FELCSÚTON SINCS KOLBÁSZBÓL A KERÍTÉS! ÉTELT VITTÜNK ODA, AHOL NEM VOLT!

ZSHOW time

61 E megtekintés8

  #FELCSÚT #ZSHOWTIME #KRUMPLI
  INSTA: osvvath_zsolt
  Patrik: patrikzsenyei
  A sorozat záró epizódjában egy előre nem tervezett akcióba csöppentünk. Kriszta a kezdeményezés főszervezője már 13 éve gyűjt a barátaitól mindenféle adományt, hogy segítsen. Őt nem érdekli a pénz, a politika, csak az, hogy segítsen. Mi is csatlakoztunk hozzájuk pár mázsa zöldséggel és némi élelmiszerrel.
  1. rész | Vattai család: hugets.info/show/w3ioi8vVsKpnlJQ/vide.html
  2. rész | Ételosztás 500 főnek: hugets.info/show/saWJlL7Gt4uV22E/vide.html
  3. rész | Gyermekotthon: hugets.info/show/2494gLKcy2ejsJQ/vide.html
  4. rész | Krumplit vittünk Felcsútra: hugets.info/show/yXqFhdaWzHqHpXY/vide.html
  HA SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME
  TÁMOGATÓINK:
  VITAMINOK:
  www.duovital.hu/

  Közzététel: 2 hónapja

  Megjegyzés

  1. Zita Peltzer

   Édes istenem :( Mennyire örülnek az ajándéknak :( Lenne pénzem segítenék sokaknak ❤️

  2. Szonjv

   Nem találom a videot, amiben arról volt szó hogy vágtatok ezen a videon, cimcsere meg a kommentszekcio is ki lett kapcsolva. Lényegtelen. Valami olyasmit mondtál hogy “ha elmondom hogy Felcsúton voltam az a baj, ha nem mondom akkor az a baj” ebben egyetértek, de a cím akkor is clickbaites.

  3. Marcell Battyányi

   8:24 Tudja ő, csak teljesen leszarja... Respect Zsolti!

  4. Somogyi Attila

   Júj... Ez nagyon durva!

  5. Zsuzsanna Mátyás

   Saját környékuket sem tudják rendben tartani

  6. Zsuzsanna Mátyás

   Fej nélküli riport senki nem vállára magát ?

  7. Moon Moon

   OV tudja, mi van ebben az országban, csak el akarja mindenkivel hitetni, hogy arról csak a rászorulók tehetnek és mindenki a "saját sorsa kovácsa". A nagy lóizét!

  8. Jozsef Dimovics

   Big up fater💯💥

  9. Ágnes Papp

   Elsirtam magam mikor meghallottam amit a kislány mondott h ilyen napom még soha sem volt :( Rá néztem a két kislányomra és elgondolkodtam h nekik mindenük meg van ami csak kell.Eddig is sokszor felajánlottam a kinőtt és szép állapotú ruháikat,vagy pelenkát,játékaikat,babakocsinkat a rá szorulóknak de ezután a videó után ahogy csak tehetem még többet fogok segíteni!Köszönöm nektek ezt a videót!

  10. Dávid Hosszú

   De miért szavaznak a fideszre? 🤔🙄

  11. Évi Tomi

   Srácok ez nagyon szép volt tőletek 💕😥🙏Nagyon jók vagytok és minden jót kívánok nektek amit csak ember kívánhat 💕🤗

  12. Emese Zambach

   ki az az 56 dislájkoló?

  13. Mauz Balazs

   Lehet valaki gonosznak tartja, de ha jobban át gondoljuk a helyzet, minek akarnak gyereket akok akik akkorra nyomorba elnek hogy ők maguk is napról napra élnék, elhiszem hogy fontos, de akkor se kellene szegeny gyereket felnevelni olya helyen ami rossz, sőt meg iskolaba se tudnak járatni mert nincs pénz rá

  14. Balasz Gabor

   🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  15. Balasz Gabor

   Ti vagytok a legkirekesztobbek titeket mindenki ertsen meg de mas velemenyet neem fogadjatok el!

  16. Balasz Gabor

   Igy probalsz szimpatikussa vallni?nem fog ossze jonni szarturo

  17. Dani Kiss

   Mièrt nem làtok ilyen ès hasonlò kèpeket mikor a fideszes mèdia dicsekszik vele, hogy nincsenek szegènyek ès szàrnyal a gazdasàg... Respect Neked Zsolti!❤️

  18. SpirEr Tan

   Minden tiszteletem a tiétek ,óriásiak vagytok!!!Szeretettel Hópihe~{( :-)*****~{}~

  19. Mordred879

   5:56 Műkörömre van pénz de kajára már nem telik..

   1. under88Me

    Hogy képzeled? Nem veheti át az élelmiszer-utalványt olyan kézzel, amin a körmök csak olyan semmilyenek!

