TATÁR CSILLA MEGŐRÜLT?! CUKROSNÉNI LETT AZ INSTAGRAMON! | Kompetens

ZSHOW time

73 E megtekintés12

  #KOMPETENS #ZSHOWTIME #TATÁRCSILLA
  INSTA: osvvath_zsolt?hl=h
  Csilla:
  csillatatar?igshid=1r3rkdivycp6q
  ITT TUDSZ SEGÍTENI A FELÚJÍTÁSBAN:
  www.paypal.com/paypalme/charitime
  ​www.charitime.hu/termek/adomany/

  TÁRGYI ADOMÁNYOK FELAJÁNLÁSA: hello@charitime.hu
  Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  COOL CUCCOK: www.mottod.hu/

  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime

  Közzététel: 25 napja

  Megjegyzés

  1. DRN 93

   A világért nem akarok rosszindulatú lenni, de ennyit a politikusok nem “Ő”-znek mint Csilla.. :D

  2. Nóra Pletser

   Kedvencem, mikor már az első ultrahangos kép ott virít az újdonsült anyuka/apuka oldalán. Szegény gyerek meg se született de már kint van a világhálón, el se döntheti, hogy akar e szerepelni...

  3. Csaba Gyula

   Ezekre a dolgokra csak egy megoldás van !!!!!! Gőzerővel kell támogatni a humanoid robotokat fejlesztő cégeket !! Az otthoni beszélgetések nem vezetnek eredményre !

  4. Adel De Bie

   Sok gyerekmutogato celeb, Angyalnórika, Gyémant Réka, Berkiék már rajöhettek volna erre a veszelyre.

  5. Balabás Nelli

   Nagyon jók a témák, nagyon jó az irány, amit képviseltek! (Puszi egy leendő gyógypedagógus)

  6. Veronika B.V

   Ezt mutassák ok már meg a Csutinak meg Kulcsár Edinának leci.

  7. Páldi Erika

   Gondolom most màr megvàltozott a kèped Ördög Nóriról... A Cylának mindenben igaza volt vele kapcsolatban beszèlgetèsetekben.

  8. Szandra Zold

   Köszönet ezért a videóért!❣️

  9. Orsolya Kovács-Papp

   Én is a Kaleta ügy után töröltem mindent, mondjuk előtte se osztottam meg sok mindent, de most egyáltalán. Max,amin nem látszik a gyerekeim arca.

  10. Varadi Martina

   Nagyon jó videó, mindketten nagyon jól álltok ezekhez a dolgokhoz. Sajnos azt látom, hogy a szülők nap mint nap kb. 16 órán keresztül az életük minden egyes pillanatát megosztják. Mindent néhol elve mikor hol vannak, milyen sűrűn mennek arra az adott helyre, ha épp otthon vannak az egész lakás premier plánban latszodik. Ugye az embereknek tudniuk kell, hogy x gyerek mellett ragyog a lakás, milyen szép is az ő házuk, valamint mennyi tömérdek játéka van a gyereknek, mert ugye akkor lehet csak valaki szuper szülő.... én már magamról is csak elvetve osztok meg képet, azt is csak sztoriban, hogy eltűnjön 24 órán belül, az összes többit profilkepen kívül töröltem. Az a baj az emberek azzal jönnek, hogyy nincs idejük és észre sem veszik, hogy az életük nagy részét az interneten töltik. :(

  11. Lívia Lívia

   "Olyan cuki név az, hogy Dudu...", én pedig nagynéném 120 kilós, közel ötvenes, mozambiki üzletember férjére gondolok... :D

  12. Balasz Gabor

   Most mar ertem miert nem akartak fel nevelni a szuleid...ők is mint minden normalis ember lehuztak a szart maguk alol

  13. Cseh Kate

   Higgyetek el emberek, hogy facebook nelkul is van elet. nekem feltortek. Toroltem. A lanyomnak van. De mielott barkit visszaigazol ismerosnek ki kell kernie tolem az engedelyt, plusz tudom ajelszavat es rendszeresen ellenorzom. Kepet nem tehet ki magarol. Egy arcos kep van fent rola, amit en csinaltam. Ezenkivul egy nagyon jo trukkot olvastam anno, amit mi is kovetunk. Van egy jelszavunk. Ha barki idegen odamenne hozza, eloszor azt a jelszot kell elmondania es csak akkor allhat vele szoba. Tovabba ami meg hasznos hogy hallgasd mega gyerekedet. Ha erzi hogy elmondhat neked mindent akkor sokmindent meg fogsz tudni rola es arrol is ami tortenik vele. Barmilyen apro dolog is, figyelmesen hallgasd meg. Ha elnyered a bizalmat, kesobb nagyon hasznos lesz.

  14. Dóra Domokos

   Szia borzasztóan jó videó volt☺️👍🏽👍🏽 így tovább nagyon jól csinálod 😁

  15. Áron Heller

   Mostanában annyi a clickbaites cím, hogy vannak videók amiket meg se néztem... Ez is már négy napja itt van kb. mire rávettem magam, hogy megnyissam. Szerintem téged értelmesebb emberek követnek, akik sokszor hamarabb rákattintanának a videóra, ha a valós tartalmára utaló címe lenne. Mert a videó nagyon jó (!!!!), de a cím ezt nem tükrözte egyáltalán. 😕

  16. Béla Barkács

   A csávó nyaktól felfelé rohadt gyenge

  17. Szíves Napló

   Nagyon nagy dolog, amikor valaki képes szembenézni azzal, hogy korábban tévedett és nyilvánosan is beszél róla. Ez önmagában tiszteletre méltó lépés! Sokan követhetnék!

  18. Nita Magyar

   Az egyik barátnőm ugyan így gondolkodik. Nincs insta,tiktok semmi ilyen oldala. Egyedül face,az is közösen a férjével. Egy kép nincs kint a gyerekekről,sem közös családi, sem egyedüli. Tőle is szokták kérdezni hogy olyan ronda a gyereked hogy nem raksz ki róluk képeket.. És hasonló szöveg,ő mégsem oszt meg semmit. 1közös kép van kint a férjével évek óta és ennyi. Privátban ha ugy van küld képet,de csak a családnak,közeli hozzátartozóknak. A kislánya 8.éves de szintén semmi oldala nem lehet még, és ellenőrzi mindig miket nézeget. Nekem tetszik is a felfogása ezen a téren.

