorongó ember, egy csomó munkanélküli, úgyhogy ha már van egy szakembernek szabad kapacitása, akkor a valóban rászorulóknak és az idős embereknek segítsen... ...így neki is jut némi támogatás, hogy is mondja a végén? "Számít a véleményed"... (dehogy számít!) "oszd meg, szeressél, imádjál, iratkozzál fel" (és aztán könnyedén, csak úgy mellékesen megemlíti, hogy) ott a Patreon, a PayPal, ha zsetont akarsz küldeni" ... és közben az az ember beszél a verbális abúzusról, aki a szeressél és az imádjál szavakkal dobálózik. Bagoly mondja verébnek... szomorú. Hogy miért ajánlotta ezt fel nekem a youtube, az rejtély.

  48. Balasz Gabor

   Szaross a szad szele !

  49. Gabriella Hajdú

   Felelős a csatorna! Ez nem is kérdés! Nagyon álszentnek tartom azt a hozzáállást, hogy itt egy erzekenyites folyik. Nem, ez nem az! A NTRTE csoport pedig feltűnően diplomatikusan kezeli az ő tenykedeseinek egyébként elég nagy teret adó csatornát, ettől sokkal kevésbé kínos dolgok miatt csaptak óriás, országos perpatvar. Őszintén, azt hittem, hogy hadrendbe vágják magukat és bezáratják ezt a fertőt, de nem, és szerintem ez képmutató. 🤷 Minden jót Zsolti, nagyon szeretem a csatornád!

  50. Dulacsi Renáta

   Az az igazság Zsolti, hogy aki egy bizonyos értelmi szint fölött van nem nézi ezt. Ez már nem tartalom, nem vicces, szórakoztató. 🤷🤷🤷

   1. Dulacsi Renáta

    @Undead Cannibal lehet igazad van, nem tudom. Én magamból kiindulva nem nézek ilyen "trasht" mert tudom, hogy nekem sok lenne, nem igazán élvezném. (Azt hozzá teszem, a régebbit néztem. Talán az utolsó 2-t nem.) De ezzel nem akartam itt senkit minősíteni, aki odaül nézi. Szíve joga mindenkinek ☺️

   2. Undead Cannibal

    Nem èrtek egyet. Mindíg volt kereslet a Trash-re. Budapest TV-t is nèzték. Fogyasztók vagyunk a szarra van szükségünk, hisz ezt kapjuk mindenhonnan. Van egyetlen egy TV-műsor RTL-en ami minőségibb? Ah komm schon Schatz...

  51. Donát Szabó

   Nem értem igazábol a problémát. Ezek az emberek az életben is ilyenek, azzal se foglalkozik senki. Nyílván más mert műsorban van, de bakker...hány ilyen ember van, sőt, még ettöl rosszabbak.

   1. Donát Szabó

    @Rare Pearls bocsáss meg, de nem értek veled egyet. Ha nem tudod, hogy mi a jó és mi a rossz akkor ott baj van... Nem gondolnám, hogy mással kellene foglalkozunk. A feleségem képes leordítani a fejem ha olyanért veszekszek vele amiben nincs igazam. Ez így jogos és szerintem normális. Ha nem látja/ismeri fel mi nem jó...akkor úgy vélem szerinte ez természetes és nincs ezzel probléma (részemröl, ezért bele sem szólok/szólnék) Felnőtt emberekröl van szó, nem kell fogni a kezüket.

   2. Rare Pearls

    Ezért kell felhìvni rá a figyelmet, hogyha te is ilyen kapcsolatba vagy, magadra ismersz akkor ismerd fel, hogy ez nem normális, nem ez a helyes.

  52. Tom-tom

   Valld be hogy nem nézed a műsort 😆😆

  53. DI SAN

   Miért nem reflektál erre soha az RTL mikor elő bekapcsolás van?miert nem pirit ra a játékosokra?

  54. Gellai István

   A Stanford Prison Experiment elevenedik meg az ember szemei előtt..

