NORBI LENYOMOZTAT ÉS BEPEREL MINDENKIT?! IRÁNY A BÖRTÖN! | 2021 a "Megtorlás éve"

ZSHOW time

113 E megtekintés22

  #SCHOBERT #BEPEREL #ZSHOWTIME
  INSTA: osvvath_zsolt
  Ha veszélyeztetett embert látsz az utcán, azonnal jelezd a 06-1-338-4186-os telefonszámon elérhető diszpécserszolgálatnak!
  Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime
  A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
  Ott Tali! patreon.com/zshowtime
  HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  SWIFT: GIBAHUHB
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Cartswhat

   Rubint Rekanak volt valaha segge? A felso teste szelesebb, mint a csipoje, ezt nem lehet edzessel valtoztatni.

  2. Attila Bakos

   Szegény lipicai pacik :( meglátják, és szétszalad a ménes

  3. Szíves Napló

   Ezzel csak az a baj, hogy rohadt nehéz meghúzni a határt, mikor jogos és mikortól body shaming vagy bullying valami...

  4. veghozsuzska

   Végre új beköszönés!!!!! Kérlek, kérlek tartsd meg és sose térj vissza az előzőre!!!!!!!

  5. Csaba Gyula

   Előbb utóbb beérik az az újjazás , retkes kézzel a szigeten ! ( nem óhajtó mód a kérdőjel )

  6. Ramona Toth

   De a Reka tenyleg lapossegu 🤷‍♀️😂 Most nem ertem ezzel mi a baj egyszerűen genetikailag szar, plusz mar ugye korban is van🤷‍♀️ Mindig ezen akad ki! A fa*t kell az igazsagon kikeszulni hiaba a sok millio, segget nem vehetsz erte 🤣🤣

  7. Beta880408

   Hagyjuk mar ezt a TV2 szapulast ,khmmm Rtl 2 valo vilag es a hireik semmivel sem pontosabbak meteor csapodott be es egy fust spiralt mutatnak stb ...

  8. Zsuzsa Bne

   Sot..arra hivatkozik,hogy az o dolgozoiknak a megelhetese fugg attol,hogy ki mit mond rajuk..ugyes...🤔🙂

  9. 3d man

   A Réka szálkásabb picit, mint egy átlag zsíros testű nő, de azért egy férfihoz hasonlítani barokkos túlzás. Ennyi erővel te meg nő vagy a Stallone-hez képest.

  10. Air Angel

   Kádár Vicus real male version!

  11. Zsombor Kocsor

   Intelingesnek tűnsz. Őszintén ez a Norbi ellenszenv nem kicsit a zsidó gyűlölethez hasonló irigység kreàlja? Én miért vagyok semleges és kicsit se érdekel semmi vele kapcsolatos dolog? Fejtsük meg együtt!

  12. Fledermaus A Denevér

   A gyerekeiket soha nem bántanám,de.... Álarcos énekes 1. évad Fagyi. Miért van olyan érzésem,hogy Schoberték konkrétan megvették a szereplési lehetőséget. Szerintem Lara nem is tudta,hogy befizették őt,hogy szerepeljen. De ez biztos csak az én fantáziám.... :/

  13. Fanni Mini

   Minden hajléktalan segítségre szorul.

  14. Horvat Laszlo

   Konzervatív gondolkodású vagyok de ez a videó pöpec !

  15. Gabriella Mbachu

   Zsoltikàm ,ez Amerikàban nem problèma, akinek Rendőr ismerősei vannak , azoknak nèha privàtba is nyomoznak a baràti Rendőrök. Igazad van neked is, de Norbinak is igaza van ès itt nem csak a negativ vèlemènyekről van szó,hanem fenyegetik is a Norbit ès a csalàdjàt. Ez Amerikàban termèszetes alapokon megy, hogy megkèrnek egy Rendőr ismerőst,nem egy bèrgyilkost bèrelt fel a Norbi. Van amikor szüksèges, tudni hogy mi folyik ellenünk, ezèrt nem itèlem el a Norbit.

  16. Valéria Skultéthy

   Azt az agyhalott lányát nevelte volna meg!

