VISSZAMENTEM AZ INTÉZETBE, AHOL FELNŐTTEM! NEM KELLETT VOLNA?! | Vlogmas 3. rész

ZSHOW time

130 E megtekintés13

  #INFLUEMBER #VLOGMAS #GYERMEKOTTHON
  INSTA: osvvath_zsolt
  Patrik: patrikzsenyei
  Ebben a részben visszamegyek abba az intézetbe, ahol a gyerekkoromat töltöttem. Ennél többet mondani nem lehet. Erre nincsenek szavak.
  HA SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU
  HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED:
  Számlaszám: 11600006-00000000-59028527
  IBAN: HU31
  Közlemény: ZSHOWTIME
  TÁMOGATÓINK:
  AJÁNDÉK MOZIJEGYEK:
  www.cinemacity.hu/static/hu/hu/gift-voucher
  FELHŐTLEN SZÓRAKOZÁS:
  superfly.eu/budapest/
  FELÚJÍTOTT LAPTOPOK:
  laptopbazis.hu/
  HANGSZEREK:
  utosshop.unas.hu/
  HA ÚJSZERŰ AUTÓT SZERETNÉL 12 HÓNAP EXTRA GARANCIÁVAL:
  becsiautopark.hu/

  Közzététel: 2 hónapja

  Megjegyzés

  1. ZSHOW time

   INSTA:instagram.com/osvvath_zsolt HA SZERETNÉL SEGÍTENI BÁRMELY MÓDON, ÍRJ: SEGITSEG@ZSHOWTIME.HU HA UTALNÁL, AKÁR EGY SZELET CSOKI ÁRÁT IS, A BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ALAPÍTVÁNYNAK MEGTEHETED: Számlaszám: 11600006-00000000-59028527 IBAN: HU31 Közlemény: ZSHOWTIME

   1. ZSHOW time

    @Marciii王 írj a segitseg@zshowtime.hu-ra!!

   2. Marciii王

    Én jelenleg egy ugyan ilyen otthonban vagyok Pécsen ahol a házvezető nő folyamatosan fenyeget...Fél éven keresztul nem lathattam apukamat,a sok drogos , alkoholista gyerek kozott vagyok.A gyámunk semennyire nem segit a helyzetunkon.

  2. Dávid Horváth

   Jó lelkű ember vagy Zsolti

  3. László Györgyfy

   Helló Zsolti, köszönjük a kiváló tartalmat. Hasonlóan hozzád nekem is így alakult a sorsom. Semmivel nem vagyunk kevesebbek mint bárki más. Korban jócskán előrébb járok ezért elmondhatom, hogy mindent megkaptam az élettől amiből gyerekként kimaradtam illetve amire vágytam. Persze minden viszonylagos így csak valamihez képest lehet bármit megérteni vagy szemlélni. Ember vagy, maradj is az törekedj erre mert érdemes. Nagyon sok jót, minden elképzelhető örömöt kívánok és vigyázz magadra. Az én vágyam a család volt amit megélhettem gyerekeimmel, feleségeimmel.

  4. Franciska Bródi

   Tudod...nézem a videót...és eszembe jut,hogy mikor gyerek voltam a nővérem riportot készített egy kis faluban a helyi televízió nak egy állami otthonról...és haza hozott egy három éves kis lányt..onnantól amikor csak tehette kihozta hozzánk és velünk volt sokat vigyáztam rá,sosem felejtem el amikor télen fogta a kezem és nézett a szánkóra ...hogy ő még nem látott iet ...vagy amikor kádban fűrdött mert ott csak zuhanyzó volt az otthonban...vagy mikor karácsonykor nézte a fát amit apuék felállítottak... És elmondanám hogy nem csak neked nektek de a testvéremnek sem engedték hogy örökbe fogadja minden szarba bele kótöttek...pedig volt állása,lakása,férje...mégse inkább elvitették a kislányt más más intézményekbe ...a tesóm mégis ment utánna amikor tudott hétvégeken együtt voltak vagy voltunk....mostmár a lány felnőtt...27 éves...de még mindig a tesómnak mondja hogy ANYA..és az én szememben pedig még mindig az kis bogár szemű hároméves aki szorongatja a kezemet mikor mentünk sétálni....még a mai napig ha felhív úgy látom magam előtt és azt kívánom ienkor bárcsak többet lehettünk volna eggyüt...a mi kis paprikánkal..😘😍

  5. Zimmer Zum

   6:38 lejjebb húzom a maszkot, hogy jól látszon hogy sírok, mert igy még meghatóbb lesz videó.