  55. Georgina Pandur

   Itt nem az a kérdés, hogy engedni kellene e azt vagy sem, hogy ilyesfajta viselkedés adásba kerüljön vagy nem, hanem az a kérdés szerintem, hogy egyáltalán ilyen műsor hogy kerülhet adásba. Személy szerint én sosem láttam az értelmét ennek a műsornak. A gyerekek meg tanulják belőle a sok hülyeséget.... mivel a hülyeség ragadós szoktak mondani... Lehet, hogy szórakoztatás a cél és az, hogy egy ember milliomos legyen, miközben hülyét csinál magából, de számomra ez nem vicces és nem szórakoztató... értelmetlennek tartom az egészet...de ez az én véleményem. 🙂 Hajrá Zsolti!! 👍

  56. Patagonia4

   Dani elnyomja Virágot, a nő semmit nem csinál csak Danin lóg. Frut meg már tényleg sajnálom. Nekem senki nem tudná megmondani, hogy mit csinálhatok és mit nem. Legyen már egy kis tartás ezekben a lányokban!

  57. cyberkind 7

   Csak tudnám miért kell ilyen szart nézni mint a (kábel tv is :D) a Való Világ és társai, ez még háttérzajnak is szar.

  58. Ninja Pista

   Dráma tagozatos lettél Zsóti?Nem úgy volt,hogy megszűntök?

  59. Dóri Mali

   Csinálhatna a Dancsó napi 4 videót is a valóvilágról kb tök mindegy, mert az rtl oldalán minden perc visszanézhető korhatár nélkül. Akit meg érdekel felmegy hivatalos oldalra, nem csak 10 percet néz meg aminek a fele Dancsó pofázása.

  60. kelemenanna

   Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy mi a frászt mond 0:29 és 0:32 között? Sajnos 0,25-ös lassítással sem értem. 😢

   1. Kitti Langmár

    ,,Hát nyalihó, üdvözletem mindenkinek, áldassék a gyümölcs." :)

  61. Balázs Solymos

   Akkorákat röhögök a Renatón és a Danin. Előadják, hogy ők mekkora "nagyfiúk" ,de igazából minden megmozdulásuk az ellenkezőjét tükrözi. Ők valójaban egy komplexusokkal teli kisfiúk... A baj az, hogy a mai fiatalok nagy része ugyan ilyen. Jóval többet akar mutatni mint ami valójában.

   1. Heni Gzd

    👌🏼 tökéletes megfogalmazás

  62. Badi YuYu

   Sziasztok. Itt egy ékes példája ami történik ott bent a "Villában"! Ez egy 2001-es film .Címe "A kísérlet". Német film egy NAGYON SARKÍTOTT képet mutat a mai világnak! Vagy már akkor tudták mire fog vezetni a fiatalabb társadalom!? Érdemes lenne a mai fiataloknak is megnézni! Lehet nem úgy fognak tekinteni a filmre mint mi akkor, de ha valaki szán rá időt nézze meg. Érdekes látni hogyan változik meg az ember!

  63. Pista Horváth

   Ennek a műsornak semmilyen módon sem szabadna adásba kerülnie...

  64. Bernadett Dánku-Nagy

   Nagyon fontos téma ez. Nem nézem a VV-t. Nem tudom kikről van szó. Viszont örülök, hogy sokan megismerhetik így Verát és a munkáját, hogy miért is küzd ő nap, mint nap!

  65. Ágnes Orbán

   Hát ez egy nagyon jó, hasznos videó lett

  66. Éva Kugler

   Köszönöm Zsolti, szuper, korrektül összerakott videó, fontos hogy beszéljünk erről! Én a magam részéről -egy 14 éves lány nevelőanyjaként-figyelemmel kísérek mindent, ami meghatározó az ő mindennapi életében. Jó lenne ha minden felnőtt ébredezne! A tizenévesek alapvetően a tiktok, a youtube valamint a trash tv-s tartalmak hatásait szenvedik, hatalmas felelőtlenség nem odafigyelni! Ja és mielőtt felmerülne hogy nem kell engedni stb. jelzem, ezeket nem lehet kizárni! Mi hiába szűrjük a tartalmakat, az iskolában pótolják! Ha a gyerek nincs képben, azonnal kiesik a társalgásból, sőt, szekálják.És ha jól emlékszem, anno mi is kezünket lábunkat törtük, hogy népszerűek, de legalábbis elfogadottak legyünk. Ami pedig Dancsót illeti: sajnos nem veszi figyelembe, hogy bizonyos érettség alatt a szarkazmus nem jön át. Ezért ő is felelős, akár tetszik, akár nem.

