NEM VAGYOK MELEG!...29 ÉVEM TELJES HAZUGSÁGBAN!

ZSHOW time

67 E megtekintés19

  #PAPIFRANKÓ #LACIATYA #ZSHOWTIME
  INSTA: osvvath_zsolt?hl=hu
  Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, reklám nélküli extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  ​​
  COOL CUCCOK: www.mottod.hu/

  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime

  Közzététel: 11 napja

  Megjegyzés

  1. Katianyu

   Mai nap top kommentje face-n. Azért nő a homoszexuálisok száma, mert ez egy "erőltetett társadalmi hisztéria" 🤦 . Szóval tessék leállni a hisztivel 😅 Update 🤣🤣 2 sallerrel orvosolható 🤦 megkaptam magyarázat gyanánt, hogy ez kb így működik 😒

  2. Emese Ili

   Jah, nem létezik. Én is csak gondolom, hogy vonzó a saját nemem, de az nem úgy van, hogy úgy, hanem másképpen... Mert hát nincs hozzá génem. Öcsém XDDD

  3. Erzsébet Nagy

   A Meseország mindenkié c. könyvhöz egy gondolat. Miért beszélnek/ítélkeznek róla úgy emberek, hogy esetleg el sem olvasták? Szerintem egy nagyon jó érzékenyítő könyv ahol nagyon kulturáltan, gyerekek számára érthetően és élvezhetően vannak megfogalmazva a "másságok" (bocsánat, nem jutott jobb/szebb szó eszembe).

  4. Ádám Czibulyás

   Nem annyira vág ide, de jött ez a gondolat a pedofília / aberráció témájában: Én nem fekszem le olyan nővel, akivel nem tudok kommunikálni. Nem nyelvi különbségről beszélek, hanem értelmi/érzelmi fejlettségi szintről. Egyszer volt olyan, ahogyan az bulikban lenni szokott, berúgtam és összeakadtam egy csajszival. Ittunk és beszélgettünk, egy idő után azonban szanaszét volt és nem tudta, hol lakik, úgyhogy hazavittem magamhoz egy csekély "rossz" szándékkal, de leginkább azért, mert már a közterületen rám cuppant volna, ha akarom és sokan voltunk ott kukival (csak nem hagyom már ott). Másnap reggel magához tért, elmagyaráztam, mi történt és megkíséreltem folytatni a társalgást... NEM MENT. Nem értette az iróniát, nem értette, amit mondok (szokszor beszélek választékosan, cizelláltan hogy ne csak bazmegezzek), nem tudott hozzászólni témákhoz és éreztem rajta, hogy ez őt frusztrálja... szóval eltereltem a témát és hagytam, hogy beszéljen, hátha többet megtudok róla... Szegénykém huszonnégy évesen nem volt valami fejlett semmilyen szinten és elgondolkodtam rajta, hogy vajon ha egy ennyire gyermek lelkű valakivel lefekszem, az minek számít?

  5. Flower Martha

   Kedves Zsolt! Egyetlen hozzászólást engedj meg, kérlek, amikor azt mondod, hogy papi körökben a cölibátus vonzata a pedofília, nem ugyanaz a minőség, mint, amikor azt mondják, hogy a melegek a körülmények hatására vonzódnak a saját nemükhöz (azaz külső behatás)?

  6. Szíves Napló

   Jól mondod, eleve a genetikában sem azt állítják, hogy egy darab gén felel a homoszexualotásért, de sokan azt is elfelejtik, hogy ezen kívül még rengeteg dolog játszhat közre, hiszen az ember szervezete biokémiai alapokon működik, tehát pl. hormonális vagy agyi elváltozások is szerepet játszhatnak. Persze ehhez be kellene látni, hogy az ember lélek fogalmával is gondok vannak. :D Amúgy azon röhögök legjobban, ahogy azt magyarázza EZ BIOLÓGIA. Na kérem, a természetben számtalan példa van homoszexuális állatokra. Akkor azok is rosszul gondolkodnak? Csak meg kellene térniük? Jah, tudom, embert ne hasonlítsunk állathoz, Isten teremtette 6000 évvel ezelőtt... Bár a fene érti, akkor hogy is lehet disznószöveteket beültetni valakinek. :D Sok itt a logikai buktató, na mindegy.

  7. Anna Währing

   házasság =/= család. A házasság fogalmát és feltételeit nyilván meg kell határozni törvényileg - lehet vitatkozni hogy hogyan - viszont a család fogalmát véleményem szerint nem lenne szabad. #acsaládazcsalád mindenkinek az, amit annak érez.

  8. Tamás Tauber

   a cölibárusnak köszönhetően?? - stud-theol.blogspot.com/2010/04/pedofilia-colibatus-botranyok-bunugyi.html

  9. Keszi Jázmin

   Mondok jobbat! Nem vagy balkezes csak annak hiszed magad😏

  10. Turza Tamás

   Mi az ami még normális? És meddig az a határ? Mikortól lesz valami más is normális? Hol a határ? Előbb utóbb egy kutyával is össze lehetne házasodni? Végül is a mesében a Mouglit farkasok nevelték fel. A kutya meg akkor még jobb, mert háziasított! Ez is oké lenne?

   1. Dominik Sagan

    Ő, nem, mert a kutyától nem tudjuk megkérdezni, hogy akarj e

  11. Zoli Tóth

   fókuszcsoportot szoktam nézni, de csak rád vagyok feliratkozva kiscsengővel ;)

  12. AteszFilms

   Köszönöm szépen a videót, nagyon bírlak amúgy, így tovább! 😍❤️

  13. Dorje Karma

   aki meg papnak megy "férfi " létére na az meg BETEG....

  14. Coffee the Dragon

   Jááj megszólalt a pedó-kultista!