  20. ClickBaitEr

   Atom jo arcok vagytok!

  21. Katalin Tóth

   Kár hogy ez a szeretet és adakozás csak egyszer van egy évben. Pedig többször kéne. Le a kalappal elöttetek. BUÉK mindenkinek

  22. Bla Blanka

   Szuperek vagyok! Külön öröm, hogy az arcok nem látszanak: sajnos sok az olyan "jótékonykodó", aki az emberek képébe nyomja a kamerát, vagy lefotózza őket, és nyomja fel facebook-ra, ez nagyon megalázó nekik... Mert még a legszegényebb emberekben is van büszkeség, és nem öröm ez számukra, hogy ők a "rászorulók"... Nem kell ezt arccal (sokszor névvel) világgá kürtölni, hogy ő a rászoruló, én meg a f*szagyerek, csak mert segítettem... Nagyon jó dolog a jótékonykodás, mások segítése, de mindezt úgy kellene, hogy a másik ne érezze ezt alamizsnának, ne alázzuk meg közben... Fontos, hogy adjunk, de nagyon nem mindegy, hogy hogyan, milyen körülmények között történik mindez. Nektek sikerült nagyon korrektül kezelni ezt az egészet, sok-sok ilyen ember kellene még a világba! :)

  23. Varga Attila

   de jó arcok vagytok! respect!

  24. aaronxlove94

   “- Miért sírsz? Valami nagyon rossz ért, vagy az öröm? - Ez az öröm! “ Ez nagyon megérintett, mert ha sok rossz ér, akkor nehéz értékelni a jót, és ez a lány ki tudta mondani, hogy örül, a düh és a frusztráció és a nyomor kellős közepén is.

  25. Film Corner

   Mintha párnapja még más lett volna a videó címe :o :D ( Ételt vittünk Orbán Viktor szomszédainak valami ilyesmi lehetett :D )

  26. András Bence Szántó

   Poénból bedobtam volna a Vityának is egy zsák krumplit. Ha már a Jakabnak nem sikerült.

  27. Spary Anonymus

   Értem én ezt a 700métert, de most mit vársz? Ennyi erővel segíthetnee Mátészalkán is, hisz az is csak 300km-re van. Ez nem úgy megy, hogy ott van mellettük és akkor kifizeti a lakhatásukat. Elég nagy baromságot mondtál ekkor!

  28. Music Good

   Ez a videó tökéletesen bemutatja az önkényuralmi rendszerek aljasságát, megalomániáját. A vezér a saját falujában luxus stadiont és kisvasutat építtet az adófizetők pénzéből, miközben az emberek éheznek. Hány ember lakott volna jól az elszórt milliárdokból...😓😓 Fogadjunk úgy építette meg a stadiont, hogy ne lehessen rálátni a szegényekre..nehogy megzavarják a vezér szórakozását.

  29. Péter Wágner

   Fideszes települès, erre szavaztak nem kel sajnàlni.

  30. Thomas Anderson

   C+D3 vitamin? Alapvetően nem rajongok a vitaminokért (mármint a tablettás forgalmazást a gyógyszerlobbinak tudom be), de spec ez a kombó hasznos lehet immunerősítésnek ha valakinek (esetleg anyagi okok miatt) hiányos az étrendje. Annyit biztos nem fizetnék érte amennyiért árulják (mondom ezt látatlanban), de ha rászorulók ajándékba kapják, akkor az bizony egy jó ajándék.

  31. Erika Póczik

   Én végig bőgtem a videót.. Nem tudtam a gyűjtésről, de bármikor hajlandó vagyok segíteni.. Főleg most, mikor egy fiatal barátom, nulla betegséggel halt meg Covidban.. Össze vagyok törve.. Vagyok és leszel és segítek, ha tudok!

  32. West Unión

   Aki szegény ne számítson a kormányra ! Ezért is utálják Gyurcsanyt a fidesz tagjai , mert egy tettével is többet tett mint a fidesz tíz év alatt ! Nyugdijkompenzaciot ami a fidesznel annyit jelent hogy a csokosok kapják a nagy összegeket ! Mostani számítások alapján a mostani emelesnel 70 * magasabb összeget kapnak az ingyenelok mint a legalacsonyabb összegű nyugdíjas ! És ezt a plafont a fidesz törölte el ami megint azt jelenti régen készülnek az istenitet Horty era utanzasarol ehhez kell ez a két csoport is ! A Bocskaiban feszítő " gumicsizmás uri világ" és a volt Vekerle telepi szegények a kettő között darutollas csendőrök kik védik az uborka fára kapaszkodó , kínai piacon vásárolt kutyaborokkel amiben általában a gumicsizma lesz a jelkép , mutatva honnan is jöttek !

