🔞TOLVAI RENI ÉS KÖLLŐ BABETT CSÖCSEI MIÉRT PRODUKTUM? - Mellesleg a címlapon.🔞

ZSHOW time

71 E megtekintés18

  #TOLVAIRENI #KÖLLŐBABETT #ZSHOWTIME
  INSTA: osvvath_zsolt
  Ha csatlakoznál a támogatóinkohoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime
  A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
  Ott Tali! patreon.com/zshowtime
  HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁLBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  SWIFT: GIBAHUHB
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. ZSHOW time

   Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, az extra tartalmakért és ezzel segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani. PAYPAL: paypal.me/zshowtime A Patreon-on ugyan úgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :) Ott Tali! patreon.com/zshowtime

   1. Krisztina Farkas

    0600

   2. Magdolna med.hegyi

    Behaltam rajtad, igazad van. Ez is jó kis videó volt. :)

  2. Kata Ujvári

   Zimbó párizsi 🤣 Imádlak 😅

  3. Emese M

   Egyetertek Azért nehogy a mell hibaja legyen màr hogy allandoan gusztustalan stilusban cikkeznek róluk mint eldható szextàrgy Blikk, van valami Promotions vagy mi, tobbi ehhez hasonlo szinvonalas online “magazin” gyomorforgatoan gusztustalan Sôt... sztem minimum ennek büntethetônek kellene lennie - ez a fajta targyiasítàs, ez kb olyan mint a rasszizmus - akarhogyis nèzzuk! Ocsmany es felhaborito://// Nem a fogyasztók igenylik ezt szerintem. Ezzel a média eteti eroszakosan a férfiakat kb ès generàlja a gyuloletet es eloitèleteket a szèp ès magabiztos csajok ellen...

  4. Simon Ábel

   Ezt hívják szupernormális reflexnek. Könnyebb eladni így eladni valamit. A bulvár ezzel kattintásokat akar, ez van. Ha pedig valaki mélyen dekoltált ruhát vesz fel és híres akkor vállalja ezeket. Ez egy döntés, ők el tudják dönteni akarnak ilyen ruhákat felvenni ha ez lesz a következménye vagy sem.

  5. Cos Mic

   Ha te úgy gondolod,értékes tartalmat csinálsz és közben közönséges stílusban beszélsz,miért csodálkozol,ha egy bulvárlap mellekről cikkez?a cici eszedbe sem jutott...csak a mocsok.Nyilván csöcs is van de azért cici is,nem Zsóti:)

  6. csak kisrono

   ezen én is mindig gondolkozom, miért..gondolatolvasó vagy a témáiddal, és tökéletesen megfogalmazod mindet! Én ha blogger, újságíró lennék, azért próbálnék büszke lenni az írásaimra..és egy ilyen csöcsös cikk, eehh ciki, szánalmas, jelentéktelen.

  7. K K.

   Te komolyan gondolod, hogy ők ezt nem élvezik? Mikor megjelent a Reni és Metzker Viktória közös dala, konkrétan csak azt várta mindenki, hogy mikor ollóznak már a videóklippben.😄 Ez mindig eladható lesz és nem is gond ha él vele, csak akkor ne tegyünk már úgy, mintha ez olyan borzalmas lenne és jajj szegény áldozatai a bulvárnak...😄Ők kiszolgálják a bulvárt és fordítva, szükségük van egymásra.

  8. Bridget Felber

   Köllő Babett önmagát tárgyiasította, ill. engedte túlsúlyba csorogni a bulvárt megmozgató értékeit - szemben a tehetségével és a humorával - amikor elfogadta a bugyuta, a valósággal ritkán összeegyeztethető luxusfeleség szerepet. Hiába hívod fel a figyelmet az ellenkezőjére, ő saját döntésből állt be a rossz sorba. Innentől felesleges a szerecsenmosdatás.

  9. Viktória Garai

   nekem nagyok a melleim. eltakarhatom öket akárhogy, nagyok lesznek. garbóban úgy nézek ki mint azok a hülye állatos lufik amiket az utcai bohócok tekernek.

   1. krisztián p

    szeretném látni

  10. Sam1207

   Ilyenkor kell azt mondani, hogy: Irigy vagy? :D

  11. Maja Hollósy

   Nagyon jól összefoglaltad ezt a témát! Hatásvadász cikknek jó, de többre nem. Nőként van, hogy kíváncsiságból megnézem, aztán kiderül, hogy a cím teljesen más, mint a tartalom. Nem zavar, ha írnak ezekről különböző platformok, csak az a baj, hogy nagyon elveszik a lényegről a figyelmet. (munkásság, közösségi tevékenység, civil munka, stb.) Sajnos a befolyásolás túl nagy lett, és ezáltal túl sok a felszínes dolog. Nehéz témát választottál megint (de nagyon jót👌🏻👌🏻), ezt lehet tovább fokozni, boncolgatni, elemezni, de most nem ez a lényeg...... 😉 További sok sikert kívánok, nagyon jók a vélemény nyilvánító videóid! 🤘✌️🍀👌🏻

  12. Aranka Rohner

   Ja ha valaki gusztustalanul kidobja a testrészeit, mar azonnal sztàrrà valtozik!!! Ez a divat!!

  13. Eniko Feher

   MELLesleg címlapon.