  17. Jugoslav Subotić

   Sosem a fej a nagy hanem a vàllak a kicsik

  18. Zoltán Papp

   Nem értem, hogy az ilyen emberek mint Norbiék, meg Vajna Timikék miért nem örülnek annak, hogy megcsinálták a szerencséjüket, luxuséletet élhetnek és húzzák meg magukat szépen csendben. Miért kell ingerelni az embereket, mutogatni magukat folyamatosan és kérkedni azzal, hogy épp itt nyaralok, meg ilyen autóval járok, stb. Aztán persze vérig vannak sértve mikor a bérből és fizetésből, egyik hónapról a másikra tengődő, általuk mélyen lesajnált "prolik" zsebében kinyílik a bicska. Fel kéne végre fogniuk, hogy a világnak ebben a szegletében, ez nem elegáns viselkedés.

  19. yt trob

   Az mit jelent, hogy "eledzette" a seggét?

  20. Ildiko Rozsa

   Űk kezdték. De a bunkó kommentelés minősíti a kommentelőt.🤭🙂

  21. Dave Gaben

   Kőkemény Rendőrségi Korrupció ha igaz az állítása! mindenesetre érdekes eredményei lehetnek ennek a Vádnak!

  22. telelaci2

   13:20 "...ha ez megtörtént..." - ez tévedés nem kell ennek megtörténni, már az erre való hivatkozás az ezzel való fenyegetőzés is bűncselekmény. Nem kell ehhez az, hogy valóban legyenek neki olyan barátai a rendőrségen akiket akár lefizet, akár szívességeket tesznek egymásnak, nem kell, hogy a befolásolás megvásárlása, vagy az azzal való üzérkedés megtörténjen. Lehet az egész egy kitaláció is, azonban már az ezzel való fenyegetőzés is bűncselekmény nem csak a befolyással üzérkedés.

   1. yt trob

    @telelaci2 OK, így más. Én azt gondoltam, a fenyegetésre gondolsz.

   2. telelaci2

    @yt trob Teljesen mindegy kiket és miért fenyegetett meg ezzel, nyilvánvaló hogy hatósági szervek nem adhatnak senkinek magáncélból segítséget, és szívességeket nem tehetnek "haverságból". Az egy bűncselekmény, a rendőr részéről hivatallal való visszaélés meg adatokkal, (és más egyéb is) Norbi pedig befolyásolás megvásárlását követi el. Ha pedig nem létezik ez a hatósági "protekciózás", csak Norbi ijesztgetni akar és nagyon erősnek látszani, de csak kitalálta, hamukázik, az is bűncslekmény, színlelt befolyás. A befolyás vásárlása, üzérkedés színlelés ezek mind aláássák a hatóságokba vetett bizalmat, valahogy így mondják helyesen. Te vajon mit gondolsz a rendőrségről azok után, hogy ez az idióta elmondja, hogy neki a rendőr haverjai segítenek majd ellened intézkedni, lenyomozni téged, csak csettintenie kell, mert ő olyan nagy ember. A rendőrség nemhogy nem működhet magánemberek, barátok megrendelésére, de ezt még színlelni sem szabad.

   3. yt trob

    Konkrét személyeket fenyegetett ezzel?

  23. Valeer

   Nekem mondjuk tetszik a "pocokfejed".😃

  24. Krisz Power Channel

   Egy nagyon jó videó lett.

  25. Kristaly Jade

   Az egy dolog, hogy perel. Az durvább, hogy hazudik. Benne vagyok a csoportban. Semmi olyan nincs, amivel vádolja a csoporttagokat.

  26. Ferenc Lukács

   Az nemcsakugymegy hogy valakit lenyomoztatokegy rendor haverral ,ez kamu!

  27. Ferenc Lukács

   Deamit a Norbi mondott a nokrol azis nonszensz!

  28. Titi Gyongyosi

   mit kuncsorogsz penzert ?:D

  29. Ramon Sebestyén

   első 2 perc reklám

  30. Lorkafly

   Annyi csak, hogy a savval leöntős, gyerekeket alpárian szidó dolgok nem A nagy Norbiréka biznisz csoportból valók, és Lara szexuális tartalmú méltatása a napiszäron van fent. Csoport és csoport közt is van különbség. Amúgy egyetértek mindazzal, amit a videóban elmondtál. Norbi tudatosan provokálja a népet, majd rendszeresen meglepődik, hogy a népnek is van véleménye, ami döngő léptekkel néha hozzá is elér. Ja és Norbiék szeme benne van a csoportban, sokszor reflektál a posztjuk a csoport egyes tartalmaira :D