  33. Belecan Regina

   "Ilyen napom az èletemben mèg nem volt"... hat ezt ènis megkönnyeztem. Csodàlatos amit csinàlsz... segìtettem màr ènis, ès remèlem tudni fogok is mèg segìteni. Csak ìgy tovàbb... 💙

  34. Huszár Máté

   "Ilyen napom még az életemben egyszer sem volt" Te szent isten....

  35. Klaudia Demeter

   Nem nagyon szoktam kommentelni ,szimplán követlek ,mert szeretem a látásmódod, vlogjaid! De , köszönet ezért a kis videódért nektek ,a belefektetett energiátokért , időtökért,a csomagokért , az élelmiszerekért ,amit a csapat összegyüjtött ,a kedves szavakért amik ,jóérzéssé tettèk szerény családok pillanatnyi életét ezzel némi terhet levève róluk! Mondjon rólad bárki bármit ,de azt soha ,hogy nem vagy nagylelkű és emberséges ! Nem a felszinessèg irányít ezt most is újra bizonyítottad ! Boldog új évet nektek ! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

  36. estelle s

   6:50 "Ilyen napom az életemben egyszer se volt"... Drága kislány, kívánom, hogy minden napod ilyen csodás legyen! Esetleg, ha kérhetnék elérhetőséget, nagyon szívesen küldenék neki egy kis csomagot, ajándékba! :) @ZSHOW time Nagy öröm volt látni ezeknek az embereknek a boldogságát! Köszönöm! 🙏❤️

  37. princessamerigo

   Köszönöm, hogy vagy,

  38. Fanni Anett Bogár

   "Ilyen napom az életben egyszer sem volt!" A kislány boldogan ugrált az új ruháktól melyek neki nem számítottak használtnak. Azt hiszem ez volt a része a videónak mikor rá jöttem hogy nincsen rosz sorsom de bárkivel történhet rosz dolog. Köszönöm hogy felnyitottad erre a figyelmünket Zsolti! Le a kalappal előttetek!

  39. Péter Kovács

   Kisvasút helyett munkalehetőséget, pl üvegházak, vagy fólia sátrakat , ott is tudnának Vikiék lopni, csak legalább munkát adna a szegényeknek.

  40. Kiss Róbert

   Biztos Lövő is segített a rászorulókon. Ja nem, bocsi pont 100.000 szívott fel az orrba 2 perc alatt , nem volt ideje, sokba kerül mostanság a titkos bulik.

  41. Danny3333333333

   Kár, hogy ez miatt a videó miatt politikai vagdalkozás lett a komment szekcióban, bár, ilyen dramaturgia után azért erre lehetett számítani. Ezért vegyes érzések vannak bennem, jobb lett volna, ha csak arról szól ez a videó, hogy egy meleg srác is hozzáad a társadalomhoz...

   1. Danny3333333333

    @Palma Virag Pfff...

   2. Palma Virag

    @Danny3333333333 De csak Zsolti végett, ez az utolsó komemntem neked, nem fogok válaszolni se neked, sem senki másnak többet. Zsolti meg remélem észbe kap, és nem kezeli egy szinten a trolljait meg a rajongóit. Mert ez elég gáz...Ugyanis az ilyen hálátlan rosszmájú rosszindulatú trollokat tiltani kéne , nem hagyni hogy elburjánzanak mint te . De nem jogom eldönteni ki mit csinál, ki milyen szinten értékel. Bye

   3. Palma Virag

    @Danny3333333333 Aha..olvasd vissza magad Toroczkainál, a hirtv alatt, meg a Duro Dórás videók alatt. Aztán mindjárt kiderül hogy ki a troll

   4. Danny3333333333

    @Palma Virag Itt is mindjárt trollkodtál ! Én egyet sem küldtem és egyik sem a haverom, ahogy állítottad ! Még paranoiás is vagy !

   5. Palma Virag

    @Danny3333333333 Én trollkodtam szét ? Hány trollt küldtél erre a videóra ? Párat az elmegyógyintézetből is sikerült rám eresztenetek. De hát..tőletek csak ennyire telik!

  42. Róbert Németh

   Döbbenetes látni, hogy mi zajlik a miniszterelnök szomszédságában. Nem stadion és kisvasút kell, hanem segítség a falu szegény lakóinak.

  43. paszti 63

   Köszönöm hogy vagytok ti, és nekik is akik összeadták másoknak az örömet 🤗

  44. Hajnalka K

   Döbbenetes, de már nem lep meg és nem is csodálkozom. Amit tesztek az emberi.

  45. Varga Mónika

   Hát megsiratott. Köszönöm Zsolti. Jó ember vagy:)

  46. Pityesz

   Címváltozás... nice

  47. Asmaret Moon

   Ez nem volt oszinte segitseg ;)

   1. ZSHOW time

    Az mindegy, hogy te minek gondolod. A lenyeg hogy volt mit enniuk ezeknek az enbereknek.