  14. Judit Meszarosne Debreczeny

   Szuper vagy mint mindig puszika

  15. Adrienn Kocsis

   Szerintem meg nem jó a Tolvaj Reni hangja... és igen, az én hangom nem jobb mint az övé, de a Babetté az igen! :D A Barbié meg mégjobb! /egy zongoraművész/

   1. Adrienn Kocsis

    Ja, és azt kihagytam, hogy Varga Viktor a volt osztály társam... :) csak azért írtam, mert a videóban most említette srác, aki jól beszél amúgy...mert a belső a fontos!

  16. kelemenanna

   És azon elgondolkodtál, hogy te bármilyen vonatkozásban voltál-e produktum, amikor a VV-ben szerepeltél?

   1. kelemenanna

    @ZSHOW time Akkor jó.

   2. ZSHOW time

    El

  17. Dávid Czakó

   Valóban nem kérik, hogy a csöcsükről írjanak, de direkt mutogatják őket, hogy arról írjanak :D Pont azért mert más produkcióval nem tudnak szolgálni, vagy ha igen akkor érdektelen, középszerű.

  18. Kertész Kristóf

   Produktum: visszaveri a fényt.

  19. Agnes Cerovac

   Én úgy szeretlek Zsolti😄🥰😘

  20. The Geek Within

   "Szexszel, gyerekkel és kutyával mindent el lehet adni." - ősi dakota közmondás

  21. Beatrix Chianti Török

   Tóth Andi, nekem folyton őt hozza be a google , h épp milyen a melle stb.. 1 pont nem érdekelnek a mellei 2 annyira undorito nyalcsorgato stilusban irjak meg h az hihetetlen..

  22. Ferenc Szabó

   A videóban említett és hasonló előadók kapcsán mindig nagyon fals az önálló teljesítménnyel példálózni. Mivel ezek az emberek vállaltan nem kívántak soha saját gondolataikkal, ízlésükkel, koncepciójukkal, művészeti termékeikkel érvényesülni, ellenben céltudatosan rá szerették volna bízni magukat külső kezekre, mint producer, menedzsment, kiadó stb. Nem értek egyet azzal, hogy a külsőségek lépnek a kultúránk helyébe, viszont nem ebből ered a probléma. Ez csupán egy vadhajtása az igazi problémának. Csak akkor fog tudni a kultúránk újra kultúraként funkcionálni, ha a mainstream élén megint az önállók, a gondolkodók, a tehetségesek, a művészek, akik képviselni képesek valamit fognak állni.

  23. Beáta Markovics

   4:06 "nem tudom, h mellre billene" 😀

  24. Emese Nagy

   Nekem Babettről a bunda jut eszembe. Tök okosan meg is magyarázta, hogy az európai szőrmefarmokon jó életük van az állatoknak. Ő csak boldog állatot hord. Tényleg baromi okos és jó a humora is.

  25. Nitta Beri

   Már elnézést, de Tolvai Renit és Opitz Barbit jó énekesnek nevezni komoly sértés a szakma valódi képviselői számára. Lehet őket szeretni, de ezt azért ne már! ☺️

   1. Nitta Beri

    @ZSHOW time Ezt nem is vitatom, azért írtam hogy lehet szeretni, rajongani értük, imádni, fogyasztani a produkciójukat. Csak ugye minden szakmának vannak minimális kóvetelményei. Nevezzük jobb híján előadónak, de jó énekesnek semmiképp. Fábián Juli, vagy Szekeres Adrien például nevezhető annak minden szempontból. 🤗

   2. ZSHOW time

    En azt gondolom, hogy nem a szakmanak kell enekelni hanem a kozonsegnek.

  26. Éva Répásy

   Aki felvesz egy ilyen ruhát, nem tudom ezt egyáltalán ruhának lehet nevezni? Inkább egy háló, az tényleg ne csodálkozzon, hogy a melleiről beszélnek. Értem én, hogy egy kivágott felső még nem a vég, de ez??!!!! media.borsonline.hu/cikk/15/145914/gallery-picture/645w/1388215_tolvai-reni-mo-6.jpg

   1. Éva Répásy

    és utána játssza a mimózát, hogy jajj, miért foglalkoznak a melleimmel? Kislány, miért akartad ennyire megmutatni nekünk?

  27. Johnny On The Spot

   valamivel elkell adni a termeket , a kirakott csocsok mindig nyerok

  28. Dora Levai

   En csak annyit mondok: Lenny Kravitz 😍 azt a testet es hangot egyben elvezni! 😆

  29. maria kovacs

   Nem tetszik menj inkább dolgozni

  30. Orsolya Torma

   Zsolti ❤️

  31. keresetlen

   A nők csinálnak saját magukból tárgyakat. Egy kicsit is intelligens férfinak ezek nem nők, hanem műanyag tárgyak... Az utcán ezerszer természetesebb, szebb nők járkálnak, mint Tolvai Reni és társai

  32. Ildikó Varga

   Szoktál ettől értelmesebb dolgokról is beszélni, egyébként most elég prosztó volt.

  33. Noémi Kiss

   Ilyen se volt még, de most nem értettem veled egyet :D

  34. MónikaViktor

   Teljesen igazad van de azért ha valaki meg nézi Barbi insta profilját..... 🙄 Nem hiszem hogy véletlenül lenne ez a villantgatas.. Elég ízléstelen is tud lenni és sajnos mai fiataloknál ez a norma..