  31. Zsolt Sz

   Azért ez csak egy ingyen reklám nekik és még én is megnéztem. Ügyesek

  32. István Juhász

   1.07 RatyiRambó legalább ne lennél rá ennyire büszke.

  33. andrototh

   konzervatív meleg, akinek értelmes véleménye van. ritka mint a fehér holló

  34. Gabriella Bodi

   Semmi baj, dől a lé, mehettek 3000 EUR-ért a kubai táborba 🤑áprilisban

  35. Ottilia Mihaly

   Minden szavadal egyet értek

  36. pollipudlipötty

   gnómbert már lassan celebkörökben is ciki. A kertv-kben elmajomkodnak vele a műsorvezetők, mert kifizeti a műsoridőt a nyomorult, de érdekes módon egy orvos, egy igazi sportoló sem promózza a termékeikt, csak exluxifelik meg pamela meg valami másik instaceleb, de ezek is szigorúan csak bartellből egy kép erejéig. Kb. egy lexikont meg lehetne tölteni azokból a próbálkozásokból az elmúlt pár évben, amibe belefogott és belebukott. Pl. rebranding, update szigetek, űrhajós diéta, bikini diéta, tv- torna, lopott előtte-utána képek, cosmolilla, stb. És még mindig van néhány amőba aki hisz neki és követi tűzön-vízen át. De azok meg is érdemlik a fittness-guruljukat.

  37. Benjamin Island

   elmondom hogy Norbika egyrészt hülye másrészt okos, okos mert tudta hogy az emberek jelentős része mindent bekajál kis és nagy hazugságokon át mindent erre felépítette az update-et ami ment is egy darabig rendesen , a birka emberek sorba álltak és eltartották a schobert családot! és hülye is mert választott egy olyan szakmát amihez érteni sem kell hogy eladd a tömegnek viszont máshoz meg nem ért és csak ettől várja a pénzt ahelyett hogy tágítani a tudását ! erről szól az élete ha megy az a update van pénz ha nem megy nincs pénz akkor pereljünk! és onnan jöjjön pénz pénz PÉNZ!

  38. Ábel Balogh

   Az update kaják valójában drága hashajtók🤣

  39. Rena

   A rendőrség állami szerv, nem magánintézmény, amit bárki, bármikor felbérelhet. Ráadásul, nagyon szigorú adat-, és titokvédelmi szabályok vonatkoznak rájuk. Rendszeresen ellenőrzik a privát híváslistáikat, az e-mail váltásaikat, sőt, le is hallgathatják őket, ha felmerül a korrupció gyanúja. Egyik rendőr sem fogja a pozícióját Norbika f@szságai miatt kockára tenni. 😂 Plusz, ott ilyen csipp-csupp hülyeségekre nincs idő. 😛

  40. V illager

   mikor lessz majnkraft? mikor lessz videó Bartossal? mikor lessz videó Molnár Krisztoánnal? mikor lessz videó Csaby1-el?

  41. Andrea Péter

   A csoportnak jó hírverést csinált. Megugrott a létszám rendesen 😃

  42. Amonster XXX

   Azért nincs ilyenkor apai ösztön, mert állítólagosan a kislány, ezekkel a bizonyos képekkel, nagyon jó pénzeket keres!!!

  43. Csaba Szabácsik

   Még mindig imádom a videóid és a munkásságod, de majdnem megfulladtam :D A sunyin elhelyezett Lipicai résznél pont ittam :D :D :D Én egyébként eltökéltem, hogy 2021-ben jobb hapsi leszek, mint a Rubint Réka!

  44. Joe Matt

   Nem bántás tényleg de azt a kiscsajt már kilyukasztották már páran . 😃 Igen nem szabad le kvázni egy 17éves lányt de ezek tények. Még Norbi szeme láttára is és hát nem sok mindent szólt hogy ki nyomja a lányát . Plusz ugye ha valami annak megy akkor ne csodálkozzon ha felhúzzák. Na mindegy no offens .

  45. Sándor Józsa

   Két és fél perc az elején a könyörgés!!!..., hogy iratkozzzzmááá feeel... ... undorítóóó!!!