  15. Klára Szilágyi

   Szerintem hülyeség a melegséget meg a pedofíliát összevonni. összességében nem értek egyet veled

  16. Alexandra Tóth

   De jó ! Akkor minden csak a gondolkodáson múlik !? Akkor nekem ezentúl csak a magas , szőke , kék szemű pasik fognak tetszeni ..... minden csak a gondolkodás kérdése,én ezt fogom innentől szeretni és kész :-D hát ez kész vicc

  17. swell

   NÉZZÉTEK MEG JUSTIN BIEBER INSTA STORYJÁT! ;) NA Ő RÁTALÁLT ARRA AZ ISTENRE, AKI AZ EGYETLEN ÉS AKIRE ÉN IS. 😊💕

  18. swell

   Isten nem hozott létre vallást. Biblián és személyes kapcsolaton keresztül kommunikál velünk. Bármin keresztül, igazából... de vallásokon át nekem csak megkötözöttségek jöttek, ami az ördög műve... Ezekből szabadított meg Szent Szellem. Mert akit a Fiú szabaddá tesz, az valósággal szabad... Ő ami vágyat belénk helyezett, azt Ő maga képes be is tölteni és akarja is... nem önmagában várja el, hogy ne vétkezz... Ő adja meg az erőt meg az akaratot, hogy ne is akarj..... csak Ő mellette kell dönteni...

  19. Oláhné Erika Lovas

   Az "Áldassék a gyümölcs "a Szolgálólány meséjéből való idézet? Most nézem a sorozatot.3 évad elejenél tartok.Nyomasztó. Pár hónapja követlek.2.videó megnézese óta fel vagyok iratkozva rád! Nem zavar a melegséged!🙂😉

  20. Gyula Maloveczky

   Ádám nem heteró!!!!

  21. nyihaaa

   Úgy várom, hogy egyszer találkozzak Veled! Megkérdezném morcos arcal: “ Tudod mi vagy te??? - Egy jó ember!- mondanám... Hívő, lányos apuka vagyok. Büszke vagyok a Lányomra, hogy megmutatta, a Szerelem nemeken átívelő.

  22. István Csiki

   Reakció videó a reakció videóra: hugets.info/show/rZifltCbvYyaxKQ/vide.html

  23. István Csiki

   A gúnyos beköszönés után rögtön hozzáteszed, hogy "minden gúnyt mellőzve egyébként"... Hát ez aztán az őszinte és előrébb vivő felütés ;)

   1. István Csiki

    @Coffee the Dragon :D :D megtisztelsz

   2. Coffee the Dragon

    ok boomer

  24. uralic1

   ment a Like és még a videó el sem kezdődött :D

  25. Aniko Horvath

   Hetrosexuális vagyok tehát nem érzem át melegek heĺyzetét. Külföldön élek két gyermekemmel. Szerencsére ők olyan környezetbe nőttek fel ahol nincs iskolai beszélgetés a melegekről mert nem kell. Vannak osztálytársaik akik melegek s nekik ez természetes. Nem bőrszín, vallás, vagy nemi beállítottság alapján választanak barátot. Azt kívánom hogy Magyarországon is ezzel a természetes elfogadással nőjjön fel a fiatalság.

  26. Bence Nemeth

   Kedves Zsolt maga meleg?

  27. El Grande

   Holnap levágom a kezem mert por*ót nézek, de ma még végig nézem az összes felnőtt filmet

  28. Ridita

   A Szájer féle házibulit rendező pasi ránézésre duplán kapott a meleg génekből, egyeseken első pillantásra látszik, hogy mi a helyzet.

  29. katuska1994wv

   A melegségről, meg úgy egyáltalán a másságról rengeteg vita és nézőpont volt a történelem során. Az, hogy a Bibliára hivatkozik... a Bibliából mindent is meg lehet magyarázni, és mindennek az ellenkezőjét is... és? Hinni kell, nem bizonygatni! A melegség és a másság pedig... volt már betegségtől halálos bűnig sokminden, szerintem attól, hogy valaki más, mint a többi ember még nem feltétlenül rossz is. Vannak meleg ismerőseim, akik tök rendes emberek.... ez nem identitásfüggő, basszus! Szóval szerintem nem kell azzal törődni, hogy ki mit mond.

  30. Petra R.

   Nyomtam egy feliratkozást, na. Olyan szépen kérted! ;)

  31. Emese Nagy

   Laci Atya nem tudom miért beszél szexualitásról. Van róla bármi fogalma? Teljesen súlytalan, amit mond. Az, hogy aberrációnak állítja be a homoszexualitást, pedig teljes mértékben szembe megy az egyházzal, amit képvisel. Tudtommal ott náluk elítélendő a kirekesztés. És amit ő csinál az az. Hodász (vagy ki? tényleg ez a neve?) Atyának meg megmondta a vármegye, hogy vagy "szépen" beszél, vagy még a végén ki lesz tiltva, és akkor el kell menni dolgozni. Azóta tudja mit kell mondani.

  32. Kovacs Gergo

   Kedves Zsolt! Nezlek, feliratkozo vagyok stb de egy picit zavar az a nagggggyon balos szel ami folyamatosan fujdogal. Tulzottan elfogult vagy es ha valakivel beszelgetsz addig nem hagyod beken amig ki nem mondja burkoltan hogy O1G. Lasd tik-tokos srac. Kisarkitasz dolgokat es ismeteled oket mar mar mantrazod a kovetoidnek. Kedvellek es jonak tartom amit csinalsz de olyan jo lenne ha nem minden a politikarol szolna es nem ilyen szinten...ne vedd bantasnak de neha mar olyan vagy mint a pesti tv es kormanykozeli media inverse es ezaltal olyanna is valsz mint ok. Jo lenne egy kis objektivitast vinni a dologba szerintem mert ez ugyanugy gyuloletkeltes es szerintem Te nem vahy ilyen. Koszi ha elolvastad Udv Gergo

  33. Lili1127

   Amúgy én kifejezetten örülök Hodász András atya ilyen ókonzervatív megnyilvánulásainak (annak ellenére, hogy nem értek vele egyet). Ő az élő példa arra, hogy attól, mert valaki kormányellenes, még nem feltétlenül liberális 😄 Tudva, hogy az atya milyen ókonzervatív nézeteket vall a homoszexualitásról, meg a heterók házasság előtti együttéléséről, meg még egy pár dologról, annyira vicces látni, mikor a sok tudatlan ember elkönyveli az atyát "libernyáknak", "ballib papnak", meg "gyurcsányimádónak" a kormánykritikus megnyilvánulásaiért, meg mert "védi a migránsokat". Nem, emberek, az atya nagyon keresztény meg nagyon konzervatív, és ennek ellenére kormányellenes.