  35. Aurora Graham

   Pont azzal van a problema amit emlitettel. Hogy ezt irjak meg a bulvarlapok... a csocsoket. Dehat okkal,hisz ez van szem ele tarva. Ez pedig azt indikalja,hogy a fiatal lanyok is ezt kovetik. Tolvai Reni es tarsai ezt a tevkepzetet erositik minden egyes ilyen kepukkel az instagram felszines pocegodreben. Te pedig arrol beszelsz mar meg ne haragudj,hogy az Opitz Barbi 5os volt kozepiskolaban,a Tolvai Reni enekesno pedig enekelni is tud.Hurra,de orulunk neki. Esetleg tudjak pozitivan is influalni a fiatalokat,vagy az mar nem produktum/nem ad annyi like-ot?!

  36. Zoé Tomozi

   Ivós játék: ahányszor kimondja Zsolti, h "csöcs", inni kell egyet! 😂 (jó lett a videó!)

  37. REAL-LIFE SABINAPrivate

   Igen a csecsek.... Renit IMADOM

  38. Ryler

   Amikor azt mondtad: "Jó Magyar módjára szeretünk csámcsogni mások életén", azt hittem úgy fog hangzani a mondat, hogy Jó Magyar módjára szeretünk csámcsogni mások mellein :D

   1. Ryler

    Na jó, elpoénkodtam, de amúgy hihetetlenül intelligens gondolatokat mondasz, igényes formában. Mint mindig.

  39. Benjamin Island

   Jó csak tudod Zsolti amikor csinálnak magukról olyan képet akkor nem csoda ha megjelenik, hisz kiteszik illetve ha rájuk tesznek kirívó ruhákat azoknak sem mondanak nemet szóval nem hiszem hogy bánják, egy dolog hogy már vannak rajongóik a tehetségük miatt,de így gyűjtenek többet a másik oldalról is érted.

  40. 999

   Barbival egy suliba jártam és valóban legjobb tanulója volt az évfolyamnak folyamatosan és nagyon szerette az osztálya meg mi is. Sokszor elmentek az x-faktorba megnézni. Mi beszéltünk régen és hirneve után is.

  41. András Bence Lovász

   Reni az egyik leghamisabb enekesno. Nagyon nagyon nagyon fals

  42. Noémi Doktorcsik

   Ivós játék a “csöcs” szóval?😬

  43. andrew4

   Én nem értem ezt a videót. Ennek semmi értelme nem volt így. Zsolti elmondja az egyértelműt, arról hogy "csöcsök" vannak mindenhol, majd felhoz két olyan celebet, akik a címben is vannak és sokszor ott vannak a címlapokon, mert van "csöcsük", de a videó nem mond semmit. Nem tér ki arra, hogy az újságok/híroldalak java részt honnan szerzik a képeket? Ezeket a képeket az említett személyek maguktól csinálják-e és osszák-e meg? Hogy mégis mi az a sok, amit egy ilyen oldal leközöl? 10-ből 2? vagy mihez képest sok? Elhangzik, hogy ez az egész baj, de nincs átfogóan kifejtve, sőt több szó hangzik el arról, hogy akikről szó van milyen ügyesek, mintsem arról, hogy java részt ezek instagramról saját felelősséggel készített és megosztott, általában szponzorációval ellátott képek. Miért rosszabb, hogy valaki egy képpel egy híroldalon van a "csöcsével" mintsem, hogy az instagramon 100K+ követővel és 10K+ like-al?

   1. ZSHOW time

    @andrew4 tényleg nem érted? Azzal hogy ebbol cikk szuletik, hivatalossa van teve. Ameddig te magadat mutogatod, mondhatjuk, hogy futtatja magat. Amikot 10 ujsag ezt hozza cimlapon akkor viszont mar sajtóorgánum, egy mediaszervezet, egy ceg, emberi nezeteket befolyásoló platformja teszi ezt hivatalossa. A melyen dekoltált ruhakat vagy bikins kepeket kitenni szerintem nem egyaltalan nem visszás. Miert lenne az? Produktumkent tekinteni ra, targyiasitani ezert valakit annal inkabb.

   2. andrew4

    @ZSHOW time ​Köszönöm szépen az instant személyeskedést, de úgy látom te sem érted, hogy mi volt a kommentemben, mert ez amit írtál nem válasz, csak elmondtad, hogy miről szólt a videód. Ellenben én a nem értem alatt azt akartam kifejezni, hogy maga a téma jó, de semmit nem mondtál el, csak a minimálisat érintetted. Emellett említetted a hírességek szemszögét, a gyerekvédelmet és a sajtó insta különbséget, ezért kérdem én: Hogy mivel jobb, ha az instára ezek a hírességek akiket említesz tesznek ki magukról saját felelősségre, általában szponzorációval és hiányos öltözetben képeket egy olyan közösségi platformra, amit a fiatalok 90% naponta vagy többször használ, minthogy ezeket egy olyan sajtó teszi közzé (többségében szintén az instagramról szedett képeket), amit nem éppen a fiatalok, hanem általában a 20+ éves emberek használnak? Ilyenkor nem lehet, hogy nem őket kéne védeni, hanem róluk is elmondani, hogy ne a "csöcsükkel", hanem az általad említett tehetségükkel tűnjenek ki?

