VAN BUNKÓBB SCHOBERT NORBINÁL! EZÉRT VAGY DAGADT ÉS RONDA!

ZSHOW time

62 E megtekintés11

  #SZÉPSÉG #ZSHOWTIME #POLITIKA
  INSTA: osvvath_zsolt
  Ha csatlakoznál a támogatóinkhoz, extra tartalmakért és segítenél az új műsorok elkészítésében: patreon.com/zshowtime
  Ha gondolod egy tetszőleges összeggel már PayPal-on is hozzájárulhatsz a munkánkhoz ami természetesen a karitatív tevékenységünk és az új műsorok előkészítésében is segít, de ez esetben az extra tartalmakat nem tudjuk biztosítani.
  PAYPAL: paypal.me/zshowtime
  A Patreon-on ugyanúgy lehet kommentelni, beszélgetni, live-ozni, videókat (reklámmentes, bővített formában) nézni stb! Szóval nem kell aggódni, "nem vész el, csak átalakul" :)
  Ott Tali! patreon.com/zshowtime
  HA A KIZÁRÓLAG A KARITATÍV MUNKÁBAN SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU

  Közzététel: 9 napja

  Megjegyzés

  1. Noémi Kiss

   Mondjuk az igaz, hogy a balosok elégedetlenebbek. Lehet azért, mert a jobbosok miatt szarul keresnek? Áhh, tuti nem ez az oka :D

  2. Andrea Baradács

   Inkább állhatatosan Téged nézlek mint a kínai makogást. 😂 Örökérvényű elvekről mondasz véleményt. Még jó, hogy nem mindenki hiú. :) Ez a helyzet tisztára olyan, mintha egy felnőtt óvodás lenne ez a fazon és Te lennél az int. Igazgató, aki a show keretén belül helyre teszed ezt az affért. 🤭Jó vaaagy! 😊

  3. Emese M

   Én direkt hízok miota a baloldalra húzok. Ugyhogy alàírom: igaz!;)

  4. Noémi Savanya

   Én is elég kiegyensúlyozott lennék, ha így, szégyenérzet nélkül lopnék milliókat... 😂 hmm, milyen szép is a mélykeresztény demokrácia!

  5. Györgyi Krepsz

   "...silányabb a szexuális életük..." 🤣🤣🤣 Ez most jutott eszembe, de... Mi van akkor, ha valaki alapból nem egy szexisten/istennő, és frankón meg van elégedve egy olyan minőségű szexuális élettel, amit mások "silánynak" találnának? 😀 (Ebből is látszik, hogy - mint sok minden - ez is realtív.)

  6. Brigitta

   Jó, hát azért a maga nemében Himmler se volt ocsmá...... hm. :/

  7. Keskeny Károly

   Ennél több csusztatás még a demokratás cikkben sem volt. Grat a prolihergelesert! 😀

   1. Keskeny Károly

    @ZSHOW time "azért nem dug meg az asszony mert balos vagy" stb. Aztán elkezded mészáros lorincet és társait body shamingelni, mintegy cafolatkent. Nem vagy te hülye, nagyon jól tudod, hogy a cikk nem erről szól. Arról szól, hogy kutatások bebizonyitottak hogy arányaiban több a mentális és testi problémákkal rendelkező ember a balosok körében. Miközben ez tény, és nem csak általad szelsojobboldalinak titulált felmérések mondjak ezt. Ebből természetesen nem következik semmi, és szerintem sem jó irány, ha errefelé megy a politikai kommunikáció, attól még amit csinálsz, az ugyanolyan hergeles, mint amit a cikk szerzője csinál, csak éppen neki alapja is van arra. És persze tudom hogy fájdalmas beismerni a tényeket, (nagyjából errol szól a progresszív emberek gondolkodása), de ahelyett h a tényeket hibaztatnad, elkezded a cikk szerzőjének az állításait hitelteleniteni. Ugyanaz amit Schobert Norbival csináltál: én aztán ki nem állhatom a személyét, azonban amit mondott az nem hogy nem volt rosszindulatú, hanem tényszerű volt, és a lehető legjobb szándékú. Felháborít, hogy olyan világban élünk, ahol azt hurcolták meg, aki kimeri mondani a nyilvánvaló tenyeket. És te ezt tetted, primitív emberi érzelmekre játszva, a testukkel elégedetlen nők frusztráció it kihasznalva hergeled őket egy teljesen hamis logika mentén. Miközben a tény ugyanúgy tény fordítva is. Ha egy férfi elhagyja magát testileg(ezáltal minden egyéb motiváció is gyengül) , a nő nagyobb eséllyel fog felrek***rni, pont.