  6. Ágnes Moreno-Borsányi

   Én szívesen dolgoznék ilyen helyen! Írd meg légyszi, milyen suli kell hozzá! Angoltanári és óvodapedagógusi diplomám van.

  7. Irén Kellóné

   Nem tudtam hogy állami gondozott voltál. De nagyon okos, és jó ember lettél. Legyél büszke magadra, és maradj ilyen!

  8. VEZ

   Nagyon tisztelem a hozzáállásod. Nem mászol bele az emberek arcába a homoszexualitásoddal. De! Értsd-értsétek meg, ez akárhogy is nézzük, a társadalom egészét nézve káros lehet. Én rátok bíznék egy cuki kölköt, de nagyon kevesen vagytok erre alkalmasak. Ezt még a közélet jó darabig nem fogja helyén kezelni. Sem a politika, sem az emberek, sem a jog. Drukkolnék én ilyen embernek mint Te, csak akkor ebben is a gyökerek emelkednének felül...

  9. Mária Nebl

   Minden tiszteletem az intézetis gyerekeknek a szívem szakad meg értük!!

  10. Barbara Merényi

   💕💕💕💕

  11. Bridget ttiniozou

   ❤❤❤❤❤❤❤❤😢

  12. Balázs Gyeőry

   Jajj, ez nagyon “durva” rész ... ! Szegények, valóban milyen esélyeket vesznek el tőlük...! Megható volt, köszönjük! 🙏🏻🥲🤍

  13. Donát Szabó

   Végre valaki aki nem csak pofázik, hanem tesz is valamit a másikért! Szép gesztus, bárcsak több ilyen ember lenne.

  14. Andrea Károlyi-Demeter

   Én még a Békéből ismerlek, ahol gyakorlaton voltam. Elképesztő volt akkor is már a kommunikációd, az életszemléleted és a hozzáállásod. Nem sok van köztnk, csak pár év, de sokkal felnőttebb voltàl nàlam. Büszke vagyok rá, hogy személyesen is megismerhettelek!

  15. bizsubaby

   Én nagyon szeretnék egy kisgyereket,de egyedülállónak sem adnak szivesen ...😪

  16. Julianna Szabó

   Régen a hűvösvolgy kollégium volt én is ide jártam sokáig. imádtam. Elsős voltam mikor ide kerültem 1999 tol jártam ide 5 évig kb. Ugye akkor meg kollégium volt, nagyon nehéz volt sosem felejtem el. Azért régen nem volt ennyire durva mint mostanába. Kis rafinált vagy :)

  17. G B

   Ez nagyon jò! ❤️

  18. Claudia Tereba

   Egyedül nevelem a gyerekeket erőt adott ne adjam föl sírtam is

  19. Evelin Kovács

   Nagyon jo ember vagy Zsolti! 🙏🏻❤️

  20. Kochné Barcza Ágnes

   Nem találok hirtelen szavakat! Sírnék is meg nem is! Nagyon megható videó lett! Minden segítség számít és teljes szívből kívánom nekik hogy minden álmuk váljon valóra! Külső szemlélőként úgy látom jó helyen vannak,meleg van,van mit enni stb de hiába a csillogás ha a szeretet nagyon hiányzik. Ismerek pár tinit akik intézetben nevelkedtek és ahogy kikerültek rossz utat választottak. Akadt olyan is aki lelkileg nem bírta a bennt létet és vagdosta magát. Nagyon sajnálok minden gyermeket oda bent viszont ez a szülő dolga lenne szerintem hogy csak annyi gyermeket válalljon ahányat fel tud nevelni. Sokszor a szülők alkoholisták stb én nekik abszolút nem adnék gyereket! Nektek viszont Zsolti akármennyit! Tele vagy szeretettel!❤🙏 Én köszönöm neked hogy ilyeneket megosztasz velünk az életedből és ha el is pityeredsz akkor azt nem vágod ki a videóból hanem vállalod! ❤❤❤❤ Mindenki megérdemel egy jobb jövőt!❤

