POFÁTLANUL HÓDÍTANAK AZ MLM-ES SRÁCOK A TikTok-ON! | Milliókat kínálnak a tiniknek!

ZSHOW time

59 E megtekintés19

  #MLM #TIKTOK #ZSHOWTIME
  INSTA: osvvath_zsolt
  Ha veszélyeztetett hajléktalant látsz az utcán, azonnal jelezd a 06-1-338-4186-os telefonszámon elérhető diszpécserszolgálatnak!
  Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime
  A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
  Ott Tali! patreon.com/zshowtime
  HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  SWIFT: GIBAHUHB
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. ZSHOW time

   Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani. PAYPAL: paypal.me/zshowtime

   1. Skasterscsaj

    Zsolti a kamu profil oldalakról is beszélhetnél, kiemelve azokat ahol nyereményjátékkal becsalogatva sok pénzt nyerhetsz úgy hogy a bank kártyád adataid kicsalva később rossz célokra használják fel vagy pénzt emelhessenek le róla. Nagyon sokan sajnos johiszeműek és naivan áldozatul esnek a csalóknak.

  2. Katalin Kun

   Vajon miért támadják olyan emberek ezt a marketing rendszert, akik nem ismerik? Miért számít ilyen népellenségnek, mintha bárkinek is ártanának? Érdemes lenne különbséget tenni, maga a rendszer, a cégek és egyes emberek között, mint jól hangzó, mindent mindennel mindenkit mindenkivel összemosó alaptalan dolgokra hallgatni. Ilyen alapon bármelyik szakmát támadhatnánk, mert biztos a Te szakmádban is vannak profik és kutyaütők is, de attól még a szakmád jó és szükség van rá. Vagy nem?

  3. Nagyon Nagy

   kezdés : 2:07

  4. Dorian Filinger

   Én is voltam ilyesmi rendszerben pár hónapot. Igazából nem bántam meg, oké fél évig benne voltam és egy forintot nem kerestem vele de teljesen más ember lettem és jóértelemben. Motivációból hatalmas mennyiséget tudott adni és az ottani vezetőimnek köszönhetem mindazokat a készségeket, amivel most egy multicégnél értékesíthetek (nem ismerősöknek). Szóval van ennek jó oldala is, na. Álmomban sem gondoltam volna addig, hogy szeretni fogok és tudok majd emberekkel, ügyfelekkel foglalkozni.

  5. Máté Péter

   Nos mivel sokan úgy fujjognak itt az MLM-re mint ha az maga lenne a sátán, 1 kis tájékoztatás.... Ez 1 üzleti forma... a forgalmazó, gyártó úgy adja el a termékét, hogy kihadja a kis, és nagykereskedői láncot az egészből, és hejette "eladatja" a vevőkkel... ennek egy jutalmazási rendszer az alapja... itt vannak több féle rendszerek, én Amwayeztem pár hétig... ami már nem a régi vedd meg add el szisztéma, itt valóban aprópénzzel is el lehet indulni... de mind a legtöbb itt is a termék határozza meg, hogy mennyit kell hazudni... a mai napig van amit tőlük rendelek.... de vannak nagy kamuk a mérhetetlenül túlárazott víztisztítójuk, az edénykészletek, ezek nagy lehúzások..... a tréningek (a szektás összejövetelek) azért vannak hogy valóban bárki elérhessen valamit, mert 20-50emberből csak 1fog beszállni a hálózatodba aktívan, és talán 3-5 fog vásárolni... ez nagyon sok elutasítás, amit legtöbben nehezen kezelünk, ezért sújkolják az emberbe hogy mi cél, mit lehet ezzel elérni.... és vannak még az ojan képzések amivel jobban, több embert meg tudsz győzni hogy ez neki jó lesz.... ami viszont hazugság, hogy ez 1szerű, akinek affinitása van hozzá annak igen, de akinek nincs, annak sokkal tovább tart, sokkal több munkát kell beleölnie..... de vannak ojanok is amiket kifejezetten undorítónak tartok ez a HLBS, ott van 1 belső fb csoport amin ojanokat írnak, hogy beszarás... egyes termékeik gyógyítják a sclerosis multiplexet, rákot..... stb....... de kb mindenki ismeri az avont a tupperwarét, ezeknek azért nem kamu eladásaik vannak... meg még lehetne párat sorolni, ami meghatároz 1 mlm rendszert, a termékei, és az eladói........

  6. Bálint Bőjte

   Te nagyon le vagy ragadva kb az 1995 ös évekhez , és hülyited az embereket

  7. Kata Apatóczky

   Én is sok ilyen videót láttam már tiktokon és nekem olyan érzésem van, mintha rá akarnak arra venni, hogy csak gazdagon jó az élet, ezért csatlakozzunk hozzájuk. De lehet, hogy csak én gondolom így.

  8. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

   Akit érdekel a téma, egy remek film készült róla. Az X aktákból ismert David Duchovny és a meg híresebb Demi Moore főszereplésével: Eladó a családom. hugets.info/show/pZqmd9m7uJuiyag/vide.html

  9. Enikő Angéla Bakonyi

   Instagramon, kislányom születése óta folyamatosan mlm-ben tevékenykedő anyukák irogatnak. Hogy milyen szép meg cuki a kislányod, te nagyon pozitív személynek tűnsz, de a legjobb, hogy az egyik kép hátterében lévő növény nevére kérdezett rá az adott személy, hogy beszélgetést kezdeményezzen. 10-ből 1-nek írtam vissza, hogy szívesen elbeszélgetek vele, de ne próbáljon ebbe az agymosásba belevinni, mert nem vagyok rá vevő. Nem érdekel, és ismerem magam, hogy nem olyan a személyiségem, hogy rátelepedjek valakire anyagi haszonszerzés céljából.

  10. Kamelas P.M.

   Hát igen... Én tagja vagyok termékes cégnek és dolgozom is vele sokat ezt nem tagadom... DE az életben nem volna bőr a képemen a tiktokon embereket beszervezni mert én oda "kikapcsolódni, szórakozni" járok és amikor felmegyek és meglátom, hogy rengetegen megpróbálnak a tiktokról csapatot építeni, komolyan elkap az ideg és nagyon sokszor nem állom meg és muszáj oda kommentelnem, hogy b+ ezt nem itt kéne, legalább a tiktokot ne tegyük tönkre ahova kikapcsolódni, poénkodni, nevetni jár az ember !!!

  11. Ágota Molnár

   Egyszer egy csaj írt instán hogy milyen aranyos a macskám milyen fajta stb.. Én meg tökre megörültem, hogy még ismeretlenek is írnak a macsek miatt.. Aztán kezdte a szokásos szöveget.. Eskü szomorú voltam 😭😂

  12. Acsi pongrácz

   Zsolti the CEO of ég kék a zöld fű

  13. Henrietta Váradi

   Sziasztok ! egyszer még nagyon fiatalon kb .20 éves lehettem nem volt munkám akkoriban még újságból néztem állást találtam is egyet egy irodában jó fizetésell így jelentkeztem . Másnap el is mentem meg nézni miröl is van szó alig találtam meg a helyet mivel kiderült hogy ez egy udvaron belül található . Kedvesen fogadtak egy idős hölgy volt a főnök de semmi nem volt ki írva hogy mivel foglalkoznak majd be kísértek egy irodának látszó szobába ahol rajtam kívül még volt vagy három nő le ülettek egy asztalhoz elém raktak egy szöveget azt kellet be tanulni volt egy vezetékes telefonon meg egy számitógép előttem . Mint kiderült ez egy utazási iroda volt ahol embereket kellet fel hívni és rá beszélni őket hogy itt vagy ott nyaraljanak pontosan már nem emlékszem de valami óriási átverés volt . Fiatal voltam örültem neki hogy milyen jó munkám van de éreztem hogy valami nem stimmel első munka nap ott ültem hívtam az embereket egymás után persze mind idősek voltak én mondtam a be tanult szöveget ők meg el mondták a fél életüket és én közbe éreztem hogy nekem ez nem megy nem akarok részt venni benne persze nem kötöttem egy üzelett se majd el csíptem egy beszélgetést a főnök asszony és egy alkalmazott között hogy a kis fizetésem ami kb 3 napi volt nem kapjam meg csak a felét erre én nem mentem be másnap nem kellet a pénz se ilyen áron ez volt az első és utolsó ilyen munkám .

  14. Laszlo Durva

   Szerintem a Bódi tesok se a 0rol indultak. Hanem a szüleik jómódúak.. így hiteltelennek érzem őket.

  15. Krisztian Holovecz

   emberek mlm-es aurával facebook csoport innen küldi üdvözletét! :D

  16. Dorina Takács

   Nekem az tetszik, hogy a facebookon kiraknak egy posztot, majd megy a “kipróbáltam, már csak ezt használja a család” ilyen kommentből legalább 15... majd rájössz hogy ez a 15 ember is ugyanezt csinálja, csak kamu kommenteket irogatnak egymásnak. Engem érdekelne, hogy ez ilyenkor hogyan működik🤣 Van egy zárt csoport ahol jelzik hogy “posztoltam”? 🙄

  17. Nikolett Szalkai

   Heti rendszerességgel keresnek meg instán, és sikeresen elérték azt hogyha bàrki barátkozni szeretne velem, gyanakvó legyek, már pörgetem az instáját és keresem a kis sárga noteszt vagy a pörgős arctisztítót :D azt hiszem tényleg szívből dicsérik a feedem, de nem ez csak a csali. Viszont már megtanultam őket helyén kezelni, sok sikert kívánok a további folytatáshoz, de ügye általában ezt a beszélgetés legelején teszem amikor még meg sem történt a behalászós mondat. Ezért így is megsértődnek mert “nem is akartak beszervezni.” Na ja🤨 Jó vidi volt 🤗

  18. Melinda Melinda

   Az előző főnökömet teljesen behálózta egy ilyen MLM-es cég és végül azért rúgott ki, mert nem csatlakoztam be. Sajnos ez az időseket is könnyen bekebelezi. Undorítóan tenyérbemászó a stílusuk, ahogy bűntudatot keltenek benned és azt éreztetik, mekkora idióta vagy, ha ezt kihagyod. Mikor azt mondtam kifogásként, hogy nincs kezdőtőkém hozzá (nem akartam belemenni semmibe) mindig kereste a réseket, pl. hogy itthon van kertünk és sok zöldséget termelünk, nem kell megvennünk őket, szerinte pedig ezzel képtelenség, hogy ne tudjak kifizetni egy csomó pénzt. Ez csak egy példa volt, de minden apróságnál ez történt. Nagyon gerinctelennek tartom a manipuláló technikáikat, aki érzékeny a dominánsabb emberekre azt nagyon könnyen belekergetik egy ilyen "üzletbe".

  19. bmarton7

   Elhagyom ezt a csoportot, mert sértő az elmúlt több mint 10 éves OVB-s tapasztalatom és múltammal szemben (a válaszlehetőséget a sok agyalágyultnak még meghagyom, vállalom teljes mellszélességgel). Én is egyetemistaként kezdtem és én is végigjártam a ranglétrát, sőt én is hívtam fel barátomat, ismerősömet, akikkel már félévvel azelőtt nem beszéltem. Lehet, én nem voltam olyan erőszakos (és itt köztetek néhányan így élték meg a közeledést), mint mások, de hittem a cégben a működésében és a vezetőmben, hogy jó degy, ami a lényeg, hogy azóta már 10 év eltelt és még mindig ennél az - amúgy 5 éve piacvezető - cégnél dolgozom. Büszke vagyok rá, sőt nap, mint nap tapasztalom a hálás ügyfeleimtől a rengeteg köszönetet, jah és nemhogy én nem hívok ügyfeleket már 2 éve, de heti szinten keresnek idegen emberek az ügyfeleimre hivatkozva

   1. bmarton7

    @Bernadett Nyitrai kicsit félre ment, ez egy copypasta hugets.info/show/zYhoaNHZyoaHp5g/vide.html

  20. Bence Kóczán

   Ejj én már azt hittem végre lesz egy jó rant videó a Bódi tesókról. De ez inkább a Halmi családnak szólt, ez sem rossz, a jeghegy csúcsa. 😃 Több ilyen videó kéne, több embertől. Fanmademaker Marci vagy a Kókuszcsoport csinálhatna. 😃

  21. Bridget Felber

   Azért lehet még árnyalni ezt a témát. Soha nem hasított úgy az MLM, mint most a pandémia alatt. Fontos erről beszélni, jó témát találtál. A végén ez a siker-boldogság-pénz tengelyen való értékelhelyezés nekem picit billegett, de nyilván ez egy szubjektív meglátás. Viszont könnyen azt sugallja, hogy a szegénység, sikertelenség a boldogság melegágya, amivel azért nagyon nem értek egyet. Ehhez alaposabban kellene definiálni a boldogság jelentését.