   2. ZSHOW time

    Konkretumokat irj, ez igy felesleges.

  8. Viktória Csapai-Bertalan

   Feldobtad a napomat! :D

  9. Szofikkkaa

   Csúnya vagyok, dagadt is, de legalább a másik csúnya dagadt libernyákkal olykor átlapozzuk a Káma Szútrát

  10. Kertész Kristóf

   Zsolti, kicsit hisztérikus vagy... 🤔😉😘

  11. Vilmos Miklós Kövesdi-Ratkay

   Pl szoktak mondani, hogy annak a gyereknek annyira Joco feje van, egyertelmu h Joconak hivjak, es lam nem meg mondtam, h Joconak hivjak? Ilyen alapon el tudom honni, hogy a jobboldali vagy baloldali szavaszok kozt van valami fajta megjelenesi hasonlosag, de nyilvan nem igy, mint a cikkben.

  12. András Kovács

   Én mint Bal-közepes megnyugodtam,számomra még nincs minden veszve,titeket libernyákokat nagyon sajnállak.De tényleg.

  13. misztikus extraterresztriális krapek

   Nagyon sokszor sütöd el azt, hogy Kaleta jobboldali. Végül is ez egy ilyen állandó ütőkártya amit rendszeren kijátszol, hogy ha a baloldalról van szó, te mindig azzal jössz, hogy Borkai, Szájjer meg Kaleta... Miért jobboldali Kelata?

  14. eltemetve

   Hmmm melyik eszmének volt ez az alapja, hogy az "ellenséget" beállítjuk rondábbnak, butábbnak és alacsonyabb rendűnek...?!

   1. ZSHOW time

    Nehez kérdés....

  15. Mona Diósyné

   💕💕💕

  16. Zsuzsa Bódai

   Jeszenszky Zsolt szerint a jobb oldali csajok jobban sz@pnak....! 😅

  17. Viktória Nagy

   Pont egy fergeteges 🔞... után olvastam el ezt a cikket 🤣 mondtam is utánna apukának: "én teljesen azt hittem, hogy ez jó volt, de hát a tudomány állása szerint, mivel libernyákok vagyunk ezért nem is lehetett az" 😭 Ezen közösen szomorkodtunk egy kicsit, aztán mentünk még egyet mielőtt a gyerekek felkeltek 🤪🤪🤪🤪🤪

  18. Jucus

   Fiuk,lányok és a mélyen tisztelt átmenet ..🤣🤣🤣

  19. Viktória Nagy

   Szépségkirálynő választáson a versenykiírás: 30 alatti, férjezetlen, plasztikamentes, fideszre szavazó hölgyeket keresünk a MissHungary címre 🤣🤣🤣

  20. Kertész Jani

   Na baszkii.. Ne haragudj, leiratkozom :DDDD

  21. Barnabás Kiss

   Meg kell védjem Orbán Viktort, mert ő igenis érettünk hízik! (Munkareggeli, munkaebéd, munkavacsora.) Ez nem szégyen! Mert aki a népért eszik, az így néz ki!

  22. Vivien Racz

   Ezt nézd meg! 🙂 ⬇️⬇️ hugets.info/show/lJynh66v0n-ZqqA/vide.html

  23. Anikó Korcz

   Ne csüggedj Zsolti! gondolj arra, hogy nálunk, akik nem vagyunk szilfid alkatok, Rubens rágja a küszöböt egy aktért!!! :D

  24. Eszter Szépvölgyi

   Várjunk, ha egy ember nem szavazhat, vagy mindkét oldalt egyformán utálja, és ezért nem is szavaz, akkor mivan? Az az ember nem néz ki sehogy, vagy mi?