   2. Palma Virag

    Miért is nem te unalmas hálátlan troll ?

  48. Funn Téma

   Aranyból van a szívetek! Jó látni, hogy vannak még ilyen rendes emberek! ❤️

  49. Barbara Andolinni

   Jószívűnek maradni ebben a világban bátorság, nem gyengédség!!💜😇áldott jó emberek vagytok.

  50. Introduce Us

   Hogyan lehet több lájkot nyomni???

  51. Daniella Posta

   “Hallo, Diktátor Úr” német nyelvű dokumentumfilm Orbán Viktorról. Kérek minden németül beszélő magyart, nézze meg. Egy diktatúra kiépítésének története Magyarországon lépésről lépésre. hugets.info/show/05NknJWylq99tXo/vide.html

   1. Daniella Posta

    @Asmaret Moon Magyarországról van szó.

   2. Asmaret Moon

    Nemetorszagban igen "diktatura" van.. figyelned koll mit beszelsz, vagy jon a bunti csekk par ezer ercsirol.. 6 honapi fizetesed hagyod ott Ohh es ha kemenyebb diktaturara vagysz, veszek neked jegyet Eszak-Koreaba (One Way) Tovabbi szep napot

  52. Alex Kirov

   Le a kucsmával Srácok, csak egy szöszenet a Vezéretek tudja hogy hogy élnek csak pontleszarja :)Én csak figyelem nem igaz hogy nektek nem ütközik ki a tiszta kép a cselekményei mögül!

  53. Bdjshdhfj Bdjdjfjfh

   Egy gusztustalan huzás volt ez Zsótika... ha segítel akkor tedd azt mert szép dolog nem is evvel van a problémám ,de ne politikai célra használd fel az egészet, hogy csak azért van ez igy mert a kormány jobboldali és hogy lehetne jobban elkölteni azt pénzt stb . Szégyeld el magad !!!!!! , Azt gondolod ha az ellenzék lenne a hatalmon akkor már hip-hop megszünne a mélysegénység és az árvaházakból kiürülnének a gyerekek Magyarországon???? Egy utolsó gerinctelen jellemtelen ember vagy ,szálj magadba ,nekem sose lesz olyan Ford autóm mint neked mert nem telne rá ugyebár neked az van a segged alat és mégsem ekézem a kormányt emiadt, ellenben veled akinek megvan a segge alatt minden és mégsem jó neki semmi... húzz el a picsába Hollandiába Belgiumba ha nem pászol itt.Úgy állítod be magad mintha csak te segitettél volna a szegényeknek karácsonykor , más is megtette és nem összekunyizott pénzből mint te ,hanem sajátból ,de mégse kérkedet vele itt a youtubon ,hogy ezt felhasználja arra hogy jobban szeressék.Ez a te bajod ez egy fusztraciód lehet hogy téged szeressenek, mert te milyen jófej vagy hát nem!! A Való Vilagból is hamar repültél mert egy gonosz pletykás roszindulatú ember vagy akit ha lehet jó elkerülni !!! Szánalmas vagy!!! Azokkal a mű krokodil könyekkel meg a megjátszásaiddal együtt , egy olcsó jellemtelen ember aki felül csupa máz de belül merő rosszindulat !!

   1. SAngelitta MegaBelly Fassage

    @ZSHOW time Még annyit, hogy Bea az Face Book-on a viselt dolgai után tényleg összeszedett ellene 8500 nőt 1 hét alatt. 2018-ban. Ezt nem is merte mondani. Nekem sok év alatt 700-az sikerült. Ráismertek a lányok, hogy történt velük hasonló. Lebukott a lopott képekkel, utána ő állt neki rágalmazni, hogy a másik hamis. Pár ilyen oldalt bezárattunk vele. Az a legrémesebb, hogy ebből jogász lett. 2016 óta azt hiszi, hogy emiatt mások felett áll Emlékszel Vicc Elek videója alatt? Ott Téged támadott és a végzettségére hivatkozott Hát nem éppen értelmiséginek számító nők nyomták le. Ez fáj még neki annyira. :-))))

   2. SAngelitta MegaBelly Fassage

    @ZSHOW time Ne haragudj de ez a Pálma Virág tényleg Kádár Éva. Bye - így építette le Bea amikor hamis "pasi" vagy "leszbikus" oldalakkal zaklatta. Ennyike vagy - Nóra mindig így zárta vele a vitát amikor a földbe döngölte. Régen Angelt utánozta mindig. Amúgy a Szerelmét is úgy ismerte meg, hogy az egyik oldallal betámadta, a másikkal pedig odament védeni. Még azt is eljátszotta, hogy ő is áldozat volt. Angel és Zoli buktatták le akkor. Akik itt voltak 10 éve emlékeznek rá. Utána folytatta azzal ami a blogban van. Aztán még ezt tett feljelentést zaklatásért. Igen ám de nem tudta, hogy a szerelme Angel Párja volt. :-DDDDD Ez nem csak egy kis "gyerekcsíny" amit ez csinál. Köszi ennyit akartam.

