ORBÁN KAMU OLTÁSA ÉS A TÜNTETÉSEK AMIRŐL A SAJTÓ HALLGAT | Felelősséggel a neten!

ZSHOW time

73 E megtekintés35

  #ORBÁN #OLTÁS #ZSHOWTIME
  INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
  Nyalihóóó! patreon.com/zshowtime
  Mint ahogy azt már a mai LIVE-ban is említettem, hamarosan megszűnik a csatornatagság funkció!
  A HUgets tagság nem a megfelelő platform sem nekünk sem Nektek. Nagyon hálásak vagyunk az eddigi segítségetekért és nagyon örülnénk ha a Patronálóink között tudhatnánk titeket. Ott már a legkisebb tagsággal is járnak az extrák, amik itt csak a felsőbb szinteken voltak elérhetőek.
  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenység mellett új műsorokat is jelent, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime
  A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
  Ott Tali! patreon.com/zshowtime
  HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁLBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  SWIFT: GIBAHUHB
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Izabella Arcson

   Nem értem azt a kijelentésedet, miszerint az ápolónő él és köszöni jól van. Honnan tudod? Beszéltél vele? Instán decembet 14. óta nem aktiv, holott előtte rendszeresen posztolt, 48ezer követője van. Érdekes... 🤔

  2. B. H.

   Én úgy vagyok vele, hogy a konteóra és a média narratívájára ugyanúgy 50-50% az esély. Mi kisemberként, de még az orvosok sem tudják ellenőrízni, hogy igaz-e amit leírnak. Egy dolog viszont teljesen biztos: a teljes igazságot senki nem tudja.

  3. Agnes Kozak

   "Paaaaaaatrik...meee nem lehet paypallal fizetni??!" 😂😂😂😂

  4. Dion Hullman

   Szia Zsolti ... nagyon kedvelem azt ahogy látod a világot.. viszont egy dologban tévedsz :( A konteos videó amit készített , ezzel kapcsolatban szeretném megjegyezni hogy Tiffany Dover semmilyen formában nem adott életjelet magáról :) Az Instagram oldalán Dec 14 posztolt utoljára ... azóta semmit sehol itt tennék hozzá hogy addig naponta többször volt élőben stb :) nincs olyan videó sem más ami igazolja hogy életben van . Máskor jobban járj utána... Ezt az 1 dolgot leszámítva igazad van

  5. Ridita

   Remélem, hogy az orosz, vagy kínai vakcinával oktatja be magát, hiszen jó sokat bevásárolt belőle.

  6. Ritta Tamás

   Zsoltikám, igaz, hogy már nem vagyok fiatal, (sőt😏), de nagyon, nagyon bírlak! Ha celeb lennék, mennék a kanapédra! Így szeretlek, ahogy vagy❤️!

  7. Laszlo Kemenes

   Nem vagyok oltásellenes. Nem vagyok ellene, hogy akinek meggyőződése az oltásban van, az tegye meg, saját döntése. Soha nem óltattam magam semmivel, én jobban hiszek az immúnrendszer természetes munkájába. Elkapták a vírust a fiaim, az anyjuk, a munkatársam családostól. Túl vannak rajta Keresztapám is elkapta, meghalt 78 évesen sulyos cukorbetegen és szivműtéttel. Ha meg nem bír el az immunrendzerem valamivel, hát kár kínozni eröltetni vegyszerkkel, azt a nyomorult félelemmel tele életet. Nekem ez az elvem kérem tiszteletbe tartani és ne rám eröltetni egy olyan dolgot amit nem akarok, pláne hogy beteg sem vagyok. Ez elv és hit kérdése. Aki meg akarja a vakcinát, egy rossz szavam nincs ellene, tiszteletbe tartom a meggyőződését. Valamint aki már beóltatta magát nem kell már aggodnia a magamfajták miatt, hisz elvileg védett. Ha a vakcina biztonságos 100 % bizonyitékot mutatnak fel , akár 20 év múltán, akkor sem kérem. Már azért sem mert többletjogot igérnek akinek van oltási könyve, nem tisztességes az ilyen hátrányos megkülömböztetés. Hiszek az ember szabad döntésének jogában. Ha nem tukmálnák ilyen erőszakosan, talán nyitottabb lennék. Nem félek a haláltól, ez is csak a földi élet szerves része. Ez lassan olyan mint a jelenések könyve által megjelenitett fenevad bélyege: " Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma."