  25. László Nagypál

   Én nem mondtam Düsszeldorfinak (a Vénuszt), de hol arra asszociáltam, hogy Wimbledonra. :) Ja, igen, és fel vagyok háborodva! :)

  26. Sára Vágó

   - Az oké, hogy meg akarta nézni magának a drágalátos Pottert, a Kiválasztottat. - Malfoy megvetően elfintorodott. - De a Weasley csajban mi érdekes van? - Egy csomó srácnak tetszik - jegyezte meg Pansy, a szeme sarkából lesve Malfoy reakcióját. - Még szerinted is jól néz ki, nem igaz, Blaise? Pedig tudjuk, hogy te milyen finnyás vagy! - Nem érdekel a mocskos kis véráruló, akárhogy néz ki! - felelte fagyosan Zambini.

   1. ZSHOW time

    Telitalalat

  27. Lizzy55

   "Dagadt vagy?Rusnya?Hisztérikus?Nem dug meg senki?" Az életem pár szóban.. Ja, és ráadásul,, baloldali, és az Origo meg az M1 helyett téged nézlek. :) :) :) De, csak azért se, szavazok a Fideszre. Mindenesetre, van még egy okom, hogy utálhatom a szépeket :)

  28. Boglárka Bali-Babos

   Imádom amikről beszélsz🤣🤣🤣nem foglalkoztat a politika,de veled teljesen egyet értek.

  29. Kristóf Kósa

   Csávó vagyok, és hetero. Nem akarok megsérteni senkit, de szar lenne, ha jönne egy csávó, aki papírt mutatna, hogy a férjem, és megdugna. Inkább maradok dagadt és ronda, és enyhén balos

  30. Krisztian Nemeth

   Suttyo az te vagy

  31. Anett Palotai

   Nincs is szükség plasztikai sebészre, diétára, mozgásra... elég átszoknom balról jobbra... De mit tehet az ember lánya, ha született balkezes 🙊🙉🙈

  32. Úr Zokni

   hát... heteroszexuális vagyok, de a bevágott férfi szexikonok után még nekem sem az agyamban volt a vér, szóval csak annyi maradt meg, hogy csúnya és dagadt vagyok, azt meg eddig is tudtam :s

  33. Agnes Heizer

   Szerintem ez most nem talált. Ez az egész annyira abszurd és nevetséges, hogy senki nem veszi komolyan. Legfeljebb az elhízott fidesz-szavazók verik a mellüket, hogy, "lám, kimutatta a kutatás is, hogy szép és kívánatos vagyok!". DE azért ez egy jó kis videó lett, ismét.

  34. Peter Fount

   Nem is tudtam hogy voltal a Monika show-ban. :) Tok cuki voltal. :)

  35. Gyöngyi Németh

   Röhely. Csúf vagyok és sajnos gizda... Hehheeeeee

  36. Eve Farkas-Czifra

   Tökre igaza van, nem? :D Én is csúnya vagyok, kövér vagyok, nem hordok magassarkút = nem vagyok nőies. Honnan tud rólam mindent is?! XD

  37. Gyula Molnár

   Na, na na! Azt mondta, hogy általánosságban. A kedvenc tévédben is vannak dagadtak, és mégis hülyének nézték a dagadt hülyéket, akik szerint a fogyókúrától híznak. Simán lehet, hogy igaza van. Sokmindentől függhet, hogy ki mivel szimpatizál. És te fordítod ki. A baloldaliság következik a tényezőkből, nem fordítva. Legalábbis elsősorban. Engem nem borított ki Norbi. Nóri meg nem a hajától néz ki jól. Na menjél már azzal a travival! :D A termékenységszobor nem volt soha szépségideál. Volt tartaléka vemheskedni... Ez előny volt. Attól az izétől meg a spanyol infásnő is szebb volt a Fekete viperából. Előbb-utóbb még azt hiszik, hogy attól, hogy valaki szivárványba öltözik, balos. Aki nem akar narancsbőrt, szavazzon a fideszre!

