VARGA JUDIT VÁLÁSA TÉNYLEG TABU? - LIVE részlet

ZSHOW time

48 E megtekintés14

  #VARGAJUDIT #HÁZASSÁG #CSALÁD
  osvvath_zsolt?hl=hu
  Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, reklám nélküli extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime

  COOL CUCCOK: www.mottod.hu/

  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime

  Közzététel: 12 napja

  Megjegyzés

  1. Janos Morar

   Alibi válás ner igazságügyi góré módra. Rövíd idő alatt legtöbbet zsebre vágni /fekete gazdaság szürkítése/.

  2. Varga Zoltan

   igen tényleg

  3. Vivien Racz

   Ezt nézd meg! 🙂 ⬇️⬇️ hugets.info/show/lJynh66v0n-ZqqA/vide.html

  4. Timike 007

   Minden fideszes "válik" mostanában...

  5. Elisabeth Kacziba

   Már megírtam, de mindig törlik, újra leírom, - NEM VAGYTOK JÓ PÉLDA - meg akkor sem ha mindig békében szeretetben, anyagi jólétben nevelnetek.

   1. ZSHOW time

    Itt senki nem torol muci. Ez a te véleményed. Elfogadjuk.

  6. Miklósné Sebestyén

   Nem sül le a bőr mivela duráber bőr az ő pofáján pergament szerü. Egyébbként ők a 133-ak mindenek felett állnak

  7. Miklósné Sebestyén

   Most akkor ha elválik ez a luvnya akkor ők sem lesznek család? Haha 😂

  8. Lajos Asztalos

   Nagyon színvonalas tartalmas ez a videó. Koromnál fogva tudom, hogy ez a jelenleg regnáló politikai hatalom egy velejéig romlott, erkölcstelen, hazug, tolvaj bagázs. De nincs semmi olyan a világon aminek egyszer ne lenne vége.

  9. Kovacs Gergo

   Itt is sarkitasz, O nem csinalt politikai fegyvert abbol a torvenyjavaslatbol( hozzateszem en sem ertek vele egyet) hiszen tobben tamadtak emiatt es pont nem tamogatokat szerzett igy. Viszont a bal oldal ezen lovagol es igy tenyleg politikai fegyverkent kezeli a csaladi, intim dolgait.

  10. Frittata Von Newl

   Zsolti, hát most nézlek a Maúnika show-ban! :) A Te sztoridat nem láttam, csak hogy máséhoz szóltál hozzá, hihetetlen 14 évesen már milyen komolyan nyomtad. 😍😅

  11. Andrea Hudáky

   Alig várom, hogy a szuperfrappáns Pesti Srácok véleményezze ezt a videót...

  12. Bozóki Imre

   Mennyit fizetnek neked ezért a mocskolódásért? Messzire mentél....

   1. Bozóki Imre

    🤣🤣

   2. ZSHOW time

    Nem eleget

  13. Sara Kocsis

   Remélem, hogy valahogy látni fogja ezt az adást. Borzasztó álszent már ez az egész Fidesz. Ott van Szájer, aki áthazudta az egész életét. Rogán is akkora keresztény, hogy 3x házasodott, asszem a katolikusoknál az ilyeneket nem értékelik... Nem beszélve Borkai P.I.M.P. Zsoltról, aki a családja mögé bújva próbált meneküni a szúrós tekintetek elől, vagy ott van Kaleta, aki hétvégén jó keresztény hétköznap meg pedofil, vagy a lúgos orvos, akivel ha szakít a szeretője, akkor annyira megcsonkítja azt, hogy soha többé ne élvezze a szeretkezést, aztán a Fidesz szoknyája mögé menekül és az M1-en mosdatja magát, hogy igazából ő az áldozat, hiszen ő is jó keresztény hétköznapokon, amikor nem a szeretőjét próbálja megölni. Hát én ezt keresztényként nagyon nem tudom értékelni. Utoljára a boszorkány égetéseknél használták ki ennyire azt, hogy Isten neve mögé ártottak az embereknek és az egyházi vezetők asszisztáltak hozzá. Sose állítottam, hogy igazi jó keresztény vagyok, de minden este imádkozom Istenhez, hogy vessen véget ennek amit a Fidesz csinál, mert csak eltasztítják a normálisan gondolkozó embereket az egyháztól, akinek szeretetet és elfogadást kéne tanítani, nem gyülöletet és hazugságokat, potya szavazatokért. Remélem meghallgatja az imáim és 2022-ben megtisztitja az egyházat legalább ettől a szennytől.