   3. ZSHOW time

    A kozel 200 kommentelobol csak te nem erted. Ez elgondolkodtato. Az altalad itt hianyolt temakrol mar tobb platformon, tobb helyen is beszeltem nem kezdhetek minden adamtol es evatol. Emellett a vegen kozosen levonjuk a konkluziot. Azt hogy baj azt tudjuk. Viszont sokszor az erkolcsi mintsem a gyerekvedelmi szempont van hangoztatva. Emellett a hiressegek szemszögéből sem akarjuk latni a problemat. Es nem, nem mindegy hogy kozossegi oldalra teszed ki, vagy a sajto legitimizalja.

  44. Mihály Bérces

   Igazad van, Zsolti, de a hetero férfiak nagyon nagy százaléka bekattintja a csöcskintentet, köztük én is. Tudom, hogy manipulálnak, és azért nem érdekel, mert otthon el vagyok kényeztetve. Az autószerelőműhelyek és az öltözőszekrények is tele vannak csöcsökkel. Nincs is ezzel semmi probléma. Csak azért vagyok kevésbé rákattanva, mert házas ember vagyok, és a szexuális energiáim le vannak foglalva. De, így is megnyitom néha a csöcskontentet, és nulla bűntudatot érzek.

  45. Seven

   Végre valaki kimondja hogy nem leszel attól több hogy van segged meg melled..... Én ezt mindíg is így gondoltam, nem is értem ez miért nem magától értetődő.

   1. Seven

    @Kis Beáta Mermaid itt csak annyi a probléma hogy nem férfi vagyok..

   2. Kis Beáta Mermaid

    @Seven Én is egy tényt írtam

   3. Seven

    @Kis Beáta Mermaid látom nem érted. Itt a lényeg annyi, hogy annál picit többet kéne letenni az asztalra, hogy mutogatja magát az ember. Erre akart kitérni a komment. De tudom, jobb lenéző kommentet írni ahelyett, hogy értelmeznéd a mondanivalóját a soroknak

   4. Kis Beáta Mermaid

    A hamis "férfi" oldalakkal pedig csak egy vesztes leszel! Nem csak értelmetlen de gusztustalan is.

  46. Richárd Varga

   A videóban szereplő nevektől függetlenül, miért jut eszébe bárkinek kirakni a közösségi oldalakra a vagináját , péniszét mellét stb?

  47. riblypeter

   Hogy lehet téged letiltani?

  48. Chris 0013

   Gratula a csatornáèrt és az ügyesen választott témákhoz:) Csinálhatnál anyagot arròl is hogy hogyan kapaszkodtak fel a semmibōl emeberek a "híresebb" pàrjuk rèvèn; pl; Kasza Tibi felesége, Berki feleségei:) Curtis volt párja stb. És ōk a magas számù követōk miatt ùgy vannak kezelve mintha lenne valami produktum mögöttük, hollott mindenki tudja hogy semmi. A szomorù az egészben hogy ōk el is hiszik magukròl hogy valakik...

  49. Alexa

   Szinte minden énekesből k...t csinálnak, ami elég szomorú... Nem tudják mivel fenntartani az érdeklődést a mai énekesek, totálisan telített a szórakoztatóipar a rengeteg tehetségkutató miatt, az énekhang mellett még kell a villantás, mell stb., és azt hiszik, úgy jobb lesz és sikeres lesz a videó vagy dal...

  50. Tímea

   Végre valaki beszél róla és talán végre rájönnek, hogy borzalmasan unalmas, hogy állandóan a csöcsükről és a semmit se takaró ruháikról szól minden. Visszataszítóak.

  51. Balázs Simó

   Tóth Andinál nagyobb mutogatós nincs..tudják h ez megosztást ér és tudja ezt a tehetségtelen Tolvai Reni is és az önbizalomhiányos Barbika is.. az instán csak seggek csecsek idomok és nézések vannak..vicc

  52. Peterdy

   zimbó párizsi!!! :D

  53. Skasterscsaj

   Egyet értek veled Zsolti, szerintem is már a csapból is csak a külsőség folyik.....Sokkal inkább a a belső értékekre, tehetségre, tudásra kéne a hangsúlyt fektetni. A médiát is reformálni kéne..

  54. Katalin Hallgat

   Varga Viktor újévi kivillanó bráneréről is volt már cikk....:) Beletrafáltál.

  55. vadd974

   Azért ez igy nem egészen igaz...igen is produktum tud lenni egy női mell, ha azt plqsztikázták...annak az orvosnak q produktuma, illetve a hölgynek (a patronálójának) a pénztárcájának együttes terméke...

   1. vadd974

    @Air Angel en csak a produktumról beszeltem...azaz. hogy tekinthető annak... de persze ettől még nem húsbolt...

   2. Air Angel

    Na és akinek természetes van? Ez csak annak fáj akinek nincs! Hidd el tudom miről beszélek! :) :)

  56. Zsófia Róth

   Egy dolog jutott eszembe: BSW - csöcsök és segg 😜

  57. Bernadett Seres

   Ha nem rakná ennyire ki, nem is lenne téma ;)

  58. Báttya Jóska

   Szia! Ebben szerintem tévedsz. Ezek a nők, Tolvai Reni legalábbis biztosan, saját magukat tárgyiasítják. Reni egy karácsonyi posztot nem tud kitenni anélkül, hogy ne csempészne bele reklámot (Xoxo). Ezek a nők, és rengeteg más "híresség" árucikké váltak, és ők, még ha legbelül ez fáj is nekik, ehhez asszisztálnak. Szóval nem kell őket sajnálni és ódákat zengeni a tehetségükről. Az igazi művészet nem náluk kezdődik. Ők árucikkek, reklámtáblák, és erről ők tehetnek, mert beleegyeztek ebbe a méltatlan és szánalmas helyzetbe. A csöcseiket is szándékosan helyezik előtérbe egy-egy kép elkészülténél, hiszen tudják, hogy ezáltal több lesz a kattintás. Bábuk, kirakatbabák.