  38. Mara Vaczi

   Igen, ez mind igaz: kövér is vagyok, alacsony is, csúnya is, hisztérika is... Tényleg mindent tudnak rólam. :D

  39. Sandor Zoltai

   Drága Zsocám! Nem látsz Te mögé a dolgoknak. A múltkori "randezvous" után a Budaházy annyira bedepresszált, mert azt mondtad, hogy fel se állna a videója után, hogy valahogy vissza kellett hozni az életbe. Na mindegy. Megyek enni tovább a kolbászt szalonnával.

  40. Levente Kelecsényi

   Én, mint (szerintem, természetesen) nem hisztérikus, elfogadhatóan szép arccal megáldott, 15 éves, kb. 195 centi magas, őszintén bevallom kicsit túlsúlyos, (korosztályomban egyre meglepőbb módon) egyelőre szexuális élet nélküli srác vajon melyik politikai oldalt támogatom?

  41. Gandhi Mohandász Karamcsand

   5:31 Puzsér nem balos

  42. Kata

   basszus, köszi, lehet kipróbálom ezt az origo-diétát, hátha végre sikerül lefogyni...vagy csak M1-gyel együtt működik? (az úgy a nyers vegánságnál is parább)

  43. D/\VID FERENCI

   Valaki be tudná linkelni a cikket?

  44. Nóri Majoros

   Az egész videó nézése alatt zabáltam a pörköltet. :'D

  45. Boglárka Farkas

   A pasik szerintem sokkal hiúbbak, mint a nők! Ezt komolyan mondom.

  46. Krisztián Kovács

   Nem lehet, hogy a balodaliak azért kevésvé elégedettek, mert a kormányzó jobboldal éppen nagy lendülettel szanaszétbassza az országot? :/

  47. Flying Cat 2000

   Minek ide keto diéta? Csak egy jól irányzott x 2022-ben, és minden problémám megoldódik.

  48. Hy Mapper

   Miután megláttam ezt a hírt, a göbbelsi propaganda jutott eszembe, és nem alaptalanul.

  49. Samy

   Ez egy nagyon régi, bevált trükk a politikában, hogy külsőségekkel próbálják befolyásolni a szavazókat. Amerikában volt ennél mélyebb pont is, mikor a republikánus és demokrata politikusok gyerekeit hasonlították össze. Na ennél lejjebb már mi van? :((

  50. Ádám Darida

   A balos férfiak sokkal kevésbé nőiesek, mint a jobboldali nők, és a balra szavazó nők sokkal gyengébb testalkatúak, mint Németh Szilárd.

  51. Peter B

   Nincs is szebb egy 70 éves, ősz, könymoly frizurás, klasszikus ősz bajszos fiatal demokratánál... Na jó, talán egy 150 éves KDNP -s honatya! XD

  52. J M

   meg csak 7:22 nel jarok, de ez a video zsenialis lett xd

  53. Eszter Zupka

   Én úúúgy nevettem a spar parkolóban ülve, amikor előugrott Viktor😂 Ahogy mondtad.... vaaaagy ő👉🏽😂😂😂😂 Hatalmas😂 “Ugye, hogy ők milyen szépek...”

  54. Danny3333333333

   Az mondjuk talán nem egy elhanyagolandó szempont, hogy a cikkben végig forrásokat jelöl meg a szerző, tehát az egy sarkítás, hogy ez csak az ő véleménye.

   1. Danny3333333333

    @ZSHOW time Ok.

   2. ZSHOW time

    Az sem elhanyagolhato hogy legalabb 5x elmondom hogy hivatkozik ezekre. Gondolom.

  55. coqueta

   Norbi vizilóként fog ujjászületni. :D

  56. Tammy Arpasi

   ezek a szempontok alapján OV egy "lipsi" randalírozó hippi Woodstockról

  57. Szofi Török

   Igazat adok neki. Csúnyább lettem, és őszülök mióta a csuti törpe uralkodik.