   3. Palma Virag

    @ZSHOW time Rendben Zsolti ha te kéred nem állok le többet a trolljaiddal veszekedni.

   4. ZSHOW time

    Ez nagyon szinten aluli. Folytassatok mashol legyszi

   5. Bdjshdhfj Bdjdjfjfh

    @Palma Virag sz@rbakanál 😂😂

  54. Gergely Mlinkó

   Számomra te vagy az év embere.

  55. Zsanett Erdélyi

   ❤🥰😘😘❤

  56. Krisztina99

   🙏🏻💙

  57. Julia Ronyai

   Szerintem nem kellett volna címet változtatnod a károgók miatt...

   1. Julia Ronyai

    @ZSHOW time borzasztóan szomorú, hogy ettől rettegni kell...

   2. Palma Virag

    @ZSHOW time Sajnálom hogy ilyen világot élünk....

   3. ZSHOW time

    Nem ő miattuk tettem, hanem azert, mert egy felcsuti család megijedt es kerte, hogy vagjak ki egy reszt es modositsam a címet is. Rettegnek az ott lakok a kovetkezmenyektol, mivel ok sokkal fontosabbak mint a video ezert megtettem.

  58. Jonsee

   Felcsútra került a legtöbb cucc, miközben Felcsútra van bejegyezve a legtöbb egy főre jutó magántőke. . . azt hiszem, ez mindent elmond erről az országról.

  59. Dzsenifer Kovács

   Kedves Zsolt törölted annak a nőnek a hozzászólását, aki írta, hogy Felcsúton lakik? Semmi sértőt nem írt és én sem, de úgy látszik te is csak azokat a kommenteket szereted, amiben ódákat zengenek rólad, csak akkor ne állítanád be magadat másnak a videóidban...

   1. Palma Virag

    @Dzsenifer Kovács Örültem, legközelebb máshol trollkodj. Bye

   2. Dzsenifer Kovács

    @Palma Virag Ezzel csak az a gond, hogy a te logikád szerint, akkor neked sincs jogod belekötni abba, amit gondolok. Na látod, ezért is hibás az érvelésed. :) (Utóirat: igen ember vagyok, sajnos ugyanúgy ahogy te is. 🙈😭)

   3. Palma Virag

    @Dzsenifer Kovács Fuuu de egy hálátlan megkeseredett troll vagy. Egyet árulj el minek vagy itt ? miért nézed őt ? Hagyd már békén te is meg a többi szolgalelkű, hadd fejezze ki amit gondol, nincs jogod belekötni , és közben még magyarázkodni.Embernek érzed magad ilyenkor ?

   4. Dzsenifer Kovács

    @ZSHOW time Ennek örülök, akkor ez esetben bocsánatot kérek. Nem veled nem szimpatizálok, hanem néhány dologban nem értek egyet veled és úgy érzem, hogy nem arra az emberre iratkoztam fel, aki mostanában vagy, de ennek ellenére követlek, mert nem szeretek buborékban élni és néhány témában melletted állok.

   5. Dzsenifer Kovács

    @Csak1Maradhat Nagyon tetszik a stílusod, annyira egyedi, objektív, hogy szinte már el se hiszem. De azért a Soros név említését gondolom szereted te is teljes beleéléssel kicsúfolni? Ugye? Az én szüleim csak is fideszesek lehetnek ugye? De nevetek rajtad meg a próbálkozásain. Egyébként a Föld még ennél több embert is elbírna a hátán, ha odafigyelnének a cégek és az emberek is a környezetükre. ;) Nem vagyok tovább kíváncsi az érvek nélküli üres fecsegésedre. Boldog O1G évet,életet kívánok neked!

  60. Andrea angel02

   Na ezt a videót az összes tv csatornán le kéne adni a hiradóba főműsor időben!!!

  61. Anna Sallós

   Köszönjük hogy vagy Zsolti ❤️

  62. szekibi

   Megható volt, ahogy az egyik kislány mondta "Ilyen jó napom meg soha sem volt az életemben" 😍😭

   1. Painted Sara's

    Édes volt nagyon!!!

  63. Földes Dóri

   ❤️❤️❤️

  64. Melinda Baranyiné Kovács

   OV egyszer válaszolt valami kérdésre, hogy milyen volt a kapcsolata fiatal korában a falujukban élő szegényekkel? (ne vegyétek szó szerinti idézetnek, de ez volt a veleje, hogy) Azokon a kapukon, amik nem nézték ki rendesen, be se néztek :( Ez azonnal mindent meg is magyarázott... Ti szuperek vagytok, le a kalappal a teljesítményetek előtt!