  34. johny87able

   Amit ma vallásnak hívunk az egy vicc sajnos!! 2000 éve még hittem is volna, de a mai tudásunk-ból fakadóan a biblia 90%-a kamu/vicc butítás!!!!!!

  35. Musix Hungary

   Kedves Zsolt! Lenne egy videóötletem. Egyszer tisztázhatnád egy videóban, hogy egy meleg párnak mihez van joga Magyarországon. Most itt nem az új törvényekre gondolok. Dúró Dóra már sokadjára (pl. Ungár Péteres beszélgetése vagy Bősz Anettes vitája - mindkettő fent van youtubeon) terjeszt fals információt. Egészen pontosan azt, hogy a kormánynak nem ezt az örökbefogadási törvényt kellett volna elfogadnia, hanem kizárni a melegeket a bejegyzett élettársi kapcsolat intézményéből, és akkor élettársak is fogadhatnának örökbe. Merthogy Dóra szerint bejegyzett élettársi kapcsolatot ellenkező és azonos nemű párok is köthetnek. Ezzel szemben a valóság, hogy nem, csak azonos neműek, mivel néhány kivételtől eltekintve ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk, mint a házaspárokra (pl. a gyermekvállalás is egy ilyen kivétel, és ezt a törvény le is írja, hogy nem fogadhatnak örökbe, nem vehetnek részt IVF-en). Innentől kezdve felesleges kizárni a melegeket, megszüntetve ezzel magát az intézményt is. Dóra sajnos politikus létére lusta volt elolvasni a 2009. évi XXIX törvényt, de haknizni a valótlan állításaival, ahhoz van esze. Köszi, hogy elolvastad!

  36. Judith Susula

   Mindegy hogy mi vagy csak becsüljük egymást

  37. Hidro Poni

   orvosoktol hallottam, hogy ketfele gen letezik. az egyik ami direkt hatassal rendelkezik. pl. hogy milyen lesz a szemed vagy a hajad szine. a masik pedig csak hajlamosito gen. pl. a gyomorrakra.. ha egeszsegesen elsz, etkezel akkor nem leszel rakos, hiaba van benned az erre hajlamosito gen. szerintem ha egyatalan leteznek homokos genek, akkor is csak az utobbi kategoriaba esnek.

  38. pati Pati

   MOST NÉZZLEK A MÓNIKA SHOW-BAN . 😁🙂🙂🙂🙂

   1. Frittata Von Newl

    Én is! :))))

  39. Georgina Végh

   Nem szoktam hozzászólni a videóidhoz ( pedig mindet megnézem) ,de most az jutott eszembe,hogy hol marad a ne ítélj,hogy ne ítéltess!🤷🏼‍♀️🤔

  40. Réka Nagy

   Ennek az újságnak (Scientific American) impact factor értéke 1,629. Azért ez sokat elmond a hitelességéről. :D

  41. Samsung Galaxy S20 FE

   Láttad miket mondtak a PestiTv-be a politika Hobbistába a legúkabb Bakos Zoltános adásban? Azt hogy egy melegnek átlagosan 400 személyel van nemi kapcsolata élete során és hogy csak azért akarnak gyereket örökbe fogadni hogy megronthassák ezen kívül még nagyon undorító vicceket is mondtak stb... A mostani adás a műsor átlaghoz képest is erős volt.

  42. Benjamin Island

   Ez igen, szar lehet olyan egyház nevében beszélni amiben rendszeresen rontottak meg kisgyermekeket akik mai napig cipelik a terhet ...na Laci atya azt magyarázd meg "Isten" azt hogy engedhette? ....Amúgy meg rendszeresen nézek pornót ....és semmit nem változtatott meg, továbbra is a nőket imádom veszettül... meglepetés!!! 😄 Amúgy meg a szexualitás sztem két dologról szólhat 1.szaporodás , 2. örömszerzés....csak kifejezetten egy dologra a szaporodásra,az állatvilágban van példa, de mivel mi fejlettebbek vagyunk naná hogy bemagoljuk a Kámaszútrát ✌️😂 Nem értek egyet hogy az ördög mindig hazudik, az ördög dolga lett a kárhozottak megbüntetése így aki elbukik a "kisértésen" bünhődjön csak.! 😌

  43. Destruction DS

   14:19 Testvérek se házasodhassanak Zsolti fejtsd ki hogy mi a különbség két szerelemben szeretetben együtt élő férfi és egy heteró szerelmes testvérpár közt ami miatt ne házasodjon utóbbi. (a gyermek nemzés rizikója szerintem nem érv rá hiszen azt házasság nélkül is tudnak csinálni)

   1. YouTube Boss

    @Samsung Galaxy S20 FE ki néz agymosó tv-t?

   2. Samsung Galaxy S20 FE

    @ZSHOW time Nézd meg a Pesti Tv-n a politikai hobbista legújabb adását Bakos Zoltánnal! Nagyon durva...

   3. Destruction DS

    @ZSHOW time Jogos így már jobban értem mire gondoltál

   4. ZSHOW time

    Szerintem ez nem szorul magyarázatra. Egy testveri kapcsolat es egy szerelmi kaocsolat ossze sem hasonlítható.

  44. Zsófi László Szabolcsné

   Világvége hangulatom lett a videótól és a kommentektől. Jelenések könyvében ez van leírva, ez fog történni. Most tartunk a 4. pecsétnél a hétből. Szörnyű!!!!

  45. Gyöngyi Németh

   Hülyeeeeeeeee IMÁDLAK akármilyen vagy =D Értelmes ember vagy csak ez számít. Sok heteró posztoló buta mint a segg.