  8. Ildikó Varga

   Azt hívd meg a kanapédra, aki szintén adakozik és "tuggyukki" közszereplő.... Van kommunikációs szakemberük, most "jár" online suliba ;)

  9. Pető Zoltán

   Megosztottam ezt a videót, hogy a hererákos Mónikára ne essen rá a zongora. :)

  10. Adrienn Vas

   Légy te is témogató! 😆 Hátul a tv-n el van irva. 😄

  11. Jázmin Németh

   Nem ertek egyet, az, hogy felsz attol, hogy megszurnak, nem zarja ki, hogy jo orvos/nover lehess. En is felek, ha megszurnak (bar egyre jobban birom a veradasok miatt), es megis allatorvosnak keszulok.

  12. Balázs Balatoni

   "Nem élt a lehetőséggel az ápolónő" XD

   1. Dion Hullman

    @Ildikó Vágási Dec 14 óta nem adott semmilyen életjelet magáról... Csak szólok ebben nincs igaza Zsoltinak

   2. Ildikó Vágási

    Allergiás sokkja volt de már jól van! Viszont kina visszakéri az oltást, mert Norvégiában 23 halott van és rengeteg a beteg. Idegrángásaik vannak. Miami meghalt egy Nőgyógyász az oltás után! Törökországban is van hallott Moderna 💉

  13. Big Small

   Na várj,akkor ezt a patreont az adományozás miatt vezettétek be? Vagy csak szimplán türelmetlen és telhetetlenek vagytok a youtube fizu miatt?

  14. Német Richárd

   Ez mekkora lehúzás youtube!!!

   1. Gyöngyi Németh

    Szemétség.

  15. Balázs Simó

   Légy te is TÉMOGATÓ ! (javitjsd) : )

  16. Quinn Harley

   Na vegre valaki 😍😍😍🥳

  17. Nikoletta Zirig

   Olyan jó hallgatni a hangod. :D Megnyugtató. :)

  18. Alexandra Bankó

   Zsolti! Udvardi Pétert nem tervezed meghívni a kanapéra? Szerintem jó példát tudna mutatni a mai fiatalságnak.😀

  19. Lorkafly

   bocsánat, de vitatkoznék: Orbán Viktort rendszeresen beoltják.... (:

  20. Mark Farago

   Mea konkrétan egy nyereményjátékot hírdet éppen, aminek a feltétele, hogy VIP tag legyél a csatornáján ( ergó vásárolnod kell egy emeltdíjas szólgáltatást cserébe, hogy részt vehess. ) Aki picit is jártas ezekben a dolgokban, az tudja, hogy ilyen fajta nyereményjátékokat bekell jelenteni bizonyos szerveknek, különben megbüngetik. Ezt jeleztem felé is, kiváncsi vagyok, hogy meddig lesz elérhető a kommentem 😂

  21. Danny3333333333

   Zsolti ! Két dolog ehhez, az egyik az, hogy nem értem, hogy miért nem ismered be, hogy Mea paródia videóját teljesen félreértetted anno, miért jobb makacsul , izzadtságszagúan olyanokat belemagyarázni a történetbe , ami nincs benne ? A lekicsinylő hangvételt sem érdemli meg, de ezt nagyon is tudod ! Mert minden, amit a szemére hánysz csak a félreértéseid sorozatából adódott és erre rá kellett már jönnöd ! Az a paródia videó semmi másról nem szólt, mint arról, hogy adott volt egy civilizációtól távol élő valaki, aki becsöppent a civilizációba, ahol megtudta, hogy pandémia van és ezt a szituációt játszotta el különböző élethelyzetekben. A idei videójában, amiben ezt megemlíti szépen el is magyarázza ezt. Nem ezen pattog azóta és még most is, hisz eddig nem hozta ezt fel egyik videójában sem ! Egyébként csomó lényeges dolgot kihagytál ebből az idei videóból, többek között, hogy mint egy sáskahad végigmentek az odacsődült trollok és elkezdték dislikeolni az olyan videóit is, ami egyáltalán nem volt megosztó téma, hanem, üzleti, életvezetési tartalmú videók voltak ezek és alig volt rajtuk dislike addig, amíg ez a had nem kezdte el megnézés nélkül dislikeolni ezeket ! Igen is a lehető legjobb megoldást választotta azzal, hogy egy időre minden videóját privátra állított, mert lekoptak a trollok ! Mert nincs igazad ez nem arról szólt,hogy szabadon véleményt nyilvánítottak egyesek, ez szín tiszta trollkodás volt uszításra, mert véleményt azok után mondunk, hogy meggyőződtünk arról, amiről véleményt mondunk, itt nem erről volt szó ! Az, hogy mi bajod volt Trumppal nem tudom és azt sem tudom, hogy mi jóra számítasz Bidentől ? Trump alatt újból büszkék tudtak lenni az amerikaiak az amerikaiságukra, újból prioritást kezdett élvezni a nemzeti büszkeség, ami értemet adott az amerikaiságnak és mindennek, amit amerika létrehozott és még egy nagyon fontos dolog Trump senki ellen nem indított háborút ! Ezzel szemben Biden egy totál kilúgozott agyú ember, semmilyen nemzeti büszkesége nincs, képes volt mellé állni egy terrorszervezetnek, amit más néven BLM-nek hívnak és több korábbi elnök alatt közreműködött háborúk kirobbantásában... Ezért jobb Biden a szemedben ?