  65. Rita Salamon

   Iszonyúan sajnálom azokat, akik ilyen helyzetben élnek. Igazából ha mindenki aki megteheti,azok csak egyetlen családnak segítenének néha, attól már szebb lenne az élet. Nagyon sokan akik megtehetik, azok nem segítenek.Igazán jó emberek vagytok Zsolti. Patrik is, és te is. Imádlak benneteket. Igazán csupaszív emberek vagytok mind a ketten. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  66. BOBAXE

   29 éves férfi vagyok de ezektől a videók tól folyamatosan gombócba szorul a torkom és eleresztek pár könny cseppet úgy h vissza fogom közben magam. Megéri támogatni ezt a csatornát tegye azt mindenki a maga megfelelő módján. Valaki utaljon pénzt de az is jó ha nem kapcsolódó be azt a rohadt adblockert és nyomsz egy like ot a videókra h minél több emberhez eljusson ez a csatorna. Buek!

  67. Károly Varga

   Isten áldja meg az IGAZ MAGYAROKAT

  68. 75 Balázs

   Jó fej vagy Zsolti! Azért ez a videó egy "pici" fricska a felcsúti fáraónak! A stadion árnyékában nélkülözö emberek... Annak a stadion árából (jójó ez elkoptatott) mennyi emberen lehetett volna segíteni!

  69. Thanku next

   vajon dezső bence és a hozzá hasonló "tartalom" gyártók mennyit adakoztak?

   1. ZSHOW time

    Bizom benne, hogy nem hasonlítanak hozzajuk

  70. Mariann Lajkó

   Köszönet hála nektek ,hogy vagytok vele 🙏😇

  71. Ilona Laczko

   Ez a három település nem a szegény települések közé tartozik! Ők is segíthetnének, de maguk a megsegítettek is. A rendrakás nem szegénység kérdése. Talán, ha rendet raknának maguk körül, s magukban is, jobb lehetne az életük. Köszönet a munkátokért, mindenkinek így kellene tenni akinek erre lehetősége van. SEGÍTSÜNK, ha MEGTEHETJÜK!

  72. Rita Castle

   Vidéken is vannak elektromos autó feltöltésre alkalmas pontok. Tiszteletreméltó, hogy nem mutatod az arcukat, pedig biztos nagyon beszédes lenne.

  73. Eva Berkiova

   Gratulálok mindenkinek emberségből jeles 🤗

  74. kitti kovács

   Az a kis falu ahol a kislány annyira boldog volt nagyegyháza egy picike kis falu Óbarok melett én ebbe a kis faluban élek és amilyen csodás dolgokat mondanak az emberek. Zsolti köszönjük. Van egy két adomány tárgyam ezzel kapcsolatban írni fogok neked.

  75. Lipi Eeeddy

   Minden rászorulónak kívánok egy Zsoltit&Patrikot❤ A stadionimádóknak is remélem átmegy az üzenet...

  76. Dorottya Szanyi

   Végignéztem a vlogmast, végig zokogtam. Hálás vagyok. Hálás vagyok, hogy vannak még ilyen emberek, mint Ti. Hálás vagyok, hogy nekem nem így kell élnem, ahogy szegény rászorulóknak. Van mit átgondolnunk! Köszönöm Zsolti ❤️

  77. bobafett137

   Egyedül benned, és csapatodban több emberség van, mint az eddigi összes békemeneten részt vett összes álszent, képmutató fidesz-bűnsegédben összesen .... Tisztelet M

  78. Istvánné Mogyorósi

   Festett műkörömre telik? Kertes családi házakban hiányzik a burgonya? Az igazgatónő annakidején azt mondta, A szegénység nem feltétlenül kellene hogy egyenlő legyen a trehánysággal és a kosszal. Ezek szerint tévedett.?

  79. Gábor Gábor

   A "családi" pótlék és a nyugdíjminimum összegének blokkolása vajon kinek "köszönhető"?

  80. Ami Whand

   egyébként a kisvasút az uniós pénzből épült amit nem lehet másra költeni csak ilyenekre tehát vagy épül kisvasút Felcsúton vagy máshol. Vagy az a pénz bent marad az uniós kasszában. Melyik a jobb opció?

   1. Ami Whand

    @Palma Virag értelmes hozzászólás volt dagadék

   2. Palma Virag

    Jólvan kistroll nyugodj meg attól megnyugszik a kis lelked. Most pedig keress neked tetsző tartalmat. Taka!