  46. SUNG-HYO PARK T -34 FOREVER

   Ezek szerint Az Én Egész életem is Egy az Egyben Abszolút Hazugság Mert hát Csaj ként már egészen korai tinikent is Folyamatosan a Csajokat bámultam Plusz jelenleg is a Női Mell a Női popo Vonzó Számomra S az Életemet Nő mellett Tudom csak Elképzelni Ha nekem Egy férfi mellett kéne kelnem Teljesen idegen lenne De Női társ mellett Kiegyensúlyozott vagyok mert így Passzolunk Imádom Őt reggelente Forró csokival vagy egy Klassz reggelivel kelteni Nem tudom hogy miért kell Minket Melegeket csesztetni Egyfolytában

  47. István Szekeres

   És Laci atya csürhéje, miért abuzálnak gyerekeket? Talán másképp kellene gondolkodni

  48. Csurgó Csenge

   Ha annyira vallja valaki a hitet, akkor hogy is volt “Ádám és Éva” volt egy alma meg egy kígyó.. elgondolkoztató nem?😅 ne kövezzetek meg lehet én gondolom rosszul😅

   1. András Rácz

    ezt kifejthetnéd min kéne elgondolkozni. nem akarlak megkövezni, viszont abszolút nem értelek

  49. BagolyCSótányJohnny

   Hey Blazkowicz, where are you now?!

  50. BagolyCSótányJohnny

   Szerintem nem is Zsolt vagy hanem Balázs.

  51. Balázs Bíró

   Helló! Én ugyan heteró vagyok és kitért katolikus keresztény. Otthagytam mert egy képmutató banda az egyház. Nem akarom elvenni a hitedet, de a biblia több helyen elítéli a melegeket, (Bár vannak kutatások akik szerint ez csak utólagos betoldás. Ezt soha nem fogjuk tudni megtudni...) Jézus egyébként elítéli a melegeket, csak nem kimondottan, ha többször átolvasod a szövet ez kitűnik, nem mondott semmi újat amit, más pogány filozófusok ne mondtak volna. Az antik kultúrában sokkal inkább elfogadott volt a homoszexualitás, ők teljesen máshogy tekintettek erre (a Feminista teológia videói között megtalálható ez a rész!) - az egész egy feminin és maszkulin skálán mozgott, itt lőtték be hogy ki hova tartozik. Tehát úgymond az ókorban már megjelentek a társadalmi nemek! Aztán jött az intoleráns kereszténység, ami már gyökériben homofób és nőellenes volt. Többek között meg is ölték egy híres filozófus nőt.... A Katolikus liturgia nekem is tetszett, csak a mögöttes tartalom és a biblia ismert elvette a kedvem tőle.... Lengyelországban egy LMBT glóriával ábrázolt Madonnáért 3 év fegyház jár. Keresztényi szeretet, persze.... Az ábrahámita vallások nagyon homofóbok. Kevés vallás toleráns a melegekkel, a Buddhistáknak például ez teljesen közömbös, ne foglalkoznak vele... Sok év kellet, kutatás és olvasás mire leesett, hoyg az egyetlen normális karakter az egész könyvben Lucifer és ezzel mindent elmondtam az egészről. Ezt a videót meg azért linkelem, ha olvasod ez, - ez a tömény keresztény intolerancia: hugets.info/show/ophpiN6syIGcypQ/vide.html

  52. Tamás S

   Nevetséges ez a pap, ezt az 50-es iq-ra szánták.

  53. Attila Barta

   Milyen alapon mantrázza valaki a "szeretet" szavunkat, aki szerint a szülés szentsége egyenlő azzal, hogy ágyút csinál a pinájából? Mekkora lúzernek kell ahhoz lenni, hogy ezt valaki beszopja?

  54. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

   Köszönöm, nagyon hasznosnak tartom, hogy teszel be képet vagy videó részletet arról amiről/akiről beszélsz. Én nem vagyok képben például a kis celebecskék világában. És amikor közülük valaki a téma, rákeresek, mégis kiről van szó. Persze tudom, ez az én gondom. De ilyenkor zavaróan kizökkenek a videóból. Itt most remek volt a két részlet a papokról. Frankón lejött a két ember lénye, beállítottsága. Viszont én nem gondolom meleg utalásnak a lámpát. Csak rávilágít: épeszű társadalomban ilyen nincs. Nem jut eszembe, de volt valami mese/film/történelmi dolog. Ahol a főhős vagy egy állatot vagy egy tárgyat vett el. Szóval azért nem olyan új gondolatok ez. Ne legyen ilyen nálunk, ebben gondolom egyetértünk.

  55. Benuenuto Cellini

   Én azt nem értem, hogy miért olyan férfiak akarnak a családról, szerelemről, szexualitásról dönteni, akik e három dologból pont ki vannak zárva. Ez kb. olyan mintha én akarnám előírni a Forma 1 szabályait, jogosítvány, vezetői tudás és autó nélkül. Ezek a papok vagy álszentek és csalják a hitüket mert szexuális kapcsolatuk van, vagy pedig nem kellene megszólalniuk sem, hiszen nem érthetik a családi szeretetet, az intimitást, amely mindezek alapja, hiszen nincs benne részük.

  56. Windlespoon

   "nincs homoszexuális gén"... miért, heteroszexuális gén van!? :)

  57. Windlespoon

   Zsolti én nagy örömmel vagyok feliratkozva hozzád, de a kókuszcsoportot nem adom! :)))

  58. A K

   Nem olvastam vegig a kommenteket, de mindketto felnek ajanlom Birtalan Balazs blogjat es konyveit a temaban!

  59. Gábor Horváth

   Gaxta Zole Döglégy meg énekelte isten mindenkit szeret nem igaz

  60. M Balázs

   Kircsi. Hát ama papbacsi annyira nem meleg, mint a Vezuv Pompeinel. :) Pedig jót tenne neki egy kis szex, utána hitelesebben tudna házassági tanácsokat adni. :)

  61. Bla Blanka

   Laci atya szegény nekem nagyon nem lett szimpi, ennyi elég is volt belőle :/... Hodász András atyát viszont én is követem, szerintem ritka normális pap (mondom ezt tök más felekezetű, vallását nem gyakorolóként...), viszont ezzel a videójával én sem értettem egyet. :/

  62. Matthew Benedict

   Papok youtuberkednek, kiégek 💀💀💀

   1. Coffee the Dragon

    Hát ott a legtöbb gyerek!