  67. Kertész Kristóf

   Tipp: nem kell VV-t nézni. 😁 Ami miatt kell felszólalni: sokan nézik ezt a kártékony, romboló műsort.

  68. Lili Ács

   Szerintem lényegében a műsor szerkesztői, gyártói és a vezetés ostoba annyira mérhetetlen módon - ehhez társítva mindenki nyereség- és pénzvágyát - hogy csökött agyukig EL SEM JUT hogy ez bármilyen szinten bántalmazás..

  69. Annmaria Mojzer

   Azt gondolom ha a fizikai erőszak kizárást von maga után, akkor a verbális erőszakkal is pont így kell eljárni. A bent történtek kapcsán mégcsak pszichológusnak sem kell lenni, hogy meg állapítsuk ezek megtörténtét.

   1. bbence86

    Akkor az összes nőt kizárhatták volna, mert nem hittek annak aki elmesélte hogy erőszakolták meg.

  70. Captain Jack

   Szerintem adásba se kellett volna engedni ezt a világi baromságot ! Értem mindenki azt néz amit akar meg nem kell nézni ha nem tetszik, de azért ez nem egy jó példa amit mutatnak a mai fiatalok felé !

  71. Edit Pata

   Annyira szuper dolgokat mondott ez a hölgy! Zsolti, szerintem fel kellene függeszteni a műsort... mert jogsértő és törvénysértő helyzeteket mutogat főműsor időben.

  72. Orsolya Soltész

   Én beleírnám a villa szabályzatba hogy nőket nem lehet verbálisan bántalmazni....

   1. bbence86

    @Valentina Varga Jó, de az nem MV hitvallása. Meg amúgy ki a franc nézné az egészet, ha olyan lenne, mint a Macskafogó végén az az idilli paradicsomi világ. Amúgy MV is gazdagon tolja ezt az "én megmondom másnak" hogy viselkedjen. Kreténségben osztozik Puskás Peti is. Már miért kellene a férfiak többségének kínosan érezni magát ilyen emberi sz_rkupac miatt? Kollektív felelősség? Puskás Petike szerint a férfiak többsége ilyen, mint a renátó nevű akasztófavirág? De a lényeg az, hogy ez a kritika mind bevédhető úgy, hogy csak a nők elnyomására irányul. Közben meg egyik nyomorult konfliktusba kerül a másikkal egy emberi állatkertben. Amit azért hoztak létre, hogy Kolosi Péterék nagyobbat szakítsanak a cirkuszon. Szerintem ha nem szankcionálnák az erőszakot, 36 millió elvette volna annyira valakinek az eszét, hogy megtépje azt aki előállt megerőszakolása történetével. Arra azért nem fogadnék nagy összegben, hogy kinnt az utcán pont ennyi férfi hitt volna neki ennyi nővel szemben...

   2. Valentina Varga

    Senkit sem szabadna. Nemtől függetlenül.

  73. Dániel Laufer

   Moh,Bálint,Robi top 3 és Moh nyeri.

   1. Márti Bathó

    Szerintem is Moh fogja megnyerni, Bálint is hogy beszélt a végén Vivivel katasztrófa.

  74. Agota Tanko

   En már az Alekoszos széria óta nem nézem viszont arra emlékszem hogy az egyik "évadban" valaki leköpött valakit, vagy talán egy pofon is csattant és azonnal kizárták. Most meg nem is tudom kinek a videójában láttam hogy az egyik beleköp a másik szájába ... És gondolom ha ilyeneket leadnak akkor ennél csak gusztustalanabb lehet.

  75. adam

   36 millió... Ennek a sok hulladéknak..