  19. Vivaaa Bo.

   Ezért osztok korlátozottan a gyerekemről ,mert pont ezt látom benne!!!!

  20. Zsófia Róth

   Nekem is van nem egy ilyen ismerősöm, akinek mindent is tudok a gyerekéről Instagramról, hogy hogy néz ki a gyerek szobája, mi a kedvenc színe, játéka, étele stb. Én próbáltam már felnyitni a szemüket, de mindig megkaptam, hogy ne szóljak bele, nincs gyerekem, én nem értek hozzá. 😩

  21. BBernadettL

   Te jó ég😶 Kíváncsiságból a videó után felmentem egy anyuka (nem közszereplő, de influencer), nyilános profillal, sok követővel. Szóval 5 perc alatt annyit megtudtam a gyerekéről,pl milyen könyvet szeret, milyen a szobája, mik a szokásai, miket eszik és a többi... szóval sokat😅

  22. Elizabeth Szabo

   Ausztraliaban most kezdodik a tanev. Anyukak keszitik a cuki fotokat gyermekeikrol es megosztjak oket. A gyerekeken iskolai egyenruhak vannak amit egy bunozo felperc alatt azonositani tudja h a gyerek melyik iskolaba jar. Sokszor a gyerek neve rajta van az iskolataskan.... A nemzeti rendorseg kiadott egy figyelmeztetest h ne rakjak fel a szulok a kepeket. Sajnos nagyon sok a pedofil Ausztraliaban. 'DO NOT POST PHOTOS OF YOUR CHILDREN ON FIRST DAY OF SCHOOL' The Australian Federal Police have issued a warning for all parents. Images with children in school uniform, their name or indicators of their location in the background can be used by offenders to build a profile and groom parents and children. The AFP is continuing to regularly seize images of children in the collections of online child sex offenders. The AFP has said if you do post to lock down your privacy settings. Community or school social media pages featuring children are also being urged to consider the types of images being shared and who can view them.

  23. Viktória Virág Szalai

   Csinálhatnátok podcasteket. Nagyon szeretem a videóid főzés közben hallgatni 😁

  24. Tom Tom

   A FB egy 500+Mrd $ -os üzlet .El kell gondolkodni minden felhasználónak azon vajon mennyit fizet azért hogy oda belép .Nagyon nem ingyenes platform

  25. bogyokafulu

   Kezdeteltől fogva pont emiatt vagyok nagyon tudatos, hogy mit osztok meg nem csak a gyerekeimről, de a saját életemről! Nagyon beteg a világ, nagyon sok olyan ember van, akiről nem is gondolnánk mégis beteg gondolatai vannak egy kisgyerek láttán!

  26. Pántos Melinda

   Történetemet a covid bezárásnak tulajdonítottam egy darabig, de idővel rájöttem ez a bezártság nélkül is megtörténhet. Bátyám 12 éves kislányát rajtakaptam este 11-kor, hogy liveolt egy számunkra teljesen ismeretlen FELNŐTT férfivel. Majdnem leestem a kanapéról, hogy mégis csak mi akar ez lenni. Próbáltam tűrtőztetni magamat és kíváncsian vártam milyen beszélgetés lesz, miről fog szólni ez az egész. Amikor elkezdődött a "milyen szép lány vagy" elpattant bennem a húr. Egyből hívtam a kislányt, hogy mégis csak mit csinál. Azt hittem több esze van, hisz életre és tudásra neveljük. Teljesen lefagytam, fel sem bírtam dolgozni mi történik. Másnap egyből elővettem a kislányt és hosszú órákig beszélgettem vele. Elmagyaráztam miért nem jó és miért veszélyes bárkivel is szóbaállni. Valahol mostmár nyugodtabb vagyok, mert felfogta mi a következménye, ha ellopják őt és mennyi rossz ember van a világon és felfogta azt is, hogy EGY FELNŐTT EMBER TUDJA MIT KELL MONDANI, ÍGÉRNI EGY GYEREKNEK, HOGY AZ MEGBÍZZON BENNE. Valahol örülök, hogy megtörtént mert ez a téma nagyon fontos családon belül és ez nélkül lehet soha nem beszéltünk volna ilyenekről, mert azt hittük hogy 12 évesen már tud az ember jó meg rossz között különbséget tenni.

   1. ZSHOW time

    Borzasztó! Köszönöm, hogy megosztottad!

  27. Bódi Zsófia

   Lehet, hogy rosszul tudom, de bölcsiből, oviból csak az viheti el a gyereket, akinek a nevét a szülők előre leadták. Ha erre nem figyelnek az oviban pl., akkor egyáltalán mire? Szomorú, hogy egy vagy több alapítványnak kell felvállalnia annak elvégzését, amit a gyerekvédelem nem végez el. 😬

   1. szeto008

    ez bármilyen szituációba is előfordulhat, nem feltétlen kell hivatalos közintézménynek lenni a tett színhelyének

  28. CherryBomb

   Ezek után felmerül, hogyan lehetséges egyszerre kiállni Tatár Csilla mellett (aki fontos problémára hívja fel a figyelmet), és Kulcsár Edina, Ördög Nóra social media tartalmait bevédeni nyilvánosan, hogy az nem is olyan gáz, mit kell kiakadni.

   1. CherryBomb

    @ZSHOW time afelől nincs kétségem, hogy a saját gyerekeddel jól kezelnéd a dolgot, remélem hogy mihamarabb aktuális lesz :) Csak pont ők ketten jutottak eszembe Csilla videója kapcsán, hogy az ő Insta feedjük alapján tényleg 3 perc összeszedni annyi infót a gyerekekről, ami egy ilyen "elcsaláshoz" kell.

   2. ZSHOW time

    Majd ha lesz egy gyerekem, biztosabbat tudok valaszolni

  29. Réka Minárovics

   Remélem a te álláspontod is megváltozott Zsolti! Sajnos a Kulcsár Edinás videód után kicsit aggódtam.