  63. megakalap

   azt tudod, hogy ha isten férfi, akkor az összes pap meleg? fyi

   1. Burgonya Hercegnő

    @megakalap erre ne haragudj ha nem tudok reagálni ..

   2. megakalap

    @Burgonya Hercegnő de melyik troll? az apró a meséből, mint Pipacs vagy Ágas, vagy a nagyobbak akik Frodó körül ólálkodtak?

   3. Burgonya Hercegnő

    @megakalap hagyjad...Béla egy troll

   4. megakalap

    @Béla IV szerintem krokodil, és unlimited kaját teremtett magának, végtelen évre

   5. megakalap

    @Béla IV oké, de ezt csak az emberek állítják, mindössze egóból

  64. Zsófia Szabó

   Nem a reklám a baj Zsolti, hanem hogy félbevágja a szavadat, a mondatodat meg a gondolatmenetedet...

  65. Mesi V.

   Mi a helyzet a pedo génnel, atyám?

  66. iGamer 18

   Laci mondjon amit akar , szerintem is meleg vagy es az nem egy ojan dolog amibol kikell barki is gyogyujon Laci felre beszel, de hogy miijen vallashoz tudnal beileszkedni vagy hogy elfogadjanak azt nem tudom , eddig ahanyat ismerek mindegyik vallas kitaszitja es el iteli a melegeket , de ha valaki tud egyet szivesen varom kommentbe hogy ezzel is tobbet tudjak a valasokrol (ateista , hetero, optimistic nihilist)

  67. Glória Schnebli

   Ne aggódj Zsolti, lehet hogy egy párhuzamos világban, mindenki a saját neméhez vonzódik, és a heterók vannak kirekesztve! Minden lehet nagyon könnyedén relatív, ezt nem értik sokan!

  68. Hanga Kosznovszky

   Czeizel Endre kifejtette: "az utána következő vizsgálatok részben megerősítették, részben nem erősítették ezt meg. Ma már biztosak vagyunk benne, hogy több génről van szó, mert ha egy gén határozná meg, akkor 100 százalékosan genetikailag meghatározottnak kéne lenni. Ezzel szemben biztosan tudjuk, hogy itt körülbelül 50 százalékos részesedésről van szó, ami a hajlamot jelenti."

  69. Ez nemegynév

   Jó van na........... Feliratkoztam.

  70. Person

   Mikor lesz kollab videó Fókuszcsoporttal? Már nagyon várom^^

  71. Dora V

   Hodász András atyát a kanapéra légyszi!!! ❤❤❤

  72. Boti l.

   1. Egy pap nem beszélhet semmi s*x el kapcsolatos dologról+elvileg gondolniuk se szabad ilyenre. (Forrás:hittan óra) 2. Rosszat fogok álmodni Laci atyától.😂

   1. András Rácz

    fura hittantanárod lehetett… látod, még most is azt hiszed, hogy a szex az valami „csúnya szó”

  73. Bence Papp

   A papok nem akarnak a pedofíliával foglalkozni inkább ?🙄🙄 baaar az elméletük alapján aki meleg az pedofil lsd Osváth Zsolt... Patrik kiskorú volt amikor a Zsolti 18.. elgondolkodtató FÉNY !!

  74. Istvánné Fenyvesi

   Laci atya biztos a 80%-ba tartozik mivel a papok ennyi százaléka meleg!!! Jó lenne ha nem hazudnának az ilyen Laci atyák!! Annyi pedofil mint a papok közt van sehol máshol nincs!!!!

  75. Zsanett Andrea

   Az atya úgy néz ki mint valami életre kelt mesefigura.