  76. studió dávid

   tegyünk feljelentést az RTL elen sztem

  77. Szilvia J.

   Konkrétan alig várom hogy menjenek már le bizonyos párbajok és essenek ki ezek az emberek. Renátó, Dani, most már Balint is, nekem ő is gyanús.. még a Merci elég idegesítő ahogy alázza magát semmi tartás. A Vivienn lehet nem egy nagytudású, de elejétől kezdve oda szúrtak neki h egy senki, célozgattak h csúnya, még buta stb. Nemcsodalom h kikészült, ilyen helyzetbe már mit mondjon vagy csináljon az ember ha körülötte mindenki így gondolkodik róla és nem titkolják..

  78. Máté Maglódi

   Sajnos az RTL-t csak a pénz érdekli, mivel tudják nagyon jól, hogy a botrányok meg a katasztrófaturizmus hozza a megtekintéseket és javarészt kiskorúak nézik ezeket a szennyeket, mivel szeretnek ezeken röhögni és ők csak azt látják, hogy ez a népszerű és ezt kapja fel a kereskedelmi média, mivel ez az új társadalmi norma. Instagramon is mentek ezerrel a fiatalok megszégyenítésének meg bántalmazásának a levideózása és ez a jelenség egészen Bish Bharbieékhoz is visszavezethető, mivel a fiatalkorúak is előszeretettel osztogatták meg likeolták, ahogy letérdeltetett másokat. Az RTL meg ebben egy óriási üzletet látott és folyamatosan csak ezeket a sz*rokat csinálják. Egyértelműen a fiatalkorú nézőbázisra építenek, mert különben nem csináltak volna a villalakóknak Instagram oldalt, illetve Dancsóval sem véletlenül promózzák, hiszen ő korlátlan mennyiségben használja fel az RTL anyagait, amiért más csatornák simán kapnák is a Copyright Strikeot. Ha meg Dancsót mered bevágni egy videóba, aki semmi érdemi kritikát nem mondd el a videóiban, akkor már rögtön kapod is a Copyright Strikeot, mivel Dancsót is csak a pénz érdekli és ő már rég eladta magát a cégeknek, bár ezzel sok újat nem mondok. Ő is csak egy fogaskerék ebben a hatalmas szerkezetben, aki tudatosan és módszeresen manipulálja a fiatalkorúakat. A fiatalkorúak könnyen manipulálhatóak, ezért ők bármit meg fognak nézni és szinte mindenen röhögni fognak, amit eléjük tolnak. Ez egy generáció teljes erkölcsi csődje....Ok boomer.

  79. Katalin Aradi

   Nagyon hasznos volt amit a Vera mondott. Koszonom.

  80. Istvan Balogh

   MI EZ AZ"EMBERJOGI" UJABB DOLOG?!LASSAN MÁR A KABÁTOMON A CIPZÁR IS BEPEREL,HA ERŐSEBBEN HÙZOM FEL...VICC AZ EGÉSZ...EGÉSZ EUROPA VICC...

  81. rktth

   Nagyon örülök, hogy végre felszólalnak ebben a témában!

  82. SzupiMester

   Jó ki van a mai világban fordítva már minden. Anno ha pofon vágott a tanár azt, hogy mondanák? Brutalitás korlátlan hatalom gyakorlás a rábízott áldozat felett? :) Édes istenem, ezt a korcs világot. Ennek a beszélgetésnek a lényege, hogy vannak naivak, mint ahogy mindig is voltak, és vannak csúnya emberek akik "bántalmazzák" őket. A VV-ről meg rosszat nem lehet mondani, nem kötelező oda bemenni... azok az emberek ezt választották, csókolom!

  83. Andrea Andrea

   Én csak azt nem értem,hogy az Rtl honnan az istenből tudott ennyi agresszív,primitív,igénytelen,közönséges/erkölcsi nullát összelapátolni "műsor" gyanánt? Hogy lehet nulla intelligenciával egy ilyen jellegű műsorba bekerülni egyáltalán? :) -Szégyen! - Mindenesetre az említettek szüleinek külön is gratulálok,büszkék lehetnek gyermekeikre! (Szép jövő! ...nemmondom...) A csatorna igenis felelősséggel tartozik azért amit a képernyőn közzé tesz! Amikor engedi,hogy eljusson az otthonokba ez a fajta "életszemlélet" viselkedési morál, stb..stb... akkor egyúttal kifejezi egyetértését is ebben! Szégyen!