   1. Klaudia Fekete-Kiss

    Az a nő egy más tészta, ő a szaros pelenkából is pénzt csinálna ha megtudná tenni 😐

  30. Telekom HU

   Szia Zsolt! Köszönjük, hogy te is hibáztatás nélkül támogatod a követőidet abban, hogy digitálisan tudatos szülők lehessenek - és ugyanígy örülünk annak is, hogy segítesz még szélesebb körökhöz eljuttatni ezt a témát. Csilla beszélgetésindító videója a Hintalovon Alapítvány és a Magyar Telekom közös ’Digitális szülő vagyok!’ programjához készült, és ha ez titeket is elgondolkoztatott azon, hogy eddig hogyan posztoltatok a gyereketekről, még mélyebben megismerhetitek a témát a bit.ly/tudatosdigitalis oldalon, ahol sok hasznos cikket is találtok, sőt egy kérdőíven keresztül személyre szabott értékelést is kaphattok a saját digitális tudatosságotokról. Azt szeretnénk, hogy minél többen mondhassák magukról bátran és büszkén, hogy #digitálisszülővagyok.

   1. szeto008

    Amúgy kicsit vicces, hogy a telekom elkezdte osztani az észt arról, hogyan kell védekezni a social engineering ellen, úgy, hogy a vállalatcsoport múltkor még diákokra hívta rá a zsarukat amiért szóltak, hogy nincsen szerver side validáció meg egyéb hibák, amúgy egy roppantul amatőr hiba a server side validáció elmaradása. Jó persze gondolhatnánk, hogy hát megváltoztak azóta, sokat fejlődtek tanultak a hibáikból, csak ez nem igaz, amikor felkéne vállalni, hogy támadók sikeresen végrehajtottak egy sim-swapot, akkor csak elkenik a sz4rt és műszaki hibákra hivatkoznak így megkárosítva végső soron az otp-t aki volt olyan jó arc és kitejelte a kárt az ügyfélnek, és napokkal később se mondták el az ügyfélnek, hogy lehet a kártyacsere miatt nem működik a telefon. Talán mielőtt itten elkezditek oktatni az embereket a kibervédelemről először lehet a saját portátokon kéne elkezdeni sepregetni, és kezdésnek a simkártya cserés ügyfélazonosítást megerősíthetnétek, ugyanis, ha valaki mégsem okul és kirakja a családja életét a netre, a furcsa idegen lehet még nem tudná elvinni a gyereket, amikor is az felhívja az anyukáját, hogy megkérdezze, ténlyeg az idegen fogja elvinni szakkörre, csak ugyebár ha az anyuka sim-swappolva lett a telekom közreműködésével és az idegen társa veszi fel a telefont deepfakelt hangal, akkor bukta az egész és el is rabolták a gyereket, felkerül egy darkweb shopba azt csá! 24.hu/belfold/2020/06/08/sim-cseres-atveres-csalas-adathalasz-telekom-otp-bank-lakashirdetes/

   2. ZSHOW time

    Azért azt nem mondanám, hogy hibáztatás nélkül, ahhoz meg meg kell szereznem azt a tapasztalatot es tudast amivel Csilla anyukaként már rendelkezik. Köszi, hogy segititek az alapitvanyt. Ezert is szoktam mondani, hogy minden jó ember "Westel"-es 😆💕

  31. Babett Ormándi

   Köszi megint! ❤️☺️😊

  32. István Bianka

   A videó elején levő klip kapcsán jutott eszembe, hogy amikor még első osztályos voltam, osztálytársam anyukája haza akart vinni, de bárhogy is kérte, nem ültem be a kocsijába, mert erre tanítottak. Érdekes volt ez a videó, és nagyon is tanulságos, remélem sok érintett fog ebből tanulni, és tud nőni ezáltal. Örülök hogy ilyen fontos témákról van szó a csatornádon Zsolti, megérdemled a figyelmet amit kapsz! :)

  33. Nikoletta Jászter

   Kedves Zsolti! Köszönöm szépen, hogy megcsináltad ezt a videót, és felhívtad vele a figyelmemet Csilláéra is. A párommal lassan gyerek vállalás elott állunk. Megvolt eddig is az elképzelésem, hogy mit lehet, illetve nem lehet kitenni a gyerekről, de ennyire a mögöttes okok soha nem fogalmazódtak meg bennem, hiszen mi jóhiszemű emberek nem tudunk egy ilyen torz elme fejével gondolkodni. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem!❤️

  34. Krisztina Cseres

   Kicsit olyan “Nemakarokbeleszólni”Instás az egész,de tetszett. Kulcsár E,Ördög N és társaik nálam a legalja. Üdv! (Két gyerek büszke “tulajdonosa”,akik már nagyon régóta nem engedik az Anyukájukat róluk posztolni😊)

   1. ZSHOW time

    Ejjha. Azért az szerintem masmilyen. Imadom a csajokat viccesek, de ez szerintem mas kategoria :)

   2. Edina Nagy

    Nekem is

  35. Horváth Zsófia

   Csak egy példa a beteg emberekre, hogy ne mindenki csak az online világra fókuszáljon és talán egy kicsit ráébredjen, hogy ez a probléma mennyire ott van a mindennapjainkban, a valóságban! XY város, pláza, mozgólépcső. Rendszeres látogatója egy szemüveges fickó aki a mozgólépcsőn néz kislányok szoknyája alá akiket a szüleik kísérnek kézen fogva a mozgólépcsőn. Nem is tudják a szülők, hisz a hátuk mögött történik.. Számtalanszor zavarják ki, dobják ki az épületből. Ennek ellenére be-betéved. .... Gondoltad volna?

  36. Altair Aquila

   Komolyan azt hiszi, hogy ha kitörli a FB-ról a fotókat akkor azzal végleg el is tüntette? Szerintem érdemes lenne el beszélgetni egy etikus hacker-el is erről, hogy milyen veszélynek vannak kitéve ez emberek az online világban mert ők tudják igazán elmagyarázni. A FB-ról meg csak annyit, hogy ha jól tudom már pár éve Tor böngészőről is el lehet érni. Gondolom érthető mi a probléma ezzel.