  58. Febfly Music

   Monika showba te voltal benne Zsolti?

  59. Samsung Galaxy S20 FE

   Még durvább Politkia Hobbista rész jött ki amibe egy olyan kislányt is bele rángattak aki talán még 10 éves sem volt... Elvették tőle fokozatosan a játékait a műsor alatt és előtte káromkodtak meg beszéltek durván 18+-osan... Ezen kívül emberek haláláról és kivégzéséről is a kislány előtt beszéltek. Sőt még a kamera elé is "berángatták" holott jól látható volt hogy a kislány nem akar ott lenni.

  60. Süti szörny

   Nem tudnak már mibe belekötni és mint mindig most is csak maguk alatt ássák a gödröt :)

  61. Gergely Szilágyi

   Kva jó a pulcsi, rendeltem én is ilyet, de a mottod nem reagál e-mailre, van ötleted mi lehet a moldás? (Igen, már fizettem)

   1. Gergely Szilágyi

    @ZSHOW time 11-én rendeltem, a shop@mottod.hu-n próbálkoztam, ma délután a mottod facebook oldalnál is próbálkoztam, kaptam választ hogy utána néznek a rendelésemnek, de eddig semmi.

   2. ZSHOW time

    Ez nagyon fura, mert Patrik személyesen intezi ezt. Mikor rendelted es hova irtal?

  62. Ildikó Farkas

   Éljen Zsolti❤️

  63. Gesta Hungarorum

   Zsolti nem vagy egyedül én is düsseldorfi Vénuszt mondtam egy időben 🤣🤣🤣🤣

  64. Rebeka Major

   Egy jo BuzzFeed teszt? "szerinted Te bal vagy jobb oldali vagy?"

  65. Tibor Szekeres

   Gratulálok:) Sikerült bekapnod egy méretes... gumicsontot! Szerinted miért születnek, kapnak teret az ilyen egyértelmű provokációk faszságok? Hogy te meg még sokan mások vért és epét hányjatok tőle. Ahogy a baloldal provokálja a jobbat (pl Román ünnep a nemzetiben, magyar zászlóra rejszolás stb) úgy onnan is jön az áldás. Ovi nyilván. De ilyenek vagyunk, és a politikusaink, megmondóembereink nem a holdról jöttek, hanem a szomszédunkból. Belőlünk..

  66. Emese Stampel

   Hááát, maradok csúnya és dagadt, csak a Lölőnek ne tetszek 🙃

  67. Sipos Zsüliett

   Reklám *rendelj a mekiből* nem csoda hogy dagadt vagyok😍😍

  68. Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin

   Fubu nadrag 😀😀 na ez volt a legjobb😎😎🤣

  69. Zoltán Dancsi

   Végre megszületett a XXI magyar fajelmélet. Az elsőként szeretnék majd a gettóba vonulni✌️

  70. hukrisz

   sohasem gondoltam volna, hogy eljön az a nap amikor az elveim/nézeteim és a testi adottságaim között kell választanom. Azt hiszem, mivel már késő magamhoz növeszteni függőlegesen még vagy 15 cm-t, mivel anyagi javak hiányában nehézségekbe ütközik a hajbeültetés már kopaszodó fejtetőmre. Így negyven felett gerinc betegséggel a kilókat is igen nehezen adom le a megfelelő kormánypárti fazon eléréséhez. Ezért vállaltan maradok baloldali, ronda és a szélső jobboldaliakkal szemben végtelenül gonosz ember. (ja és szívem szerint maradnék baszatlan is, mert nekem még az ellenkező nem jön be 😊)

  71. Leland Palmer

   Most már értem,hogy Orbán Viktor miért lett libernyákból, keresztény-konzervatív. Mindent a szépségért....

  72. lustimacskusz

   Britt tudósok bebizonyították, hogy renoméjukat vesztett politikai elemek és magukat üzletembernek hívó egyének elkeseredésükben f@szságokat hordanak öszze, hogy mentsék ami menthető. A kutatás konzekvenciája: egyre kevésbé jön össze a néphülyítés.