  21. KudoGaming_PS4

   Igazi példakép vagy! 😥😢

  22. Adrienn Kakuk

   ❤️

  23. AMINA aMINA

   Zsolti ! Lehet, hogy pont az átéltek miatt lettél olyan jó ember amilyen vagy !

  24. JUDIT ESZTER BOTOND

   Ezért kedvellek,kedves Zsolti,...amilyen vagy! ...lelki kultúrája olyan kevés embernek van,..,legkevésbé a téged fumigálø,nevetséges sznoboknak...De nagyszerűen tudod kezelni,...jól csinálod,...a közöny a legjobb fegyver ellenük.

  25. ilona nemethne

  26. Konyveles Konyveles

   Annyira jòérzésű igazi Ember vagy!! Meghatò🧚🏼‍♀️💫🥺

  27. Janosne Cegledi

   A mondat hogy ha tényleg jöttök szíven szúrt. Micsoda csalodas sorozat hogy igy érzik így van. 💕 A Te llatogatasodtol meghatodtam nagyon szuper vagy. Ne mond j le róluk. Tiszteletem a Tied!!!!

  28. Puskás Csenge

   En is huvosvolgy kozeleben lakok tudom is hol van ez az otthon

  29. Attila The HUNgarian

   ijj milyen kis szőke középen 10:06

  30. Orpheus392

   Én is hüvis voltam csak én még akkor amikor hetes iskola volt.

  31. alex bedi

   nagyon szép dolog amit csináltok! nagyon sok embernel a tipéldátokon kellen élnie !

  32. András Herczku

   Nagyon fontos, hogy mindenkihez eljusson és mindenki jól vésse be, hogy a kormány konkrétan emberiség ellenes, gyermek ellenes, szeretet ellenes, kirekesztő törvénnyel lehetetleníti el, hogy az otthonokban élő gyerekek gondoskodó emberekhez, családokhoz kerüljenek. Mert szerintük csak az a család, ahol két szülő van, egy született férfi és egy született nő. Tehát akár egy saját gyermekét egyedül nevelő édesanya sem számít már családnak, a kereszténységet hirdető magyar állam szerint. Nem beszélve az azonos nemű párokról akiket emberszámba sem vesznek. Egy demokratikus országban ez nem történhetne meg.

  33. Amy's life

   Zsolti! Annyira jó emberek vagytok Patrikkal és ez csodálatos! Legyen nagyon Boldog Új Évetek💙💚💜❤️🧡💛!

  34. Éva Szücs

   A jó Isten áldása legyen rajtatok! Csodálatos emberek vagytok 💝🙏😇

  35. Hajnalka Balogh

   Szép, megható videó.

  36. Nisrine Aylin Yaman

   Nagyon értékes ember vagy, köszönöm, hogy ilyen és ehhez hasonló videókat készítesz! Sok boldogságot és sikerekben gazdag új évet kívánok Neked és a párodnak!

  37. Maja Takacs

   Én is ott voltam csak sajnos nekem nem jó családom volt sokat bántottak s rossz gyerekkorom volt most vagyok 21éves s végre mondhatom h boldog vagyok van egy párom aki szeret s van egy gyönyörű kislányom :)

  38. Heni Ódor

   Te egy kincs vagy! 🌞❤️❤️❤️❤️

  39. Ágnes Nagy

   Szia, Zsoltika! Ági ( néni )vagyok a Béke Gyermekotthonból, ismerjük egymást! Nekem volt a Bogi, kutyusom! Szoktam nézni a műsorodat, igaz nem renszeresen! Gratulálok, és nsgyon boldog vagyok, hogy létrehoztad ezt a műsort! Büszke vagyok Rád! S annak különösen örülök, hogy Nem felejtetted el honnan jöttél! Csak így tovább! Buék! Szeretettel, Nagy Ágnes ( Rohrmann Á.)