   1. Okoslandok

    Hogy lehet ennyi intelligenciával bekerülni? Hát úgy hogy csak kb ennyivel lehet. :D Mármint mondjuk haverokkal csinálhatnánk egy hasonló műsort de valszeg nem sok nézettsége lenne annak ahogy félig latinul vitatkozunk a római jogról [AJK vs BTK történelem] majd mikor a többiek megunják, hogy lófaszt nem értenek belőle akkor közgázos / prog-infós szakszavakkal kezdenek el dobálózni. :D [Jó amikor meg nem ez van akkor olyan poénok / 1,5 óráig elhúzott "kabaré jelenetek" történnek amiért szerintem kb percenként 20 év letöltendő jár.]

   2. Nyunyo1988

    @Andrea Andrea Hát igen sajnos ilyen világot élünk...

   3. Andrea Andrea

    @Nyunyo1988 Ezt azért nem mondanám így....de az utcát Te válogathatod meg! -Habár a TV-műsort is,hogy melyiket nézed,s melyiket nem...-Elképesztő,hogy ilyen típusu emberek létezését még propagálja is egy TV-csatorna,sőt fizetést osztogat a résztvevőknek azt hiszem hét/x összeget kapnak amíg bent vannak . :)))) Vicc,de komolyan.

   4. Nyunyo1988

    Minden második ember ilyen,aki szembe megy az emberrel az utcán...

  84. Viki Marketing

   Ex RTL musorban szereplokent nekem is meg van errol a velemenyem. Mivel manapsag mindenki a telefonjat nyomkodja, nyilvan a foszerkesztoknek olyan tartalmakat kell krealni a tv-ben, hogy tudjak hozni a megfelelo nezettsegi ratat es ne veszitsek el a munkajukat. A mai vilagban, ahol szinte percenkent uj es izgalmas impulzus eri az embereket, nagyon nehez olyan tartalmat csinalni, amire felkapja az ember a fejet - Felhaborito es polgarpukkaszto kontent gyartasa a cel, hogy marpedig tegye le a telefont az ember, es ragadjon a kepernyoje - barmi aron. Sajnos ezzel csak az a problema, ha van ra kereslet, es ugyanugy folytatni fogjak, az ugyvedi gardajuk pedig kimenti oket. Hiaba panaszkodik mindenki, hogy milyen "gyasz" a musor, megis rengetegen nezik. Hozzak a statisztikat. Sajnalatos. En azt sem tudom egyebkent mirol van szo, mik tortentek ott, de Zsolti videojabol vegulis egyertelmuve valt. Orulok, hogy vannak emberek, akik foglalkoznak ezzel a temaval!

  85. dent ralis

   Ez egy jól sikerült videó. És ami különösen tetszik, hogy végre nem elfogult az RTL klubbal szemben

  86. Anna Cs

   Én szerkesztők helyében most, hogy ekkora össztűz zúdult rájuk (és ha már maguktól nem jutott eszükbe) összevágnám az összes ilyen "bántalmazó" részletet és lejátszanám a villalakóknak, hogy hálló ez marhára nem oké...utána pedig beküldenék egy hozzáértő embert aki elbeszélgetne velük..Ha már figyelemfelhívás, ez nem lenne rossz húzás..

   1. Andrea Andrea

    Talán a nyílvános szembesítés/megszégyenítés -márha egyált éreznének ilyesmit- nem ártana valóban!

  87. Robert Szanto

   Danit és Renátót már rég kikellett volna vezetettni a játékból az RTL-nek.............

  88. jános Burai

   nem értem mi a probléma? az úgynevezett lányok ebbe a műsorba azért kerültek be mert primitív hudevagi menő trendi csajt játszottak hát megkapták a hozzájuk való menő bikákat. nem szakember kell ide, valószinű ha máshonnan válogattak volna más lenne a szitu. nem nézem ezt a kulát de ahogy hallom ezekhez képest az aurelió úri művelt csávó volt, az Alekosz meg Phd. Ez a magyar valóság, nem rinyálni kell hanem Embert nevelni akár szivárvány családban is.