  73. Henriett Wolf

   Zsolti! ha nem kívánatos számodra a libernyák szóhasználat, nem kellene használnod Neked sem.

   1. Samsung Galaxy S20 FE

    @ZSHOW time Nézd meg a legújabb Poligikia Hobbistát ami durvább az ez előttinél is mégpedig azért mert egy kislányt is bele rángattak aki talán még 10 éves sem volt...

   2. ZSHOW time

    Nekem nincs vele bajom. Kedvemre valo még a libsi, a libernyavogo is.

  74. Anna Karai

   Dagadt vagyok rusnya és még is van párom 😀

   1. Anna Karai

    @ZSHOW time miben hazudok 😀

   2. ZSHOW time

    Hazudsz! ❤

  75. hmacus

   Egy új faji elmélet van születőben? Ijesztő!!!!!

   1. Tamara Hardi-Magyar

    Eugenika (a háború idejéből).

  76. Edmond Heinrich

   Fáj az igazság... Nekem is😂🤔

  77. 3moonlightdrive

   Úristen! eddig is voltak arra utaló jelek, hogy csúnya vagyok, de most, hogy Gazdag István lehozta ezt a cikket, már tudom is :D

  78. Norbert Ivanov

   Zsolti, belekezdhetnél egy nagyfogyásba, mondjuk a Rubint Réka partnerségével, konditerem promocióval, igazolt sportolói igazolványt megvásárolva a sarkon. +20k követő minimum.

  79. Person

   Mintha fogytál volna Zsolt Gratulálok!😄

   1. Person

    @ZSHOW time XD (Őszintén mondtam, nem egyszerű a fogyás, de neked megy

   2. ZSHOW time

    Igen, miota szimpatikus a Fidesz, olvadnak a kilók!

  80. Alexandra K.

   Amikor már azt hiszed, ennél lejjebb tényleg nem tudnak már süllyedni kétségbeesésükben, es aztán MÉGIS😂

  81. Thomas Anderson

   Igazából nem lenne olyan meglepő ha valóban lenne ilyen összefüggés. CSAK talán más oldalról. Ha valaki jómódú akkor abból fakadhat hogy iskolázott, sikeres. Mivel jómódú ezért egészségesebben étkezhet, többet költhet fogorvosra, fogszabályzóra, talán több időt szánhat az alakja esztétikusabbá formálására edzéssel vagy plasztikai sebésszel. Aki jómódú az többet veszíthet így fontosabb lehet számára az egykulcsos adózás, a magántulajdon védelme, adókedvezmény formájú támogatások, stb amik jellemzően jobboldali prioritások. Aki kevésbé jómódú (munkás, tanár, sociális, egészségügyi területen dolgozó) az talán szolidárisabb, erősebb szociális hálót képzel el, progresszív adózást stb amik meg jellemzően bal oldali prioritások.

  82. Laszlo Garamszegi

   A Fidesz fingó versenyben Orbán irodájának illatosítása a cél. A Fidesz cselédek és lakájok egymásra licitálva erőlködnek, de egy ideje már csak a gatyájukat szarják össze. Ez a ki a szebben kövér es túlsúlyos erőlködésben az Orbán cselédje szerző vékony fost nyomott a fehérneműre. Jobboldali? A fenét. Egy opportunista cseléd.

  83. Dévény Miklós

   Karácsony a legdagadtabb és alacsonyabb! :D

  84. Viktória Préda

   Na és akkor mi van, ha vékony vagyok és a szexuális életem is rendben van, DE nem igazán tartom szépnek magam (rondának sem) és alacsony vagyok? 🤔

  85. markosmonolo

   XD Imádom a humorod!!! XD

  86. József András Schubert

   Szegény Gazdag.

  87. Niki Palaga

   D. Dórika pszichéje rendben van ?:D jó ég...nincs ezeknek jobb dolguk? Ezért kapják a politikusok a pénzt? Még ha ténylegesen dolgoznának de csak potyaleső mind...