  40. Suzanna Szarka

   Nagyon cuki vagy! És büszke lehetsz magadra! Örölök, hogy ilyan klassz ember lettél! Én is dolgoztam intézetben és nagyon nehéz volt megtalálni hogy lehet segiteni, de a figyelem és szeretet az biztos h. segit!

  41. Kitti Boldog

   wow wow wow nagyon szép ez a videó

  42. Anna Reiter

   Micsoda remek dolgot tettél végre! Mennyi csupa hasznos ajándékok! Azt hiszem kevés ilyen remek ember van ekkora szívvel

  43. maja maja

   ZSOLTI MINDEN TISZTELETEM A TIÉD VOLT MERSZED VISSZA MENNI SEGÍTENI IS.LE A KALAPPAL MILLIÓ PUSZI NEKTEK.

  44. Nikoletta Meszaros

   Ez a hüvösvölgy lenne? Vagy melyik. Én voltam az alföldiben, fehér holloban, cseppköben illetve legutoöjara a zirzenben is. A zirzen volt a legjobb.. de mar az sem a regi.. az a baj mi intezetisek meg vagyunk pecsetelve mar a legesleg elejen.. es ezen sajnos nem tudunk változtatni..

  45. Rekcsuu17

   A francba is, hogy ilyen nagyszerű emberek életéből szakítják ki a lehetőséget, hogy szülők legyenek. Komolyan mondom nincs igazság! ☹️ Hiszem, hogy még eljön a ti időtök, soha ne adjátok fel! ❤️

  46. Nariakira23

   Megpróbáltam száraz szemmel végig nézni de nem sikerült . Sokkal több ilyen, hasonló tartalmú videókra lenne szükség ebben az országban !!! Köszönöm az élményt, és hogy erős érzelmeket váltott ki belőlem. Abban bízok hogy a mostani fiatal generációk majd ha felnőnek véget vetnek ennek a gyűlölet cunaminak és kirekesztésnek ami ebben az országban (is) van sajna :/

  47. merci narancs

   Mint egyedülálló szülő ..nem lehet örökbe fogadni ?

  48. Orsi Seres

   Imádlak 😘

  49. Erika Póczik

   Valaha Mikuláskor Hótündér voltam és mentünk fel a János hegyre. Az a mennyiségű szeretet, ami ott volt... Elmondhatatlan.. De ők mentálisan sérült gyerekek voltak.. Szerettünk volna nevelőszülők lenni, de én úgy érzem, nem bírnám leviselni, hogy pár hónapot nálunk, s elviszik.. Én vagyok a szar alak.. Tudom..

  50. Et tu mi fili Orbán? Soros fia

   A Jó isten áldását kérem rád Zsolti!😊👍

  51. zoliside

   Respect, hogy nem toltatok kamerát a gyerekek arcába. Példás önmérséklet, így kell jól segíteni.

  52. Mrs. Chapel

   Zsolti, olyan jó lelked van. Szeretlek titeket.❤

  53. Sok Huho

   A múltkori videódra azt írtam ez szép volt, akkor most erre mi a francot írjak?:) Á...nagyon megríkattál Zsolti.

  54. Levente Varga

   ! Te megküzdotel hogy legyél TV's celeb !! 😓😭 Meg érdemled sikert és kívánom hogy meg nagyobb sikered legyen az életben !!!!