  81. Ami Whand

   Zsótika ha adjuk a pénzt az mire ösztönzi az embert? munkára vagy azt mondja úgyis adja a pénzt a büdös magyar? mindene ember a maga életének kovácsa nincs olyan mélyszegénység amiből ki ne lehetne törni mindez csak akarat kérdése a cigányoknak tökéletes az az élet amit élnek, eszük ágában nincs kitörni belőle... ott ahol munkaerő hiány van 300-400 ezret megkeres egy segédmunkás egy jó szakember meg 6-700at azt ne mondja nekem senki hogy nincs lehetősége a cigányságnak, a szegénynek. csak éppen a lustaság a sírás az megy. Az, hogy kitanuljon egy szakmát és esetleg mestere legyen?

   1. Tímea KP

    Hol keres ma Magyarországon egy "segédmunkás 300-400 ezer Ft- ot"?

  82. Irén Jónás

   Nincsenek szavak, nem tudom elmondani.... Nagyon csodálatosak vagytok! Nem szabadna senkinek ennyire nélkülözni, szégyen!!!!! 😪😪😪

  83. Bernadett Bujdosó

   Embernek maradni egy embertelen világban. 🙏❤ Köszönjük Zsolti, hogy vagytok..Többet nemtudok mondani a héten negyedjére érzékenyültem el😅❤ #zshowcsalad

  84. putyika Üvegkemény

   Felcsút Orbán tükörképe szegénységi bizonyítványa!

  85. djindivik

   trending

  86. Eva Sulyok

   Koszonom hogy vagytok es segito keszek vagytok, God Bless both of you.

  87. TekashiTheTwin

   Mindig elgondolkodok az ilyen tartalmak után hogy tudom e majd jobban gyűlölni Orbán Viktort és a bűntársait, de valahogy mindig jön több ilyen tartalom és mindig tudom jobban gyűlölni őket. Neked viszont köszönöm a munkádat Zsolt, és mindenki másét is aki így tesz. Jó emberek vagytok.

  88. András Kovács

   ISTENEM... pontosan tudják mi van az emberekkel,de számukra semmit nem jelentenek a kis emberek,csak számok,grafikonok.

  89. Viktor Váradi

   Nagyon szép amit tettetek, gratulálok hozzá! Kár volt politikát belekeverni :-( sokat veszített a hitelességéből. Az önzetlenség nem ismeri ezt a fogalmat...

   1. Palma Virag

    @Viktor Váradi Akkor léphetsz tovább fideszes gyűlöletkeltő tartalmakhoz, ennyike

   2. Viktor Váradi

    @ZSHOW time egyetértek. Nekem a politika nem volt idevaló, ennyi.

   3. ZSHOW time

    @Viktor Váradi ugy, hogy 40 csaladnak élelmiszert vinni szerintem eleg hasznos dolog.

   4. Viktor Váradi

    @ZSHOW time hogy érted azt, hogy több haszna van?

   5. Palma Virag

    Váradi úr, ha hitelességet keresel, keresd a keresztény konzervatív oldalon....nem fogsz találni . Ellenben képmutatást annál inkább!

  90. BigN Joe

   Szamtalan ismerosommel csinaljuk ezt szep csendben ,hosszu evek ota ...Zsoti !!! Bar nem kedvelem tulsagosan Meszaros L. et azee o is "szetszort" 70 tonnanyi elelmiszersegelyt !!

   1. BigN Joe

    @Palma Virag Minden lipsinaci azt gondolja,hogy o jobb......az ellenzeki osszef.sasnak is csak ennyi a mantraja a ....gazdasagpolitika,nepessegpolitika,geopolitika,es egyebb aprosagok nem zavarjak oket a "vilagmegvaltasban " !!

   2. Palma Virag

    @BigN Joe Nem gondolom hogy nyerni fogunk de hogy mi jobbak vagyunk tőletek az biztos , és ez politikától független. Önző egocentrikus önkényes politikusok, nulla empátiával

   3. ZSHOW time

    @BigN Joe nem vagyok terezanya. Es sajnos milliardos sem. Ahogy azt a videoban is lathatod, mi csatlakoztunk egy tőlünk teljesen fuggetlen kezdemenyezeshez, ahol reggel derult ki, hogy felcsutra is megyunk. Nem tudom, hogy egy szemelykent mit kene meg csinalnom? a tobb mint 500 hajlektalan,100 idos, 50 csalad,1 kutyamenhelyen tul meg kinek kene segíteni?Tolem ennyi telik egyelore

   4. BigN Joe

    @ZSHOW time Ha akkora"terezanya"vagy,akkor csinalhatod ezt,mint ahogyan mi is csinaljuk......nem kell egyenesen Felcsutra menni,vannak a kozeledben is elegen! Es megegyszer ideirom,hogy egymillio tonna is keves lenne ha nektek nemtetszo szemelyek osztjak !!! Dijazom amit tettel,de az adomanyodat nem jo rezgesekkel toltotted fel,igy azt kapjak akik kaptak belole !!!