  14. Dani Kiss

   Zsoltiiii dont be naiv, annyira gyàszolja a vàlàsàt hogy azòta is pszichológushoz jàr.... Képmutató nő, vagyon mentésröl szól az egész.

  15. Bánfi Virág

   Varga Juditot Szabó Zsófihoz hasonlítani 🤦‍♀️

   1. Bánfi Virág

    @Burgonya Hercegnő csak az egyikőjük celeb.

   2. Burgonya Hercegnő

    egy szinten vannak...mindkettő megélhetési celeb a saját szakmájában

  16. egy magyar

   Érdekes, hogy válik!Mekkora színészek ezek! Ez a nő erkölcsileg megbukott már rég! !!Nem lesz ennek a nőnek semmilyen lelki gondja! 😂😂😂😂

  17. Nikolett Mayer

   A béranyaság jó dolog? Biztos?

  18. Péter Hegedüs

   Nem tabu, csak egyszerűen nem igaz. NEM válik. FAKE NEWS

  19. Rita Castle

   Remélem, ti együtt maradtok Patrikkal és kicsit többször látjuk majd a csatornádon. A szülinapi videóban nagyon aranyos volt.

  20. Adrienn Papdi

   Szerintem nagyon aberalt banda! Ha valakinek rendben van az elete az nem okoskodik bele masok kapcsolataba. En nem vesztegetem az idomet azzal, hogy ki kit szeret. Az a lenyeg, hogy szeresse a masikat.

  21. Noémi Savanya

   Annyira emberien és korrektül beszélsz! Ritka kincs! Imádom a videóid, mindig jó a téma választás. Csak hát, valahol mindig szomorú leszek. Át fut az agyamon : mi a retek halál pék f*száért ide születtem le 😅 Olyan jó lenne humánusan, egy jó célt szolgálva vezetni ezt az országot. Nekem már lassan tök mindegy ki, mert mind valahol égetően szar.. csak haladjunk már JÓ irányba. Szomorú egyébként, hogy ennyire el lehetetlenítik az emberek életét. Nem csak a gyerek vállalásnál, hanem minden területen. Na, kiadva a női hisztit,Imádlak! Folytasd amit elkezdtél! ❤️

  22. Johnny Cs

   Aze azt ugye tudjuk hogy ez a varangy judit is csak egy csicska. Csak egy bot aki utasitasra csinalta a torvenyet.

  23. g m

   A karma jàtszik.😞😔

  24. Adrienne Császár

   Zsoltikám, ezeknek az élőknek qrva szar a hangja mindig....:((( Mi lehet a gond???

  25. Gabriella Mári

   Le a kalappal előtted!!!!!!

  26. TheEvaBalazs

   Zsolti ideje elgondolkozni a politikusi karriereden.

  27. Cseh Kate

   Szia ujbol Zsolt. Egy gondolat. Ugye azt mondtad egyedulallo ember nem fogadhat orokbe. Es akkor egyedulallo szulo nevelhet gyereket? Vagy azok a gyerekek akiket egyedulallo szulo nevel azok kulonbek mint az otthonban elo gyerekek? csak mert hogy nekik nincs eselyuk hogy egy anya vagy egy apa egyedul magahoz vegye. Ez nem diszkriminacio? Vagy az allami gondozasu gyerekeket lehet hatranyosan kulonboztetni? Es ha egyedulallo szulo nem nevelhet gyereket, akkor a Juditka gyerekeit el kell tole venni? En is egyedulallo szulo vagyok, ozvegy, Vagyis akkor en akarmilyen jomodu vagyok (nem mintha az lennek) nem fogadhatok orokbe egy masik gyereket csak azert mert a ferjem meghalt? Es nem hatranyos megkulonboztetes? Sok a kerdes ugye?

  28. Zoltán Nánási

   Tök igazad van Zsolti! Nagyon cinikus juditkától, hogy ne tegyük politikai játszmává a családot! Anya nő, apa férfi! Szégyen ez az igazságügyi miniszter, aki az országot közben meg engedi szétlopni!

  29. Zoltán Nánási

   A pénz tönkretette azt a hiperszuper varga családot úgy tűnik! 200 millió még sem boldogság??? Akkor esetleg kevesebbet lopjanak törvényekkel álcázva, talán akkor könnyebb lesz tükörbe nézni, nem kell azt hazudni, hogy csak az eresztényi erkölcs az egyedüli üdvözítő, és nem csak juditka, hanem mindenki boldogabb országban élhetne!