  37. Zsombor Kocsor

   Le kène állni a thrillerekkel a néninek.

  38. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

   Párom mutatta hétvégén az "őrült"Csilla videót. Először én sem értettem. De összeállt. És a családban én vagyok a nagy fotós. Épp most küldtem húgaimnak 15 évvel ezelőtti albumot, 18. szülinapja volt kisebbiknek. Hogy milyen szuper, jól dokumentált az élete. De ez még az ellenoldal. Van két kislánya és aggódok én is. Ovi, iskola. Szerintem az lenne az egyetlen biztos megnyugtató megoldás, ha az óvónőnek, tanítónőnek és a helyettesének lenne egy fényképes lista, melyik gyereket ki vihet haza. Mert náluk is, nyilván szülők, nagyik, és mi, a szülők testvérei. Más nem. Apropó, nekem is van egy 9 hónapos tündérkém. Igyekszem visszafogni magam. Facebookon igaz sokat megosztok, de instagramon csak születésekor posztoltam és azóta egyetlen übercuki képet. Akit érdekel, meglesheti, insta: nfrici77 Szerintem ennyi belefér. Vagy van más véleménye valakinek? Amúgy Csilla jól megfogalmazta. A gyerek nem a tulajdonunk. És a lájkot sem ő élvezi. Pedig a szülők hozták létre, teljesen tőlük függ, ők tartják életben egész az első munkahelyéig. Ami nem kis feladat. És akkor még nem is posztolhatjuk nyugodtan világgá a boldogságunkat?! Kicsit igazságtalan innen nézve. De hát ilyen az élet. :)

   1. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

    @Pántos Melinda nyilván nem profi fotós vagyok. De abban is egyetértünk talán, hogy eléggé fura az is, ha valakinek van gyereke, de semmi képet nem közöl sosem róla. Mintha szégyellné, vagy rejtegetné.

   2. Pántos Melinda

    Ha fotós vagy akkor neked kellene tudnod a legjobban, hogy a családi képek otthon a polcon lévő fotóalbumba valóak, nem az internetre.

  39. kokúsz14

   Szerintem sok gyerek el ment volna vele

   1. Brrumika

    Mind..

   2. Edina Nagy

    Szerintem is

  40. White Wolf

   Sajnos az a baj, hogy ezt még 2021-ben tanítani kell FELNŐTT embereknek. Látszik mennyire ostoba a társadalom nagy többsége. Tudjátok hol van ingyen a sajt? Az egérfogóban. A saját gyerekét és életét árulja ki a birka a semmit mondó like-ért. Az algoritmusok által egy termék lesz az ember és saját gyerekét “teszi fel a polcra”.

   1. ZSHOW time

    Szerintem az edukacioval nincs problema. Tanulni sosem keso.

  41. Andrea Kiss

   Nekem is van egy olyan ismerősöm aki az egyik közösségi platformon mindent megoszt a gyermekeiről. Az illető egy 4!! gyermekes család anya. Sajnos még azt is közzé teszi,hogy a gyermeke eszik,iszik,alszik stb...😞 De talán a legszomorúbb az egészben, az az hogy úgy tűnik hogy még a férje sem világosítja fel arról, hogy ez a tevékenység miért is káros.

  42. csak masa

   Komolyan mondom, hogy rémisztő, hogy ennyi mindent meg lehet tudni egy gyerekről, a szülő instáján keresztül (vagy fb-on keresztül) az a rémisztő, hogy egy gyerek ennyi infót hallva magáról szerintem 10ből 9 esetben elmegy az idegennel. Hiszen honnan tudná az az idegen, hogy hogy néz ki a szobám, utálom a paradicsomot a szendvicsbe és hasonló személyes dolgok... ennyi infót hallva magáról lehet eszébe sem jut megkérdezni a "jelszót"😔 tragédia

  43. szeto008

   Ha van valami olyan fontos ügy ami mellé családilag oda kell állni, én abban az esetben se ajánlanám a nagy családi összeborulós fotókat/videókat, kitudja, hogy a gyerek az ha felnőtt korú lesz akkor azonosulni tud-e majd azzal az ideológiával és ha közéleti személy lesz ez rá is tud égni úgymond, mint szegény duró dóra gyerekeinek a legújjabb ship bannerjükkel ahol az állatkert előtt "tüntetnek" a lezárások ellen, vagy amikor a jakab peti pózol állandóan a fiával az se túl szerencsés dolog. Nem lehetne az, hogy a közszereplők/facebook anyukák/apukák nem terjesztik ki a testüket a családjukra is, és akkor nem is lenne miről beszélni. Plusz azzal is érdemes vigyázni, hogy a csak ismerősök mit láthatnak vagy nem láthatnak, mert ha a jogkörök nem egészen úgy működnek ahogy annak kéne, és például ha a link egyedisége védi a fürdőruhás kisgyerekes képet, és a linket a profilodról csak az éri el aki az ismerősöd mondjuk, akkor ha az ISP-nél valaki meg akar figyelni valakit mondjuk téged vagy az ismerősöd, akkor láthatja az url-eket amiket meglátogattak és ott ott lehet az egyedi linkel rendelkező intim jellegű kép is, ezt szívták be a brüsszeli bürokraták is, hogy a szuper spéci titkos kódot a konferencia híváshoz, GET method kéri a szerver side kódjuk, oszt ami GET method az gyakorlatilag publikus, és egy instafotón látszódott url-el be is tudtak menni újságírók, nyílván a titkos szolgálatok ott lebzselnek folyamatosan, ugyanis ha valahogy a isp és a user közé tud a kém férkőzni akkor láthatja az url-eket a titkos kóddal együtt, plusz ilyen egyedi linkel védett dolgokat azzal is meglehet akár találni, hogy ha a weboldal ahol az intim jellegű kép van az rosszul kommunikál a keresőmotoroknak és listázhatóan állítja be magát akkor egy nagyon specifikus google kereséssel is meg lehet találni, annak ellenére, hogy a gyenge social médiás platformon állítólag csak én láthatnám, plusz előfordul olyan is mint múltkor a facebook esetébe is volt egy kis vulnerability, hogy bárki face karakterét meglehetett úgy nézni, mint ha ő saját maga nézi, tehát a csak általa látható dolog láthatóvá vált a hacker számára, és ez azért egy erős nagy multú high tech cég mint a facebook és még náluk is szokott sz4r kerülni a palacsintába.