  55. Eliza Hegyi

   Édesem, ahogy te viszonyulsz a világhoz az emberekhez, a legapróbb élőlényhez az valami egészen elképesztő🙏 Azt az érzést amit közvetítesz s amit - e videó közben érez az ember, leírhatatlan, én bár nem régóta követlek itt a youtubon de szavakba nem csak érzésekben tudnám elmondani, hogy mit is jelentesz nekem mint nézőnek.... hát hogy is fogalmazzak, nehéz...de azthiszem annyit mondhatok, hogy ha a világ ilyen emberekkel lenne tele mint te vagy.... bátrabban engedném el a gyermekeim kezét, hogy felfedezzék a világot❤️

  56. Fanni Anett Bogár

   Anyukámon kívül te lettél a másik példaképem!!! Nagyon megszerettelek Zsolti! ❤️:) Boldog Új évet és későbbi karácsonyt nektek! :)

  57. Patkós Antónia

   Könnyeket csaltál a szemembe. Nagyon köszönöm neked, hogy nem felejtetted el honnan jöttél és megmaradtál embernek. Én is állami gondozott voltam a testvéreimmel, ugyhogy át tudom érezni azt amit te. Büszke vagyok rád! :)

  58. Hajnalka Gács

   Megríkattál. Ezért is szeretem ezt a csatornát. Őszinte, emberi, egyszerű. Semelyik televíziós csatornán nincsenek ilyen műsorok.

  59. Mariann Komives

   Zsoltikám a szíved aranyból van! Maradj mindig ilyen és teljesüljenek az álmaid Patrikkal együtt!🎄🌲Boldog Karácsonyt!❤️

  60. Barbara Ágnes Tóth-Nagy

   Nagyon megható és sokkoló volt ez a videó :( Pláne amit mondtak, hogy márha jöttök.

  61. Timi Botoš

   Csodálatos ember vagy!

  62. Daniella Posta

   “Hallo, Diktátor Úr” német nyelvű dokumentumfilm Orbán Viktorról. Kérek minden németül beszélő magyart, nézze meg. Egy diktatúra kiépítésének története Magyarországon lépésről lépésre. hugets.info/show/05NknJWylq99tXo/vide.html

  63. Mercédesz Mártánè Radics

   Istenem, Zsolti...megsírattál,nem ismerek hozzád hasonló embert, csodálatos vagy, vagytok! Amit csinálsz képviselsz...ha fele ennyire lennének az emberek mint te gyönyörű világban élnénk!!!

  64. Gizella Horváth

   Veled együtt hatódtam meg! Nagyon megérintő lett ez az összeállítás! ❤️

  65. Musicremix KMusic

   Nagyon meghatóvolt remélem boldogan fognak felnőni és boldogok lesznek, én tudom milyen nem rendes csaladdap felnőni erösnek kell lenni

  66. Csaba Battonyai

   Én 33 éve éltem ott. Akkor még csoportok voltak külön hálószoba és tanuló szoba. 1988. És volt ebédlő külön ahová csoportonként liba sorban mentünk le vagy fel. 1 és 3 épület.

  67. NEGYHÚSZ TV

   Good Job Zsééé !

  68. Viktória Kakszi

   Én csak ennyit tudok írni: Köszönöm Zsolti ! 🙏

  69. Zsila

   Nagyon nagy tisztelet! Nem szégyen ha férfiként el sírod magad! Egy háborús filmből idéznék amikor egy német katona zokogni kezd és láthatóan szégyenli azt és mondjàk neki a társai, hogy "ne szégyeld ha férfiként sírsz, örülj neki, hogy tudsz még bőgni. Csak jó olajjal megy a motor."☺️