   1. Air Angel

    A politikai sz@jha is az! Oda csak jó száj kell! Ameddig persze van rá igény! :DDDDDDD

  59. Szaszi

   Én férfiként hányok ezektől a cikkektől. Pont az a lényegük, hogy sokszor ki sem teszik (meg ha mégis, akkor mi van? semmi) Kimegyek az utcára 100-ból 90 nőnek sokkal több látszik belőle, de ha egy ismert személy, például egy énekekesnek már kilátszik a kulcscsontja vagy 1cm látszik már a dekoltázsából, netán készül róla egy fürdőruhás kép, mert nyár és nyarral. Rögtön megírják, hogy úristen az xy.... Mind ez csak azért, mert ismertebb személy, ki nem szarja le, ő is ugyanolyan nő, mint bárki más. Legtöbbször ezekben a cikkekben tényleg semmilyen kihívóbb ruhadarabb nincs rajta, hanem ugyanolyan ruhában van, mint hétköznapok nők milliói.

  60. Marietta Tóth-Kiss

   Az instán az átlag like szám a képeimen 40-50 😪😪kivéve 1 amin mélyebb a dekoktázsom azon majdnem 300😄

  61. Ádám Kovacs

   Végre valaki kifejtette hogy "Csöcsök és segg" cimű csodálatos eposz miért egy nagyon jó görbetükör a világnak. Az helyzet hogy nagyon megy a világbutítás, mert mindez azt tuszkolja le a fiatalok torkán hogy nem kell gondolkodni, mert a külső a lényeg. És sajnos néha már a szülőket se lehet hibáztatni, mert nem tudsz mindenhol ott lenni és/vagy szemellenzőt rakni a gyerekre, hogy ne érje semmi inger.

   1. Ádám Kovacs

    @Attila Pelyhe ha meg erted hogy miert szuletett az a zene akkor rajossz h egy gorbetukor es a sracok rohognek kb h ebbol a szarbol lehet penzt csinalni :D

   2. Attila Pelyhe

    Azért egy olyan zenét ne nevezzünk már görbetükörnek ami csöcsökről és seggekről szól.

  62. Pántos Melinda

   Kedves Zsolt! Elkéstél! Boomer vagy! Visszasírhatjuk azt az időt amikor a csöcs és a buta celebek voltak a produktumok. Most az egymás leköpése (lza és a parasztgyerek), vagy torkonköpése Fruzsinak Renátó által és fordítva, most ez a produktum.

  63. Okoslandok

   A google, youtube, facebook kereséseid alapján valszeg te vagy a célközönség. :D Nem a csöcsök hanem a bulvár miatt, nekem legalábbis nem spameli tele csöcsökkel a facebookomat. :D [Arra ott vannak az ismerősök ők gond nélkül megteszik amíg le nem tiltom őket a picsába mikor kapnak egy ilyen 10-15 napos tükör hobbit win streak-et és konkrtan minden álló qrva nap levakuzza a csaj a tükröt...]

  64. Irén Jónás

   Egyetértek! 👏

  65. János Papp

   Max akkor van értelme írni ezekről hogy csöcsök és segg (k*rva élet) ha modellekről van szó

  66. Balázs Bakonyvári

   Zsolti, mi volt ez a bűn világítás? A témához: amig a kattintás meg a like mindennek a mércéje és ráadásul még a zseton is ennek fényében csörög , az altesti vágyakra alapozott népszerűség hajhaszas mindig is hasitani fog - legyen az férfiúi vágy, vagy női hiúságból jövő irigység/gyűlölet. Képzelj el egy olyan világot, ahol nincsenek látható like számok, meg követő százezrek... Ettől persze a jelenség megmaradna, de messze nem lenne ennyire szembeötlő.

  67. Gabor Szantai

   Oh, amikor mi voltunk fiatalok, akkor ott volt az olasz Sabrina (Boys boys boys), Samantha Fox, Pamela Anderson és a többi Baywatch lány...

  68. Csapo Dora

   Szia Zsolti! A VV óta csendben követlek, te vagy az egyetlen youtuber manapság, akit szívesen nézek, ha esetleg csinálnom kell valamit, akkor hallgatlak. Jó azt látni, hogy valaki ennyire ember tud maradni a youtube-on (ami néha szennycsatorna.. véleményem szerint..). Sosem érzékeltem rosszindulatot benned, a te empátiádat, véleményrendszeredet, kifejezésmódodat tanítani kéne. Csak szerettem volna tudtodra adni, hogy van a világban egy kicsi ember, aki értékel! (Pontosabban Romániában) Szívből kívánom, hogy egy nap apuka lehess!🌈

  69. Lilla László

   "Az hogy van csöcsöd b*meg az nem produktum...nekem is van, nem is kicsi... beszéltünk már róla..." 😂😂😂

  70. Gabor Szantai

   Mivel eddig fogalmam sem volt, hogy ki az a Tolvai Reni, megnéztem Instagramon, hogy miként sminkel: finoman szólva több filter van a képein, mint a komplett Kardashian-Jenner klánon, néha japán szexrobottá blur-özve a vonásait. Én elfogadom, hogy ügyes és jól sminkel, de akkor miért teszi tönkre saját arcát ezekkel a nyomorult app-okkal?