   1. szeto008

    @ZSHOW time a dóra most a nyitás mellett kampányolt a gyerekeivel, ez alapvetően egy indokolható és szükséges intézkedés lenne, nyílván elkezdene visszafele menni a fertőzöttek száma, de a halálozások most tartósan alacsonyak voltak, meg úgy az egész járvány helyzet leszálló ágban van, és eredetileg a kórházi kapacitás megóvására voltak kitalálva az intézkedések, csak ez most egy ideje átfordúlt a nyájimmunitás elérésébe, nem is tudom mért, és a dóra ésszel akarna nyitni, például, hogy az állatkert fedetlen szabadban lévő része látogatható legyen, támogatható a kezdeményezés, de nyílván nagyon mihazánkos szaga van, a gyerekei ha felnőnek lehet a baloldalon fognak tartósan lenni és akkor gáz a mihazánkos "tüntetés" úgymond, ha tatár csilla mondjuk kiáll a családjával a blm mellett nyár előtt, vagy a nyár közepén mert csak felületes információi vannak, az később lehet gáz, mivel, hogy átment erőszakosba és még talán az erőszakos antifával is összeálltak stb. az alap eredeti blm támogatható lehetett volna igen, de ez egy baloldali ideológia talán már a legelején is az volt, később meg már szélsőbalos randalírozás volt, vagy ha kiáll a családjával mondjuk egy kvóta mellett, ami ugye azzal jár, hogy a nem kvótába tartozók hátrányba kerülnek úgymond a kvóta védettekkel szemben, és persze ez is lehet támogatható de ez megint csak baloldali ideológia, és akkor mi van ha ezek után a tatár csillának felnő a gyereke és jobboldali ideákkal kezd el foglalkozni mert tartósan jobboldalt van, akkor ezek az amúgy első ránézésre jó baloldali ideológiák amik mellett ő is kiállt, azok második ránézésre mint jobboldalinak már nem biztos, hogy nem lenne gáz, ezért egyszerűbb elkerülni az ilyeneket, de amúgy lehet 10 év múlva az lesz a közgondolkodás, hogy ha valaki csak úgy kiáll dolgok mellett facebook fotóval de amúgy meg semmi, még egy népszavazási kezdeményezéshez sem kezd el aláírás gyűjteni, lehet az lesz úgymond a gáz és akkor már nem is számít ki melyik oldal mellett köt ki végül

   2. ZSHOW time

    Azért az egy fontos különbség, hogy amig Csilla rednszeresek az emberek jogai mellett kardoskodik, addig Dóra azok csorbitasaert. Ha az elobbivel felnőttként nem tud azonosulni egy gyermek, akkor az instaposzt lesz a legkevesebb problema a neveles soran.

  44. Alexandra Dezső

   Örülök hogy egyre több ember foglalkozik ezzel az elég komoly témával és az ezekkel járó problémákkal!

  45. Mariann Komives

   Olyan jó hogy ilyen tartalmakat is felteszel! Nagyon fontos!!!

  46. Lini0126

   Egyáltalán nem razott ki a hideg, pedig 4 gyerekem van. Es szoktam roluk posztolni, de nem rendszeresen, nem irok blogot roluk stb. En azt gondolom, hogy lehet ezt esszel is kezelni. Ráadásul ennel sokkal fontosabbnak tartanam azokat a szuloket felébreszteni, akik a tizeneves gyerekeik kezét engedik szabadon az online térben

   1. Lini0126

    @ZSHOW time annyiban igaz lehet, hogy attól még, hogy en próbálom figyelemmel használni a közösségi oldalakat, nem vagyok tisztában azzal, hogy mennyi szülő nem. (Csak ez a hozzászólásom ilyen gyorsreakcio volt)

   2. ZSHOW time

    Szerintem mindketto fontos.

  47. Edward Hohenheim

   Már elnézést,de ha-ezek szerint-a Kaleta ügy nem történt volna meg,akkor vígan posztolt volna tovább a Csilla is...meg kell ijeszteni az embert,és szörnyű példákat mutogatni "csak" azért hogy józanul és normálisan gondolkodjon,mielőtt mindenféle dolgot megoszt a közösségi oldalon?

   1. Ágnes Tóth

    @Edward Hohenheim De!

   2. ZSHOW time

    @Edward Hohenheim ezt mondta, de ez nem azt jelenti, hogy pl a most megszerzett tudas birtokaban ugyanugy posztolt volna. A Kaleta ugy csak a volt a kivalto ok. Szerintem a tanulas egy szuper dolog. Ahogy Csilla is említette peldakent a dohanyzast. Regebben nem tudtuk milyen karos hatasai vannak. Baj az, ha valaki azutan szokott le rola, hogy kiderult a rak kockazata? Nem! Persze, mondhatnank, hogy nem kellett volna alapbol cigizni, de sokszor ha nem jon szembe veled a kopasz lesovanyodott evfolyamtarsad nem biztos, hogy eleg a dobozon lévő figyelmeztetes. Szerintem a lenyeg, hogy elindult egy jó kezdemenyezes egy jo folyamat.

   3. Edward Hohenheim

    @ZSHOW time Kedves Zsolt,lehet hogy rosszul fogalmaztam vagy félre értettem valamit,de nem azt mondja a Csilla (14:49 nél),hogy a Kaleta ügy után le és kitörölt-szinte-minden képet a kisfiáról...mert,ha (megint csak én) jól értettem a videó elején,azt hangoztatja én vagyok az anyád és majd én eldöntöm helyetted (is) mi a jó neked-a Kaleta eset után,mindenki érje már fel ésszel,hogy miféle emberek élnek ezen a világon és mikre használják a megosztott dolgainkat...de Csilla,tegnap még nem ezt mondtad-de azóta "rájöttem",hogy ez nem helyes és mostantól én leszek a megmondó ember/asszony...igaz az hogy figyelmeztetni kell az embereket bizonyos fényképek-videók-bármi(k) milyen veszélyeket hordoznak magukkal,de KÖNYÖRGÖM(!!!) egy kicsit saját magu(n)któl-gondolkodás útján-rá kellene hogy jöjjenek....nem???