  22. maria kovacs

   50 ember nem 50darab

   1. Péter Nagy

    Tehát a lényeg átment

  23. Jenei Dóra

   '24 ÓRÁIG KÉKET ETTEM, ÉS ZÖLDET SZARTAM!!! (NEM CLICKBAIT!!!) (ROSSZUL SÜLT EL*IJEDTEMOJI*!!!) 'NÉZD MEG MI VAN A TOI-TOI WC-S GUCCI TÁSKÁMBAN!!!(18+++++)'

  24. Annamari J.

   Honnan tudod hogy már csak pár hetet vagy hónapot kell "várni /türelmesnek lenni"? *_*

  25. Bèci Baba

   Elmaradnak a👑Gang-bang-ek👑 sajna😞de 9en is lehet huncutkodni dèlutàn🤭🖖👍🥇✌

  26. Patricia Mester

   Ez a pòlò pulòver 😉

  27. András Laszlovszky

   A konteósoknak üzenném: attól, hogy nem tudnak a tesztelésről, az még megvolt. Több mint kétezer emberévnyi adat áll rendelkezésre. Csak tájékozódni kéne, nem átvenni a többi ostobától, hogy nem volt tesztelés. És a tesztelést természetesen lehet úgy végezni, hogy az adatok extrapolálhatók legyenek.

  28. Lili Kapuvári

   Zsolti! Tényleg... imadlak, imadom a videoidat. DE elég volt a dubajos Arankazasbol... rengeteget segített nekem, és rengeteg más embernek Mea! Egy elképesztően intelligens emberről beszelunk és a koronaval kapcsolatosan is rengeteg hasznos dolgot oszt meg. De ezt már mindneki döntse el maganak hogy mit hisz el😄 Az amit te mondasz, azt is van egy réteg akik elhiszik, en speciel nem, de en sem figurazlak ki hogy mekkora gyoker vagy, hiszen az a te nezopontod. Rengeteg éve nem el magyarorszaszon, nyilvánvalóan van egy kis akcentusa, és több szót maskepp ejt ki, ebbe belekötni nevetseges.

   1. ZSHOW time

    Na tegyuk tisztaba gyorsan a dolgokat. Nem parancsra vidozom es nem azt mondom amit ti hallani akartok. Az a baratnotok. Ebbol el. Eladja a fost az utjukat keresoknek jo penzert. Amit az nő csinál en bortonnel büntetnem! Nem ritka az ilyen jó kontosbe csomagolt kamu ember, de konkretan hanynom kell attol ahogy arrol beszel, hogy a millios guccsi ekszert visszavittek es lakasba fektettek es hogy kitol mit kapott es o milyen krva sikeres. Aha. Az. En komolyan nem ertem, hogy kedvelhettek engem ha annak a nonek a nagy eletigazsagai szerint eltek. Borzasztó es botrányos. Egy sertett fruska aki veletek siman megeteti a hugyoskortet.