  22. BelsőTér Vimláti Ilda

   Ez jó volt. Meg lehet találni őket mindenhol, sokakakt behúznak a csőbe nagyon...sajnos.

  23. Andrea Rigó

   Kedves Zsolti annyira örülök hogy foglalkozol ezzel a témával. Olyan szomorú látni amikor a Facebookon kiírja egy kismama hogy kis gyerek mellett milyen jó ezt csinálni segíteni a családi kasszába gyerek mellett simán lehet csinálni csak napi pár óra és "akár" 70-80 E Ft ot is kereshetsz . És sokan , nagyon sokan írnak hogy érdekli őket ... Kihasználva hogy kétségbe vannak esve az anyagi helyzetük miatt ebben látnak potenciált , igen ez menni fog bele vágok . Sajnos majdnem én is bedőltem neki. Szülés után pár hónappal nem álltunk fényesen és hát persze kire ugranak rá a kismamákra a kisgyerekes anyukákra aki bármit meg adnának a gyermeküknek. Rám írt és becserkészett ... Videókat néztem el hittem nekik mindent több emberrel video chateltem közülük. Aztán egyre terhesebbnek tűnt ez az egész de hála az istennek beszéltem az egyik ismerősömmel aki hasonló körökben mozog, ők tulajdonképpen majdnem ugyanezt csinálják. Egy budapesti cégnél dolgozott ahol pár 1000 Ft os termékeket több tíz vagy akár 100 ezerért tukmálják rá az idős emberekre . Természetesen ott is van egy előre megírt szöveg. Ott annyi a különbség hogy nem szekta szinten működik, hanem tisztában vannak azzal hogy minél több terméket adnak el annál több részesedést kapnak . Teljes mértékben tiszta fejjel veszik hülyére az embereket. Na most meséltem neki erről az egész dologról és ő nyitotta fel a szememet hogy ez az egész egy piramisjáték és csak engem vesznek hülyére, lehúznak, és kihasználnak. Kicsit rosszul esett át verve éreztem magam , egy kisgyereknek akit jól át basztak a felnőttek. Természetesen utána ignoráltam őket, de még hetekig írogattak hogy mi a baj mit rontottak el miért nem írok vissza ők csak jót akarnak nekem. Megtanultam a leckét. Azóta akárhány ilyet látok a Facebookon kötelességemnek érzem figyelmeztetni a többieket is főleg a kisgyermekes anyukákat hogy ne dőljenek be . Bár ilyenkor néha vamzernek érzem magam . A lényeg hogy szerintem sokkal többet kéne foglalkozni ezzel a témával főleg a fiatalok körében, és nagyon örülök neki hogy beszéltél róla . Imádlak 😍❤️❤️

  24. Brigitta Kondacs

   Nekem az volt már sok mikor rám írnak olyan szöveggel hogy "szimpatikusnak tűnsz, látom szeretsz te is utazni bla bla" közlom vele nem érdekel az ajánlata, majd hangüzenetekkel bombáz. 🤣

   1. geonardohun

    Ja,hogy ne tudj screenhotolni 😃

  25. Rm Krly

   Halmi klán be like! 🤣🤣🤣

  26. Donát Varga

   Ez az elso hogy ezzel a temaval kapcsolatban irok, mar sokszor gondolkoztam rajta de valamiert nem tettem viszont most, hogy egy jol megfogalmazott velemenyt hallottam megjott a kedvem😁 szooval en ovis korom ota benne vagyok a temaban tehat eleg jol atlatom a dolgokat! Vegre valaki megfogalmazta hogy vannak elonyei is ennek az egesz dolognak es nem csak hatranyai🙏🏼🙏🏼🙏🏼 apum tizen evvel ezelott talalkozott az mlm-el megtetszett neki es belekezdett sajnos az elso ceg ahol elkezte nem a leg kifizetodobb volt ha az uzleti oldalat nezzuk viszont a termekek jok voltak, ra 10 evre jott egy masik ceg abba is belevagott es ott en is elkezdtem tevekenykedni 14 evesen mert ott erre volt lehetoseg. Rajottem hogy ez az egesz mlm milyen is es csalodtam benne valamilyen szinten annak ellenere hogy a termekek megintcsak jok voltak nekem nem ment jol a dolog sajnos😞 aztan tavaly marciusban jott a 3. Ceg es most erzem hogy vegre valamit talaltam es ennek latszodnak az eredmenyei is, viszont ehhez tenyleg azert elegge sokat kellet beleolni foleg az idombol igy 100%-osan egyet ertek azzal hogy ez nem valo mindenkinek a sok hitegetes ellenere, viszont nem lehet azt mondani hogy az osszes mlm ceg egy szar az osszes termek egy szar mint ahogy te is mondtad a forevernek is vannak jo termekei csak dragan sajnos altalaban ez igy van ugye ebbol fizetik a jutalekokat stb. de vannak jo termekek es ez teny Valoszinuleg az emberek tobbsege azert utalja ezeket a cegeket es embereket akik ezzel foglalkoznak mert nem a jo cegre/emberre talaltak ra csak egy behulyitett valakire aki tukmalja a cuccot funek fanak Sokszor neztem vegig enis ahogy hulyitik az embereket es enis hanyok attol amikor megy a rizsa h uhh latom a kepeidbol h te nagyon pozitiv ember lehetsz es tetszik amit kepviselsz pont ilyen embereket keresek a csapatomba... emiatt olyan rossz a velemeny de mi lenne ha egy normalis emberre talalnal ra te magad es megkerdezned mivel foglalkozik en soha nem irtam senkire es soha nem is terveztem rairni semkire plane nem idegenekre, hogy van egy jo lehetoseg egy het mulva a ferrarival megyunk ko gazdag leszel stb ha normalis embereket ernek el az ilyen cegektol akkor nem lenne ez az egesz es szepen kerek mindenkit, hogy ne iteljek el az mlm sracokat lanyokat mert vannak kozottunk normalisak Lehet kicsit sokat irtam, lehet hogy ertelmetlen egy resze de ez jott ki belolem igy hajnali 3 kor🙏🏼🙏🏼😂 Es egy Szabo Peter idezettel zarnek : .

  27. Betti B.

   Hu Zsolti megint kemény fába vágtad a fejszédet sajnos. Nem akarok példálózni. Remélem a célcsoport azért megérti mint is szeretnél nekik mondani. Szép napot nektek 😚😚

  28. Péter Schmidt

   Ez a valóságtagadásos, műanyag pozitivitás az élet egyik alapvető törvényét tagadja. Mégpedig azt, hogy minden csak a saját maga ellentétében értelmezhető és csak úgy értékelhető. A legjobb példa erre a hálál ténye, amire a modern, nyugati ember totálisan negatívan tekint és próbálja teljesen kizárni az életéből. Pedig az élet valódi szépsége és fontossága, pont hogy a halál tényszerűségéből fakad. Csak a halál tükrében és relációjában van értéke mindennek az életünkben. "Az élet a valóságunk, a halál az igazságunk". Arról nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy valódi megoldásokat találjunk az élet kihívásaira, nos ahhoz észlelnünk a problémákat is. Ezek tagadása, egy álpozitív, alternatív valóságba menekülés csak odázza ezeket a megoldásokat és hazug életet eredményez. Az egész motiv. tréninges cucc arról szól csupán, hogy termékké silányítsa az embert önmagát is. Az élet minden pillanatában egy vásáron vagy, ahol el kell adnod magad. Ehhez tartoznak a műmosolyok és műanyag gesztusok. Az emberi lét teljese lefokozása. Egy remek írás az MLM és a motivációs tréningek atyjáról, a hétpróbás gazember Napolen Hill-ről. Jó tudni történelmileg is, hogy honnan ered az egész bullshit. prolihisztoria.blog.hu/2016/12/13/a_modern_pszichopatia_osatyja

   1. Réka Szabó

    Szívemből beszélsz. 100%-ban egyetértek.

  29. Alžbeta Mgr. Csuhajová

   nagyon jó, hogy felhívod a fiatalok figyelmét, végre egy magyar youtuber aki erről a témáról beszél, amerikai youtubereket szoktam antimlm témával kapcsolatban hallgatni, de az mlm-esek nem csak tiktokon, de instagramon, facebookon, linkedin-en mindenhol megtalálnak... és kiváltképp amióta a covid helyzet van még több célpontot találnak, mert sok ember ember elvesztette a munkahelyét és az emberek kilátástalanságába kapaszkodnak, annyi embert behúznak ebbe a piramisba, nem csak fiatalokat, de kb minden korosztályban vannak ilyen ismerőseim, anyukák, munkanélküliek, tapasztalatlanok, nyugdíjasok, ezek a fő célpontok... :/ nekem is sok ismerősöm van benne, és kb minden hónapba egyik rám ír :-D ugyanazt gondolom h szekta :-D :-D hugets.info/show/2WOMoN2Xk4GIw5w/vide.html kiki channel videóit is érdemes nézni ,az antimlm tartalmakkal kapcsolatban :-D és hiába írod meg nekik, h nem érdekel, egy hónap múlva újból és újból rád fognak írni :-D az emberi kapcsolataikat is tönkre teszik ezek az emberek.. :/

  30. Bence Uszkai

   Ahogy ismerösöm mondja: "Ha ez olyan király üzlet lenne akkor mindenki ezt csinálná" (értve ezt nem csak az MLM dolgokra, hanem minden munkára/melóra). Szerintem az MLM-s "élmények" viccesek is tudnak lenni 😅 Egyik lány ismerösöm írt, ő konkrétan forever living-el "dolgozik"(😂), ő keresett meg hogy vegyek tápkieget, megnéztem a termékeiket, összehasonlitottam azzal amit én szedek, részletesen leírtam neki h az amit én szedek, miért jobb összetételre, ár/érték arányban.. egy fehérje port is összehasonlítottam, beef (marha) protein-t használok és mondtam neki h miért jobb mint amit ő kinált (szója fehérje). Erre 1 nap múlva tudott csak annyit válaszolni ő jobban szereti a vega dolgokat,...ilyen a jó értékesítés 😂😂😂 Vagy amikor az IGYUNK MEG EGY KÁVÉT srác (starbucksban 1 asztallal melletted) a csajt a 'szia mizu' után rögtön a 'mik az 5éves pénzügyi terveid?'-el felkérdezi 😂

  31. Viktória Sándor

   Anno engem is beszervezett az egyik barátnőm ilyen pénzügyi tanácsadós valamibe. Már akkor sejtettem, hogy valami nem teljesen tiszta ezzel az üzleteléssel kapcsolatban. Meg, hogy hogyan számolják el a fizetésemet stb. ezek meg végkepp nem voltak letisztázva. Alig tudtunk tőlük megszabadulni. Soha nem szabad bedölni annak, hogy ó, 1 konzultáció után 7 ezer ft-t kapsz. De tolj bele havonta 120 órát, ja meg vidd te az ügyfeleket akiknek pénzügyi tanácsot adsz. Nagyon figyeljetek abba, hogy mibe próbálnak belerángatni titeket. Még a legjobb barátnőtök szavait is kérdőjelezzétek meg! (Engem is egy jóbarátnőm szervezett be.)