   4. ZSHOW time

    Nem ezt mondta a Csilla, de amugy ez teljesen normalis lenne igy is.

  48. Renáta Renyhárt

   A kisfiam 8 honapos. Soha nem osztottam meg semmit rola. Sem kitakart kepet sem semmit! Nem is fogok! Pont ezert! Koszonjuk a videot Csilla es Zsolti!

   1. Хенрик Затрок

    Nálunk ugyanez. Mindenki mondja, h mit titkolgatom a gyereket, meg küldjek neki képet. Nem küldök. Akit érdekel az eljön és megnézi. 🤷🏽‍♂️ Amíg a gyerek nem dönti el, h akar e képet küldeni, feltenni magáról, addig én nem dönthetem el helyette.

  49. Niki Arany

   Elolvastam a videója alatti kommenteket és mélységesen felháborodtam egyes szülők kommentjén, akik elkezdték ecsetelni, hogy “de hát le kell adni egy listát és csak az hozhatja el a gyereket, akinek ott a neve...” Elképesztőnek tartom, hogy tényleg van olyan, akinek ennyire nem jött át, hogy mi is ez valójában és nem kapott a fejéhez, hogy b@sszus, az én gyerekem is veszélyben lehet(természetesen egy-két komment “tulajdonosára” ránéztem és pont ők voltak azok, akiknek a videó szól...).

   1. Alíz Rigó

    Mondjuk értelmes ember nem is követi az ő "munkásságát", maradjunk ennyiben. Egy intelligens egyént nem köt le egy szakmájához képest beszélni egyáltalán nem tudó celebecske-azért műsorvezetőnek nevezni már seggnyalás lenne-.

  50. Anie Swiss Travel

   Nagyon hasznos video! Kar,hogy ez az egesz erzekenyites csak nagyon lassan fog tudni valtozni, ha valtozik egyaltalan,mert mindig lesz olyan aki elvallalja 10ezer ft-ert is,hogy kitesz egy pelenkas storyt. Szerintem amugy ugyanez mind igaz rank, felnottekre nezve is es a sajat biztonsagunk erdekeben is,hogy meg kellene gondolnunk tobbszor,hogy mennyi szemelyes informacio van az adatlapjainkon illetve mikor honnan jelentkezunk be a facebookon,teret adva ezzel akar a betoroknek akar a rosszakaroknak..Nagyon vekony jeg ez az egesz de nagyon fontos,hogy foglalkoztok a temaval❣

  51. Erika Kovács

   És ennek fényében változott a véleményed Ördög Nóra és Kulcsár Edina online tevékenységéről?

   1. Zsuzsa Frankó

    Szerintem Tücsiék milliószor durvábban csinálják... konkrétan minden folyamatosan mutatva van. Bőven "too much" kategória számomra.

   2. ZSHOW time

    @Erika Kovács meglehet disszonans, de igy korrekt. Hiszen jelzem, hogy a velemenyem roluk nem feltétlenül mervado, mert elfogult vagyok velük kapcsolatban. Nem vak, csak elfogult. A kovetkezetesseg es az emberi érzések sokszor kizarjak egymást. Es kozel sem vagyok olyan bolcs, okos, nagy, hogy ez ne ferjen bele :)

   3. Erika Kovács

    @ZSHOW time Köszönöm szépen a választ, de nem ezt kérdeztem. Bár mégis válaszoltál, ők egyértelműen nem azt az utat követik, hogy "egy szimpla családi fotó néha". A munkásságod is köszönöm, de kérlek, elfogultságra hivatkozva teret adni egy ilyen nagy platformon annak amit Csillával nagy egyetértésben megbeszéltek és rávilágítotok az disszonáns :( Kicsit több következettségre biztatlak, maradva továbbra is a néződ, a csapatommal egyeztetve pedig megy hamarosan az email az új helységetekkel kapcsolatban.

   4. ZSHOW time

    Vallaltam es továbbra is vallalom az elfogultsagomat iranyukba. Nagyon el van meg mosodva a hatar es minden uj imeretemmel a velemenyem is valtozik. Jelenleg ott tartok, hogy ruhaban, egy szimpla csaladi fotó nekem még belefér neha, az emlitett infokra vigyazva. A reklám esetében is meg kell talalni az aranykozeputat. Kijelenteni fixen, hogy akinek a reklamposztjaiban szerepel a gyereke az rossz szülő, nem tudom.

  52. koko istván

   Zsolti nagyon fehér vagy 😬

   1. Norbert Bandi

    WLM 😁

  53. someone

   Ismét egy nagyon érdekes és értelmes videó lett Zsolti ♥️ Jó pár magyar influenszer figyelmébe tudnám ajánlani ezt a videót. Részben igaz, hogy a szülők sok mindenben döntenek a gyerekek helyett.. de nem szabad elfelejteni hogy a gyerekek is lesznek tinik, felnőttek. Engem 17 évesen egyáltalán nem boldogítana a tudat, hogy idegenek látták a kisgyerekkorom minden pillanatát az interneten. Még akkor sem ha mondjuk x-ezer ember like-olta.. És mondanám hogy hálás vagyok a szüleimnek, hogy nem tettek ki rólam kepet, de nem kéne hálásnak lennem, hiszen ez a normális. (Ennek kéne a normálisnak lennie) Legalábbis ez az én szerény véleményem 😄

  54. Erika Kovács

   Mégsem volt olyan hülye a Tibi atya :)

  55. Arvid TV Hungary

   Le tekint ránk.

  56. alvós mackó

   ez a sok jotekonykodas mar uncsi zsoltim de hajra

   1. alvós mackó

    @ZSHOW time oke de enis akarok sziveet

   2. ZSHOW time

    @alvós mackó tortenetesen ebben egy deka jótékonykodas nem volt.