   5. BigN Joe

    @Palma Virag Mindig csak a mantrat toljatok......a az O1G vel nyerni tudtok,akkor vesszen is el ez az orszag !

  91. Péter Schmidt

   Azt hiszem, ezek a szomszédok a Pösti TV-n le lesznek "karaktergyilkolva" hamarosan. Csak figyeljetek!

   1. Péter Schmidt

    @75 Balázs Őt alap betámadják majd. De az kevés lenne ebben az esetben.

   2. 75 Balázs

    Nem is a szomszédok, lehet hogy Zsoltit fogják betámadni. De remélem lesz magukhoz való eszük és békén hagyják.

  92. Nihan

   Isten áldjon meg Zsolti, nagyon jószívű ember vagy ❤️

  93. Tiffany Heller

   Pont oda? 😅😅❤ De jól tettétek.

  94. Ferenc Kótai

   Példa értékű amit csináltok 😘😘😘

  95. Krisztina Horváth

   Én Bicsken lakom és Felcsúton tanulok hihetetlen mik folynak ott:/

  96. Krisztina Horváth

   Szoktatok volna szívesen fogadtunk volna itthon Bicsken💗

  97. Krisztina Horváth

   5:20 Marika néni nálunk tanít mi imádjuk 💗

  98. Wilson96HUNthe2nd

   Csúnya vélemény jön, de nem bírom ki, hogy ne írjam le, mert kicsit szemellenzősnek találtam a videó végét. Távol áll tőlem a FIDESZ és hányingerem van ha meglátom a felcsúti törpét DE ezeken az embereken (i.e. mélyszegénységben élő, munkanélküli cigányokon) nem segített volna az se ha Orbán a stadion helyett hozzájuk vágja a pénzt (de ne is vágja, MINDENKI ismétlen MINDENKI elmehet dolgozni ha akar. Pont ez a probléma, hogy ez a társadalmi berendezkedés az élősködőket is ugyanúgy megtűri.) Akkor is ilyen mocsokban és kulturálatlan környezetben élnének. Kapnak épp elég támogatást az államtól már így is mégis egyhelyben állnak a tisztességes adófizetők pedig már nem bírnak el több közterhet. Tudod mi történik a szabolcsi falvak nagy részében? Az állam fogja az elnéptelenedett házakat a falukban, FELÚJÍTJA (közpénzből) majd beköltöztet mélyszegénységben élő cigányokat a házba a "szegregáció csökkentése" címszó alatt a magyar családok közé (abba már bele sem kezdek, hogy ezek után mennyi felesleges atrocitás éri az ott élőket mert egyszerűen NEM tudnak beilleszkedni). Nem kell fizetniük csak a rezsit de sokan még azt sem képesek, konkrétan vannak akik eltüzeilk a kerítést és eladják a bútorokat a házból amiért kettőt nem kellett finganiuk és az állam a seggük alá tette. A megfelelő út az pont az lenne, hogy elvenni tőlük a szociális segélyt aki munkaképes és nem rokkant az egy büdös forintot se kapjon a közösből.

   1. Zsófia Kis

    A megfelelő út a tanítás az iskola is lehet. Ez nagyon fontos, hiszen mit lát a gyerek otthon vagy mire van egyáltalán lehetősége? Sokakat az iskola ment ki ilyen helyzetből de Orbánnak nem érdeke okos, gondolkodni tudó ember nevelése mert az kérdez és megkérdőjelez valamint ismeri a jogait és lehetőségeit.

   2. Palma Virag

    A kormány politikája mindig az volt hogy az élősködöket jutalmazta a dolgozó embert meg semmibe vette. Semmi sértőt vagy csúnyát nem írtál ezzel, ezt tudtuk. Azok majd tele szülik Europát, tök mindegy hogy mekkora mélyszegénységbe, legalább van gyerek...

  99. johny87able

   Ezt is sikerült meg könnyezni!😪🙁❤

  100. Anna Herceg

   Nagyon meghatódtam!!Olyan jó, h ilyen kedvesek vagytok.Krisztáék is.Volt egy kislány azt mondta soha nem volt ilyen velem meg.Elsírtam magam..Én is segitek csak úgy leteszem becsomagolva nézem ki viszi el utcára száraz helyre.Nevelőothonban nőtem fel amiket mondasz mindent átéltem.Mély szegénységet iss.Boldog vagyok ennyire gyönyörű a lelketek és a többi embernek akik nem mutatták az arcukat.Láthatatlanul tényleg Te is és a többieket úgy hívom hétköznapi angyalok vagytok.Lila kabátos kislány mondta ilyen napom még egyszer sem volt.🎀🎁🎄🎈🎉🎀🎁🎄🎄🎄