  88. Zsombor Kocsor

   10:30 - dagadtnak lenni sose volt divat. Mélyen legbelül mindenki tudta,tudja,hogy Schobertnak igaza volt. A tálalás az valóban mellbevágó volt sokak számára. Soknak az volt a válasz,hogy őt dagadtan is szereti a párja. Az a helyzet ez nem is volt kétségbe vonva...Jók ezek a szó kimondó videók😅 csöcsös téma

  89. dkdjdj ppekejee

   legalább őszinte vagy és eszt szerettem benned(:

  90. Katalin Tripe

   Francba a sok edzéssel,diétával,fogyitablettával,csak jól kell ikszelni és máris szép és csinos vagy. Ezt mondhatták volna hamarabb is,már rég topmodell lehetne mindenki,ha csak ennyi kell hozzá.🤣

  91. Hajnalka Gugora

   Jaj ne, most jöttem rá hogy baloldali vagyok 😭 dagadt vagyok, ronda, hisztérikus és nem valami jó a szexuális életem 😭 mondjuk lehet az is közrejátszik hogy terhes vagyok 🙊

   1. Hajnalka Gugora

    @ZSHOW time tudom 😣

   2. ZSHOW time

    Es meg gyereket is szulsz...eleg gáz vagy

  92. Bálint Ivócs

   Zsolti: mérnem iratkoztál még fel?, hol a lájk?, kiscsengő bekapcs, webshop stb.. eközben 10 reklám a videón..valahogy ez mindig elveszi a kedvem mindezektől mire a végére érek a videóknak.😆

  93. Anna Sallós

   Orbán akkor egy égimeszelő

  94. zs9107

   Azt mondod azért nem dug meg a palim mert balos vagyok... De én akkora überhiperszuper libernyák vagyok, hogy nincs is pasim!

  95. cat surgery

   Ez a Gazdag nevű a náci amőba nem újraértelmezte az "übermensch" fogalmát,hanem egy az egyben átvette, De mit szól ehhez a g,nagy bendős guggoló mellszobor? "Az igazi náci délceg, mint Goebbels, szőke, mint Hitler és snájdig, mint Göring."...

  96. Ridita

   Azért nem háborodtam fel ezen, mert nem érdemli meg a figyelmemet ez az ember.

  97. Viktoria Szakaly

   Lassan eljutunk a sárga csillagig...🙄🙁

  98. Tamás S

   Elértük a német színvonalat, csak az a baj, hogy az 1938-ast...

   1. Tamás S

    @Okoslandok japánban azért durva dolgok történnek manapság! Néhány év alatt megduplázták az áfát. Így mára elérte a 10%-ot!

   2. Okoslandok

    @Tamás S Én úgy szeretnék stagnálni mint Japán. :D A 80-as évek óta recesszióban van a gazdaságuk... miközben 500km / órával döcögnek A-ból B-be. :D Nálunk meg a Budapest-Vác vasútvonal menetideje hosszabb mint a megnyitásakor a 19. század 2. felében volt. :D

   3. Tamás S

    @Okoslandok most nézem, hogy ‘39-ben kb 2,5x volt több az egy főre jutó német gdp, mára ez 3x lett. 😁😃😂😢😭 Szeretnék én is így hanyatlani...

   4. Okoslandok

    No offense de én szó szerint ölnék azért, hogy csak ott tartsunk. :D Vagy legalább, hogy gazdaságilag is ott tartsunk ha már az ideológia stimmel. :D

  99. Szilvi Kéri

   Hagyjad már fóki csopi Ádámot a karikás szemeivel! :D Csak a bölcsesség jelei mutatkoznak rajta. A két oldalt őszbe hajló hajával együtt. Egész éjjel fennmarad gondolkodni, mint én is szoktam. Így néz ki egy bölcs jóember, nem tudtad?! :D

  100. RunningGirl1985

   Nem akarom fikázni a külsejüket a f*deszes politikusoknak (a nyilatkozataik kész aranybánya 😂😂), de a többség nem épp egy Adonisz vagy Vénusz 😂😂 Azt hiszem, futàs helyett elkezdem olvasni a prostisrácokat meg a sz*rhajtásokat, hogy fittebb legyek 😂😂😂😂