  76. Mol. Zsanett

   Hajrá Zsó! Egyre jobbak a videók!!! 😍

  77. Nikolett Lukucz

   Laci atya videója alatt és András atya videója alatt is olvastam a kommenteket. A célom nem feltétlen az volt, hogy a saját nézeteimre visszaigazolást találjak, de találtam pár kommentet, amiket őszíntén meglepődtem, ugyanis ezek keresztény emberek "tollából" születtek. Ezek közül néhányat szeretnék ide bemásolni: Laci atya videója alatt: "Kedves Atya! A szerelem nem gondolkodás eredménye. A párválasztás az. Hogy valaki kihez vonzódik és kihez nem és miért, annak semmi köze a meggyőződéséhez, hitéhez, világnézetéhez. Hogy aztán kapcsolatot kezd, tart fenn, vagy nem, az már döntés eredménye. "Jó lapokat kaptam", negyed százada egy "alkalmas", katolikus fiúval szerettünk egymásba, és huszonhárom éve jó házasságban élünk, lassan felnőnek a szintén heteró gyerekeink. Ez nem azért van, mert egészségesebb, vagy jobb lennék másoknál. Egyszerűen ez jött belőlem. Mélyen együtt érzek azokkal, akik nem kaptak ilyen kellemes utat az Úrtól! Sokuk számára nehéz kereszt lehet a szexuális orientációjával járó folytonos külső és belső küzdelem. Nem tenném számukra még nehezebbé az életet azzal, hogy felelőssé teszem őket az érzéseikért, betegnek, hibásnak, logikus gondolkodásra képtelennek minősítve őket. A szégyen és a reményvesztettség érzése nem hiszem, hogy segít nekik. Egyenlőre csak a Jóisten a tudója, miért nem érzi magát egyértelműen , megváltoztathatatlanul heterónak mindenki, ha már egyszer az emlősök testi felépítése alapján ez lenne a logikus. Nem csak testi lények vagyunk. Szerencsére az egyetlen aki mindannyiunknak minden gondolatát, érzését, titkát ismeri, mindannyiunkat egyformán szeret és hív magához. Egyedül Ő tudja megítélni, hogy ki, milyen nehézségek, küzdelmek, nehézségek között, hogyan áll meg. Istenhez képest mind logikátlanul gondolkodó, buta kisgyerekek vagyunk. Mind bűnösök vagyunk, megváltásra, bűnbocsánatra szorulunk. Egymás előtt feltűnhetünk "normálisnak" (szóval nagy átlaghoz hasonlónak), vagy "másnak" (életünk sok területe közül egy látványoson eltérőnek a nagy átlaghoz képest). Isten minden ütődöttje meleg és heteró számára elérhető, kedves édesapa!" András atya videója alatt: "Kapaszkodok Isten jelenlétébe. Elváltam, mert nyomasztó volt a házasságom. Isten bölcsen nem áldott meg minket gyerekekkel. Nem gondolom, hogy Isten azt akarta volna, hogy boldogtalan legyek a férjem mellett. Szóval Istennel "megbeszéltem" ezt. Az viszont fáj, hogy nem járulhatok szentáldozához és új kedvesemmel szóba sem jöhet a szentségi házasság. Ennyit rólam. Nem tudom milyen megélni homoszexuálisként, hogy kirekesztenek, hogy akkor sem fogadhatnak örökbe gyereket, ha szemlátomást kiegyensúlyozott boldog kapcsolatban élnek és olyan gyereket fogadnának örökbe akit a klasszikus családok nem választanak, és még a család szót is sajnálják tőlük. Nem támogaást, főleg nem propagálást várnak tőlünk, csupán elfogadást. Egy ismerősöm nemrég rákban meghalt, fiatal volt. A halálos ágyán sem merte elmondani édesapjának, hogy meleg. Nem engedte szerelmének, hogy (amikor már hazaadták a kórházból, hogy otthon halhasson meg) látogassa őt, mert az apja katolikus és félt, hogy mi történik, ha kiderül... Nem gondolom, hogy Isten olyan atya, hogy ezt a rettegést kell megélni, remélem ez csak emberi csökevény. Szerintem Istenben felfoghatatlanul több a szeretet. " "Miért teremtett az Isten melegeket? Ha egyszer férfi és nő szeretetkapcsolata az emberi, családi kapcsolati alap teremtett formája, akkor ugyanez az erő miért teremtett olyanokat, akiket a teremtésük során úgy programozott, hogy érzelmileg képtelenek legyenek megélni és megvalósítani az egyetlen, általa legitimnek deklarált, érzelmi alapú emberi kapcsolatot? Mert ezzel egyidőben úgy teremtette az embert, hogy az érzelmek nem állnak az akarat szabályozása alatt. Ezt a képességet nem adta meg. Rengeteg ellentmondást hordoz ez a téma, és nem lehet egy rövid videóban (hosszúban sem) feltárni. Mondom ezt hívő keresztényként.Ugyanúgy, ahogyan egy heteroszexuális férfi nem tudja elhatározni, hogy szerdától a férfiak fogják őt vonzani, egy homoszexuális sem tudja ezt megváltoztatni, maximum sötét szenvedések árán megjátszani fenyegetettség miatt. Amerikábab a homoszexuális fiatalokat “átnevelő” táborok 0%-os sikerrel dolgoznak, pedig a gazdag, fundamentalista, evangéliumi vagy akár katolikus keresztény szülők vagyonokat fizetnek ki, hogy a gyereküket “megjavítsák”. A homoszexualitás nem a sátán súgallata egy kecsegtető, alternatív vagy liberális életre, hanem egy legtöbb esetben a gyermekkorban történő, gyakran a gyerek számára félelmetes önfelismerés, ami szorongást okoz, évekig szenved miatta, és nem tud ellene mit tenni. Ez nem egy kívánatos tiltott gyümölcs, amire a sátán beszéli rá az embert, hanem egy súlyos és érdes kereszt, amit egyes emberek gyermekkorukban, vagy tinédzserként kapnak a vállukra egy lassú, és rémisztő felismerésben, amire még az is rájön, hogy a szeretet vallása egy életre stigmatizálja és megveti majd őket, a családjuk kitagadhatja, vagy bántja őket. Borzasztó, mit él meg egy ilyen gyerek vagy fiatal. A katolikus egyház történetében ez a fajta zárt, felsőbbrendű, Isten ismeretében halálosan magabiztos és kétségek nélküli, de hamis megítélése mások érzelmi állapotának, lelkének, gondolatainak, hitének általában patakvérhez szokott vezetni." Remélem, a hosszúsága ellenére sokan elolvasták, mert nagyon tanulságos.

   1. Nikolett Lukucz

    @Danny3333333333 Ez érdekesen hangzik, abszolut nyitott vagyok arra, hogy erről bővebben halljak. Hol tudok ennek utána olvasni/nézni?

   2. Danny3333333333

    @Nikolett Lukucz Én eléggé tájékozottnak tartom magam a világ dolgaiban és tudom azt, hogy létezik a meleg lobbi, ami nem a melegek jogai mellett áll ki valójában, hanem ez valójában egy öncélú politikai alakulat, ami agresszív módon tolja mindenki arcába a melegséget haszonszerzés céljából és hoztam is egy példát arra egy ismerősömét,amit korábban leírtam, hogy ezek a lobbik képesek arra, hogy a fiatalokban , kellő ráhatással kialakítsák a szexuális vonzalmat legalább mindkét nem felé ! Na most visszakanyarodva van pár olyan kacifántos történet, ami már már annyira maníros, hogy simán lehet provokáció is...

   3. Nikolett Lukucz

    @Danny3333333333 Nem tudom, hanem hiszem. Hiszek az emberi jóságban. Tudod, lehet ezt naivitásnak is nevezni, de azon a szakaszon már egy pár éve túlvagyok. Fenntartásokkal kezel nagyon sok mindent, néha elképesztően rossz érzés belegondolni abba, hogy milyen rossz ez a világ. Mégis, képtelen vagyok elengedni azt, hogy higgyek az emberi jóságban, és így állok az emberekhez. Ha azt nézzük, ezek a kommentek vagy igazak, vagy nem. Mondjuk úgy: 50%-50%. Az, hogy én elhiszem-e vagy nem, rajtam áll. Én elhiszem, ez az én döntésem. Az, hogy te elhiszed-e, vagy nem, rajtad áll. Ha jól gondolom, nem hiszed el. Ez a te döntésed. Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet. Üdv: Nikolett :)

   4. Danny3333333333

    Itt az internet előtt nem kell azért mindent elhinni ! Honnan tudod, hogy ezeket kik írták és milyen céllal ?