  71. David Tahirak

   Opitz Barbi erre építi a karrierjét az utóbbi időkben. Csak rá kell nézni a közösségi oldalaira és a videóklipjeire. A zenei minősége leromlott, és így próbálja kompenzálni.

  72. Jeffry Evans

   Nem a témához tartozik, csak kis észrevétel: Ennek a videónak a végén és az egyik előző videóban is találtam pici vágási hibát. "Kollégaként" kissé illúzióromboló. :D Nem rosszindulatból írom, csak gondoltam megemlítem. (: Pacsi!

   1. Jeffry Evans

    @ZSHOW time Nem véletlenül tettem idézőjelbe a kollégát. :)

   2. ZSHOW time

    @Jeffry Evans azt irtad kollega vagy...a tc= time code

   3. Jeffry Evans

    @ZSHOW time Rendben, amennyiben definiálod nekem a TC fogalmát. :D Egyébként ha jól emlékszem, a legutóbbi Irénkés videóban volt. De csak tipp.

   4. ZSHOW time

    @Jeffry Evans oo ilyen simán van. Ha esetleg szembejon ujra a masik ahol isetlem kerlek tc vel jelezd nekem :) kíváncsi vagyok

   5. Jeffry Evans

    @ZSHOW time Ennek a videónak a végén miután elment a kép, benne maradt ahogy állítod le a felvételt. Az előző videók egyikében pedig elmondtad kétszer pontosan ugyanazt, de az elsőt ami nem sikerült olyan jól, nem vágtátok ki. Igazából ennyi.

  73. DittyCat79

   Zsolti, most komolyan, azt gondolod, hogy ha ezek a nők nem akarnák, hogy a melleikről szóljanak a hírek, akkor ilyen ruhákat vennének fel? Babett és Reni is olyan merész kombinációkat vettek magukra, hogy teljesen egyértelmű volt, hogy ez benne lesz a hírekben. Nem hülyék ők, pontosan tudják, mire számíthatnak.

   1. Gabriella hegedüs

    egyetértek teljesen

  74. Edina Horváth

   Hungarikum lett a csöcse :D sírok :D

  75. Air Angel

   Vicus talán ennek a hiánya miatt érzi magát ,,pasinak,,! :DDDDDDDD

   1. Kis Beáta Mermaid

    @Air Angel Ok elfogadom. :D

   2. Air Angel

    @Kis Beáta Mermaid Azért mert ki van éhezve! Meg amúgy is degenerált!

   3. Kis Beáta Mermaid

    De ez nem magyarázza meg, hogy miért lop f@rkakat.

  76. Fernando Alonso

   Igazad van! Deeeeee mi imádjuk őket,és a mellüket???na azt még jobban 😂😂😂😂 Engem nem zavarnak!! De baszki téged is imádlak!!

  77. Wilson96HUNthe2nd

   16 perces videóban 8 reklám ez valami új rekord? Kicsit csalódás. :( Azért lehetne valami határ. Tudom tudom ott az Adblocker.

   1. ZSHOW time

    8??? Na de kerlek. 3 van engedelyezve a youtubenak. Nem baj az ha tulzol, csak akkor legalabb ne a 2,5 szereset. Amugy nem adblocker hanem premium, vagy tagsag. Havi 1500 forintbol mar elkerulhetoek ezek a dialogusok.

  78. Péter Schmidt

   "Mert egy emlőcentrikus társadalomban élünk. Mindenhonnan bombáznak minket a mellek." Alan Harper (Két pasi meg egy kicsi)

  79. Malter Károly

   Én Köllő Babett emlőivel rendkívül erkölcstelen tevékenységeket folytatnék.

  80. Coffee the Dragon

   Te kajak havidíjat fizetsz a vágó programra? LOL Így nem érzem olyan nagyon szűkösnek a pénz gondotokat. ( lehet utálni, de igazam van. N-betűs oldal segít ;) )

   1. ZSHOW time

    @Coffee the Dragon eddig nem ertettem a kommentjeidet, de ha jol rakom ossze te azt mondod, hogy ne a feliartkozoimtol kerjem a csatorna támogatást, hanem inkabb lopjam el azokat a programokat, amik a video utomimunkalataihoz szuksegesek. Szerinted ez igy oke lenne? Hiteles tudnék maradni? Egyaltalan komolyan irtad?

   2. Balázs Bakonyvári

    @Coffee the Dragon persze, az első lépés egy jobb egzisztencia. Zsolti is azért kér támogatást, h elő tudjon fizetni, és ne kelljen lopnia. De ezért ne neki kelljen már szégyenkeznie! Lehet, h te is előrébb tudsz lépni, ha nem a kormány lesz mindenért a hibás (azzal együtt, h ebben alapvetően nincs vita köztünk). Béke!