  32. Blanka Czakó

   Engem is legalább 5-6 ember próbált már bevonni. Az első két három emberrel még szívesen el is beszélgettem, az egyikük olyan jól csinálta, hogy egy Facebook csoportba is bevett, de ott annyi videót kellett volna megnézni, és csak ment a rizsa, és elegem lett, hogy könyörgöm a lényeget mondjátok már. Még időben kiléptem, és azóta már a profiljuk alapján felismerem őket, a Forever nélkül is🤣 (rengeteg selfie, valami önfényező címmel)

  33. Adrián

   Engem 1 vagy 2 éve talált meg az eggyik Halmi gyerek. Először rám írt ilyen hétköznapi témában mint, hogy milyen motort vegyen mert én is motorozom. Irogattunk olyan 1 napot aztán jött a váltás hogy bennem olyan jó lehetőséget lát meg hogy jól tud velem beszélgetni. Mondta hogy lépjek be hozzájuk mert nem kell dolgozni meg a saját főnököd vagy. De ha beakarsz lépni akkor a webshopbol rendelni kell 25000 Ft-ért és csak az ő nevét irjm be a megjegyzésekhez. Mondta ha belépek akkor annyit kell csinálni hogy emberekre írok rá ugyanígy ahogy ő és akkor már az én nevemet kellesz beírni a megjegyzésbe és ebből kaptam volna juttatást.

  34. Gossypium HZ

   Kedvencem a “nekem is ugyanannyi idős a fiam/lányom mint neked,nagyon szimpatikus vagy,szivesen megismernélek” blabla🤦🏼‍♀️

  35. NEB MAYG

   De sajnálom Zsolti, hogy nem korábban láttam a videód!😃 Pár hónappal ezelőtt engem is betaláltak hogy legyek ‘személyi bankár’ 1 millió felett fogok keresni, már csak 2 napos tanfolyam hiányzik, de igazából nyugodjak meg szombat-vasárnap, nem is hétköznap , 16.000ft körüli árban, minden klappol, ígérik milliomos leszek!!😂 Egy jó barátnőm bolond ismerőse keresett maga alá embereket, mint ‘mentor’, így, hogy ne bántsam meg, csak a barátnőm anyukájának barátnője elmentem vele beszélgetni 1 órácskát Körülbelül a 20.percben videót mutatott, ahogy tapsolgatják egymást egy év végi díjátadó szerűségen... tényleg mint egy szekta😂 olyan elánnal mesélte, hogy ‘a reflektorok... az a fény! Mindenkinek át kell élni, akkora töltetet adott a munkájához’ Természetesen nemleges választ adtam a 16 ezres tanfolyam csekkjének befizetésére, mire azt mondta, hogy akkor adjam meg a kontaktokat a telefonomból, felhívja őket, hogy vele együtt dolgozok, ismerősök tuti nem mondanak nemet, befog jönni és kapok belőle bizonyos százalékot..csak el ne mondjam, hogy nem is dolgozunk MÉG együtt.. Csak mosolyogni tudtam😃😃elszomorodtam picit, hogy egy aránylag tanult- értelmiségi ember hogy süllyedhet ilyen mélységekbe. Nem is tudom mit gondolt..

  36. Sooficoo

   Borzalmasan becsüllek azért amit csinálsz, hogy ezekre felhívod az emberek figyelmét!

  37. Vanessza Krizsan

   Sajnálom hogy nem két hónappal hamarabb készült el ez a video és láttam ezt. Forever cég... Nagyon nagy mélyponton voltam pénzügyileg és lelkileg is ugyan is kint élek Ausztriába,osztrák a párom (ebből kifolyólag a haverjai is azok) Már nagyon régen szerettem volna legalább egy barátnőt kint aki magyar .Erre rámírt egy lány ,elhitette hogy mennyire szuper vagyok es hogy mekkora barátnők lehetnénk majd kiderült hogy be akar szervezni. Mondanom se kell egyből bele is vágtam konkrétan 470 eurót fizettem ki a csomagért mert így megcsinálhattam az ő csodás fogyasztó programukat plusz megkaptam minden segítséget a fejlődéshez. GONDOLTAM ÉN PERSZE..Majd egy hónap után abbahagytam mivel konkrétan amit leadtam a C9 segítségével 3 kliót az egy hét alatt visszajött sőt kb a 3 szorosa annak..undorító azóta is a bőröm. Azt meg már említésre se méltó hogy mekkora követelmények és agymosás folyik ott és hogy mekkora becsapás ez az egész. Ja és mikor én ezt feladtam akkor még a mentorom konkrétan átvette az én kezdetleges embereimet és ő akarta rábeszélni őket. Gusztustalan . Tényleg hányingerem van az egésztől. De ha érdekel akárkit nagyon szívesen leírom hosszabban is akár Zsoltinak és ha mások is így tesznek akkor hátha készül azokból is egy videó. Én szívesen megnézném és osztanám tovább mert ezt nem lehet hagyni hogy ennyire átverjék az embereket.

   1. Bernadett Nyitrai

    @Kitti Sallai na akkor nekem is jogom van leírni, amit gondolok. Tiszteletlenül beszélek? Vanessza kedves megengedheti magának ezt a hangnemet és rágalmazást? Pontosan tudom, hogy működik a termék és a cég is. Nem gondoltad, hogy ezt szó nélkül hagyni fogom? Ugyan annyi jogom van ide írni, amennyi neki. Ha meg annyira gáz a hozzászólásom, majd Zsolti kitörli. Pont.

   2. Kitti Sallai

    @Bernadett Nyitrai nem mindenkinek ugyanaz válik be, ha életmódot szeretne változtatni. Mi van akkor, ha mindent úgy csinált, ahogy előírták, és mégis ezt tapasztalta? Hadd írja már le bárki a SAJÁT tapasztalatait! Kell a pro mellé a kontra is, hogy valaki el tudja dönteni, hogy akar-e ennél a forever cégnél dolgozni, vagy sem, és attól még nem kell tiszteletlenül beszélni valakivel, mert ő nem akar, vagy neki a lelkiismerete tiltakozik ez ellen. Örülj neki, hogy neked ment, másokat meg nem kéne emiatt kioktatni.

   3. Bernadett Nyitrai

    Azért mert neked nem jött be, komolyan lehúzod a céget? A C9 egy életmódváltó program, gyakorlatilag a 10. és 11. napon történik meg a legnagyobb változás, ha úgy csináltad végig a programot, ahogy azt előírták. Ha meg újra zabálni kezdesz, persze hogy visszajönnek a kilók, ez nem csodaszer, ez egy segítség neked ahhoz, hogy életmódod változtass!!! Én is végig csináltam, a párom is, több barátnőm is. Mindenki, aki a megfelelően alkalmazta, meg volt vele elégedve, imádtuk! A követelményekről pedig annyit, hogy munkát kell belerakni, tanulni kell sokat! Akinek nem megy, az általában nem hajlandó tanulni, vagy azért mert valójában nem is érdekli, vagy azért mert eleve olyan céllal csatlakozik, hogy magától fog dőlni a pénz. Nem. Kitartás kell, ugyanúgy, mint bármilyen szakma elsajátításához! Ha pedig az önbecsülési problémák miatt nem megy (ami szintén gyakori), akkor meg még többet kell tanulni és önmagadat felerősíteni. Nincs más út ehhez. Ha meg nem megy, akkor azt is belehet ám látni köpködés nélkül. Tudom, könnyebb a céget hibáztatni, mint saját kudarcainkat felvállalni. Én megtettem.

  38. Georgina G

   Gusztustalannak tartom az összes MLM-est. Nem, nem lehet úgy csinálni, hogy korrekt legyen. Az korrekt, hogy ráírnak gyanútlan emberekre (mondjuk olyanra, aki még nem találkozott MLM-essel), eljátszák, hogy mennyire érdekes embernek találják, érdeklődnek az életéről, a hogylétéről, ő meg mondjuk örül, hogy milyen jó ismeretségre tett szert, közben meg az MLM-es csak a pénzt látja benne. Ha meg nem ez lenne a munkája, nem írt volna rá az adott személyre. Ez korrekt?! Meg a nagy segíteni akarás.. ők fel akarnak emelni, hogy jó életed legyen.. hagyjuk már, Teréz anya kutya fasza hozzájuk képest🤣

  39. Laszlo Garamszegi

   Az én tapasztalatom elég rövid volt. Három napig csináltam. Nagyon bánom azt a három napot is. Nem szabad ilyenbe belemenni. Az ember kapcsolatrendszere sokkal fontosabb és sokkal fontosabb dolgokra kell használni mint erre. Persze a kapcsolatrendszer segít az életben hogyha Akármennyire is szüksége van az embernek, de csak módjával. Adni sokkal fontosabb mint kivenni belőle.

  40. Vivaaa Bo.

   Marchellino transz ellenes megnyilvánulásai és drogozós videói is ilyen káros ,mert baromi nagy a követő tábora ...akik 16-17éves befolyásolható GYEREKek

  41. Ádám Kiss

   Nem is olyan rég ezt az üzenetet kaptam Facebookon. Sose hallottam a srácról, alig van közös ismerősünk, de: "Kedves Ádám ! :) Feldobott a Facebook lehetséges ismerősnek. Nagyon pozitív és céltudatos lehetsz. Dolgozok egy új projekten, amibe beleillenél, éppen terjeszkedünk. Szeretünk olyan emberekkel dolgozni, mint amilyennek te is látszol, persze szólj ha tévednék. Alapvetően nyitott vagy belenézni valami új dologba pénzkeresés céljából, amellett amiből jelenleg élsz? Előre is köszönöm a válaszod: András" :D

  42. Vivien Mrázik

   Az MLM egy uzleti modell, amit a cegek sokszor (tisztelet a kivetelnek) rosszul "hasznaljak" ,es nyuljak le az embereket. Nem feltetlenul a modellel van a baj, hanem az azt hasznalo ceggel, aki visszael az emberek naivitasaval.

  43. Shin Bei

   Magyarországon soha nem fog igazán menni az MLM, mert általánosságban pocsék az üzleti érzékünk, és nem tudunk kommunikálni. A híresztelés ellenére pedig ezek a skillek is tanulhatók. Csak sokkal nehezebb, ha negyven évesen, a saját károdon, és a saját zsebedre kell elkezdeni tanulni, mint hogyha az iskolában tanítanák, már általánostól kezdve. Itt vagy így születsz, vagy buktad az egész életet, mert nem csak az MLM-ben, de valószínűleg másban sem leszel sikeres. Nem tudom, miért jobb a mekiben burtyizni (én csináltam, 18 évesen), mint az MLM-ben? A magyarok fele itthon rabszolga, a másik fele meg külföldön mosogat, ez aztán a siker, gratulálok. Mondom mindezt úgy, hogy nem foglalkozom MLM-mel, mert elég hamar beláttam, hogy se érzékem, se kitartásom nincs hozzá. Fizetni kell beugrót? Akkor menj el inkább a gyárba, ahol vagy kifizetnek, vagy nem, vagy kifizetik a túlórádat, vagy nem. Menj el benzinkutasnak, ahol még a papíron szereplő béredet sem adják oda, mondván kapsz jattot (esetleg azt is elveszik), vagy ilyen-olyan ürügyekkel levonogatnak tízezreket. Elég rákukkantani a munkahelyi terror blogra, hát a nagy többsége a sztoriknak nem MLM-ból származik... Szóval a másik út sem jobb, okait lásd fent. Fel kéne nőni. Egy 18 éves "gyerek" jogilag felnőtt. Vehet kést meg cigit a boltban, nevelhet gyereket, szavazhat. Mindezeket megteheti úgy - hogy ezek szerint a te véleményed az -, hogy nem tud felelős döntést hozni a saját életéről. Például arról, hogy képes-e egy bizonyos fajta munkát elvégezni, vagy hogy egy vállalkozás beindítására mennyit hajlandó áldozni, esetlegesen hitelből. Megoldás? Pénzügyi ismereteket és kommunikációt kell tanulni, minél előbb, annál jobb. Erre egyébként sok MLM cég is megfelel, mert sok helyen a képzések a tagoknak nem kerülnek plusz pénzbe, tehát a beugró felfogható a képzés díjaként. Vagy el kell menni ilyen tanfolyamokra. Ez a két skill mindenhez kell az életben, enélkül csak a mosogatás marad, és most már nem is Londonban, csak Bécsben legfeljebb.