  70. Game world

   Én végig próbáltam az egész intézet dolgot objektíven nézni. Persze, a mostani szemünkkel "jajj szegény", viszont ilyenkor mindig azt érzem, hogy fogalmad sincs már, hogy milyen is volt. A legtöbb gyereket nem a szüleitől "szakítottak el", sokkal inkább kimentették egy "romhalmazból". Amikor én oda kerültem maga volt a paradicsom. Senki nem próbált segíteni, de nem is kellett. Eddig napi 10 helyett csak 3 szor vertek meg(2 szer a gyerekek, 1 szer a nevelők), emellett itt kaptunk rendesen enni-inni. Az intézetből nem látja az ember, hogy milyen a világ azon kívül. Idő kell ahhoz, hogy átleshessen a kőfalon. Nehezen vágysz olyan dologra, amit nem ismersz. Az, hogy nincsenek szüleid csak akkor fáj, amikor meglátod máshol, hogy mit is jelent az, hogy vannak. Ezt a "a reményt láttuk minden látogató felnőttben" dolgot sem igazán értem. Ez sokkal inkább hozzáköltésnek tűnik, mert úgyis olyan sokan mondják. Én ezek után csak azt tudom mondani, hogy az intézet soha nem fájt, a szüleink hiánya sem igazán, semelyikünket nem érdekelt, hogy akkor most használt ruhákat kapunk. Az egyetlen dolog, ami ütött az értékrendszer változása. Egy szimpla példával be is lehet bizonyítani: Egy kisérletben ket majom külön, elzarva, de látják egymást. Az egyiknek egy feladat teljesítéséért szőlőt adtak, majd ugyanazért a másiknak is. Mindkettő megette, és elégedett volt. Amikor az egyiknek egy sokkal ízletesebb banánt adtak ugyanazért, a másiknak máris nem kellett a szőlő, és dühös lett. Az egyetlen dolog, ami egy intézetisnek idővel fáj az irigység. Hogy a másiknak azért jobb, mert szerencsésebb helyre született. A legnagyobb gond ezzel az egésszel az, hogyha az emberek megpróbálják ezt dramatizálni. Amennyiben ez egy drámai történés, az embernek meg van az a tulajdonsága, hogy utána mindent erre fog, és sehova nem jut. Nem vagyok okos, mert intézetis voltam, nem tanulhattam, mert intézetis voltam, nem vagyok népszerű, mert intézetis voltam, nem értek az emberekhez, mert intézetis voltam. Ugyanez az ember ha a kifogások helyett tett volna bármit közel sem ott tartana. Nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldásokat, a helyzet dramatizálása csak ront ezen.(persze a másik oldalán is nehéz volt felülkerekedni, de inkább az, mint ez. "A nyomomba sem érnek, pedig sokkal alacsonyabbról indultam náluk") Edit: Persze szeretünk(lek??), értem a lényegét, csak megpróbáltam megmutatni egy másik nézőpontot, hogy nem biztos, hogy úgy emlékszel rá, ahogy történt. Persze nem láttam bele másnaka gondolataiba, így csak a sajátomat tudtam leírni.

   1. Betty Ford

    ❤️

  71. Ildikó Földeák

   Egy gyermeknek sem szabadna úgy felnőni,hogy nem mondhatja azt valakinek, hogy anya vagy apa.

  72. Wishlove Ariadne

   Tökre értem amit mondasz a törvényhozókról. De az a mondat, hogy "gyere ide és nézd meg mit csináltál", az egy hatalmas ferdítés. Nagyon sok esetben (természetesen az árvaság kivétel), a saját szüleik tették ezt a gyerekeikkel.

   1. Andrea Bordács

    De azt ők csinálták, 1. nagyon sokan totál elszegényedtek, 2. hogy ezeket a gyerekeket nem lehet örökbe fogadni. Csak hetero házaspároknak, akik meg csecsemőket akarnak örökbe fogadni. (Egzakt adatok vannak erről)

  73. Noémi Szabóová

   Csodálatosak vagytok ❤️

  74. Agota Pongor

   Csak ahhoz a reszehez Zsolti, hogy nagyon sok csaladban elo gyerek is ocska, masok altal levetett ruhaban jar, es enni sem eszik rendes etelt. En is oltoztem turibol, vettem hasznalt butort is. Masik pedig, nektek legalabb volt sajat agyatok, es nem vertek benneteket. Engem ket deszagy koze fektettek, a ket agy kiallo deszka resze volt a derekam alatt. Azert ment tonkre a hatam. Elotte kisagyban aludtam, addig, amig terdig kilogott a labam. Verni nem tul gyakran vertek, de amikor igen, akkor azt hittem, most meghalok, mert agyonvernek. Es a kutyat sem erdekelte. Sajnalom ezt az egeszet, mert minden gyermek es minden felnott emberhez melto eletet erdemelne. Es ehhez nincs tamogatas a vilagban. Az a szegeny csaladban felnott gyermek sem indul tobbel a vilagba, akit raadasul senki sem szeretett soha igazan. Nem szellel szembe megyek, de sok fajdalom van ebben a vilagban.