  46. Balázs Aradi

   szia Zsolt, dr Gődényt is jó lenne a kanapéra meghívni

  47. Klaudia Pundinger

   Én nem tudom, de vegyetek be abba a csoportba🤣😅

  48. Bianka Hajgato

   Azt gondolom az Update termekek sikertelensegerol, minden fele szemelyeskedes nelkul, hogy miutan az emberek egyre tobbet tudnak arrol, hogy mik az egeszseges alapanyagok valojaban, es igy ertelmezni tudjak az update termekek alapanyagait, rajonnek, hogy silany alapanyagokbol keszulnek a termekek . Eleg lenne , ha csak fejlesztene az alapanyagokat neha, es nem bergyartok silany minosegu alapanyagait arazna tul, es akarna mindent megoldani marketinggel, akkor sokkal sikeresebb lenne a termek. Egy ido utan a duma ugyanis nem eleg. Az emberek tudatlansagan gazdagodott meg a Norbi, most, hogy egeszseges taplalkozas teren edukaltabbak vagyunk nehezebben ervenyesul. Egyszeru a keplet, kezdjen el minoseget arulni. :)

  49. iluska Krokod

   Hú de jó volt !! nagyon intelligens vagy , irónikus szarkasztikus :)

  50. lilienn music

   Intelligens, informatív, izgalmas és humoros..szeretem a stílusodat és a videóidat!:)

  51. Laszlo Virag

   Szét röhögtem magam "cigim nekem mindég lene" ,,😂🤣😂

  52. padanyi seila diana

   Igaza van Norbinak!

  53. Bodza Erdő

   Norbi üzlete szerint azért nem megy már olyan jól, mert mint minden divat diéta az update is múlandó. Norbi viselkedése pedig csak ront a helyzeten.

  54. aggropeety

   Ezt nagyon szépen összefoglaltad Zsolti! grat, így tovább

  55. Valaki Vagyok

   Zsolti én imádom a videóidat. Főleg azért mert pont lesz-rod mi a menő és nem a sorba állsz be. Akkor is elmondod a véleményed ha az kb mindenkivel szembe megy. És ezt imádom benned én is ilyen vagyok. De ebben most nem tudok veled érteni. Szerintem ha valaki r-bancként viselkedik akkor igen is mondják ki a kommentelők hogy az! Te is vállalod hogy meleg vagy, megsértődsz ha valami paraszt "a b-zi HUgetsr"ként hivatkozik rád? Nyilván szrul esik, hiszen 1. Sok minden mást ki lehet emelni 2. Használhatna más szót a brom. De ezek a 12 évesek már nem olyanok mint a te korosztályod volt. Ha valaki kirakja mindenét, krvázzák csak le nyugodtan. Ha nem teszi ki semmiét és nem provokatív pózban áll a csaj akkor nem lesz lekrvázva.

  56. TME

   Imadlak Zsolti !

  57. imaginaryB2

   Nem updateltem meg de nem lehet h tele van edesitovel cukor nelkul es azok kozul pl eleg sok hasmarsot okoz nagy de akar kis mennyisegben is...?

  58. Nóra Lászai

   A január Norbié😁

  59. Alex Ott

   A puffi kabátos BRFK-ás kapcsolattal😂😂😂😂 a kis Tasnádi 🤭🤭🤭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  60. Alex Ott