   1. Bernadett Nyitrai

    @ZSHOW time Nekem sem való az MLM, de volt bele látásom, és imádtam mert rengeteget tanultam valóban önzetlen és szeretetre méltó emberektől, amiket az élet más területén a mai napig használom. Nem igaz, hogy hazugságra épül. Szerintem sokkal cikibb az, hogy létezik a tik-tok. Nem az a baj, hogy tiktok-on nektek nem szimpatikus MLM reklámot láttok, az a baj, hogy mit keresnek a gyerekek a tik-tok-on? Mit csücsörít és viselkedik úgy, mint egy utcalány? Ki engedi meg nekik? Az valahogy senkit nem zavar? Nem kell MLM-et végeznie annak, akinek nem tetszik. De tényleg nem értem, hogy mindenféle ártó tartalommal tele van az internet, nem hinném, hogy egy MLM reklám annyira zavaró lenne benne és pont annak ne legyen helye ott, mert ez segíthet abban bárkinek, hogy elérjen valamit az életben, a csücsörítő ribancképző tik-tok és instagram aligha. Ha meg kap valaki egy üzenetet arról, hogy valaki szívesen látná őt a csapatában, akkor azt miért veszi mindenki ilyen sértőnek? Nem örülni kellene neki? Én megtiszteltesének vettem, hogy alkalmasnak találtak, pedig később mégis kiléptem. Nem igaz az sem, hogy bárki csatlakozhat a csapathoz. A saját munkatársaidat válogatod meg, gondoljatok már bele, hogy napi szinten vagytok kapcsolatba évekig azokkal, akiket beregisztráltok magatokhoz. Nekem volt olyan érdeklődöm annak idején akit nem vettem be a csapatba! Higgyétek el, baromira nem mindegy! Hiszen a csapatmunka itt a lényeg, az együttműködés, nem az egymáson taposás!!

   2. ZSHOW time

    Az hogy tanulhato vagy fejleszthető nem ugyanaz. Van aki nem erre szuletett es pont. En mar 16 evesen tudtam felelossegteljes dontest hozni, van aki meg most 30 evesen sem tud. Mindenki mas, de nem az elobbi a jellemzo. Egyetertek, kepezni kell a fiatalokat, de ne a sajat karukon es nem mlmben. Nem csak a meki es a nem fizeto gyar van, jegyzem meg, a meki egy kiváló kezdo munkahely. Az alap felvetes nem is kor, sokkal inkabb az erettsegrol szol. Es nem igaz, hogy aki az mlmben nem lesz sikeres az másban sem. Nagy baj lenne, ha igy lenne. Nem mondom, hogy az mlm nem tud mukodni, de a hatasvadasz szekta forma. El kell fogadni, hogy van akinek eleg a becsi mosogatas es tökéletesen boldog ugy is. Nincs felelosseg, van penz, a fejlodessel toltott idot a szeretteire, hobbikra szenteli. Nem kell mindenkire erolteni, hogy milliomos legyen plane nem igy.

  44. Adrienn Deák

   Na egyik srác akivel jártam, pont ez amit leírtál zsolti , sőt rosszabb... Leírom, mit is csinálnak ezek és bizony a gyengébb embereket kihasználják, hiszen kell a piramis aljára is nép. Egy pl , hogy lássa kedves olvasó: Saját barátnőjének hazudott rengeteget az illető! Azaz nekem, aztán ki tudja kiknek hazudott vagy/és hazudik jelenleg is. Pár családtagomat meghülyítette, a pénz csak folyt ki tőlük (nem kevés, hiszen csak a havi aktivitás laza 60ezer), mindez azért, hogy pár euró landoljon a zsebébe, amiről kiderült elég üres neki, míg én kp-ban nem keveset mutattam fel előtte. Gyanítottam, hogy valami nem stimmel, de nem kicsit, majd szülei beavattak kétségbe esetten : Nem, nem magát tartja el, kamu az egész, szóval amikor az első talin ezt nagyképűen adta elő... ezért volt olyan fura nekem a gyerek viselkedése vs szavai s mire is veri a mellét ebben(?). Tartozások mellett kb havi 10-20 ezer landolt nála ténylegesen abból, amit ő naívan és már-már betegesen megrögzötten hajszolt s édesapja szavait már értem, miért mondta "agymosásnak" az egészet. Főleg úgy, hogy a szülei a saját lakhatásuk, életük mellett a fiukét is fizetik. KÜLÖN... Letojva azt...hogy idősek már a szülei és nekem mondták "csinálj valamit a gyerekkel". Pszichésen megvakultan naív a gyerek. Miért? Mert a gyenge, szerencsétlen, sikertelen emberekbe bele beszélik "neked is menni fog, csak hinni kell benne és kitartani!" Holott, ha ez olyan egyszerű lenne, mindenki ezt csinálná. Rájöttem apránként mennyire sérült a gyerek szellemileg, konkrétan nem ért semmihez és ezt maga mondta ki egy vita közepette... A bájolgó "szektások" számára legjobb báb az irányítható gyenge ember. Hazugságok, látszat, kis megtapsolgatás, majd a "szektások" bevonulnak luxus autókkal azzal a dumával: "ezt te is elérheted nálunk". Mézes madzag a kis naiv lelkeknek (már akinek ilyen sablon vágyaik vannak), kiknek igazából SEMMI érzékük nincs és még az emberi gerincüket is beáldozzák azzal a dumával "jó ez, gyere csináljuk"... magukkal hitetik el már, hogy milyen jó, holott ROMOKBAN van igazából. Inges kirittyentés, úgy hogy nem is az ő stílusa... Volt egy vita, ahol megmondtam, hogy ez beteges, vicc, megkértem legalább a mamámnak ne merjen mégegyszer hazudni, majd hisztizve kiakadva rám, majd ilyet mondott: "nem fogod elvenni ezt tőlem!" Mintha ez lenne a mindene... mi ? >< az a havi pár ezer, amiért még a gerincét is eladta? Mutatva a világnak, "milyen nagy és sikeres vagyok", holott olvashatod a fentiekben: egy rom... Senkinek se kívánom ezt. Itt az adott személy is áldozat és azok is, kiket belerángatott ! A szeretteinek pedig hazudik. Hol a boldogsága? Sehol. Tehát kell a piramis aljára is ember, kikből a fentiek utazgatásai, dolgai fizetve vannak . . . Aki ténylegesen sikeres ember az azzal érvényesül, amit szeret, van érzéke hozzá és önmaga lehet benne; ebből a belső érzésből táplálkozik a siker. Legyen az bármilyen alkotás, zene, jó kommunikáció készség, logika, emberek kezelése (testi-lelki akár pl dokik, ápolók...) , vezetés, sport, szépérzék ... stb Ehhez ÖNismeretre van szükség, mély önismeretre. Ismerni előnyeid, hátrányaid és mit is szeretsz, mikhez értesz azokból pedig mit hozhatsz ki.

  45. Orsolya Fata

   Én csináltam ilyet, nekem nem ment az ismerősök macerálása. 1 évet adtam magamnak és utána kiszálltam. A közösséget szerettem, a szolgáltatásról a mai napig azt gondolom, hogy kiemelkedő a maga műfajában, de nem éreztem természetesnek a viselkedésem miközben csináltam. Szóval összességében jó tapasztalatom van az mlm-mel, tényleg jó lehetőség sokaknak, jó közösségben voltam, sokmindent tanultam, de nem az én világom. A mai napig használok mlm-es termékeket, mert szeretem, és azokat szívesen is ajánlom másoknak, nem azért mert pénzt akadok keresni vele, hanem mert nekem tényleg bevált, de ha ezen múlna a megélhetésem, hát lakbért nem fizetnék belőle 😆😆

  46. Alexandra Tivadar

   Egyébként a tiktok már nyiltan kirakta, ha MLM tevékenységet látnak valakinél azt bannolják a platformról. Szóval nyugodtan lehet jelenteni ezeket ezerrel.

  47. Chana

   Én nagyon bírlak, de... csak nekem tűnt fel, hogy az első x perc arról szól, hogy ide fizess, oda fizess, ha támogatni akarsz (minden videó elején az önmarketing), majd jön a hosszabb rész arról, hogy másnak ne fizess, mert...

   1. Chana

    @ZSHOW time mint néző én így értelmezem a látottakat. Úgy sejtem, nem vagyok egyedül. További szép napot kívánok.

   2. ZSHOW time

    @Chana Nem arra reagalsz amit irtam, nem ervelsz, csak hajtod, hogy te akkor is igy gondolod. Nem szamitanak a tenyek...ezert erzem sokszor feleslegesnek valaszolni a kommentekre mert nem vagytok hajlandoak ertelmezni a latottakat.

   3. Chana

    @ZSHOW time frappáns kibújás. Ettől függetlenül tartom, amit írtam és gondolok.

   4. ZSHOW time

    @Chana ezesetben kerlek utalj 100.000 forintot, mert atadtam a tudast.

   5. Chana

    @ZSHOW time mindkettőnél dönthetsz: befektetsz vagy nem. Én még mindig úgy érzem, hogy egykalap. Te elfogult vagy, emiatt érzed, hogy nem hasonló.

  48. Ambrus Nagy

   Képzeld Zsolti! Az iskolánkban az erkölcstan tanár a melegekről beszélt. Amúgy ezt már alapból nem értem mert 13 vagyok. Azt mondta hogy a melegség a fiúknál GENETIKÁN múlik, de a lányok ál FEJBEN. És nem tudom hogy ez hogy működik, ha tudnál válaszolni megköszönném. De abban szinte biztos vagyok hogy nem genetika. Meg a lány fiú különbséget sem értem. Válaszodat előre is köszönöm.

  49. zs.m.

   Imádom, amikor Instán is látom a posztokat, hogy "te nem akarsz sikeres lenni?" "Nem vágysz szabad életre?" "Ha lemondasz a lehetőségről lemondasz a sikerről" és hasonlók. Sajnálom, valakinek muszáj tanárnak, kereskedőnek, orvosnak, jogásznak lenni különben elég nehezen működne az ő sikeres életük. Vagy az egész világ legyen egy nagy nagy MLM? Azt utálom a legjobban, hogy sokszor becsmérlik azokat, akik nem csatlakoznak, azoknak biztos csak sz*r életük lehet, csórók lehetnek, szomorúak. Sőt mostanaban már mindenki egészségtelen és kb. fixen daganatos beteg aki nem kezd bele hétfőn a C9-be...Hát nekem jogi diploma van, szóval lehetek ugyanúgy sikeres mint ők, sőt sikeresebb is, lehetek "szabad" ember, lehetek boldog és egészséges anélkül hogy körbe hazudom a világot és teszek tönkre életeket... Engem főleg ez irritál, hogy elfelejtik, hogy egy társadalomnak mennyi rétege van, mindenkire szükség van. Nagy meglepőések lennének ha nem lenne pincér meg pizzafutár aki kiviszi a sikeres úriembereknek a kaját, vagy nem lenne fodrász aki megnyirja őket hetente mert ők is szabad és sikeres emberek akarnak lenni és inkább árulják a sok lomot...

   1. Katalin Kun

    A jogászok, ügyvédek nem hazudnak, más emberek nem hazudnak, nem teszik rossz dolgok mellé a foksukat, nem húznak le embereket? Jogra is az jelentkezik, aki jogász akar lenni, de pizzafutár, fodrász, pincér is az lesz, aki az szeretne lenni, senkit nem lehet odatuszkolni, arra kényszeríteni, hogy jogász legyen, pizzafutár stb. legyen és nem is kell. Úgyanígy van ez a network marketinggel, miért ne csinálhatná az, aki szeretné. Semmi rossz nincs benne. De Magyarországon úgy tűnik mindenki ellenség, aki más mint mi vagyunk. Ez nálunk már néphagyomány, mindig kell valami ellenséget találni, akin köszörülhetjük a nyelvünket, addig se magunkkal, az igazi problémákkal kell foglalkoznunk. Érdemes lenne annak is utánanézni, hogy az MLM - rendszerben dolgozok pl. mennyi adót hoznak évente az államnak? Mennyi munkahelyet teremtenek, ezek a cégek?