  30. Attila

   Ez nagyon erős volt! Köszönöm! Nagyon kellett🥰

  31. szabina gollo

   Az egész csak figyelem elterelés...

  32. Nemeth Adam

   Most akkor ők családnak számítanak? Ilyenkor mi van a gyermekek jogaival, hogy szükségük van apára is? Ez a karma. :D

  33. H Ágica

   A hanggal csak nekem van problémám? (Csak a reklámoknak van megfelelő hangja, egyébként kb.hallgatózni kell, hogy full hangerőn hallani lehessen.)

  34. RRolee

   Dagadt

  35. rdarida

   Karma Judit

  36. ádám bogosi

   Szia zsolti

  37. Peter B

   Csak irigy vagy Zsoltikám, mert te nem válhatsz el! XD Egyébként viccel félretéve, ugy nem gondolod, hogy ezeket a keresztény robotokat valódi érzelmek vezérlik és nem a pénzzel való ügyeskedés...

   1. kocolkb

    @Hanna Tencz Valószínűleg a ma divatos politikai kereszténységre gondolt. Sajnos én is azt veszem észre, hogy például a református egyházban már csak kizárólagosan ezt a politikai identitás jellegű kulturális kereszténységet hangsúlyozzák. Keresztény erkölcsök azok minden történelmi kritikája nélkül. Számomra Jézus üzenete az hogy az erkölcs vagy törvény Isten nélkül, személyes részvétel nélkül semmi, be is kell tölteni azokat és adott esetben felismerni ha már nem alkalmasak arra, hogy Istennek megfelelő életét éljünk velük.

   2. Peter B

    @Hanna Tencz Elnézést. Idézőjelbe kellett volna tennem, mert így nem jött át az irónia. Egyébként én full ateista -ként is vérlázítónak tartom, hogy ezek a szájukra merik venni egyáltalán a kerszeténységet. Őszinte együttérzésem, és bocsánat!

   3. Hanna Tencz

    Ne haragudj, de én keresztény vagyok, keresztény értékrenddel, és ez roppantul sért, hogy általánosítasz. Nekem igenis fontos a hitem és ebben a kérdésbe ne hozd bele a kereszténységet. Mondd hogy konzervatív, vagy jobboldali, de a kereszténységet, ha kérhetlek ne szidd! :( Ezzel az összes olyan embert egy kalap alá vonsz aki keresztény...Ez így nem korrekt.

   4. A. Horvath

    Lakhatasi támogatás, csok...aaa a pénz nem fontos. Csak a hit..

  38. V V

   Kevés olyan nő van a világon akitől szó szerint hányingerem van ha meglátom de a Varga meg a Novák vigyorgó képe ilyen reakciót képes kiváltani belőlem politikai hova tartozásomtol függetlenül.

   1. Norbert Bandi

    Vadai Ágnes, Szabó Tímea, Gy. Németh Erzsébet, Dobrev Klára, Szél Bernadett, Kálmán Olga. Na, ez az igazi gyomorforgató banda, politikai hovatartozásomtól függetlenül!

   2. Burgonya Hercegnő

    @V V Mert megélhetési politikus. Úgy táncol ahogy fütyülnek neki Mikor Vona oldalán állt, 1 fokkal talán szimpatikusabb volt, pont azért mert Vona nem volt ilyen elvetemült politikus mint Toroczkai ..

   3. V V

    @Burgonya Hercegnő Duro Dóra jelenlegi nézetei nagyon messze állnak tőlem de volt idő mikor még egész elviselhetőnek tartottam.

   4. V V

    @Anna Koller Eddanak a hangjátol meg a stílusátol jön rám ugyanaz az érzés, a másikról meg nem hallottam de utána kerestem hogy pesti srácos. Szóval ennyi elég is róla.