   2. Lili Kapuvári

    @Csak1Maradhat ebből latszik hogy egyetlen videóját sem ismered. En minden vagyok, csak nem onbizalomhianyos. Mea inspirált hogy hogyan fejlesszen magam és hogyan lehetek sikeresebb az eletben, hogy hogyan kene a pénzemmel banni, és meg ezer dolog... A ti “dubajos arankatok” aki a mi Meank, sokat segített nekem az önbizalom növelésben is, ez teny. Hiszen segített nekem rajonni hogyan becsuljem magam annyira, mint amennyire ő becsüli önmagát. Nem véletlen hogy nem foglalkozik sem a Zsoltival sem a fokicsopival. Mindegy is... az hogy a koronával kapcsolatban meg rengeteg hasznos dolgot megosztott, az ne legyen már szornyu😄 Külföldön rengeteg hasonlo videot csinaltak a birka emberekről, és az egesz korona temarol... de ha egy magyar is felszólal ebben, aki meghozza elég komoly körökben mozog Dubaiban, az már azonnal egy konteos pics😀 Egeszsegetekre...

   3. TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

    En is nagyon kedvelem Mea-t. De! A nezettsege ezzel csak no... Marmint Mea-nak. Ha Zsolti vagy a FokuszCsoport fikazza ot, attol meg Mea tudja, hogy o hol van a polcon, mert van onbizalma.

  29. MrAdf9uy

   Revolutod van? Küldeném a milliókat.

  30. Huszár Máté

   Elöbb mentél fel RTLre mint fókicsopi Ádi ez eremény :DD

   1. Huszár Máté

    @ZSHOW time ő csak álmodozik az rtlrol az ilyen nézetlen Pesti tv színvonal jobb 🤣

   2. ZSHOW time

    Ja. 5 evvel eloztem meg őket xd

  31. Babett Ormándi

   Én boltba dolgozom ( elég nagy cég....Lidl) egy kis városba de ami ott volt karácsony előtt hat öcsém inkább hagyjuk 😅😅 előtte is dolgoztam karácsonykor Nagy cégnél ( Tesco 😅) na ott nem volt ilyen kavalkád.... az árut úgy hoztuk ki h a kacsa húsért majdnem megöltek minket tépték ki a kezünkből és meg egymást is lökdösték.... az átlag korosztály 60-70 év volt😄😅 tudnék még mesélni 🤣 meg szerintem sok sorstársam van ezzel így 😄 azért jókat nevettem az utca embere videón is egy két ember! Főleg a végén a néni h már alig várta h őt is megállítsd 😄😄 nagyon jó vagy eskü te vagy a kedvenc influemberem 😊😊😊❤️

  32. Koller Tibor

   Prosztatás reklámot miért dobálja 4 percenként be? Ez vmi célzás? 🤣

   1. ZSHOW time

    Sajnos van egy rossz hirem...

  33. Mu kis

   Mosmá jöhetne egy Webkanapén Patrikkal és Dezsővel, mert szeretném megismerni őket picit jobban. 🥰

  34. Julia Ronyai

   Zsolti, a live brainstorming mit jelent? Kérlek ne hagyj hülyén meghalni

   1. ZSHOW time

    @TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off ezt jelenti. Talalkozunk, zoomolunk es egyutt szerkesztjuk a musorokat

   2. TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

    @Julia Ronyai Zsoltit kerdezd. Engem is erdekel a valasz.

   3. Julia Ronyai

    @TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off koszi, az ötletelést értettem, csak annak a módját nem:)

   4. TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

    brainstorming ötletelés t jelent. Csoportos beszélgetést, ötletelést problémák megoldásához. Live élő adás fb on v youtube on.

  35. Bloody Cica

   pont lecsúsztam az élőről :( köszi, hogy felkerült!

  36. David Fischer

   Szia Zsolti A reklambevetelek hogyan működnek? Azok hoznak pénzt?

   1. ZSHOW time

    Jelenleg a harmadát kapjuk meg.

  37. Medve

   Kíváncsiságból, sythexel lesz kanapés videó?