   2. Melinda Horváth

    Szívemből szóltál..

  50. Evelin Zagyva

   Mától kezdve minden kedves megkeresésre csak ennek a videónak a linkjével fogok válaszolni 😄 Minden szavad arany. Nagyon örülök, hogy ebben a témában is vállaltad a edukálást 🙏

  51. Szabó Viktor

   Szia Zsolti, pont ilyen szimpatikus fiatalokat keres cégünk mint te.... küldök egy zoom linket, ha van időd...... 🤭😂

   1. ZSHOW time

    Na vegre

  52. Levente Kiss

   Ha már valaki MLM akar akkor az a cash back en csinálja.(én nem csinálom) a cash back tényleg egy jó alkalmazás pl ha csak szimplán használod akkor a vásárlásod után 5 százalékot vissza kapsz (auchan,AS Roma shop stb) Az 5% ból 1 százalék a marketeré lesz. Neked ez egy forintodba nem kerül és egy forint hasznod sem lesz. Ez egy 4% kuponnak fogható fel. Ha marketer vagy akkor be kell fizetni 20000 ft amit te levásárolhatsz pl az auchanban. Én nem használom marketerként ezt az appot de ha valaki kipróbálja nagyot bukni nem lehet vele mert max levásárlod az auchanban. A többi MLM cég szerintem szar

  53. Bastee

   Jó az MLM amíg a piramis tetején vagy 😂 De ahol már több ezer kollégád van, mindig lásd át, hogy a piramist CSAK magad alatt tudod építeni. illúzió, hogy felfelé haladsz. Mindig azokat tolod magasabbra akik alapból is fentebb vannak. Ugyan vannak olyanok ahol ténylegesen van "termék" is, és megfelelő karakterrel, valóban lehetsz sikeres is. Ha van póker arcod, és szemrebbenés nélkül tudsz papolni, és nincs lelkiismereted. Na ekkor van esélyed kb. annyi mint a kaparós sorsjegyen. Gyakran ki tudod hozni 0-ra, viszonylag ritkán nyereséges, és évekig kaparsz a nagy pénz reményében...

  54. jani g2a

   Az MLM igazából arról szól hogy szerezz magad alá egy csomó embert akit lehúzhatsz pénzel, megvetetsz velük 100 ezerért egy olyan csomagot amire semmi szükségük, majd ők is behülyítenek még több embert és belőlük kapnak jutalékot és az keress belőle milliókat aki felül van. Szóval végülis nem arról van szó hogy van egy jó terméked és azt árusítod és terjeszted,hanem igazából nem árulsz semmit,csak egymást húzzák le anyagilag az emberek és az lesz sikeres aki minél többet betud hülyíteni. Az hogy a pénzhez intelligencia kell azzal vitatkoznék, a gazdagok 99%ának nincs diplomája és kb a 80%uk celeb. 10en évesek már milliókat keresnek tiktok-on,meg youtuberek is gazdaggá keresik magukat azzal hogy videójátékokkal játszanak,streamelnek,sminkelnek vagy csak beszélnek. Persze vannak olyanok akik az eszükkel gazdagodnak meg,ezeknek az embereknek vannak globális cégeik,multijaik,de ők a töredékét képezik a gazdagoknak.

  55. amina

   Végreeee!!! Köszi a témát, Zsolti, nagyon egyetértek veled. Nekem is van ismerősöm, aki hasonló tisztességtelen munkában elhagyta minden autenticitását, morális értékeit, és teljes mértékben beszippantotta ez a világ. Látom a sok Bódi tesókos közhelyet a sztorijaiban, elég fájdalmas látni egy jó embert ennyire leépülni erkölcsileg.

  56. László Zajácz

   Nekem így is reklám nélkül megy adblocker miatt :D

  57. Ildiko Molnar

   Én elég jó kereskedőnek és eléggé kedves embernek tartom magam (ez most nem önfényezés, hanem a gondolat része 😃), ezért sok ismerősöm meg is talál az ilyen ajánlataival, ennek ellenére én az MLM rendszert első perctől kanyar nélkül elutasítom.

  58. Henrik Ritz

   Ha jól tudom a Tit-Tok nemrég kitiltotta az MLM-et a platformról!

  59. odori95

   Zsolti, megint valami olyan fontosról beszéltél! Ez a kb. negyed óra sajnos igen kevés volt erre a témára, amit te is éreztél is, azt hiszem, és talán tényleg kicsit kár is volt ezt a kettőt összemosni, mert így az MLM-ek kapcsán a pénzügyi kockázaton kívül sajnos nem sikerült másra kitérni. Az a motivációs katyvasz, amiről beszélsz, mostanában egyre nagyobb hangot kap szerencsére: mérgező pozitivitásnak nevezik. Ha ezt így még nem hallottad, érdemes rákeresni (pl. Mélylevegő projekt facebookon vagy instán, pszichológiai oldal). A lényege az, amit a szakemberek próbálnak hangsúlyozni, hogy fogjuk fel, fogadjuk el végre, hogy a szomorúságaink, a mély pillanataink nem elnyomnivaló rossz dolgok, hanem az egészséges lélek részei, és ezeket az érzéseket meg szabad élni - ha pedig hozzánk fordul valaki, akkor fontos ezeket elfogadni bagatellizálás és terelés helyett. Jó példamondatokat is összeraktak erre, hogy mit mondj VS mit ne mondj. (Pl. Ne mondd: "Nézd az élet szép oldalát!" - Hanem mondd: "Most biztosan nagyon nehéz neked, de én melletted vagyok.") Stb. Nem akarok jobban belemenni, mert én egyáltalán nem vagyok szakértő, csak érdekel a téma több okból. A pénzügyi kockázatról pedig: erről beszélsz sokat a videóban, de attól tartok, hogy ez ilyen formában nem túl megfogható egy fiatalnak, és nem ez fogja eltántorítani. Fiatalon az ember könnyen érzi, hogy bármit megtehet, pláne, ha van olyan szerencsés (bár alapnak kéne lennie), hogy a szülei mellette állnak és támogatják, neadjisten a sz*rból is kihúzzák. Hibázni szabad és ér is, kérdés, milyen áron (pl. valóban a saját felelősségére egy életre vagy esetleg a szüleire hoz ezzel komoly anyagi terhet). De ismétlem, attól tartok, egy mindenre elszánt, friss felnőttet nem hiszem, hogy ez az anyagi kockázat fogja elriasztani. Akinek eddig volt anyagi biztonsága, háttere a szülei miatt, annak azért, mert még valószínűleg meg se tapasztalta az anyagiak súlyát igazán, akinek nehézségei voltak, az pedig keresi a kapaszkodókat... (Talán ez a legvitathatóbb bekezdése a kommentregényemnek, mivel ehhez tudok legkevésbé kapcsolódni, meg mert úgy tűnhet, kollektívan nem bízom a fiatalok ítélőképességében, pedig nem erről van szó - nem ismerem az említett TikTok tartalmakat, személyesen inkább középkorú ismerősökön keresztül néztem végig, mi mindent tud csinálni az MLM.) ...és itt jön a legfontosabb, amit én hiányoltam a videóból: arról beszélni, milyen kártékony kommunikációval tudják megfűzni az embereket arról, hogy ne arra hallgasson, aki le akarja beszélni, hanem rájuk. Láttam egyszer egy képet, ami azt ábrázolta, hogy mész az úton, és előtted az akadályok, az akadályokra pedig oda volt írva, hogy család, barátok, stb. Vagyis a kép azt sugallta, hogy a barátaid és a családod jelentik az akadályt - azok, akik valószínűleg próbálnak lebeszélni erről az egészről. Sok MLM ügynök ilyen retorikával közelít, arra készít fel, hogyan hárítsd el a kételkedőket, bizalmatlanokat, legyenek azok akár a legközelebbi szeretteid. Szerintem ez a legrosszabb ebben és a legkárosabb. Elhiteti, hogy azok, akik esetleg megkérdőjelezik ezt az egészet, csak le akarnak húzni a sikertől, de te bizonyíts nekik, stb., ezzel akár el is vágva tőlük az illetőt, aki ezek után, ha becsődöl, nem is tud vagy mer segítséget, támogatást kérni. (Sajnos ezt közvetlen családomban néztem-éltem végig még kamaszként.) (Ez nagyon hosszú lett, sorry.)

  60. SoulFrequencies

   Emberek MLM-es aurával. 😅😅😅

   1. Alžbeta Mgr. Csuhajová

    kár hogy privát az a csoport :-D pedig biztos jókat lehet nevetni a posztokon :D

  61. Gabriella Man

   Én egy ideig udvariasan vissza utasítottam, hogy köszi szépen de nem érdekel, legyen szép napod. Na de mikor már nem csak messengeren hanem instan is rám írnak tök idegen emberek ugyanazzal a szöveggel hááát... Tiltom szó nélkül 🤷‍♀️

  62. Edit Török

   Amióta anya lettem csak úgy özönlenek a beszervezési ,próbálkozások😂Nem ertem,hogy miért találnak meg vadidegen emberek(mas anyukák)És hogy gondolják,hogy fizetek nekik több százezret,hogy "itthonról dolgozhassak"🙄Volt olyan hetem hogy 4 vadidegen embet raztam le,utána meg ismerős talált meg a tuti gazdagodást könnyű életet,külföldi jutalomutat igérve.. Talán a törvénynek ezekre az mlm "cégekre" rá kéne nézni és kicsit megszigorítani a szabályokat.A netflixen van egy sorozat ami nagyon szépen bemutatja,hogy mekkora átverés.Minden anyát sajnálok aki belemegy és belebukik.

   1. Edit Török

    @geonardohun Egészség(telen) Nem emlékszem pontosan melyik epizód,de az egész sorozat érdekes.

   2. geonardohun

    Melyik sorozat?😊

  63. Antal Kéninger

   Ráadásul online boltot nyitsz, marketingezed, és akiket beszervezel azok is online boltot nyitnak, és hiába kapsz részesedést a beszervezetteid eladásaiból, attól ők még a konkurenseid lesznek, mert ugyanazoknak hirdettek. És ha pl te vagy a kétezredik itthon (vagy akár a tízezredik) akkor már 2-10 ezer konkurenciád lesz. Ez megint csak azoknak jó akik fent vannak te meg dolgozol helyettük és nekik. Oké, biztos meg lehet csinálni. De akkor már inkább tanulj vállalkozni, kövesd pl a minner.hu-t ötletekért, tanulj valamit ami érdekel és dolgozz abban, ugyanannyi munka, de legalább magadnak végzed, nem másnak.

  64. Emilia Rác

   Láttam èn is egy hasonló hírdetèst, nagy fizetès remènyèben, így hát gondoltam meghallgatom miről is lenne szó. Egy zoom konferencia keretein belül fűt-fát ígèrtek, sőt a promó szövegben leszögeztèk, hogy a munka elkezdèsèhez NINCS szüksèg KÖTELEZŐ vásárlásra. (Ez egy termèk eladással foglalatoskodó "cèg" volt) Ám de, hamar kiderül, hogy mègis... A legolcsóbb csomag amit meg kellett volna vennem 100 euró volt, (a felső ár határ pedig a csillagos èg magaslatát súrolta) hozzáteszem friss pályakezdőkènt nem volt ennyi befektetni való pènzem, slussz "poèn" a dologban, hogy a csomag tartalmát nem is lehetett megválogatni, èn meg úgy voltam vele, hogy ennyi pènzèrt nem vásárolok "neve nincs" sz*rokat amikre nincs is szüksègem. Ezen a ponton megmondtam a mentornak aki a konzultációt tartotta, hogy ezt egy simlis dolognak tartom ès, hogy nem fogom megvenni a kezdő csomagot. Majd elváltak az útjaink. (A mentor arra hivatkozott, hogy a kezdő csomag megvásárlása nèlkül nincs èrtelme a közös munkának, ezt az állítást nem indokolta semmivel.. szóval vèlemènyem szerint elèg rossz marketing stratègiát folytat.. de ez már az ő baja.) Èn megúsztam, de sajnálom azt a sok ártatlan embert aki a nagy kereset remènyèben belevág ebbe, hiszen egy átverès ès lehúzás az egèsz.