   5. Burgonya Hercegnő

    Azért Duró Dóra is megér egy hányós vödört

  39. gabe t

   Eddig sem néztem semmibe a kis celebecskéket, dehogy a saját származását meghazudtolja a népszerűségért, mert hogy ez a "trendi"...gratula Zsófikának. De persze hisztizne hogy ő nem csak egy termék. Ja persze 😀

  40. Quyosh Botishi

   "A kettősmérce liberális szokás... A kormánypárt nem él ilyen drogokkal" the fair right

  41. Melinda Petres

   Az a nevetseges a mi kormanyunkkal, hogy a tokeletes csaladi mintakrol papol es szoszerint ok hullanak a sajat poraikba!!Ne legyel meleg,erre turos f.sszal szokik a melegpartirol a kepviselo!O hirdeti a tokeletes csaladot erre valik! Es gondolom, a tomeges k.rvakkal teli bemindenezos villa-kastely partikat mar ne is emlitsuk...

   1. Black Light 999

    @Melinda Petres Attól függ lesz e még, olyan aki tudja olyan jól forgatni a szavakat, mint a Viktor, bár elég sok Fideszes Isteniti Mészáros Lőrinczet is mert sokat adakozik, bár én is adakoznék, de sajnos az én fizetésem még a 200 at sem éri el 3 műszakban!

   2. Melinda Petres

    @Black Light 999 sajnos erre soha sem lesz esely...mire az Orban elfaradna, kikepzi addig a Tibirczot vagy az egyik fiat, vagy a Meszaros egyik gyereket az utanpotlasra!A legszomorubb, hogy nincs egy normalis ellenzek kormany ami atvegye a helyet!Ezek pedig szepen lassan epitik a diktaturajukat!A sok agymosott meg liheg a seggukben😔

   3. Black Light 999

    Ezért kell felszámolni a politikai hatalmakat és a pártokat!

  42. Losonczki Petya

   Már nem azért,de nem igazán értem a " tönkretetted a gyermekem életét meg más gyermekekét részt". Vannak olyan árva gyerekek akiket csak kizárólag meleg pároknak akartak adni és most ezután kidobják az utcára? Vagy azt mondják na nem fogadhat örökbe egy meleg pár akkor odaadunk egy alkoholista hetoro családnak? Ez a 2 opció van? Értem én az elkeseredést amikor az ember álmát mások politikai indítatásból tönkreteszik vagy ellehetetlenítik,de itt akik tényleg károsultak azok egyedül a meleg párok.

  43. SonnyNashh

   Neked van gyereked Zsolti? Kitol?

   1. Gyöngyike Tünde Czegő

    Még nincs, de lesz. Az örökbefogadás szerepel a terveik között.

  44. Anita Czapek

   a 888 szerint nem válnak

  45. Norbert Molnár

   Kedves Zsolti... Nem megy tönkre, véleményem szerint csak a pénzt menekítik ki...

   1. Husika Erika

    89

   2. Peter Fuhrer

    Teljesen jogos.Pont azután válnak hogy lebuktak a csok igénybevételével.Amit nyaralóházra költöttek.

  46. Kiss Istvan

   Lóf@szt,csak a LOPOTT vagyont mentik!!

  47. Johanna L.

   Érdekes, hogy hivatalba lépése után alig egy évvel, tönkrement a házassága... Az univerzum szereti ha egyensúly van. Így minden tett elnyeri méltó "jutalmát".

  48. cat surgery

   Ha valóban - és tegyük fel,hogy így van - a kapcsolatuk megromlása vezetett a váláshoz,akkor is el kell nyilván beszélgetni a gyerekekkel,a számukra legkedvezőbb viszonyt kialakítani a volt társak között. DE - ha a vagyonmentés a cél,azt hogy adják be a "közjószágoknak"? " Tudjátok,ez nem olyan igazi,csak most azt játsszuk,hogy nem is meg nem is úgy" ?? WTF... Ebben az esetben hol sérül a gyerek,hogyan dolgozza fel a hazugságot,így szocializálódik?

  49. Beatrix Kiss

   Kedves Zsolti, muszáj azzal kezdenem, hogy nagyon szeretlek téged, és a párodat is. 💗 Mesélek kicsit... Én egy somogyi kis faluban nőttem fel. Szomszéd településen volt csak általános iskola. Ott volt egy állami gyermekotthon (ahol gyermekek, család nélkül, nevelők neveltek), volt anyaotthon (ahol anyukák gyerekekkel laktak pár hónapot szobákban, támogatva, megvédve őket a múlttól) és voltak örökbefogadó szülők(ezt mindenki érti). Tehát ebben a faluban minden osztályba volt ilyen-olyan módon, nem "normális" családi körülmények között nevelkedő gyermek. Ezzel szemben én a vérszerinti szüleimmel éltem, szegénységben, éhezesben. Az, hogy van anyja, apja az embernek, az egy dolog. Ez nem garancia semmire. Lehet bármelyikük boldogabb volt mint én. Szüleim ittak is, pénzünk sem volt sose.... És igenis erről ők tehettek nem más. 🙄 Most már túl vagyok ezen. Ezért, mindent megteszek a gyermekemért, és leendő gyermekeimért, hogy ők ezt soha ne éljék át, amit én. Nagyon rendes férjem van, nagyon jó apuka, mindenben segít, nem is értem, hogy hogy van ereje, erőnfelül tesz meg értünk mindent. Valamilyen szinten tudom, hogy az élet kárpótol, hidd el téged is. Ez itt a lényeg, 2022-ben még más szelek is fújhatnak, amik majd megváltoztatnak mindent. 🙏🙏