  89. Rebollion Station

   Én úgy gondolom hogy ezek a tipusú műsorok ugyanarra a tematikára épitenek mint a Mónika show és társai. Az emberek egyszerűen csak szeretik a konfliktusokat a televizióban, legyen az verbális vagy fizikális. Feltételezem az egyik alapkövetelménye a benntmaradásnak hogy kellő "szikra" legyen a résztvevők körül különben a műsor gyorsan ellaposodik. Sok esemény ami ott történik előre megtervezett forgatókönyvet sugall. Az alaptörvény az hogy "minél több pofon csattan el egy műsorban annál nagyobb a nézettség..."

  90. Aaron Kovács

   Ezt az ostoba szutyok műsort, nem emiatt az eset miatt, hanem amúgy is be kellett volna már tiltani, elhülyíti az embereket, nem szól semmiről, csak arról hogy nagyképű ripacs emberek a semmivel híresek lehetnek, miféle példa ez az embereknek?? Millió értelmesebb műsor van, akár szórakoztató akár komoly...

  91. Virág Németh

   Én követem a valóvilágot. De amit tényleg Dani és Renátó művel az kritikán aluli. Ha én lennék a két lány helyzetébe régen elküldtem volna őket melegebb éghajlatra. Ilyet egy nő sem érdemel. Az a baj hogy ezek a lányok annyira szerelmesek hogy ezt nem akarják észrevenni. És botrány hogy vannak ilyen gondolkodású emberek és amit még rosszabbnak tartok hogy ezt a kereskedelmi tv kihasználja. Ahogy a Renátó beszél mindenkivel az nem megengedett beszédstílus. És amilyen nagy lóról beszél a Dani az pedig szánalmas. Szomorú hogy egy 25 év körüli férfi nem veszi észre a viselkedését hogy mennyire rossz, de én aki alig 18 éves ezt látja.

  92. Toth Laszlo

   3 forintot nem ér egyik se. Ha lenyeleték volna óket még lehet jobban járt volna az anyjuk. Vitamin. Aki hasznos és értelmes tagja a társadalomnak az nem megy ilyen helyre. Ezek senkik.

  93. Osonoo

   Hányinger az amit benn csinálnak, nem is értem hogy lehet ezt nézni 🤢🤮

  94. Ricardo Eduardo Gomez

   Engedd el azt a témát... annyit nem érdemel hogy 5 másodpercet beszélj róla... szvsz

  95. Hocsi H

   Gratulálok Verának. Végre egy kíváló szakember akinek nem lehet pénzel befogni a száját! Neked Zsolt köszi a munkát!

  96. Ágoston Bojtár

   Te lelőnéd, mi nem lőjjük le :D

   1. Ágoston Bojtár

    Ezért jó, hogy vannak különbségek.....

  97. Dolly Dolgos

   Véleményem szerint ez a műsor ebben a formában már semmilyen modón nem kellene mennyen. Egyet értek,hogy ne csak a fizikális bántalmazás miatt legyen kizárás,hanem verbális bántalmazás miatt is!

  98. Barni Polgár

   Ez az egész műsor egy megszerkesztett megvágott nap"műsor"egy tudatosan manipulativ valami...amíg az"átlagemberek"ezt nézik addig sem gondolkodnak nagyjából semmin....hál'isten nem kötelező nézni(még!)ezt a szart senkinek elég szomoru hogy emberek ezt komolyan veszik...pont olyan lelkivilágú a kinti közönsége mint a benti figuráké...az összes ilyen reality-nek nevezett szar az emberek voyeur(kukkoló!)hajlamaira épít.

  99. Pántos Melinda

   Renátót és Danit szavazzuk ki Máltára....a két lány rendbe rakná percek alatt ezt a két semmi fiúcskát 😀😀😀🥥🥥🥥

  100. Pántos Melinda

   Kedves Zsolti. Az előző "csöcsös" videód alá írtam azt a kommentet, hogy boomer vagy, mert elkéstél. Nem számít produktumnak a csöcs, hanem a torkonköpés a menő. Sajna semmi reagció nem jött a kommentemre, de hála égnek egy felé jár az eszünk, és már nagyon vártam a felszólalásod a témában. Respect, hogy foglalkoztál ezzel a problémával IS.