   Ki az a 60 rossz indultu??? KVA na most Taka van!🙉🙈🙊 jó a videó !👌🇨🇭🇨🇭🇨🇭

  61. Eva Horvath

   Karma vissza vagott neki amikor bantotta a molettebb noket!🤣

  62. Mihály Hévizi

   Multkor erről beszéltem neked, hogy gondolj már bele picit kire is akarod te ezt rábízni??? Mert ez a kormány és az emberei határoznának meg, hogy mit lehet mondani és mit nem. A világ legtöbb időszakában az volt, hogy bizonyos dolgokat nem volt szabad mondani, sajnálom, hogy valakinek nehéz ezt elviselni, de ez az áldozat, azért, hogy ne tíltsanak be beszélgetéseket, pl a facebook algoritmusai, és a youtub is, már elkezdteaz új szólásszabadság korlátozását, mondván "cégi etika" ne viccelj velem... Gátlástalan az egész, és ez lesz a jövő, főleg ha olyan naív, ahogy a norbira is mondtad, szóval olyan naív faszok mint te kiengednéd ezt a kezedvől, mert valami gyereketszidnak, aki celebnek a gyereke, és rendben can, de akkor ne mutogassa, ha nem akarja atrocitásnak kitenni, de ez más téma, szóval én azt mobdom, hogy a kommentrollok miatt beszüntetni a szólásszabadságot,láthatod a követlezményeit "családbarát tartalmat" kiáltanak olyan cégek, akik kisgyerekekkel dolgoztatnak a távolkeleten, vagy konkrétan országokat tudnak már megdönteni afrákab, mert nem lehetne kedvezően kizsákmányolni az ottabiakat, és őkpromóznak családbarát tartalom meg a faszomat... Dorekt káromkodok, hogy éljek a jogommal amíg mint mondtam olyan naívfaszok miatt is mint te elvennék ezt tőlünk... Hiába ugatja az ember 10 éve a dolgokat, hogy hova vezet ez a társadalmi modell, és itt nem a fideszre gondolok (az inkább csak következmény)... A lényeg együk meg a kis zsíroskenyerünket ami igaz már csak vajas, és nem is kenyér már lassan, aztán kussoljunk, meg mondogassuk mantraszerűen, mégis mit tehetnék, én ehez kicsi vagyok... Akkor minden rendben lesz, igaz, hogy naprólnapra kisebb az a zsíroskenyér, meg még több tartósítószertés pálmaolajat tartalmaz, igaz hogy már arra sincs, hogy a hónapban befizesd a számlát, de hát adnak hitelf, provident meg azisten tudja, nem kellilye ekkelfoglalkozni... Beteg ugyse leszel, se nyugdíjas, mert újabb mantra "nincs rá pénz" meg nincs fiatal...Destadionra meg Mészáros unokáira akkor is lesz pénz, hiszen ez addig így fog fojni, amíg vér nem fog folyni... Sajnálom, de ezt látom mostanság, a beleszaroktársadalma ez, és a naívoké, akik minden szar jogot, amit előttünk évszázadok alatt értek el munkások, értelmiségiek, és valódi politikusok, dobjuk el egyesével, lassan, mint ahogy a halálos beteg is, lehetnem is tud róla, hogy az... Pedigcsak napjai vannak, alig kap levegőt, a szive is épphogy ver, de nem baj, biztos jobb lesz... Zavaros valószínű amiket írok, de le kellett írnom, meg valszegtele van hibálkkal is, mertaz agyam nem tudja követni a billentyűzet...

  63. Widow Black

   Hát ennyi erővel be lehetne Őt azzal is perelni hogy pl tavaly a kövér nőket undorítónak nevezte és aki nem úgy néz ki mint Réka az vesse magát a vonat elé

  64. Attila

   Sajnos Pont azok nem hallgatjak az ilyesmit akinek igazan szol. Igy csak egymast szopkodjuk korbe, hogy "milyen igaz"

  65. Iconicrunner

   Szerintem kamuzott a rendőrbarátaival...

  66. Max Max

   Aki benne van abban a bizonyos Facebook csoportban, akkor érdemes lenne ezt a videót oda be linkelni és osztani!!! Én nem tudom, nem is csatlakoznék oda! Egyáltalán minek? Szerintem nem nyomoznak, lenne olyan hülye a Norbi hogy saját magát szembe köpné vamzer lenne önmagával szemben? 🤔 Nem tudni, de amit tenne az már önmagában egy bűncselekmény. Viszont ha ehhez vannak kapcsolatai, akkor ahhoz is hogyha esetlegesen valankt tenne, akkor az eltörlésre kerüljön. De ugyan már ekkora arc nincs szerintem.

  67. viktor lászló

   Hello Varnyak :)

  68. Andie

   Azért nyomatja a baromságait a döngőléptű kismamáktól kezdve a fb-csoportos feljelentéssel fenyegetőzésig, hogy végre figyeljen rá valaki. Csakhogy ettől nem fog jobban menni a bolt, mert egyre több ember utálja meg. Norbi a saját sírját ássa minden egyes megszólalásával. Persze mindenki hibás, csak ő nem. Tipikus jele az infantilizmusnak, ahogy a feltűnési viszketegsége is az. Agyilag valahol egy kiskamasz szintjén van, ne várjunk tőle felnőtthöz méltó tetteket.