  50. oliver cromwell

   A hangminöség csapnivalò. Szerintem kellene javitank rajta.

  51. Attila Nagy

   Micsoda csecsek

  52. barta bori

   Én is az éjjeli szekrényen tartom az Orbán mellszobrot😉

  53. Malter Károly

   A címből azt hittem, hogy arról az alacsony szerény képességű rikácsoló nőről lesz szó.

  54. Mária Koncz

   Bele kell bújnom a gépbe, hogy halljak valamit!

  55. Music Good

   Majd ha nem papolnak forgó szemekkel, habzó szájjal az ultrakonzervatív erkölcsökről, nem rekesztenek ki embertársainkat a társadalomból, nem vájkálnak mások magánéletében, és nem gyűlölködnek 0/24-ben, akkor majd mi is tiszteletben tartjuk a magánéletüket. 😉

  56. telelaci2

   "Judit beterjesztette ezt meg azt a törvényt" - és ezért nem szeretjük. Hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni. Hogy gondolhatja valaki komolyan azt, hog Judit, vagy Péter, ezek önjáró miniszterek, és kitalálnak dolgokat, szinte már kormányoznak. Bármit ami ebben az országban történik azt Orbán Viktor gondolja ki, tervezi-szervezi meg. Judit az azt csinálja amit mondanak neki. Amit a főnöke mond neki.

   1. Zoltán Nánási

    @telelaci2 valószínűleg igazad van! Csupán arra akartam utalni, hogy a felelőssége ettől semmivel sem kisebb!

   2. telelaci2

    @Zoltán Nánási Hát a báb arról tehet, hogy báb, hogy nyalakodik és próbál megfelelni másoknak és ezzel anyagi haszonra tesz szert. De a videón úgy jött le, mintha ő találta volna ezt ki, ő lenne az értelmi szerzője annak, hogy az apa férfi az anya nő, meg Mészáros vagyona is nő. Ő nem talált kis semmit az égvilágon, csak azt, hogy azt kell csinálni ami a főnöknek tetszik.

   3. Zoltán Nánási

    És ez felmenti??? Akkor is ő tette, ha báb!

  57. RPJCrash

   Engem meg lehet kövezni, de egy ilyen hírt nem tudok "szomorúnak" tekinteni. Szerintem rohadt vicces, és remélem még fog szivárogni valami. Mondjuk a választások előtt egy megcsalós pornót adnék, vagy hogy kiderüljön hogy a férje Donáth Annával csalta meg, vagy valami ilyesmit :D

  58. Pántos Melinda

   MARGÓRA: Amit egyszer lsten egybeköt senki szét ne válassza...valahogy így rémlik.....

  59. Diána Lakics

   👌❤️

  60. Noémi Kiss

   Kellene valami jó busás pléd nekem, mert sajnos pici bekrepált a radiátor, és csak 12 fok van a szobában. Paplan, kis pokróc már van, de így is kéne valami extravastag még. Azt hiszem, Varga Judit képén a bőr pont megfelelő lenne.

  61. András Kovács

   Felesleges szócséplés.Ezeknek se ember se isten nem létezik.A pénz és a hatalom számít semmi más.

  62. Gergö Fodor

   Szerintem ha nem fogysz le szülés után, mész a levesbe, a Morbi szólt előre csak mondom!

   1. Erik Szrapkó

    @Zsombor Kocsor igen csak törékeny társadalmunkban nem lehet ilyen nyersen ezt kifejezni. De teljesen igaza van.

   2. Zsombor Kocsor

    Milyen igaza volt Norbinak,végre valaki ki mondta miért megy minden férfi félre. Ki a fene kiváncsi a hàjas disznókra.