   3. Tomaj Kiss

    Akkor menj a Bartos videóit nézni, az lehet kb a szinted

   4. alvós mackó

    @Barbi Barath marminthogy ezzel van tele a csati

   5. Barbi Barath

    Unalmas a jótékonykodás, a nehezebb helyzetben lévő emberek megsegítése? 😲

  57. Réka Szabó

   Én már 2016-ban letöröltem magam Facebookról. Nem akartam, hogy az "ismerőseim" ismerősei belelássanak az életembe, sőt az ugynevezett ismerőseimnek sincs semmi közük az életemhez. Instagramon csak az általam készített fotókat osztom meg de azon nincsenek emberek, leginkabb tájképek, ilyesmi. Nincs is sok követőm mert nem rázom a meztelen seggemet a posztjaimban. Nagyok elkorcsosult ez a világ. Mindenki aki cuki kis képeket rakosgat ki a gyerekeiről remelem, most a fejéhez kap, ha eddig nem sikerült rájönnie, hogy igazából mit is csinal.

   1. szeto008

    Amúgy az is megoldás lehet, ha a fiókod csupaszítod le egy darab profil képre és ship bannerre és mondjuk politizálsz a platformon vagy ehez hasonlók, és akkor nem látnak bele az emberek az életedbe max abba, hogy megint facepalmoztál a fletó legujjabb akcióján

   2. Tünde Somogyi

    Ugyanez a véleményem! Szintén 2016-ban töröltem a Facebook fiókom. Azóta sehol sem vagyok fent. Sok értékes időt elvesz és nem fogom kitárni az életem senkinek. Mérhetetlenül haragszom hogy sokan zagyva névvel és fotóval vannak fent. Itt szintén. Sokan nem vállalják magukat és sunyi módon kritizálják a másikat. Legyen legény a talpán és vállalja magát.

  58. Retek Warrior

   A Csilla videója tényleg sokkoló. Van nem egy videó a youtubeon, hogy idegen kutyával mennyire egyszerűen visz el egy gyereket. Persze elsőnek oda mennek az anyahoz, meg kérdezik szerinte mi lesz a reakció. Mind azt mondja, hogy mindig el mondja a gyereknek idegennel nem állunk szóba. Aztán oda mennek a játszótéren hello stb ott egy aranyos kutya náluk. Akarsz még több kutyát látni és már viszik is a gyereket kezenfogva, semmi kiabálás ellenkezés. Ez ilyen felmérés volt.

  59. 942Melinda

   Zsolti ,fogytál, hiszen "s"-es pulcsi van rajtad. : D

   1. Bódi Zsófia

    Vagy xs-es...😋

  60. Andrea Péter

   Van olyan ismerősöm facebookon, aki nyilvános profillal a nyáron tett fel olyan fotót a gyerekeiről, ahol csupa mesztelenül ültek a maroknyi medencébe és premier planba látszott a kisfiú és a kislány nemiszerve. Ott az agyam elborúlt konkrétan. De a tipikus az az anyuka aki napi 6-7 storyt, posztot rak ki a gyerekekről.

   1. Kata Papp

    Jezusom ..... Ilyenkor mondom azt (foleg mert joghallgato vagyok...) hogy az ilyen kemenyen buntetni kellene. Ez siman kiskoru veszelyeztetese dehat sajnos meg nem tartunk itt 😏😔

  61. Anita Király

   Most nem akarok hülyeséget mondani, de valamelyik csatornán (vagy retroshock, vagy Radics Peti) hallottam a következőt és minden esetben betartom: Ha ugyan ez a kép a demens anyukádról készülne, ugyan úgy kitennéd? Persze, hogy nem.

   1. Anita Király

    @Liliána Szentmiklóssy IGEEEEEN. Igaz. Kicsit rossz a memóriám 😂

   2. Liliána Szentmiklóssy

    Pottyondy Edina mondta ezt. ;)

  62. mark marky

   Tudom, hogy nem különösebben szabad raidelni, átírányítani az embereket egyik videó alól a másik alá vagy linkelni, de én ennél a videónál most kicsit azt éreztem hogy kevés. Azt érzem hogy azok az emberek akik nem influencerek és nem reklámoznak semmit, de nap mint nap teszik közszemlére a gyermeküket, még ezután a videó után sem fognak tudni válaszolni arra a kérdésre, hogy miért is ennyire veszélyes ez... Ezért engedd meg kérlek, hogy beajánljam mindenkinek a "Random" nevű youtube csatorna egyik videója részletét. "A Jonbenét Ramsey-ügy és annak szomorú tanulásága" a videó címe és 24:10-től ajánlom megtekintésre.

   1. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

    De, szerintem pont elég volt. Aki akarja, érti. Jól meg volt fogalmazva az üzenet. Szerintem.

  63. Adrienn Vas

   Az en szuleim is nagyon sokat beszelgettek velunk ilyenekrol. Soha nem alltam szoba idegenekkel, nagyon figyeltem erre, sot, meg arra is megtanitottak h ismert emberrel se menjek el, ha o nem szolt rola nekem, vagy az ovoneninek/tanarnonek. A kisocsemnek is meg lett tanitva, es anyum tenyleg erte kuldott valakit, de neki nem szolt, csak az ovononek, kisocsem pedig felhivatta a szuleinket az ovonovel, hogy tenyleg haza mehet-e vele😂 Remelem sok szulo megteszi ezt. Ha valakik odaallitottak hozzank, h szerelok, stb. mindig hivtam elobb a szuleimet, hogy meg volt-e ez beszelve, es beengedhetem-e oket. Neha meg a szerelok is nevetve hivtak fel apukamat, h nem akarom oket beengedni, aztan apum telefonalt, h nyugodtan engedjem be oket😆 Erre a szulonek kell nagyon odafigyelnie.