  78. Alexa aa

   5:26. Tudjátok, van az a kérdés: a hívők egyetértenének az abortusszal, ha kimutatható lenne hogy a gyerek meleg lesz? Kiváncsi vagyok milyen választ adnának erre

   1. Béla IV

    Akkor kinevelnék, meggyógyitanák szegény szerentcsétlent, (XD)

   2. Nikolett Lukucz

    Hű, ez egy nagyon érdekes kérdés! Erre én is meghallgatnék egy őszínte választ!

  79. Johiko Uchiha

   Érdekes feltevés Laci atya részéről 😂 akkor ezek szerint az h én hangya fasznyit sem vonzódom a pasikhoz mert a nőket szeretem az csak a képzeletem és az elmém szüleménye? 🤔 jó tudni 😂

  80. Réka Kerek

   Ezt most csak egy random gondolatom de talán ha annak idején te tanítottad volna a hittanom és nem a tapizós bácsi aki csak a "melegnek lenni betegség" szöveget tolta talán nem utálom meg a vallást

   1. András Rácz

    sajnálom hogy ilyen rossz élményeid voltak. talán még lehet javítani, lásd Zshowlt :)

  81. Vincze Balázs

   #ClickBaitLord

  82. Lord Diablo

   Arról nem beszél a főtisztelendő úr, hogy hány bíborosnak, meg különböző egyházi főméltóságnak volt szexbotránya...tisztelendőtől az eminenciásig, minden egyházi rétegben annyi a meleg, meg a pedofil, hogy Volgát lehet belőle rekeszteni😂. Utálom ezt a képmutatást...

  83. Bushido Staatsfeind Nr.1

   Nem az a baj, hogy meleg vagy. Hanem az, hogy nem fogadod el azt a biologiai tenyt, hogy 1no+1ferfi=gyerek nemzesi kepesseg. Ha te nem tudsz 2 spermiumbol gyereket csinalni az nem veletlen.

  84. Bushido Staatsfeind Nr.1

   hugets.info/show/0IGCeM6yp6KXqoI/vide.html

  85. Emese M

   “Itt lenn megtalalhato az (a kutatás) ami bizonyítja hogy nincs homoszexualis gén” Es az Atya lemutat a két lába közé ?!? Nagyon jol nezett ki😅😅 Mindenesetre😃 Elmennék egy miséjére ha ilyen viccesen prédikál

  86. Tibor Herdsman

   Kedves Zsolt! Igazán nem akarlak megbántani, de nagyon érdekelne egy dolog. Először is elmondanám, jó embernek tartalak, sőt sokkal különbnek, mint sok magát heterónak tartó embert. Hívő keresztény katolikus ember vagyok. Már Hodász és Laci atyának is feltettem ezt a kérdést és válaszra sem méltattak. Én biztos vagyok benne , ha valaki ilyen embernek születik, hogy a saját neméhez vonzódik nem tehet róla. Viszont ebben a világban a bűnbeesés után sok minden megváltozott. Jöttek a betegségek , szenvedés , halál stb..Mindezt a sátánnak köszönhetjük. Bibliában benne vannak csodálatos gyógyulások stb.. Jézus segítségével. Különben Laci atya is utalt rá , emögött az ördög van. Most már igen csak kíváncsi vagyok rá mi lehet az igazság. Van Afrikában egy ördögűző, aki a homoszexuálisokat heteróvá változtatja Jézus nevében. Még a Pápa is elismeri nagy csodák történnek Afrikában. Nézd meg van ennek a csatornának nagyon sok videója, ami erről szól. Egy magyar pap ismerősöm is mondta, amik ott történnek igazak. Kíváncsi vagyok a véleményedre! hugets.info/show/u5dpbN7Qu42l0Zw/vide.html

   1. Nightcore ASMR

    Csoda? Ugyan. Egy olyan országban ahol börtön vagy akár halálbűntetés is járhat a bizonyított melegség miatt ott rávenni valakit, hogy megtagadja önmagát és heteroszexuálisnak hazudja magát marha nagy csoda. Ilyen olcsó szemfényvesztésekben csak azok hihetnek akik nem értik a dolog egész lényeget. Ez a varázs pap vagy ki meg menjen el nyugatra, mondjuk Amerikába egy melegnegyedbe, ahol az emberekben sem félelem sem bűntudat nincs az életvitelük miatt, mert tisztában vannak önmagunkkal és ott tegyen csodát. Ja hogy az már nem menne...

  87. sturkaa

   Nem hazudtál, csak nem tudtad.

  88. Kitty S

   Laci atya azt se tudhatja milyen heteroszexualisnak lenni :))

  89. Virgin Bergh

   Nem láttam Laci atya teljes videóját, de Ádám és te is most bemutattad azt a részt, hogy " az ördög sugdos a fülünkbe ", és ez már először is megdöbbentett. Miért pont az ördög? Nem lehet, hogy a lelkiismeret, és pont hogy a jó oldal szólal meg akkor? Azt mondja, hogy légy az, aki szeretnél, és ne érezd rosszul magad emiatt, élj békében, szeretetben önmagaddal. Olyan érzésem van, mintha ezzel is direkt félre akarná magyarázni a dolgokat, hogyha " megszólal benned az a hang ", akkor az csak rossz lehet...

  90. 3perec

   fókicsopi!!!!!!!!! ja, ezt nem ide...