   3. Erik Szrapkó

    Kívánom neked hogy a szerelmed gyerek után ne engedje el magát.

  63. Beata Toth

   Lám Zsolt ember maradt a dögök közt és példát mutatott ;D

  64. Attila Krizsán

   A gyerekekkel is nagyon kiszurtak,ez is fontos!!

   1. Erik Szrapkó

    @Éva :3 Mond hogy a Fidesz hibája. :D

   2. Éva :3

    @Erik Szrapkó Ott ahol meggátolják hogy szerető családban nevelkedjenek

   3. Erik Szrapkó

    Hol?

  65. Cseke Bánki

   Nem értem az összefüggést az örökbefogadás és a válás között. Az hogy elválnak és nem fognak beleilleni Magyarország kormánya álltal meghatározott család képbe az egy jogos felróvás.De hogy ezt párhuzamba vonni az örökbefogadással azt nem értem. Ők válnak ami kb szerintem a 20. század közepe óta lehetséges (az anglikán egyház kivételével sehol nem lehet váni ha már fidesz és kereszténykonzervativizmus) ez egy jog. Az örökbe fogadás is egy jog. DE Magyarországon sose volt ez törvénybe foglalva hogy a melegeknek ez jogilak oke. (ahogy Zsolt is mondta egy videójában EGY JOGI KISKAPUT JÁTSZOTTAK KI) Varga Judit ezt a kiskaput zárta be/szűkítette. Magyarul a válás nem egy jogi kiskapu mit az örökbefogadás a melegeknek. Az én meglátásom szerint egy jogi kiskapu bezárása nem egyenlő egy ember magánéletébe való turkálással.

   1. ZSHOW time

    @Cseke Bánki ezt a "jogi kiskaput" amit o bezárt nem létezett. Hiszen a melegek lennenek a legboldogabbak ha parkent fogadhatnanak orokbe, de hiaba, nem ismerik el oket parkent jogilag. Hiaba tudnak a kapcsolat tenyerol nem lehet csak egyikuk a szülő. Igen, o kikerte maganak h ne legyenek politikai jatszma tárgyai. Hat en is kikerem magamnak!

   2. Cseke Bánki

    @len90 hivatalosan akkor se fogadhat örökbe egy gyereket két férfi vagy két nő. Arról mondjuk senki nem beszél hogy egy nő egyedülallóként örökbefogad egy gyereket és időközbe összejön egy férfival.

   3. Cseke Bánki

    @Bla Blanka biztos megrázó főleg olyan kicsi gyerekeknek de túl lehet élni. Egyenlőre ez a válás még egy Blikk által felhozott téma. Nem tudjuk hogy mik a valós tények (Szerintem képmutatás lenne ha a kapcsolat pont Varga Judit miatt menne vagy ment félre) Én se gondolom hogy egy bántalmazó családban felnőni anya apa mellett jó valamért ezt nyomatja a fidesz számomra is érthetelen módon szerintem ebből nagy népszerűséget nem szerez.

   4. len90

    @Cseke Bánki Hagyjuk már ezt a "jogi kiskapu" dumát. A melegek eddig egyedülállóként tudtak jogilag örökbefogadni, ez nem kiskapu, hanem ha egy meleg pár fogadott örökbe akkor is hivatalosan csak az egyik szülő volt a gyermek gyámja...de ez azért nem valami hűűű de nagy trükközés...jogi kiskapu az, hogy valaki CSOK-ot vesz fel a nyaralójára és utána arra hivatkozik, hogy van 5 éves türelmi periódus arra, hogy ő azt az ingatlant állandó lakcímeként használja...de ez egy másik téma. Egyébként pont a napokban olvastam Angelina Jolie wikipedia oldalát és ott megakadt a szemem azon, hogy amikor Kambodzsából akart a férjével örökbefogadni ott pont az nem volt lehetséges, csak egy személy neve kerülhet fel az örökbefogadási lapra, mert egy házasság bármikor felbontható, ezért egyértelműen fel kell tüntetni, hogy ki vállal abszolút felelősséget a gyermek jövőjéért. És ha bele gondolunk ebben is van logika bőven, szóval el kellene engedni ezt a nagy álkereszténységbe fojtott diszkriminációt, mert sok felfogás létezik a világban, és mindegyik megfér egymás mellett békében...ha hagyják nekik!!!