  65. Andrea Péter

   Van pár termék amit szeretek a Forevertől, de amit mögötte csinálnak, attól a nyomulós,nyálas, tukmálós, így lesz tökéletes az életed dumáktól a gyomrom fordúl fel. Egyszer rám írt egy nő azzal az indokkal, hogy látott az egyik kismama csoportba és mennyire szimpatikus vagyok neki, meg milyen gyönyörű a kisfiam gondolta,hogy hátha jóba leszünk és különben is van ez a Forever nem e érdekel, csatlakoznék e hozzá? Elsőre nem válaszoltam. Egy hét múlva megint írt, hogy talán nem vettem észre az üzenetét. Aztán megirtam, hogy nem szeretnék harmadik üzenetet kapni, és nem véletlen, hogy nem válaszoltam az üzenetére mert hányingerem van attól, hogy privátba zaklatják az embert hol ott azt hangoztatják, hogy ők nem házalnak. Persze nem esett jól neki és már írta is, hogy nem vagyok és nem is leheszek méltó arra, hogy hozzájuk tarozzak 😃😃 Gyorsan oda lett a szimpátia.

   1. Andrea Péter

    @Adrienn Deák Már akkor tudtam, hogy esélye sincs be bályologni magát nálam. A főnökasszonyom is benne volt ebbe plusz lelkes híve a szcientológiának. Amikor el jöttem szülési szabadságra több időm volt utána nézni mind két szektának mert fura volt, hogy a cégnél olyan kedves volt, érdeklődő már már családias hangulatú, de amikor eljöttem onnan teljes mértékben tojt a fejemre. Utána olvasva lett világos minden,csak addig vagy fontos nekik amíg pénzt termelsz nekik. Amíg a te munkád az ő megélhetését alapozza, támogatja hosszútávon,utána nem vagy hasznos, fontos számára,semmibe vesz. A figyelmessége, kedvessége nem a szémélyemnek szólt, hanem csak annak a robotnak aki a 8 - 10 órát ledolgozta.

   2. Adrienn Deák

    Az említett termékforgalmazótól vált le és alapult meg egy hasonló "magyar" majmolt forgalmazó. Hidd el , nem maradtál le semmiről :D +nagyon sok a lelki sérült fura ember mindegyikben, kik bájologva, maszkot öltve élvezik egymás látszatát és lihegik körbe a piramis tetején lévőket. :D ilyen volt egyik randis-exem. Feljebb a kommentekbe leírtam, milyen hatással volt rá és környezetében élőkre.

  66. Renata R.

   Minden nap megkeresnek ilyen 💩-kal, ismerősök,idegenek. Annyira felidegelnek,hogy automatikusan tiltom az ilyen embereket. Hihetetlen mennyi naív ember él körülöttem.

  67. Windlespoon

   Hát ez nagyon közszolgálati volt. Két tizenéves kamasz anyukájaként én ezt most nagyon megköszönöm neked.

   1. Buddha

    Több ilyen szülőre lenne szükség. Imádom azokat akik nem csak egy oldalról tájékozódnak és utánna járnak a gyerekeiknek az interneten.

  68. Karibree

   Sose felejtem el, hogy kb. 15 eve egy nagyneni szintu rokon probalt meg valamilyen befekteseses MLM-be beszervezni, mert hogy az milyen jo lesz majd nekem, es egy kb. 1 oras kiseloadas es szamolgatas utan kifejtette, hogy mire a (meg meg nem szuletett) gyerekeim leerettsegiznek, mindkettonek 100 millios hazat tudok majd venni ebbol a befektetesbol. Persze mar tisztaban voltam az ilyen taktikakkal, ezert csak udvariassagbol hallgattam vegig, majd megkoszontem, de nem. A csaladban azota is szalloigeve valt, amit bucsuzoul a fejemhez vagott: "Valoban? Hat, egyszer volt Budan kutyavasar!"

  69. Cseh Kate

   Nekem van egy nagyon jo uzleti ajanlatom mindenkinek. (Mielott bannolsz olvasd vegig) szoval az uzlet lenyege hogy mindenki kuldje el nekem a megtakaritott penzet es en azt megorzom. De csak hosszu tavu megorzest vallalok. Minimum 2 ev. Na milyen? Vagy van egy masik. 20ezreseket veszek 100 Ftert darabjat. Na jo nem viccelem el. Az olyan uzleti lehetosegek amik nem allami tamogatassal indulnak es be kell fizetned vmit, nalam nem opcio. Mellesleg nem vagyok nagy sales manager. Nem tudok eladni, foleg nem a kozeli hozzatartozoimnak.

  70. Gasparics Nikolett

   Én kb. 3 évvel ezelőtt kóstoltam bele egy ilyen rendszerbe. A legvonzóbb számomra az volt, hogy magam oszthatom be az időmet, ami egy fél éves kisgyermek mellett nagyon kecsegtető ajánlatnak tűnt. Viszont, amikor a leglehetetlenebb időkben kaptam üzeneteket, és arra lettem figyelmes, hogy a napom nagy részét csak válaszolgatással és ezzel töltöm, a gyermekemtől elvéve az időt, akkor döntöttem úgy, hogy én ebből nem kérek tovább. Mert ugye az elején az "időddel fizetsz".

  71. Belecan Regina

   Én 20 éves voltam, amikor megkeresett egy volt középiskolai tanárnőm, azzal a dumával, hogy ő úgy emlékszik rám mint egy talpraesett szorgalmas diákjára, és hogy ő egy hatalmas bizniszbe van benne, és rám gondolt mint társra blablabla... furcsáltam, de naivan elfogadtam a meghívását, hogy egy kávé mellett átbeszéljük miröl is lenne szó. A találkán persze megjelent a cég egyik feljebbvaló alakja, egy vadi új mercivel, és persze a cég logójával a mercedesen. Telebeszélték a fejem hogy ezt én is elérhetem, meg ahogy Zsolti mondta idézetek a Titok könyvből... blablabla. Kezdő csomag megvétele persze a belépő az ár, 90€. Gyorsan kértem előleget a főnökömtöl. Megrendeltem a csomagot és csatlakoztam. Második találkozás alkalmával bevezettek a dolgok mrnetébe. A kezembe nyomtak egy papirt amire levolt írva a szöveg, amit mondanom kell az ismerőseimnek amikor felhívom őket. Ami szinte teljesen megeggyezett azzal amit nekem az én tanárnőm mondott. Ekkor esett le, hogy mi is a helyzet, és hogy ez az egész arrol szól hogy emberek képébe hazudunk, saját céljaink érdekébe... Ott befejeztem. Alig tudtam őket lerázni... hozzáteszem ennek 7éve, a volt tanárnőm még mindig nem vezet mercedest... 😅😅😅😅 Tavaly pedig új munkahelyre kerültem. Épp műszakban voltam amikor a férjem telefonált, a kisfiunk lázas. A kolegám akivel együtt dolgoztam épp hallota a beszélgetésünk. És egyböl odajött és elkezdte a mondandóját... "Nem akkor kell gondolkozni amikor a gyerek beteg, előre kell immunt erősíteni és ő dolgozik egy szuper cégnél ahol szuper vitaminokat árulnak....IS... és előkapta a kis füzetét amin rögtön kiszurtam a logót a cégtöl ahova engem is elcsábítottak pár éve. Izombol a képébe röhögtem. Csak annyit mondtam. Köszi de megoldjuk. 😅😅😅

   1. Alžbeta Mgr. Csuhajová

    :DDDDDDDD

  72. Mese World

   Mennyirejó ez. :D nekem sosem volt vastag bőröm :D sosem ment ez a dolog. de munka meg nincs :( de mlm-hez meg sosem volt pofám és még én vagyok megszólva általuk, hogy ha nem akarok, akkor nem is lesz munkám...pfff..hát ilyet nem is akarok....normális munkát szeretnék...igaz 2 gyermekes anyaké, ahol az egyik gyermek erős fejlesztésre szorul, nagyon kevés a lehetőség....hiába van az embernek akármilyen végzettsége, még takarítónak sem veszik fel.

  73. Das Monkey

   Hát az a baj,hogy ezzel a sok támogassunk téged szöveggel kb azt csinálod amit kritizálsz annyi különbséggel hogy e a saját termékeidet “tukmálod “

   1. Das Monkey

    @ZSHOW time Nem vagyok fiatal,de mivel minden videóban elmondod többször,hogy támogassanak vegyenek dolgokat,hogy tudjatok tovább dolgozni stb... persze nem keresel fel senkit személyesen hogy eladj dolgokat de aki nézi a videót az elején találkozik vele amivel nincs is gond akit nem érdekel nem nézni ! De belekötsz abba az árusító szektorba aminek tagja vagy annyi,hogy neked más a módszered poénok a csomagolod meg hasonlók! Nem félreértendő hosszú évek alatt kb 2 alkalommal találkoztam MlM szarsággal jót szórakoztam és ennyi ,alap intelligencia elég ahhoz ,hogy bárki eldönthesse hogy kamu amit ott mondanak ! Te is szolgáltatás nyújtasz ők is akit nem érdekel nem nézi ennyi az egész !

   2. ZSHOW time

    @Das Monkey nem akartam kifejteni, de valószínűleg fiatal vagy még, ezert tanulhatsz belole: az csatornan es a webshopban a sajat szellemi termékeim vannak. Amit kitalaltam, megalkottam és a shopon árral egyutt lehetoseged van megvenni. A HUgetson az alap tartalmakat ugyanúgy lehetoseged van megnezni, akkor is ha egy lyukast garast nem fizetsz. Nem manipulallak, nem hazudok es a legfontosabb, nem kinalok tobbet mint ami. Nem mondom, hogy a poloink szerencset hoznak es nem leszel sikeres ha a videoimat nezed es esetleg patreon tag leszel. Ez egy nagyon fontos es döntő különbség. Az átlathatóság, korrektség. Elmondom, hogy iratkozz fel, kommentelj, de nem irok rad privatban ezert es nem errol szol a csatorna. Erted mar?

   3. Das Monkey

    @Stef Stef mind a Zsolti mind az mlm-es emberek árulnak valamit csak az árusítás módjában van különbség ! Én nem megsérteni akarok senkit simán csak kicsit furcsa!

   4. Stef Stef

    mig egy mlm-es nem mondja meg mit akar csak baltasgyilkos szovegekkel rad ir, hogy miota figyeli a profilod es a munkadrol kérdez de soha semmi konkretumot nem ir majd egy kave mellett meg egy eloadason meglátod addig Zsolti az arcodba mondja, hogy figyelj kell a zseton erre meg arra, vegyé' polot de ha nem veszel az se baj, iratkozzal fel. Pontosan tudjuk miről van szó, nem kell gyanakodva nézni, mint amikor en azt hittem, hogy baratnozok de kiderult, hogy reklamot hallgatok a szomszéd csajtol. Nyílt lapok!!! a különbség.