  75. Gyöngyi Németh

   De rendes vagy,,,,minden elismerésem a tiéd.

  76. Lászlóné Katona

   Szívből gratulálok.!!!

  77. Patrik Török

   Első alkalom,hogy kommentelek de már nem bírom tovább.Amikor megláttam a thumbnailt már ismerős volt a hely.Nagyon örülök,hogy találtam valakit aki szintén itt lakott és cseperedett fel.Mikor 9:28nál azt mondtad Turi Miki rájöttem,hogy írnom kell.Turi Miki és testvére mármint nem a Krisztofer hanem ha jól emlékszem Laci voltak az én szobatársaim.Rád nem emlékszem.Te mikor laktál itt?Luda Zoli,Márió,Ufó,Robi bácsi vagy Horváth Laura és Joci mondd neked valamit? @ZSHOWTIME ?Én emlékszem,hogy a "mi időnkben " is rengeteg ajándékot kaptunk és egy cég segítségével készíthettünk saját filmeket.Abban nem értek egyet,hogy nem voltunk mások mert szerintem vagyunk a mai napig is .Mint mindennek megvan az előnye és hátránya is és nagyon tetszett,hogy kiemelted,hogy érettebb voltál a társaidnál és koránérő típus mert ez szerintem aki hasonló intézetben nevelkedett mindenki elmondhatja magáról.Remélem valamit azért reagálsz mert első sorban ez a komment nem like vadász és más figyelmére irányul hanem a tiédre "sorstárs"!

   1. ZSHOW time

    Mind ismerős nevek, együtt laktam velük, aztán átkértem magam a Békébe, mert szerelmes lettem. Valószínűleg ezert nem talalkoztunk. 😆Grosch Nándi volt a filmkészitő szakkör vezetője én pedig a gyerekszem filmfesztival diakzsurije. Jöttek a ciposdobozok, benne az elem nelkuli taviranyitos autoval, leragott kezű babával, vagy hypo foltos farmerrel. Persze mást is kaptunk emellett, de bennem ezek hagytak mély nyomot. Es a Hűvösvolgyi napok, na azok csodalatosak voltak. Ott tenyleg vip nek ereztuk magunkat.

  78. Ancsa Sz.

   Nagyon jó Ember vagy Zsolti! Kívánom, hogy az álmaid(álmaitok) valóssággá váljanak! ❤🙏

  79. Sára Pavelka

   🥺💓

  80. L. B.

   Szavak nincsenek ❤️❤️❤️

  81. Jugoslav Subotić

   Nem bìrom a mostani ènedet. Sőt. De együttèrzek ezzel a videóval. De holnap ismèt ütnelek mint szódàs a lovàt amikor màsok felett ítèlkezel.

   1. Palma Virag

    @Betty Ford Szerinted xd...Ok

   2. Betty Ford

    @Palma Virag sztem nem szo szerint gondolta. Amugy nem asszisztalok hozza😔

   3. Palma Virag

    @Betty Ford De ne bunkó véleménye legyen....Te ehhez aszisztálsz Bettike , hogy valakit jó ütni ? kezet foghattok!

   4. Betty Ford

    @Palma Virag attol h nem magyar, meg lehet velemenye

   5. Palma Virag

    Bagoly mondja verébnek...nézz kicsit magadba, még csak magyar sem vagy

  82. M Taylor

   Nahát! Jól kisírtam magam 😭❤

  83. Aranka Radics

   Zsolti;Patrik;Zsolóverek! Nem adományt vittetek ti csodát vittetek oda ahol már rég nem hittek benne ❤️

  84. Bianka

   Értelmes és jószívű ember vagy Zsolti, soha ne süllyedj le azok szintjére, akik nem rendelkeznek hasonló tulajdonságokkal, maradj ilyen mindig, ebben az elcseszett világban❣✌

  85. Gabor Koever

   El tudnád képzelni, hogy innen fogadnátok örökbe valakit ?