   5. Cseke Bánki

    @ZSHOW time kikérte magának hogy a szerelmi élete ne legyen bulvártéma. (Ne csorbítsák a személyét a magánéletével politikai haszonszerzés céljából) Ez a jogi kiskapu amit ő bezárt REMÉNYEKET tört össze ami ugyan úgy fájdalmas tud lenni mint a valóság. Nem volt etikus lépés tény és megértem a felháborodásod.

  66. Szindi Bata

   A mondat "politikai játszmává tetted a gyermekem életetét" Valentín napon megsíratott. Lesznek szebb napok is! Te a csatornáddal edukálsz és ezzel a legtöbbet teszed amit jelenleg lehetséges! 147.000 követő nevében kívánok sok erőt és kitartást nektek! ❤️

  67. alvós mackó

   zsoltis melltartó mikor lesz a mottodon? :))

  68. László Ember

   Ha beterjesztette a törvényt, akkor nem élt a felhatalmazással.

   1. ZSHOW time

    Jogos, rosszul fogalmaztam.

  69. Dániel Csetneki

   Egyébként elég szomorú hogy hogy 21. században elünk, és meg mindig tagadják hogyelegek léteznek, pedig a lakosság kb ⅒-e meleg. Most az miért rossz ha valaki más? Én pl balkezes vagyok, a lakosság ⅒-e balkezes, akkor legközelebb akár már én is jöhetek, hogy politikailag is megkülönböztessenek? Részvétem Zsolti, és további sok kitartást!

   1. Áron Fóris

    @Dániel Csetneki Szerintem sem kitaláció, mindig is létező dolog volt. Alapértelmezettnek akkor hívnék valamit, ha az esetek túlnyomó töbségében az érvényesül, és az az ésszerű koncepciót követi. Ez alapján a heteroszexualitás az alapértelmezett mert, az esetek 95%-ában érvényesül, és az tűnik logikusnak, mert csak egy férfi és egy nő tud gyereket nemzeni. Azokból a tulajdonságokból, amiket te írtál pont amiatt amit írtál, nincs alapértelmezett. Mert ahány ember annyiféle magasság, hajszín stb. Viszont szexuális irányultságot nézve csak 2 nemhez vonzódhatsz.

   2. Dániel Csetneki

    @Áron Fóris mi az hogy "alapértelmezett"? Ilyen létezik? Pl akkor milyen az alapértelmezett hajszín, magasság, testsúly, szemszín, stb Ez mindenkinél eltér, van amelyik tulajdonságból több embernek van, van amelyik csak nagyon kevés embernek jutott, és hiába csak szórványosan létezik az a dolog, attól még nem kitaláció valami, és szerintem legalább 400, de akkár 800 millió ember nem hiszem hogy csak kitalálná ezt a dolgot

   3. Áron Fóris

    @Dániel Csetneki Mivel a heterók vannak többségben és biológialag heteróra van "tervezve" az ember teste, ezért a heteró az "alapértelmezett". Nincs szükség egy génre ami megmondja hogy az vagy

   4. Dániel Csetneki

    @Áron Fóris de ez most olyan hogy direkt van heteroszexualitásért felelős gén? Mert tudtommal ilyen sem létezik, tehát akkor senki sem születik heteronak? Szóval nagy baromság amit mond

   5. Áron Fóris

    @Dániel Csetneki jogos. Bár szerintem az atya inkább azt próbálta mondani hogy a szexuális hajlam nem genetikai hanem mentális dolog

  70. Áron Fóris

   Te gyúrsz?

   1. Norbert Bandi

    😂😂😂😆😆😆 ezen qrva jót röhögtem...

  71. Burgonya Hercegnő

   Varga Judit magánélete senkit sem érdekelne, ha ő se szólna bele másokéba. Igazságügyi miniszterként már rég leszerepelt, amikor kellő magabiztossággal a külföldi lapoknak azt hazudta hogy itthon nem sérül a jogállamiság, külföldi tv müsorokba több müsorvezetőt oktatott ki hogy itthon az ellenzék közöl csak fake newsokat, állhíreket, óriási média és sajtószabadság van, és még Donáth Annától is azt kérte hogy mondjon le, hiszen Juditka mint igazságügyi miniszter a magyarok érdekeit képviseli és mindenki aki ellene van az hazaáruló. Melyik az az igazságügyi miniszter aki CSOKból vásárolgat ingatlanokat magának, aki meg akarja mondani mi a család, mi a hazásság, és még alkotmányt is módosíttat, közben a férjétől elválik és felrúgja az egész hitelességét, mindent amit eddig a család szentségéről állított, utána meg kéri hogy ne foglalkozzanak a magánéletével. Úgy tünik a fideszeseknek mindent szabad, csak nekünk kis átlagembereknek kell minden szitkot, hazugságot, kritikát elviselnünk csak mert ez a politikai elit úgy gondolja, uralkodhat felettünk. Szégyen!