   1. Andrea Fejér

    Nagyon okos az öcséd...♥️

   2. szeto008

    @Adrienn Vas 24.hu/belfold/2020/06/08/sim-cseres-atveres-csalas-adathalasz-telekom-otp-bank-lakashirdetes/ annyira nem is nehéz a simet lecserélni a támadóknak

   3. Adrienn Vas

    @szeto008 Jezusom, nem is tudtam, hogy van ilyen. Azert ez eleg ijeszto.

   4. szeto008

    Az a borzasztó, hogy a telefonos verification már nem lesz valid, mert lehet nem a szülő veszi fel a telefont, mert ellopták a telóját meghekkelték ilyesmi, és viszont mégis az ő hangján szólal bele mert azt meg így alá tudja keverni(deepfake), volt rá egy két éve precedens talán német honba egy nagyösszegű céges utalással kapcsolatba

  64. Thanku next

   Clickbait

  65. baba panka

   Még nagyon kicsi a fiam, de ahogy néztem a videó elejét a hideg rázott! Soha nem osztok meg a fiamról semmi konkrétat.. Néha a nyaraláson egy-egy képnél semmiképp sem osztok meg többet de... Bele gondolni, hogy elengedem pár év múlva iskolába és lehet, hogy mire odaérek érte valaki már elvitte az rémisztő! Az a gondolat, hogy ez bármikor és bárkivel megtörténhet és, hogy van aki ezt még meg is könnyíti azzal a sok poszttal és információval amit megoszt az szörnyű! Igyekszem mindig jól átgondolni, hogy mit hova és hogyan posztolhatok és ez sokszor nem egyszerű! Sok olyan dolog van amire egy normális ember nem is gondolna soha, hogy megtörténhet! Örülök, hogy egyre többen és többet foglalkoznak ilyen jellegű dolgokkal, mert szükség van rá! Köszönöm ezt a videót, nagyon jó emlékeztető volt számomra, hogy mindig átgondoltan kell posztolni!

  66. Béci Szomora

   Zsolt! Írtam neked Instán, kérlek nézd meg! Nagyon nagyon fontos!!! 😩

   1. g h o u l

    @Béci Szomora A csatorna "Névjegy" leírásában megtalálhatod az ilyen információkat! :)

   2. Béci Szomora

    @ZSHOW time Nem találom az e-mailed.

   3. ZSHOW time

    E-mail🥸😃

  67. Gellért Ferenczi

   Fu nagyon aranyos es ertelmes a Csilla. Nagyon jo hallgatni.

   1. Edina Nagy

    @Alíz Rigó pontosan

   2. Alíz Rigó

    Öööö... Igen, öööö, nagyon... ööö... választékosan...ööö.... beszél.Azért diploma és bő 10 év műsorvezetős múlt után ne essünk hanyatt ettől a beszédkészségtől. Ettől függetlenül jó ügyhöz adja a nevét, amiért jár a piros pont.

  68. Mu kis

   A gyerekeket meg kell óvni, ez nagyon fontos!!! ( Sok gyereket a szüleiktől kéne megvédeni, mert annyira veszélyesek a saját gyerekeikre) A gyerek sok idiótának árú kapcsolás!!!!

  69. Marianna Zsebehazi

   Igaz nem vagyok még szülő, de nagyon elgondolkodtató volt a videó. Sajnos ez a veszély nem csak a szülők által posztolt képekre vonatkozik, hanem a gyerekek megosztott képeire is, amit pár szülő nem ellenőriz, főleg a 16 éven aluliakra gondolok...

  70. Bekecs Martin

   Miért csak 720p?

   1. Márk Erdei

    A mondanivaló a lényeg nem a kepfelbontas.

   2. Bekecs Martin

    @ZSHOW time :'(

   3. ZSHOW time

    Mert a Yt egy bdhdzdfs...

  71. Béci Szomora

   Megint csak sikerült tanítani és felnyitni a szemem... 😑 Soha Nem is gondoltam erre a negatívumra!

  72. ferike ferike *

   Nevezzetek perverznek de én élvezném ha egy ilyen kaliberű milfcsajszi mint a Csilla megmolesztálna!😋😎😁

  73. barta bori

   Rögtön felkaptam a fejem erre a videóra. Szerintem nagyon jó kezdeményezés, meg is osztottam viszont sajnálattal láttam, hogy egy ismerősöm se vett róla tudomást....

   1. Orsolya Döme

    Ugyan így volt nálam is...

  74. Bálint

   Eddig attól féltem, hogy a Facebook ellopja az adataimat. Hát mostmár tudom, hogy Csilla az akitől félnem kéne.

   1. Tamara Galbács

    😂😂😂😂👌

  75. sophiedelgay :3

   Ettől a nőtől olyan feelingem lett, mint akit ha hozzámszól az utcán hozzávágom a cuki rózsaszín papucsom és hazáig futok ne viccelj.

   1. FRICIWORLD Erdőszéli kis házikó

    Igen, mikor először láttam hétvégén, párom mutatta. Én is az "őrült" Csillát láttam csak. De aztán összeállt. És ez a fenti beszélgetés azért megmutatta, hogy jó a cél, jó a megvalósítás csak meg kell érteni. És Csilla nagyon is normális, kicsit sem őrült.

   2. Tamara Galbács

    Same 😂

  76. Kitti Madli

   régen éreztem magam olyan kellemetlenül mint a videó első két percében - miután pedig kiderül miről van szó, még rosszabb o:

  77. dkdjdj ppekejee

   haj megint itt a meleg

   1. Péter Tóth

    Mivel ez az ő csatornája, így mindig ő lesz itt, készülj fel lélekben.

   2. Nikoletta Mohácsi

    Neved is elárulja mivoltodat... egy madár vagy.

   3. baba panka

    Tényleg ez volt minden ami eszedbe jutott erről a videóról?

   4. Szintia Tóth

    Addig örülj amíg valaki kiránt téged ebből a pöce gödör világból! Zsolti lehet hogy meleg...de neki legalább a szíve is abból van(olyan meleg szívű és szeretetteljes ) ellentétben sok hozzád hasonlóval aki, ez miatt diszkriminálja..ezt hívják jégszívűsêgnek!😉

   5. Tamara Galbács

    Jè, ènis ezt mondtam, amint meglàttam hogy kommentelsz 🧐 hogy mik vannak