  91. Dora59 x

   Azt hittem a képről hogy a zsalmaleves Bandi 🤣🤣 és egy vicc a video .. basszus🤦‍♀️ de komoly..😖

  92. VERONIKA Gödér

   Nagyon jó ötlet volt hogy ezt a témát kicsit boncolgassuk, mert nagyon fontos az üzenete! Jómagam heteroszexuális nő vagyok, nem ebből a szemszögből közelítem meg a témát.. Vallás szerint én pogánynak számítok hisz nem lettem megkeresztelve.. ez egy családi vita stb miatt alakult anno így..Későbbiekben mikor már elég érett voltam hozzá hogy döntsek az Édesapam azt mondta ha szeretném megkereszteltet..En általános iskolában úgy ültem be a hittanra hogy pogány voltam, úgy jártam misére...Majd idővel valahogy nekem ez a templomba járás, mise inkább taszított.. Főleg miután egy bizonyos pap túlságosan is kedves volt.. Nyugi semmi nem történt de 13 évesen is éreztem azért ez nem ok hogy egy pap ennyire laza és közvetlen.. Ettől függetlenül Hiszek Istenben, dicsiket is hallgatok voltam már gyuliben is sajnos neke arról is negatív a tapasztalat..azonban ez mind lényegtelen.. Viszont én is azt mondom Zsolt hogy ez nem ok hogy bizonyos vallási csoportok aszerint hirdetik az Igét ahogy az nekik jó..Ha Isten is különbséget tesz akkor Mégis Kiben Bízzunk?? Én úgy vélem Isten a cselekedeteink alapján Ítél és akkor is azon munkálkodik hogy a jó útra tereljen minket nem az Itelkezes a Cél!!! Én heteroszexuális vagyok ettől függetlenül nem érdekel ha valaki meleg.. de ha a melegeket Isten elitéli akkor ezek szerint bőrszín szerint is ítél??? Be kell látnunk hogy manapság a vallásból is sok esetben politikai kérdést csinálnak.. Ez már nem arról szól Te hogy élsz, olvasol e bibliát vagy mit teszel a közösségért vagy csak egyszerűen milyen ember vagy!!! Undorító módon a politika már erre is rátette a kezét... Köszönöm de én sem az álszent papokból sem a pásztorokból nem kérek.. A Hit az benned kezdődik és ott hogy nap mint nap tükörbe tudsz e nézni, hogy képes vagy e nap mint nap dolgozni magadon és azon hogy jobb emberre válj...

  93. Kornél Kókai

   Zsolti ezeket a témákat szeretem nálad, amikor az ún. sztárok cívódásaid kellene megnéznem azokat ki szoktam hagyni. Tudom, így egyoldalúbb a tájékoztatásom, mint a zemmmegy nézőinek. Lexarom. 😆

  94. Dávid Mester

   Mielőtt megnézném a videót fogadni mernek, hogy csak egy undorító clickbait szar :)

  95. Faragó Anna Mária

   A lényegben egyetértek Zsolttal.Viszont 1.Rettenetesen durva a gyereket vállaló nőkre nézve az"ágyunak használod a pinád"kitétel. Nem!Én nem ágyu akartam lenni, hanem anya! Sose beszélnék senkiről hasonlóan durván. 2.Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, tárgyakhoz vonzódó emberekről.Igen,fura,de ott szerelemről beszéltek, volt egy nő,aki egy épületet szeretett,de nem élt "vele"szexuális életet. Ez kinek okoz kárt? Szerintem ez SEM aberráció. Nem olyan,mint a kényszer,vagy a pedofilia. Nemrég az utóbbiról is hallottam egy TED előadást,aminek a lényege az volt,hogy nem mindegy,hogy valaki gondolatban vonzódik a kiskorúakhoz,vagy meg is rontja őket.Sok pedofil SOSEM teszi meg. De egy kínlódás az élete. Elgondolkodtató volt...

  96. Éva Kovács

   ❤!

  97. Sorottya

   De ha a bántalmazó család biológiai és teljes, akkor az ő logikájuk szerint az egy valós család. Jobban, mint a saját csonka és harmónikus családom 😂

  98. Dia

   Nem kötekedésből írom ,de már több csatorna kommentszekciójánál észrevettem,hogy hatalmas az előítélet és részrehajlás. X videos (Zsolti,Fókusz,Puzsér,Edina) beszél egy dologról amiben van igazsàg és gondolkodni kellene az elhangzottakon, viszont ehelyett vagy az van, hogy maximálisan ua. mantrázzátok mint ami a videoban elhangzott vagy ami még rosszabb a "kövezzük meg" mentalitás. Pl. most is az összes pap pedofil,pornót néz stb...Ez miben más attól mint amikor a melegeket összemossák a pedokkal?! Semmiben...mindkettő f@szság,ne legyen általánosítás... (Nem vagyok vallásos, ill. ez nem csak a mostani témának kommentelőire áll.)

   1. Dia

    @ZSHOW time Tudom,hogy mindig elmondod ezt adott téma kapcsán :) Nem neked szántam, bocsi, ha részben így jött le.

   2. ZSHOW time

    Sajnos ez egy altalanos problema igen. Van aki valoban hasonló velemenyen van, van aki lusta a saját velemenyere. Fura mert a videoban azt is elmondom hogy ne általánositsuk a papokat,de az valahogy nem megy mar at a szitan.

  99. s. i.

   Zsolti! Nagyon jól csinálod amit csinálsz. Régi feliratkozód vagyok. Őszintén szólsz az emberekhez és tudod hogyan szólítsd meg őket. Kívánok Neked sok sikert 🍾🥂🌸

  100. Zsolt Márkus

   Fókicsopiádi gyorsabb volt :P

   1. Zsolt Márkus

    @ZSHOW time A témában, ahogy te is említetted, hogy csinált egy videót. Végeredményben tök jól jött így ki, mert érdekelt a téma és utána tudtam nézni. Így már a te nézőpontod, több szemszögből könnyebb volt értelmezni. Érdekes volt számomra, hogy elmondod, hogy nem mindennel tudsz azonosulni, de attól még ugyan azt a vallást követed. Kiveszed belőle a te (enyém is) társadalmi ideáljaid. Így hozva mondjuk neked békét. A másik ami ilyen visszás nekem, hogy a papok is hasonlóan hivatkoznak a vallás ezen pontjaira, de olyan jót csavarnak rajta, hogy végül egy két pontban a te ideáljaid ellen megy. Hát ez lenyűgöző, ha azt nézzük hogy ugyan azt olvassa mindenki :) Remélem átmegy hogy mire gondolok kb.

   2. ZSHOW time

    Melyik versenyben?