  69. Mónika Fábián

   De nagy király vagy te Zsolti!szeretünk!❤

  70. Ági Magyarné Túri

   Birosági határozat kell ahoz hogy ezt megtegyék . !!!!!!! Ebből is látszik hogy nem beszámitható egy labilis meggondolat személy . Önkritika az nincs nála .

  71. Ági Magyarné Túri

   Feltünési viszketése van !!

  72. uralic1

   Nagy arc vagy hallod :D az a duma nagyon jó :D

  73. Dávid Kovács

   1:05 édes istenem Zsolti,de hülye vagy..:"DDDDDDDDDD

  74. Róbert Szabó

   Nagyon kemény vagy!😉 Ezért nézem a videókat! Őszinteség felsőfokon! Így tovább! Sok sikert ebben a homályos világban!

  75. Csaba Herczegh

   Szétpusztultam magam ezen a videón! :-) De azért átjött a mondanivaló.

  76. Brigi Hlsk

   15:07: Ebből is simán lehetne póló vagy pulcsi a mottod.hu oldalon😂😂😂😂😂😂❤️❤️❤️

  77. Bubu

   Ajánlom mindenki figyelmébe az UPDATE EGÉSZSÉGKÁROSULTJAI csoportot. Több, mint 4000 taggal. Réka hátsóját azért keresik folyton, mert nincs! Egy edző a testéből él, és neki se vádlija, se hátsója, teljesen idomtalan az egész nő. Hogy milyen a feje, azt hagyjuk, arról nem tehet. Dagobert 50 évesen minősíthetetlenül fest, de a legnagyobb baj vele az, megőrül attól, hogy kikerül a köztudatból. Többször elmondta, sokszor direkt bedob 1-2 provokáló témát csak azért, hogy pörögjön az oldala és beszéljenek róla. Az emberek átverése, csak hab a tortán. A csoportban egyébként tiltva van a gyerekek véleményezése.

  78. Hülye Gyökér

   Őszinte leszek Zsolti. Én legtöbbször tőled "értesülök" az ilyen hírekről és utána nézek utana de nagyon kevés volt amibe nem értettünk eggyet

  79. Molnár Szerka

   Ne menjünk már egy színt alá. Hagyjuk már őket békén. Réka olyan, ízlésről nem vitatkozunk egyébként sem.

  80. Erika Drews

   Nagyon szeretem a videoidat van egy 5 hónapos kislányom és mindig a te hangodon alszik el. Szerintem nagyon jó szülö lenne belőled.

  81. Chana

   Amikor Szafit elkezdte lejáratni Nojbi az persze frankón korrekt volt...

  82. Andrási Zoltán

   Hagyjátok már ezt a Retkát. Elmész bármelyik nagyobb bevásárló központba, tucatjával vannak jobb, szebb és formásabb nők, mint ez kockacukor zabáló nyerítős. És ha már irigység. Valóban az vagyok. Esti szerepjáték... lovas csendőr. Ejj a betyár mindenit. Ezt irigylem.

  83. Gabor Szabo

   Mielött véleményt nyílvánítasz. Egy cég felépítése óriási kockázat. Akár egy életre is eladósodhatsz. A ceget sikerre vinni, fentartani , 2500 embernek közvetlen vagy közvetve munkát adni ,óriási munka. Egy céggel szembe hitelt rontani stb Btk. Mint személyt támadni , hiába közszereplő ,bizonyos határokat meg kell húzni.

  84. maria kovacs

   Javasolt video Isten es a homoszexualitas egy volt meleg tortenete Megnyitott forras

  85. Andrási Zoltán

   Na bakker. Azt hittem, hogy lóverseny lesz....

  86. maria kovacs

   Kibeszélő shovv ez lehetne a videósod címe pletyka rovat

  87. Orsolya dr. Szepesi

   Elvesztettem a fonalat: polgári per ( erre szokták mondani, hogy 'mindenkit beperelek')? vagy büntető feljelentés ( itt nyomoznak ugyebár) ?

  88. Reika E.

   De azért az megvan hogy Dér Heninek megint muszáj volt közölnie hogy egyetért Norbikaval és tamogatja?mint a döngő léptes szitunál. Elfelejtik ezek miből/kikből élnek ....

   1. Tímea Bán

    Reklámozza az update kajákat, fizet neki Norbi még jó hogy védi.... Persze az már más kérdés hogy többszörösen feldolgozott cuccal tömi magát terhesen.