   1. MoonShine

    Lehetne, álarcos énekes stílusban :D

   2. Medve

    @Athéni Lámek kell rakni oda egy nagy fekete tábla cenzurát xd

   3. Athéni Lámek

    Már hogy lenne sythex nem akarja hogy lássák

  38. Meszlényi Gábor

   Cukik vagytok, de sehol sem vagytok Dezsőhöz képest! :D

  39. Szintia Tóth

   Imádlak Zsolti! Mert a te videóid kihoznak minket a "szellemi kút mérgezés eufóriájából " És felnyitják a szemünket! Köszönjük és Szeretünk❤

  40. TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off

   Zsolti. Imadlak. Miert? Mert minden nap tanul az ember valami ujat es hasznosat a HUgets-rol toled, toletek. Videot vagni meg mindig nem tudok, mert a youtube tutorialok nem tul jok, (de ha valakinek van tippe, szoljon). Szoval keszitettem egy Patreon profilt a projektemnek. Egy Floridaban elo magyar uzletember a minap azt irta, "Szuper, amit csinalsz Szilvi, kar, hogy csak kevesen tudnak rola. 10,000 twitter koveto, 4000 linkedin, 4000 facebook." Hat... ez igaz, de jovore elorebb leszunk, mint most. Sok afrikai kovetom van (Kenya, Uganda, Nigeria, Del-Afrika), de... Tudtad, hogy egy nigeriai (Lagos) bolti elado havonta netto 70 eurot (azaz netto 24,850 Forintot) visz haza a csaladjanak? Na, hat nem az afrikai rajongok fogjak beinditani az eco-projektemet, barmennyire is tetszik nekik. Marad Europa, Amerika, Ausztralia, New-Zeeland es Dubai. (Lehet Mea-t szidni, de egy Dubai i marketing ceggel beszelgettem egy turizmus expon es csak annyit mondott: "Szilvi, a dubai i kamasz lanyok el vannak kenyeztetve apuci altal." Magyarul 2x annyi a zsebpenze, mint a te fizetesed. Es valoszinu tud is a penzzel banni.) A lenyeg (bocs, a tartalmaim 95%-a angolul van. 2,5% hollandul es 2,5% magyarul): 𝐀𝐬𝐤, 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐫𝐞𝐜𝐢𝐞𝐯𝐞. 𝗪𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐞𝐬𝐞 𝟑 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐬 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐝𝐫𝐞𝐚𝐦𝐬. Good news: We just created a PATREON page where you can support the B... eco-project. / It is about our HUgets content: more interviews, more people and less bag promo. PATREON page/and HUgets serie is called AMAZING PEOPLE. 𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐧𝐚 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐬 𝐚𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐢𝐞𝐰 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐟𝐢𝐧𝐝 𝐮𝐬 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐞𝐭𝐬 𝐨𝐟 𝐋𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧 (𝐍𝐋), 𝐀𝐦𝐬𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐦 (𝐍𝐋) 𝐚𝐧𝐝 𝐊𝐞𝐮𝐥𝐞𝐧 (𝐃𝐄). Important detail on interviews: bring a loved one with you. Your mom, dad grandma, grandpa, best friend, classmate, business partner, co-owner of your business, sister, brother, niece, nephew, step-sister, step-brother etc. Because every interview is a dubble-interview. Why? Surprise. But the title AMAZING PEOPLE suggests it a little bit. No clickbait, no scandal, no trash content. Something different than other HUgetsrs make or ever made. PATREON LINK: megtalalod a Facebook omon. Cameraman: Jordi (Spain)

  41. Mátyás Bartók

   Vendég látásban leveszed a maszkot eszel, a plázában joesetben nem. Ha igen, kibasznak

  42. Szandra Zold

   Dezső ❣️😀😉

  43. Dániel Czapári

   Zsolti, ha mindenki úgy gondolkozik, ahogy te, akkor tényleg mindig, mindenben a köpcös fog dönteni! 😅

   1. Brigi Sz.

    Nem is tudsz mit csinálni mert ez a szerencse csomag dönt. Én amúgy tényleg azt nem értem hogy miért nem zárt be mindent. Karácsony előtt is katasztrófa volt minden bolt, szóval tényleg vagy minden nyitva vagy minden zárva 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

  44. Maci Bufi

   Szerintem ezekben az ampulákban vagy sóoldat van vagy valami sima infulenza szer ennyi !

  45. Aranka Rohner

   Bankszamlaszamot nem lenne hàtràny valahogyan eljuttatni a kedves nezöitekhez...Bic Iban...Swif kod...plussz a Bank pontos cime szükseges külföldi utalas esetèn...Sokan szeretnènek diszkreten segiteni..

   1. ZSHOW time

    a videó leírásában mindent megtalálsz

  46. Aranka Rohner

   Igen hang jo de..kicsit homalyos.....

  47. eva kenhercova

   Most nem hallani semmit nagyon halk.

  48. Róbert Bálint

   Hangerőt

  49. Andras Thoman

   Jó lesz ;-)