   3. Coffee the Dragon

    @Balázs Bakonyvári Hát valószínű, ha milliomos lennék megvenném a legszarabb alap progikat is, de ha pénzt kérek onlike közben havit fizetek egy programra (After Effect, ebbe naz esetbe jó esetben, ami nem olcsó) kicsit furán jön ki a kettő, ennyi. Én a fél havi lakbérem, DE még a telefonszámlám sem tudom fizetni, hála remek hazánknak...

   4. Balázs Bakonyvári

    @Coffee the Dragon nem mindenhol, és nem mindenki. Azokat a szoftvereket olyan hús-vér emberek csinálták, mint te meg én. Azokat lopod meg. Kicsit nehezebb elkepzelni, de idővel rajossz majd. 25 éve én is pont a te szöveged nyomtam, igen boomer vagyok. De én most ezt azért írtam le, mert pont, h megertelek.

   5. Coffee the Dragon

    @ZSHOW time Nem. Ezt torrentnek. Mindenhol mindenki csinálja, bro. Doont be a boomer ples, nem akarok még benned is csalódni...

  81. Manassé

   Valaki biológia/orvosi szakos meg tudja mondani, hogy miért van a férfiaknak mellbimbója? És szerintem a jó hang pont ugyanannyira adottság mint a tsöts, egyik sem produktum, azért nem mert mind a 2 genetika, főleg Magyarországon, ahol a legtöbb énekes csak simán tehetséges és nem fejlődik. A jó hang az annyit tud mint a szép arc(igen mert nem úgy vettem észre, hogy valakinek hatalmas nagy zenei műveltsége lenne a hangja mellé, mert úgy is jó hangja van, minek tanulni)

   1. Manassé

    @Yoru Kira köszi,...ez mekkora

   2. Yoru Kira

    Kezdetben minden magzat nő neműnek indul és csak onnan fejlődik férfivá. A férfi mellbimbó véletlenül ott maradt az evolúció közben. :)

  82. Orbán Viktor

   A csöcs az jó

  83. Tamás Geng

   Azért "produktum" Babett és Kelemen Anna, stb csöcsei, amiért valakinek a homoszexualizmusa is ˇproduktumˇ. Legalább is bizonyos körökben ezt nagyon szeretnék elérmi. De hát erről az RTL klub többet tudna mesélni. :D

   1. ZSHOW time

    Szerintem az sem produktum. Az, hogy van aki azza teszi az mas kerdes.

  84. Annabella T

   Ennél már csak az alávalóbb, amikor sztárok/celebek (kinek mi) köztudottan kiskorú lányairól írnak ilyesmiket.😒 Nem is tudom, hány “cikket” láttam az utóbbi években arról, hogy “Hunyadi Donatella/Schobert Lara/akármelyik tizenéves celebkislány milyen jó nővé érett”, stb. Nem arról van szó, hogy ne lennének szépek (mert azok), vagy ne serdülnének majd dekoratív nővé idővel, de ez a blikkes színvonalú “napicsaj mustrának” álcázott efebofil kukkerkedés gyomorforgató. Zsolti tézise pedig elgondolkodtató és megfontolandó. Egyetértek vele, hogy pl. Köllő Babettnek ne kelljen rosszul éreznie magát miatta, hogy csinos nő. Inkább az újságírónak, aki olyan stílusban ír róla, mint az Intersparban a húspultos eladó, hogy “15 deka lett ez a szép csirkemell, maradhat?” Másrészt pedig a mi felelősségünk is sajnos, hogy adjuk-e a lovat ezek alá, vagy sem...😕

  85. jakab buga

   2 dolgot kihagytál! Tóth Andi melleit, illetve a valovilág10 virág éppen mit kapott be az éjszaka, mert nekem folyamatosan ezeket dobja le a google leolvasottabb hírei közzé, amúgy én is volt hogy megnyitottam ezeket a csöcsös oldalakat, de már elvből nem, de örülök hogy végre valaki beszél róla, bevallom neked elég homofób embernek tartottam magam, számomra a melegek mindig ripacs embereknek tűntetek ami nekem annyira nem szimpatikus forma, és annyira én se támogattam a melegek örökbefogadását de mióta nézegetem a videóidat, azt kell hogy mondjam hogy elég nagyon tévedtem és ma már tök máshogy gondolom, ami neked köszönhető, szóval csak így tovább.

  86. Zsófia Kopasz

   Köszi Zsolti, ez egy nagyon fontos téma!

  87. Hajnalka Nagy

   A női mell mindig is túl volt szexualizálva. Szociális munkát tanulok, szakmai gyakorlaton Encs környékén mértünk fel, ahol a nyilvános szoptatás teljesen rendben van. Városban az utcán szoptató szoptató nőt rengeteg atrocitás éri. Sőt, szoptatni se kell. Melltartó nélkül ha végigmész az utcán valaki tuti az arcodba morog valami undorítót. Bezzeg a boltban a félmeztelen "alfát" ki kell szolgálni🤷‍♀️

  88. Alexandra Bene

   Nagy rajongója vagyok Tolvai Reninek és mától neked is 🥰❤

   1. REAL-LIFE SABINAPrivate

    Renit en is szeretem

  89. Neléta Szekeres

   Szia! Aki nem tud érvényesúlnin a tudásával, akkor a kúlsejével kompenzálja azt. Fóleg az énekesek kórében. Van ez igy.és a színészeknél Múnó mindkettó .! Híába mondja a Tolvaj Reni , hogy a fogyása miatt változott meg a kúlseje, a nagy fenét! Plasztika! A Babett viszont egyébként szimpatikus nekem. Nem tudom , mitól jobb a múmell? Becsapod magad és a pasikat is.. Bár legtóbb szilikon látszik, hogy az. Inkább szánalmas szerintem. Mitól ad ónbizalmat a szilikon? Nem valódi mell..