  89. Betty Farkas

   Valahogy /valahol vissza kell szerezni az uzletbol kiesett penzeket. Mar a kutyanak sem kell az a 💩 .

  90. Nóra Bodnár

   Az baj ha őt kritizálják, de mikor ő fotózgat elhízott embereket és felteszi őket több ezer ember elé elég érdekes megnyilvánulással az már tök természetes..🙄

  91. Ágnes Kovács

   Amellett, hogy állományban lévő rendőröknek baráti alapon nyomozni eléggé aggályos, felmerül egy nagyon érdekes kérdés. Azt olvasom, hogy ez a csoport amit(illetve a tagjait) most felelőssé akar tenni a kiesett bevétele miatt már 6 éve működik. Akkor miért éppen most jutott eszébe nyomoztatni utánuk és rájuk verni "hitelrontás" indokával a kiesett jövedelmét? Talán nem azért, mert most lett jó lehetősége, először a "döngő léptes", nőket alázó videója, majd a Covid-19 miatt csökkenő bevétele másokra való hárítására?! Azt hiszi ez a jóember, hogy a bíróságon hülyék dolgoznak?! 6 éve tudja, nézi, hogy van egy csoport, ahol őt, a termékeit, a felségét, a gyerekeit ekézik, és eddig szótlanul tűrte, majd most hirtelen minden bajának ők lettek az okozói?! Ezt a pert már úgy elvesztette, hogy még el sem indult. :-)))) A facebook egy közösségi média, aminek vannak szabályai. Miért nem tett a 6 év alatt lépéseket annak érdekében, hogy ezt a csoportot szüntesse meg a facebook, amiért visszaélnek a képeivel, tartalmaival?! Ha bírósági szakba kerül ez az ügy(amit kétlek), ez lesz a bíráság első kérdése.

  92. Gergőné Bohács

   Szia Zsolti 😊 Norbi ott rontotta el az egészet a tavalyi megnyilvánulásával, tiszta szégyen az az ember annyira erőlteti a termékeit...nem mondom hogy rosszak a termékei se azt hogy jók , soha nem használtam .. Imádom a videóidat 🥰

  93. GaliOh

   bOdYsHaMiNg xDDDDD

  94. Zsófia Speigl

   Én csak egy dolgot szólnék hozzá. Nem nagyon eszem Norbis terméket, ha igen én nem fosok tőle, tehát nem vagyok Update rajongó. Réka tornáit viszont imádom. Nincs számomra még egy ilyen jó edző. Motivál és várom az online óráit. Tavasszal ő volt az egyetlen szinte aki heti háromszor ingyenes órákat tartott ( nem 20 perceseket hanem 1 órás minimum) most pedig heti kétszer igaz már 1000HUF/óra de a régi videók többsége is fennvannak, és imádom. Sokat fogytam az edzéseinek köszönhetően, mellette egészségesen étkezem ( nem norbis kajákat szem) De a gyerekeikkel kapcsolatos kritikákat megértem. Túl sokat mutatnak, pedig még nagyon nagyon fiatalok. Ez Norbiék hibája nem pedig a gyerekeké

  95. Cinti

   No offense, de szerintem finomak az Update termekek, es nekem speciel soha nem volt toluk bajom. Sot! :D Nem, nem Norbit vedem. Nem ismerem, nem is akarom, nem is erdekel. De a kajai nekem mindig jok :D Illetve, ha Reka testet irigyelned, nezd meg Dana Lynn Baileyt, vagy hogy ne menjunk tul messzire; Rubos Katalint. :D

  96. Szalaii Szimii

   A gyerek SOHA nem tehet arrol hogy hova szuletik, milyen csaladba es arrol sem hogy a szulei hogyan nevelik!

  97. Hugo Scheiber

   Minek facebookozni ? Minek kommentelni ?

  98. KV Art

   Ha majd megint kifosztják a normál boltokat, akkor talán az emberek bemennek majd az Update üzletekbe. Talán...

  99. Bushido Staatsfeind Nr.1

   A nyomozo haverjait mozgositotta. Aha igen. A nyomozo csak stikaban nyomozgat Ni Norbicseknek.

  100. Daniel K

   Elso 5perc fizessel paraszt a szar tartalomert..hagyjuk 😁