   1. Andrea Bordács

    Sajnos most már nem lehet örökbe fogadniuk, nemrég hoztak erről törvényt

  86. Barbi Kéri

   Respekt Zsolti! Köszönöm szépen, megint bebizonyítottad, hogy vannak még igazán jó emberek a földön! ❤️ 🏳️‍🌈

  87. Insta Dráma

   Zsolti te egy csodálatos ember vagy! ❤️

  88. Anna Koncz

   Veled együtt sírtam ❤️

  89. Katalin Kiss

   A jó isten áldjon meg téged Zsolti! Nagyszerű ember vagy ezt eddig is tudtam,de most... ráadásul jól meg is sirattal! Remélem minden gyermek sora jóra fordul...❤️🙏

  90. Bettyna Kalocsai

   Nagyon értékes ember vagy Te és Patrik is. Folytasd amit csinálsz sok embert inspirálsz arra hogy cselekedni kell. Felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Bár több ilyen csatorna lenne mint a tiéd. Én is csak azt tudom mondani hogy nagyszerű szülők lennétek. 👨‍👨‍👦 💙💙 De egyenlőre csak az adatott meg Neked, hogy példakép legyél a gyerekeknek és minden tiszteletem a Tiéd. Ha csak 1 gyermekre is hatással vagy és a Te példádat követve kitart, nem adja fel az álmát bármi történik és végül eléri, már megérte minden erőfeszítés amit tettél és teszel értük. 🙏🙏🙏🙏🙏💙 💙

  91. rose pink

   😥💖💖💖💖💖

  92. Reika E.

   A sok vlogmas kalendárium nyitogató majom remélem nézi . Zsolti Patrik egy üde színfoltjai vagytok a magyar youtubenak. Köszönjük ❤️

  93. lőrincz_aty _

   Mondjátok, hogy nem csak én bőgtem végig az egész videó alatt? Annyira megható volt. Minden tiszteletem Zsoltié, es persze minden tiszteletem az ottlakóké akik még tudnak tiszta szívből mosolyogni.Boldog karácsonyt és Kellemes ünnepeket! ❤️

  94. Róbert Balogh

   Ide jártam én is. Volt egy gülüszemű nevelő .. Ütött vágott minket mint a répát! A kedves lenkenéni!! A hellyel nem volt gond. Jó darabig nem is mentem arra. De te most jól tetted. Kell a segítség a gyerekeknek nagyon . Szóval bajnok vagy. Rock end roll 🙃😉😉😉

  95. Blanka Hrubi

   Kívánok ezeknek a gyerekeknek a legboldogabb életet!💗

  96. Timea Balog

   A párom szintén állami gondozásban nevelkedett. 2 éve volt egy találkozó amire ő is hivatalos volt. Persze én is mentem vele. Amikor elindultunk akkor még nem tudtam mi fog rám várni, milyen érzéseket fog belőlem kiváltani ez az esemény. A gyerekek hatalmas kíváncsisággal fogadtak minket, előadásokat tartottak, betekinthettünk a gyeremekotthon zugaiba, játszhattunk a gyerekkekel... Számomra egyben jo érzés is volt az egész meg nem is. Egész végig az motoszkált a fejembe, hogy milyen lehet számukra a karácsony, anyáknapja, születésnap. Azóta egy nagy vágyam, hogy örökbefogadhassak és megadhassak mindent egy gyermeknek és szívem minden szeretetével szerethessem őt.

  97. Melinda Kozák

   Ezt a videót nem lehet végig nèzni sírás nèlkül,legalàbbis egy kicsit is jó érzésű embernek biztos,h nem megy.. Zsolti,csak ismételni tudom magam,Te és Patrik vagytok a nagy betűs ,,EMBER’’ ❤️🙏🏻

  98. Gábor Sajtós

   Ember vagy Öcsém! Minden tiszteletem a tiéd.

  99. Orsós Anikó

   😓😓😓 Ezt sajnos aki átélte nem tudja és nem is lehet kihagyni könnyek nélkül❣❣ 😓 Nem tudok& Nem is szeretnék vissza menni a multba de nem volt egyszerű ! 😓 Minden elismerésem 😓

  100. N Cintia

   Csodálatos ember vagy Zsolt!