   1. Kristóf Czeglédy

    @Burgonya Hercegnő Most ez komoly? Személyeskedsz ide süllyedsz??? Te aki az elfogadásról vagy híres? Elmondtam mar kb 1000szer nem vagyok Mihazankos ( túlságosán szélsőségesek)!!! Pár videóval ezelőtt ezt megbeszéltük, ennyire rossz a memóriád? Engem mindenki véleménye érdekel ezért elég sok mindenkire fel vagyok iratkozva, hírtv, atv, mihazánk, próbálom lefedni a politikai palettát. De te úgy, hogy nem is ismersz első beszélgetésünknél megvádolsz azzal, az egész világ előtt hogy lmbtq tagokat sértegetek Toroczkai videoi alatt, amit be se tudsz bizonyítani, hogy megtörtént, és ugye én se emlékszem rád. Most meg megvádolsz azzal, hogy mihazankos vagyok. Engem ez felháborít én sose személyeskedtem veled, te se tedd ezt kérlek!!!!

   2. Burgonya Hercegnő

    @Kristóf Czeglédy Nem hiszem hogy pont egy mi hazánk fanatikustól kellene tanácsot kérnem , hogy mennyit ér a Momentum. Szerencsére én tapasztaltam hogy a Momentumos politikusok jobbak mint azok akikre pl fel vagy iratkozva...Emberileg egy mi hazánkos/fideszes negyed annyit sem ér mint egy momentumos

   3. Kristóf Czeglédy

    @Burgonya Hercegnő Nem ér többet a fidesz, de a Momentum elárulta elveit így többet sem ér nála pont annyit! Semmenyit!

   4. Burgonya Hercegnő

    @Kristóf Czeglédy Semmi gond, amíg nem mondod azt hogy emberileg többet ér a fidesz mint a momentum, addig tudlak tisztelni. Mert az a tény, hogy amíg a fidesz bárkin átgázol a hatalomért, és az hogy a Momentum bárkivel összefog a hatalomért, nem mentesíti egyik pártot sem hogy mutogasson a másikra. Az viszont már igen hogy a mostani politikai elit hogyan bánik az állampolgáraival A kétfarkú kutyapárt pedig nagy kedvencem, de nem gondolom hogy bármilyen jelentőségük lesz a kormányváltásnál.

   5. Kristóf Czeglédy

    @Burgonya Hercegnő A momentum úgy alapult meg, és azt mondták, hogy soha nem állnak össze Gyurcsánnyal. Az elveik feladása miatt nem fogom megveregetni a vállukat, sajnálom.

  72. László Szikra

   Varga ugyanolyan pszichopata mint a többi! Egyáltalán nem szenved a válás miatt!

  73. Maxim Maxim

   Basszus,félreolvastam! Varga Judit helyett Varga Irént :)

   1. willt

    Varga Irén for Igazságügyi miniszter!

   2. József Kisvári

    Irént ne bátsd!

  74. Krsztlytm

   Fantasztikus live volt! Alig várom a következőt! Nagyon bízom benne, hogy majd egyszer én is sorra kerülök és tudok majd pár sort beszélgetni veled! Köszi Zsolti ismét ezt az extradús liveot!🥰❤️

  75. El Grande

   Ha te nem is nevetsz az ő nyomorán, majd én megteszem Hahaha 😂😂😂

  76. Zsuzsanna Rákosi

   Nagyon remélem a következő kormány első dolgai közt lesz,hogy ezt a "szolgálólány"irányt visszafordítsa!

  77. zsolt Baksza

   Pedig mennyire elhittem, hogy a teljes live fent marad😅

   1. zsolt Baksza

    Most látom, hogy fent is van😂

  78. DarkCommand33

   Nincs megtekintés de én már itt vagyok. De egy élettelen pöcs vagyok

   1. Zoltán Nánási

    Ne aggódj, nem csak neked nincs életed!:)

  79. teofil restas

   😀🤗

  80. DarkCommand33

   MIEZ DIK XD