   5. ZSHOW time

    Igen. Ez pontosan ugyanaz. 🤨🤐

  74. rozsomárk

   Akkor én most "elhagyom ezt a csatornát, mert sértő az elmúlt több mint 10 éves OVB-s tapasztalatom és múltammal szemben (a válaszlehetőséget a sok agyalágyultnak még meghagyom, vállalom teljes mellszélességgel). Én is egyetemistaként kezdtem és én is végigjártam a ranglétrát, sőt én is hívtam fel barátomat, ismerősömet, akikkel már félévvel azelőtt nem beszéltem. Lehet, én nem voltam olyan erőszakos (és itt köztetek néhányan így élték meg a közeledést), mint mások, de hittem a cégben a működésében és a vezetőmben, hogy jó degy, ami a lényeg, hogy azóta már 10 év eltelt és még mindig ennél az - amúgy 5 éve piacvezető - cégnél dolgozom. Büszke vagyok rá, sőt nap, mint nap tapasztalom a hálás ügyfeleimtől a rengeteg köszönetet, jah és nemhogy én nem hívok ügyfeleket már 2 éve, de heti szinten keresnek idegen emberek az ügyfeleimre hivatkozva. " 😂😂

  75. banditayeah

   Zsoltiii, avram latosca nesze semmi fogd meg jól, új könyve is megérne egy videót 😊

   1. Réka Szabó

    @Bernadett Nyitrai Én nem kértem lejárató videót senkiről, az egy másik kommentelő volt. Szerintem ez akkor sem ócsárolás. Te nem vagy tisztába a fogalmakkal, hogy mi mit jelent. Én a helyedben inkább azon gondolkodnék el, hogy miért szívtad ezt a dolgot ennyire mellre? Ez nem normális, úgy vetted mintha Téged támadtak volna meg. Előszőr is nincs senki támadva, másodszor nem téged célzott meg a kritika személy szerint. Téged még tuti nem ócsároltak soha életedben mert nem tudod, hogy az milyen. Hiper érzékeny vagy erre a témára az 100%. Ha beszerveztek az mlm-be és szerinted nem igaz amit a Zsolti mond, akkor inkább hozz fel érveket, hogy miért nem èrtesz egyet, ehelyett viszont úgy viselkedsz mint egy óvodás. Még jó, hogy mindenki formálhat véleményt, egy olyan világban élünk ahol csak azért mert valaki "besèrül" még el lehet mondani, hogy mit gondolsz. Neked is jogod van elmondani persze, de ez itt nem vélemény, ez hiszti amit itt előadsz.

   2. Bernadett Nyitrai

    @Réka Szabó Na akkor elmondom újra! Baromira nem érdekel kinek mi a véleménye, jogod van leírni ahogy nekem is. De azért álljon már meg a menet, ti itt másokat ócsároltok én meg nem! Ez a nem mindegy!!! Mi az hogy megkéred a Zsoltit, hogy csináljon xy-ról lejárató videót???? Azt hiszed nekem is minden tetszik???? NEM, képzeld, de mégsem próbálom lejáratni ország világ előtt!!! Nektek ez a szórakozás! Szerintem az értékrendekkel vannak nagyon nagy bajok.

   3. Réka Szabó

    @Bernadett Nyitrai Ez rád is vonatkozik, ha nem tetszik akkor nem kell nézni a Zsolti videoit sem. A szabad vélemény nyílvánítás az egy nagyon fontos jogunk. Te vetted magadra az egészet teljesen tévesen. Nem rólad beszélt. Ha nem mondhatná el senki szabadon, hogy mit gondol akkor most Te sem kommentelhetnél ide negatívat a Zsolti videoja alá, de megteheted. Látod? Ez így helyes. Mindenki elmondhatja, hogy mit gondol vagy érez. Cseppet túlreagáltad szerintem. Pont nem érvekkel jössz, hogy szerinted miért nincs Zsoltinak igaza, hanem azzal hogy de gáz az egész meg, hogy szerinted aláássa az illető hírnevét. Ez nem az a kategória, ez csak egy vélemény. Nincs benne semmi olyan ami illegális lenne. Gyerekes vagy, ne haragudj.

   4. banditayeah

    Szerintem meg szabad vélemény formalas van, bármilyen videót nézel, majd leszurod magadnak, hogy neked mi ok és mi nem. Zsolti sem azt akarja megmondani, hogy mit gondolj. A saját álláspontját ismereteti, mindenhonnan omolhet ránk a szar, de vélemény esetén már kuss a neved mi... Mindenki azt szeret és azt néz, amit akar. Vannak emberek, akiknek ilyen videók nyitják fel a szemüket, vagy ráerősítenek a saját alakuló ertekrendjukre.

   5. Nikolas Kelemen

    @Bernadett Nyitrai Ócsárolni könnyebb...

  76. biobulata

   a legidegesítőbb, mikor jelentkezel egy álláshirdetésre, és az interjún derül csak ki, hogy valójában nem állás, hanem mlm.

  77. Rol& MyR

   Szia Zsolti. Az lenne a kérdésem hogy nem tervezel Karóczkai Dávid (Fannika Csinibaba) -ról egy videót készíteni? Érdekelne a véleményed erről az egész jelenségről.

  78. Szilvia Balassa

   Én benne vagyok egy ilyen bizniszben (maga a márka szerintem nagyon jó, de nem vagyok képes tukmálni, leginkább magamnak vásárolok😅). A nálam ügyesebbek szentül hisznek benne, hogy ha elég keményen dolgozol, te is kaphatsz autót a cégtől, hiszen már vagy ketten kaptak az országban. CsAk TeNnI kElL eRtE!!!!44!! A sOrSoD a Te KeZedBen!!!

  79. Bodza Erdő

   Pár éve megismerkedtem egy másik anyukával a gyermekorvosnál. Jól megértettük egymást, mint kiderült pár percre laktunk egymástól. Abban maradtunk, hogy időnként találkozunk és jókat beszélgetünk. Nehezen ismerkedem és adom ki magam másnak, s azt tapasztaltam felnőtt korban nem lehet úgy barátot szerezni, hogy valami érdek ne lenne mögötte, de a következő találkozás annyira jól sikerült, hogy elaltatta a gyanakvásomat. Ez addig tartott amíg a találkozó végén elő nem került egy vastag katalógus és beindult a reklám duma. Mélységesen csalódtam és teljesen ledöbbentem, hogy milyen profi módon próbált behálózni. Egy ismerőröm mesélte utána, hogy állítólag tanítják nekik, hogyan kell becserkészni az "ügyfeleket". Velem rosszul járt, hiába irogatott rám még hosszú ideig, hogy találtam-e már valamit amit szívesen rendelnék, mert többet nem álltam szóba vele.

  80. Brendon Horváth

   Végre valaki elmondja a másik oldalt is rendesen. Rám is rám írtak Discordon, hogy szeretnének partnernak. Nem baj ha nem múltam el 18, csak beszéljem meg a szüleimmel. Az Onlinemarketinges tiktok csatorná

   1. Brendon Horváth

    Hoz tartozó emberkék kerestek meg

  81. Sandor Zoltai

   Kedves Zsolti! Mint eddig is, nem csak a jó dolgokat, de a kevésbé pozitív, ám annál inkább építő jellegű visszajelzéseket is szeretném megosztani Veled. Mindent, amit írok, saját tapasztalatból teszem. Sok MLM-mel próbálkoztam már. Viszont eljutottam egy pontra, amikor megértettem, hogy van olyan jó a keresetem, hogy nincs szükségem erre a világra. Első körben: Nagyon jónak és korrektnek tartom azt, hogy felhívod a figyelmet a fiatalok ilyen irányú manipulálására. Nagyon sok olyan ember van, aki a pénzért cserébe a lelkét is eladná, és a két leginkább befolyásolható réteget (fiatalok és idősek) célozzák meg. Amivel viszont nem értek egyet: - Piramis: Az MLM rendszer struktúrája valóban piramis alakú (minél többen vannak alattad, annál jobb lesz Neked), de... A Piramis, mint rendszer teljesen másról szólt. A Piramisban, míg Te befektettél pénzt, és mindig a piramis csúcsa járt a legjobban, Te nem igazán részesültél belőle. Az MLM rendszeren belül, ahogy Te is írtad, nagyon szép élettörténetek is vannak. Én is ismerek nem egy olyan embert, aki otthagyta a munkahelyét/vállalkozását, és már csak ebből él. Jó emberek, családok. - Átverés: Pontosan azért, mert nagyon sok ember tényleg ebből él meg (ki így, ki úgy), nem nevezhető átverésnek. A másik igazán fontos tényező, hogy amilyen termékeket én próbáltam, azok valóban beváltották azt, amit ígértek. Egy MLM rendszernek köszönhetem azt, hogy 8 naponta 1x helyett ma már minden nap rendszeresen járok WC-re. Szintén nekik köszönhetem azt, hogy már 2 éve az az aranyér, amire rá sem tudtam ülni, napokon belül úgy elmúlt, hogy a mai napig nincs gondom vele. Hozzáteszem: napi 12 órát biztosan ülnöm kell. Hozzá kell tennem, hogy a legeslegelső munkahelyem egy nagynevű, világszerte is híres MLM rendszer volt. Fél év alatt 56.000 forintot tudtam kivenni belőle. Azt viszont én sem tudtam gyomorral csinálni, hogy idősekre tukmáljak rá hitelt, hogy megvegyenek egy méregdrága eszközt. Jó eszköz, de túlárazott. Véleményem szerint ezek a nagyon nagy nevű cégek valóban irreális áron adják a termékeiket. Viszont mint írtam is, találkoztam nem egy olyan MLM-mel (a mai napig vevő vagyok), ahol megfizethető áron lehet igazi minőséget kapni. Kicsit regény lett, de tudom, hogy úgyis el fogod olvasni, amit köszönök. :) Összességében tényleg egyetértek a videód mondandójával, ami a fiatalokat érinti, de úgy gondoltam, ezeket szívesen megosztom Veled, mint saját tapasztalatokat. Szép napot Neked! :)

  82. Linda Zelenij

   Kezdem rosszul érezni magam, hogy engem senki nem akar beépíteni :D én azt hittem ennek az mlm hülyeségnek már vége. Anno próbáltak Amwaybe (rokon...), Foreverbe és Nuskinbe is bevinni. Én mindig azt mondtam adj pénzt a kezdőcsomagra, ha olyan tuti a biznisz és majd szépen visszafizetem neked a keresetemből. Valahogy eltűntek. :)

  83. Király Ricsi

   Sajnos 19 èvesen èn is naív voltam, ès bedőltem a fundamenta gigamegaèletmegváltoztatós dumájának. 2 hèttel kèsőbb jött meg az eszem, hogy egy szektában vagyok, ahol csak a potenciális passzív bevètelt látják bennem. Addigra 80ezer ft-om bánta. De így 5 èvvel kèsőbb nem bánom, tanulópènz volt. Azután soha többet nem fogok csatlakozni ilyen megváltjukazèleted szektákhoz. Kiábrándító volt az a sok pènzèhes, naív ember, aki mindenkiben az ügyfelet kereste, a saját anyjában is.

  84. Eva Berkiova

   Ez a videó nem tetszik ! És tudod miért mert cáfolod emberek munkáját úgy hogy nemis tudod mien egy igazi MLM munka Te se videosnak születtél mégis sok embert sikerült bebolonditanod aki téged néz és halgat . Ugy hogy tiszteld mindenki munkáját ne rombold le az emberek a Hitet

   1. Eva Berkiova

    @Réka Szabó Az hogy nem fogom többé nézni mert nem egyezik a nézőpontunk az mióta fenyegetés ?! 🤷‍♀️ Én csak leírtam hogy ez a videó konkrétan nem tetszik mert senki ember munkáját NEM mondjuk le !

   2. Self Protection Team

    1. Saját szellemi termék bemutatása történik 2. Rögtön kiderül mi a portéka 3. Az előadó nem zaklatja a nézőit privát elérhetőségeiken, hanem az emberek keresik fel őt ezen a platformon saját - igényük és döntésük alapján. Lenne tovább is, ugyanakkor kár lenne a betűkért.

   3. Réka Szabó

    Az a különbsèg, hogy ez a Zsolti csatornája és mint ilyen, Ő hozza létre a tartalmakat. Elmondja a véleményét. Ha nem tetszik valami, szebben is le lehet írni, hogy miért nem. Jelentgetéssel fenyegetőzni, mert nem értesz egyet valakivel az elég szánalmas. Én sem értek nindig egyet, le is írom, hogy miért nem. Erre való a HUgets, vélemény ütköztetés, beszélgetés, esetleg vitatkozás. Fenyegetőzni, hogy ezért most nem fogod nézni, nagyon gyerekes és csak Te veszítesz vele.

   4. Nikolas Kelemen

    @Eva Berkiova De lényeg hogy minden video negyede a poromóval megy el..😂

   5. ZSHOW time

    @Eva Berkiova rendben, köszönöm, hogy eddig itt voltal

  85. West Unión

   Megint beindultak? Úgy tudtam tiltva lettek ! A fiatal mégsem próbáljon belevágni ! Rengeteg idő , esetleg utazás így pénz is kell hozzá ! És nem mindenkit lehet beleptetni aki vásárol is ! Akarsz belőle zset ? Minimum 50 -100 ember kell hozzá ! Akik szakítanak a Piramis csúcsán lévők szakítani ! Na ezért hajds magad ! Ez a manuális rendszer , mostani tik-tok pedig idő pocseklas ! A közvetlen kontakt nincs meg ami ehhez kell !