  90. FS Channel

   De most Zsolti... én nem a humorra verem ki na....

   1. Coffee the Dragon

    MÉNEM?

   2. ZSHOW time

    Hanem?

  91. mitnemert

   Zsóti, zsóti, hejj de naív vagy... :D Amióta világ a világ, ez mindig is így volt, pl. Marilyn, de ezt pont neked magyarázzam? Csak a küszöb változott, ma már nem elég a kivillanó boka, VV-ben sem elég a bikinis fürdés, mint hajdanában. Sztem vagy te annyira okos, hogy tisztában legyél ezzel, max. most kibukott. Inkább legyen Norbis téma, hogy a magyarok milyenek! :D

   1. Zsófia Kopasz

    Zsolti feltételezem azért foglalkozik ezzel a témával, mert hiszi hogy ennek nem kellene így lennie, és hátha sikerül felnyitni mások szemét is ezzel kapcsolatban. Nagyon becsülendő és érdemes meghallgatni amit mond.

  92. Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba

   Tevedsz,mert ez meg veletlenul sem a ferfiak miatt van.az ok es a celkozonseg,a kattintas a tobbi notol jon.a kopkodes a gyulolet,a hergelesuk az ok ennyi.

   1. Nóra Halasi

    @Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba ohh igen felsőbbrendűség imádom az érveket

   2. Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba

    @Nóra Halasi nagyon fiatal lehetsz meg.ugy hivjak,hogy tapasztalat.amennyiben the hiszel a hivatalos statisztikaknak[barmirol is legyen szo],akkor pedig meg fiatalabb.ez a szep a gyerekkorban az artatlan naivitas ami sajnos,de szep lassan megszunik ahogy telnek az evek es jonnek a valos sajat tapasztalasok.

   3. Nóra Halasi

    @Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba igen nyilván a te spekulációd a tény nem a hivatalos statisztikák :D

   4. Fideszes Krumpliváró 400 az euro ostoba

    @Nóra Halasi hat en meg leirtam a szaraz tenyeket.

   5. Nóra Halasi

    Feljebb írta h a statisztikákat mondta, nem spekulált

  93. Péter Schiffler

   Opitz Barbinak is mindig a melleit emlegetik, Tóth Andiról meg ne is beszéljünk. Bármit mond, kérdez, mutat, nem mutat abból 20 perccel később 5 trash oldal ír róla cikket. Ezek alapján Babett melle se csoda hogy téma 😁

  94. Timea Lizak

   Egy olyan enekesnöt mondj akit nem szexin ezt-azt megmutatva kuldenek fel a szinpadra ...

   1. Timea Lizak

    @József Kisvári Öt en nem ismerem. En csak Adele-t tudom aki igazan hires. Nyilvan vannak de a legsikeresebbek azok altalaban ugy öltöznek mozognak mint egy .....

   2. József Kisvári

    Jut eszembe , hogy hazai énekesnőt is mondjak Lábas Viki

   3. József Kisvári

    Susan Boyle

  95. brigaderos

   A klitorisz az egyetlen olyan szerv a nőknél, amely kizárólag örömszerzésre szolgál. Két hosszú szárral ered a szeméremcsontról, majd lefelé kampó szerűen meghajlik. Valójában nagyon hasonló a működése a férfiak péniszéhez, tehát izgalmi állapotban megtelik vérrel és akár kétszeresére is képes megduzzadni, viszont a pénisztől eltérően nem ernyed el olyan gyorsan, így képesek a nők az egymás utáni többszöri orgazmusra, bár erről csak legendák szólnak, nagy mágusnak kell lenni hozzá. Belátni rajta semmiképp sem lehet, ahova belehet valamit tuszkolni az a hüvely, illetve a húgycső, például hólyagkatéter felhelyezése esetén ( kellemetlen). A hüvely útja viszont nem a belsőszervekhez vezet, sokkal inkább az uterushoz, gyengébbek kedvéért a méh, de még oda se egyenes úton, bár ebbe most felesleges belemenni. Köszönöm a figyelmet, remélem okosabb lettél kedves Zsolt, bár én amúgy is csak buzizni jöttem, ámen. Ui.: Jézus fekete volt.

   1. Nemharapanéni

    🤣

  96. Big Cash

   Na jó itt elég! A csöcsöket ne bántsd! 😛

  97. Lajos Tibor

   Isten áldja kendet!

  98. magic moments

   nem is ertem,amugy mert a nöknek nagyobb vasarlo erejük van,mint a ferfiaknak,ugyhogy inkabb öket kene" kiszolgalni", nem hiszem,hogy a nöket lazba hozna egy masik nö emlöje.(itt most a szponzoraciora ertem,több követö =több szponzor) mondjuk ha a kattintasra mennek,akkor pasik jobban kattintgatnak ilyenekre-de minek?ruzst vasarolni nem fognak,smink es mindenfele krem cuccokat sem.. (ha nem tennek ki a sajat seggüket meg csöcseiket,akkor masrol szolnanak a hirek...)