  86. Lajos Szalai

   2 mlm tapasztalatom van. Az amwaybe 21 éves csikóként ugrottam bele. 2-3, több órás előadáson hallgattam, hogy "ne eladj, hanem építs csapatot" De ha nem adom el a terméket, mert nem tudok eladni, akkor hogy tanítom meg a csapatomat eladni? E gondolat létrejötte után hagytam is a francba. A második az ovb volt. Az ovb tevékenysége szakmai vizsgához kötött és az mnb ellenőrzi, tehát nem lehet kóklerkedni (legalábbis nem érdemes). Tény, hogy kaptam szakmai tudást és alap pénzügyi ismereteket. Tehát mikor szerencsétlen postás kényszerből az orrom elé tolja az ilyen-olyan postai biztosításokat, akkor valamennyire szakmai szemmel tudok ránézni. A postásra meg bíztatóan próbálok nézni, mert szegény azt vállalta, hogy leveleket kézbesít, nem azt, hogy pénzügyi termékeket árul... A lényeg: rájöttem, hogy nem nekem való. Se az öltöny, se az, hogy biorobotként végtelen+1x mondom és csinálom ugyan azt, se a ranglétrán mászkálás... Ez utóbbi nem csak mlm-ben, de a hagyományos struktúrában is kiégette a relémet (meg az idegrendszeremet). 2 mlm céget és 2 hagyományos középvezetői állást hagytam ott. Mindegyikből tanultam, de a legfőbb tanulság, hogy egyik se hiányzik. A boldogság nem a ranglétra tetején van, hanem jó messze mindenféle ranglétrától.

  87. MrBalatbal

   /Az Úr 2021. esztendejében/ Zsolti: “...az ég kék a zöld fű”

  88. Attila Balint

   Azt az aljasságot se feledjük el, amikor szabó péter szektavezér segítségével létrehozták a forever mlmre épülő RING csoportot, ahol minél több fiatalt (értsd 18-24) próbáltak behúzni ebbe a fertőbe. A közhelyek, az mlm és főleg a forever biznisz nem ismerete és újdonságként tálalása tökéletes elegyet alkotott erre. Nem mellesleg onnan húzott be a "bizniszébe" egy csomó embert rusák patrícia is aki már halmai-rusák patrícia egy csodálatos forever mlm fúzió eredményeként.

  89. Orsolya

   Szia Zsolti! Sejtem sok üzenetet kapsz de megpróbálkozom hátha...már egy hete írtam e-mailt is a mottod.hu fele is de nem kaptam választ. Szeretnék tőletek venni pólót de a fizetési metóduson nem jutok tovább. Banki dolgozóként minden módosítást megtettem a kétlépcsős fizetés végett de nem fogadja el az oldal. Eddig csak nálatok akadtam fel, más felületek a kétlépcsős biztonsági vásárlás működött. Az is fura számomra, hogy biztonsági kódot kér a oldalt, holott az otps módnak úgy kellene működnie ha rendelkezel smart bank applikációval, hogy átvezett az oldal az appba ahol visszaigazolod a vásárlást. Lehet valamit tudni? Köszönöm!😊

  90. Ridita

   Az a szomorú, hogy ez rombolja az emberi kapcsolatokat. Az biztos, hogy ha valaki elhív egy kávéra és megpróbál eladni valamit, az törlöm az ismerőseim közül. Az ilyen ember hamar amortizálja a baráti körét, aztán mikor nem jön be ez a csodás üzlet, nem tud kihez fordulni.

  91. M. Balázs

   Szia Zsolti! Annyival pontosítanék, hogy most már nem feltétlen kell pénzt beleölni ezekbe. De a szolgáltatás továbbra is sokadrangú, csak kerülj be alá, hogy kapja a jutalékot...

  92. CritiCube

   van egy cégem, amiből havi 3 millió forint jövedelmem származik. nem mlm, nem kormányközeli, és nem árulom el, hogy neked hogyan lehet ilyen jövedelmed. ha ezt nem hiszed el annak ellenére, hogy igaz, akkor miért hiszed el azt, hogy bárki is megosztja a mosószerárusításból való meggazdagodás titkát? egyébként termékértékesítésből nem gazdagszol meg. az mlm-ben egy disztribúciós lánc egyetlen eleme vagy. összehasonlításképp: egy panel aljában fészkelő kisbolt is tízezerszer nagyobb tényező, mint te vagy. és így is hol tart?

  93. Kinga Németh

   Az egyik tinderes párom utazott valami ilyenben. Én naivan elhittem, hogy a randi miatt hív kávézni :DD

   1. Iszkra

    😂😂😂

  94. Károly Kósa

   Köszönjük ezt a videót :) Valaki normálisan elmondja a dogokat, és beszél erről a jelenségről.

  95. Irén Jónás

   Ez komoly, hogy még mindig van mlm???? Azt hittem, hogy ez már teljesen eltünt. Hát, semmit nem tanultak az emberek ennyi év után? Ilyen ostobák a fiatalok a 21. században is? Hihetetlen!

   1. Adrienn Deák

    Kérem, ne általánosítson! Nem minden fiatal együgyű. Sőt vannak, kik már huszonévesen többre vitték az életben, mint a körülöttük lévő jóval idősebbek. Nem, nem MLM-mel . :D Elárulok még valamit: Képzelje el roppant vegyes korosztály van jelen ezekben a "rendszerekben"(MLM) s az a durva, hogy 30-40-50 pluszosok is keményen jelen vannak ezekben. (általában lelki sérültek vagy/és naivak, főleg a piramis alján) Kijavítanám önt: Még mindig vannak olyan kretének, akik naivan követik a piramis tetején trónolókat ...s tömik az ő zsebeiket. Számomra is Hihetetlen, hogy létezik a mi századunkban is, tehát kretének mindig lesznek.

  96. Tibor Oravecz

   Hogy is mondjam... finoman szolva nem tartom a legelesebb kesnek azokat, akik beszallnak egy ilyenbe. Hasonloan azokat sem, akik a netan letezo, tularazott gagyit megveszik. Aki ilyenre ravesz embereket, az nyugodtan nevezheto etikatlannak. A hulyek megvezetesehez sokkal inkabb gyomor kell, mint lehengerlo eladoi kepesseg. Viszont a "remelem, hogy minel elobb kiirtja a TikTok" (ahol a TikTok helyre behelyettesitheto a FB, Twitter, ...) kijelentessel nagyon nem tudok egyet erteni. Nem csak az MLM es a TikTok kapcsan, hanem ez a "tilcsakbe" mentalitas, ami nagyon aggaszto.

  97. Freak Tewy

   Én most láttam a Fb egy allashirdetes , az érdekes az volt h nekem kellet kérdésekre válaszolni . Kitöltöttem felhívtak arra hivatkozva h kovid van egy Zoom interjúra invitáltak már akkor gyanús volt h kb semmi infót nem mondtak a munkáról a cégről hogy kik ok csak engem kerdezgettek. Küldték egy e-mail amiben végre kiderült kik ok utána néztem mondtam jó ez MLM , de meghallgatom őket . Beléptem 23 an voltunk az “interjún” elmondtak a cég történetet és a. Profilt itt amúgy elég szakmaiak voltak és elég jól elmondtak h igen is dolgozni kell és nem mindenki fog félmilliót meg milliókat keresni de meg így is érződött a sunnyogas . Azt mondtak h konkrétabb már csak a következő személyes interjún lesz. Na hat én meg aznap este mindent fel kutattam rólunk h igazából a fő profil a biztosítás mert arra kapnak nagyobb jutalmat és hogy sokszor nem az ügyfélnek legmegfelelőbbet adják hanem ami nekik jobb.itt yt is talaltam két arcot akik a véve dolgoznak DE!!!! nem újabb ügyfeleket szerveznek és nem a cégről dukálnak hanem tényleg az aktuális piaci helyzetről , tőzsde ,hitelek , jogszabály változások stb és ok ketten látszik h nem két hónapja kezdek és hogy valóban vagy szakmai pénzügyi hátterük nem show csinálnak a saját üzleteknek . Az egyiküknek írtam h most kerestek meg stb viszont homályos meg pár dolog leírtam a kérdéseiket és nagyon tisztességesen konkrétan és őszintén leírta CSAK a kérdésemre a válaszokat mindenféle sunnyogas csúsztatás és gyozkodes nélkül . Nekem ez tok pozitív mert látszik h ok ketten tényleg értenek a szakmai részhez őszinték vannak maradandó /visszatérő ügyfeleik és megélnek beleole mindenféle mutogatás meg milliomosnak mimelés nélkül is . Szoval ez pozitív volt . A városában levő kis csapatról annyira ez nem mondható el bár intelligen és kedves (nem nyájas ) embereknek tűnnek akkor is tőlük tapasztaltam a sunnyogast meg az hogy csak újabb emebereket akarnak maguk alá . Az amikor rájöttem h a 5 tagú csapatnak az egyik tagja a volt gimis osztálytársam az csak hab volt mivel kifejezetten lenéző volt gimiskent . Viszont a képei alapján sikeresnek tűnik és boldognak és mentségére legyen mondva sosem irt Facebookon pedig ismerősök vagyunk. --- ettől eltekintve tudok olyan MLM rol amit pl sokat szeretnek mert jók a termékek és a rendszer sem kifejezetten szadista vagy agymosás viszont a cegtorténet úgy ahogy van egy rémálom pl avon , oriflame, farmacy, young living az utolsó kifejezetten brutális . Akit érdekelnek az ilyen dolgok azoknak ajánlom azt a yt csatornát aki kifejezetten az ilyen cégek felkutatásával és cetorténetevel foglalkozik nagyon alapos a csaj és nem mocskolódik csak a tényeket közli ,mindig újabbat tud meg az ember: a csatorna neve: iilluminaughtii

  98. Szandi Fidler

   A legkínosabb, hogy külföldi magyarok csoportokba is belépnek mlm-es emberek, és naponta 10 poszt szembejön "jól kereső munka, otthonról, semmi képesítés nélkül, részletekért irj", természetesen ezek az emberek sose laktak az adott országban, lakhely mucsaröcsöge, de sajnos egyik admin se tiltja ki az ilyeneket. Rendszeresen "funny react"eket rakunk rá, de volt rá példa, hogy az egyik habzó szájjal írt rá a férjemre, hogy "hát kurvavicces vagy ásd el magad, ne az én hirdetésemet tedd tönkre" stb stb.

  99. Rikkyke

   Én csak azt sajnálom, hogy a termékek (Forever) nem is lennének szarok én nagyon elégedett vagyok egy két dologgal van a drogériában is ilyen árkategória. Amit köré építenek na attól veszíti el a hitelességét az egyébként számomra hasznos termékek. Mondtam annak aki először rám írt a termékek érdekelnek eladni nem akarom akkor jött hogy de higyjem el el is tudom adni na egy két embert megkerestem vele aztán úgy voltam, hogy én nem is tudok tukmálni minek csináljak ilyet. Azóta is írogatnak, van pár ismerősöm aki ezt csinálja kíváncsi lennék mennyit keres vele ha keres egyáltalán, de nem merek írni nehogy elakarjon adni nekem valamit :D. A termékeket nem bántam meg azt, hogy belementem abba, hogy megpróbáljam valakire rátukmálni azt igen :D

  100. SPFboy86

   Sajnos ki kell ábrándítsak mindenkit, hogy "normális" MLM nincs. Mindnek az a lényege, hogy egy alacsony (bekerülési) költségű dolgot eladjanak magas árréssel értékesítési piramissal egybekötve. Ez egyfajta sales, nem pedig marketing. A marketing egy üzleti tudomány és aki megtanulja, az vállalatoknál helyezkedhet el és végezhet munkát. De akik így KATA-s vállalkozóként tolják, csak a saját beszélőkéjüktől függ, hogy sikeresek lesznek-e, ugyanis a termékre semmilyen hatással nem bírnak.